Haydi Yine Yeniden...

Menun bugun dolu dolu geldi bana iyi olmus bence saglik acisindan.olculu tutmussun hepsini canim.

Dun ve bugunku menun de cok guzel bence.baya iyi goturmussun kacamagin yok.kahvaltilar daha erken.eskiler yakindir canim

Tam ezan okundu sofraya oturacakken kizima sofraya g3l dedim karnım ağrıyor dedi. Çorba yedirmistim sofrada kolaylık olsun diye oğlum da yemişti. Sonra lavaboya gidec3m dedi gid3meden çıkardı yavrum oturduk biz, kızım da uzanıyordu çorbami bitirmiştim ki anne yine olabilir dedi çocuk resmen yarım leğen çıkardı iftardan da anlamadım. yediği çorba fazlasıyla çıktı üzerine bir şey yemedi...

Menümü de vereyim
Sahur03.40: 2 has yum 3 zeytin Domates
1 kase çorba
Türk kahvesi iki k kayısı

İftar 19.10: yarım kase çorba, 1 krep
4 kaşık patates kavurmasi
2 baget Salata ve iki çatal turşu
Ara olarak 1 kurabiye olabilir değişirse yazarım
Türk kahvesi bitki çayı
2 litre su (sahurdan itibaren)

Allah Allah canim once oglan sonra kiz.üsuttuler mi dersin.kiyamam ya birsey kalmamis midesinde cocugun.birsey mi dokundu acaba

Iftarinda olculu sahurun da canim.kurabiye hazir degildir kendi yaptigimdir oyle degil mi

Ikiside olduğuna göre mikrop mu kaptılar acaba yavrum çorba bile durmamış Rabbim şifa versin sende bugünü ne güzel ibadetle geçirmişsin Allah kabul etsin

Benimkini kandirdim kalk acik yuruyelim dedim cok yurumusuz be yaa tam 17 765 adim atmisiz abooo adam 175 ben 155 anam bacagi kadar boyum var zaten nasi yuruyo tabii assagi kalirmiyimm hey yavrum heyy zaten idmanliyim yurudum gitttim valla birde kondisyon yaptim parkta ohh miss cok mutluyum sporumu yapabildim

Guzelmis dunku menun ben begendim afiyet olsun ..

Menu harika canim ohh yurumussunde masallah hergun olur insallah yuruyusun ..

Ayy canim usutmis seninkiler tuhh yaa kizin icerse nane limon icir cok azicikta kekik iyi gelir bulantiya vede ozellikle usutmeye bi dene canim benimkiler hemen iyi olur icince cok gecmis olsun cok uzuldum kizina

Afiyet olsun canim allah kabul etsin menunde iftar icin cok iyi yarin insallah daha kolay tutarsin ..

Ohh canim keyfin nasil da yerine gelmis.cok sevindim senin adina icine sindi simdi dimi

Ohh canim keyfin nasil da yerine gelmis.cok sevindim senin adina icine sindi simdi dimi
Sinmezmi canim yedigim helva eridi gitti cok sukur ustune kaloride yaktim seviyorum yurumeyi spor yapmayi benim icin vazgecilmez oldu artik vucudum daralip kuculdukce sikilastikca dahada motive oluyorum ..sende duzenli bir ay yuru don aynada bak kendine goruntuye bayilacaksin

Hasta ziyaretine gittim aksam. Cay ictim ve 4-5 tane cig findik yedim son ara olarak.
Zayiflamam uzerine cok soru sordular.mumkun oldugunca anlattim sureci.bide onlarda bi videom varmis kinalarinda cekmisler 3 sene oncesine ait. onu izledim ve 110 kiloluk hallerim yani kilom hat safhadaymis.ben bile gozlerime inanamadim bu ben olamam dedim yaa saka gibi gercekten.nasil genişim anlatamam size.suratim yusyuvarlak cenem yok boyun yok.kalcamim ustune cocuk koysan dururmus hem gurur duydum hem cok uzuldum o zaman nasil bu haldeymisim ne bilinçsizce yiyip kendimi o rakamlara cikarmisim diye.cok sukur bu gunume Rabbim isteyen herkese zayiflamayi saglikli yasamayi nasip etsin.bir daha o gunlere donmemek icin elimden geleni yapacagim...
Yarin sabah kahvaltisi icin sute yulaf ezmesi attim 2 kasik.şişsin onlar sabaha kadar.ceviz kirdim bikac tane de ceviz yerim Allah izin verir sabaha kavusursak.
Herkese hayirli geceler iyi uykular.kilo vermek icin uyku duzeni de sart.kaliteli uyku uyumaliyiz ki metabolizma uykuda da calissin hadi opuldunuz canpareler

Allah Allah canim once oglan sonra kiz.üsuttuler mi dersin.kiyamam ya birsey kalmamis midesinde cocugun.birsey mi dokundu acaba
Valla üşütmüş olabilirler canım bende cok uzuldum peşine iki saat uyudum kızım yorgun düştü sonrasında uyanınca keyfi yerindeydi yarıdan az muz yedi..
Iftarinda olculu sahurun da canim.kurabiye hazir degildir kendi yaptigimdir oyle degil mi
Ev yapımı canım
Ikiside olduğuna göre mikrop mu kaptılar acaba yavrum çorba bile durmamış Rabbim şifa versin sende bugünü ne güzel ibadetle geçirmişsin Allah kabul etsin
Amin kuzum Sagolasin. Ay mikrop olayını sene başında yaşamıştım sulardan dolayı ateş de yapıyordu inşallah öyle olmazlar..
Ayy canim usutmis seninkiler tuhh yaa kizin icerse nane limon icir cok azicikta kekik iyi gelir bulantiya vede ozellikle usutmeye bi dene canim benimkiler hemen iyi olur icince cok gecmis olsun cok uzuldum kizina
Kizim diyor ki anne bana yiyecekle alakalı bir şey gösterme çok fena oluyorum yine cikaracam zannediyorum dedi. Valla bende üzüldüm canım şu an midesi bomboş ve hiçbir şey yemedi Rabbim tüm evlatlara şifa versin..

Ne büyük bir gurur canım sen anlatırken yaşadım resmen... bence kendinle gurur duy sadece bedenini değil zihnini de değiştirdin sen.. sağlıklı beslenme üzerine kurulu bir zihin yapın var artık.. ben 14 kiloda bu kadar degismisken sendeki değişim muazzam canım beden değişiyor yüz değişiyor değerler değişiyor insanların konuşma şekilleri bile... en çok da aynada kendimize bakışımız değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…