- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.921
Menun bugun dolu dolu geldi bana iyi olmus bence saglik acisindan.olculu tutmussun hepsini canim.Sabah 9 30
Bir kasik pekmez
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim hashasli corek
Sekersiz cay
Ara 16 00
Uc kasik yogurt
Iki tane cilek
Bir tane kivi
Bir ck nar
Hepsini karistirdim yedim
Bi ara iki catal helva yedim komsum getirmis sifa niyetine
Aksam 18 00
Dort kasik bakla
Uc kasik sarimsakli yogurt
Iki tane catalin ucu ile sebzeli bulgur pilavi
Su 2.5 oldu
Spor yok belki yaparim gunlerdir spor yapamiyorum cok uzuluyorum
Dun ve bugunku menun de cok guzel bence.baya iyi goturmussun kacamagin yok.kahvaltilar daha erken.eskiler yakindir canimdün yazdığım menüm gelmemiş o ara yine gitmişti net
dün kü menü
10: 30
az zeytin yağında 2 yumurta pastırma üstüne kaşar
domates salatalık
akşam 17 :30
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu bakla
21 :30
1 avuç antep fıstığı
gece yatmadan 2 gibi
1 bardak kefir
bu günün menüsü
sabah 8 :30
2 haşlama yumurta yarım kk peynir
marul maydanoz dereotuyla salata
yarımşar domates salatalık
öğle
küçük tabak zeytin yağlı pırasa azıcık köri baharatlı
akşam 18 :30
3 köfte
bol yeşil salata
1 kaseye yakın susuz sarımsaklı yoğurtla cacık
4 kup haşlama patates
yarım d. fırın makarna başemal soslu değil çırpılmış yumurta süt yarım kaşık unla çiğden
su 2.5 lt
spor yok
yarım saat gezinme hızında yürüyüş :)
Valla zorladı canım baş ağrısı yaptı resmen ama çok. Şükür Rabbim kabul etsin..allah kolaylık versin az kaldı ezana , susuzluk zorlamıştır baya
Allah kabul etsin canim.yarin ve obur gun daha iyi olursun insallahValla zorladı canım baş ağrısı yaptı resmen ama çok. Şükür Rabbim kabul etsin..
Allah Allah canim once oglan sonra kiz.üsuttuler mi dersin.kiyamam ya birsey kalmamis midesinde cocugun.birsey mi dokundu acabaTam ezan okundu sofraya oturacakken kizima sofraya g3l dedim karnım ağrıyor dedi. Çorba yedirmistim sofrada kolaylık olsun diye oğlum da yemişti. Sonra lavaboya gidec3m dedi gid3meden çıkardı yavrumoturduk biz, kızım da uzanıyordu çorbami bitirmiştim ki anne yine olabilir dedi çocuk resmen yarım leğen çıkardı iftardan da anlamadım. yediği çorba fazlasıyla çıktı üzerine bir şey yemedi...
Iftarinda olculu sahurun da canim.kurabiye hazir degildir kendi yaptigimdir oyle degil miMenümü de vereyim
Sahur03.40: 2 has yum 3 zeytin Domates
1 kase çorba
Türk kahvesi iki k kayısı
İftar 19.10: yarım kase çorba, 1 krep
4 kaşık patates kavurmasi
2 baget Salata ve iki çatal turşu
Ara olarak 1 kurabiye olabilir değişirse yazarım
Türk kahvesi bitki çayı
2 litre su (sahurdan itibaren)
Ikiside olduğuna göre mikrop mu kaptılar acaba yavrum çorba bile durmamış Rabbim şifa versin sende bugünü ne güzel ibadetle geçirmişsin Allah kabul etsinTam ezan okundu sofraya oturacakken kizima sofraya g3l dedim karnım ağrıyor dedi. Çorba yedirmistim sofrada kolaylık olsun diye oğlum da yemişti. Sonra lavaboya gidec3m dedi gid3meden çıkardı yavrumoturduk biz, kızım da uzanıyordu çorbami bitirmiştim ki anne yine olabilir dedi çocuk resmen yarım leğen çıkardı iftardan da anlamadım. yediği çorba fazlasıyla çıktı üzerine bir şey yemedi...
Cok onceden almistim canim disarda sepette duruyodu ayirdim ikiye koydum tezgaha gelen tirtikliyo giden tirtikliyomenü güzel afiyet olsun pekmez de içilmiş oh mis misss
narın zamanı geçti nerden buldun :)
Guzelmis dunku menun ben begendim afiyet olsun ..dün yazdığım menüm gelmemiş o ara yine gitmişti net
dün kü menü
10: 30
az zeytin yağında 2 yumurta pastırma üstüne kaşar
domates salatalık
akşam 17 :30
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu bakla
21 :30
1 avuç antep fıstığı
gece yatmadan 2 gibi
1 bardak kefir
bu günün menüsü
sabah 8 :30
2 haşlama yumurta yarım kk peynir
marul maydanoz dereotuyla salata
yarımşar domates salatalık
öğle
küçük tabak zeytin yağlı pırasa azıcık köri baharatlı
akşam 18 :30
3 köfte
bol yeşil salata
1 kaseye yakın susuz sarımsaklı yoğurtla cacık
4 kup haşlama patates
yarım d. fırın makarna başemal soslu değil çırpılmış yumurta süt yarım kaşık unla çiğden
su 2.5 lt
spor yok
yarım saat gezinme hızında yürüyüş :)
Menu harika canim ohh yurumussunde masallah hergun olur insallah yuruyusun ..Sabah 8.15
1 haslanmis yumurta
2 kk suzme peynir
3 adt biberli yesil zeytin
Ara 12
1 adt gunkurusu ve kiraz sapli cay
Oglen 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
1 kase yogurt
Aksam 19
4 adet tavuk koftesi
Kivircik salata
Su 2.5 litre ve yarim saat yuruyus
Ayy canim usutmis seninkiler tuhh yaa kizin icerse nane limon icir cok azicikta kekik iyi gelir bulantiya vede ozellikle usutmeye bi dene canim benimkiler hemen iyi olur icince cok gecmis olsun cok uzuldum kizinaTam ezan okundu sofraya oturacakken kizima sofraya g3l dedim karnım ağrıyor dedi. Çorba yedirmistim sofrada kolaylık olsun diye oğlum da yemişti. Sonra lavaboya gidec3m dedi gid3meden çıkardı yavrumoturduk biz, kızım da uzanıyordu çorbami bitirmiştim ki anne yine olabilir dedi çocuk resmen yarım leğen çıkardı iftardan da anlamadım. yediği çorba fazlasıyla çıktı üzerine bir şey yemedi...
Afiyet olsun canim allah kabul etsin menunde iftar icin cok iyi yarin insallah daha kolay tutarsin ..Menümü de vereyim
Sahur03.40: 2 has yum 3 zeytin Domates
1 kase çorba
Türk kahvesi iki k kayısı
İftar 19.10: yarım kase çorba, 1 krep
4 kaşık patates kavurmasi
2 baget Salata ve iki çatal turşu
Ara olarak 1 kurabiye olabilir değişirse yazarım
Türk kahvesi bitki çayı
2 litre su (sahurdan itibaren)
Ohh canim keyfin nasil da yerine gelmis.cok sevindim senin adina icine sindi simdi dimiBenimkini kandirdim kalk acik yuruyelim dedim cok yurumusuz be yaa tam 17 765 adim atmisiz abooo adam 175 ben 155 anam bacagi kadar boyum var zaten nasi yuruyo tabii assagi kalirmiyimm hey yavrum heyy zaten idmanliyim yurudum gitttim valla birde kondisyon yaptim parkta ohh miss cok mutluyum sporumu yapabildim
Sinmezmi canim yedigim helva eridi gitti cok sukur ustune kaloride yaktim seviyorum yurumeyi spor yapmayi benim icin vazgecilmez oldu artik vucudum daralip kuculdukce sikilastikca dahada motive oluyorum ..sende duzenli bir ay yuru don aynada bak kendine goruntuye bayilacaksinOhh canim keyfin nasil da yerine gelmis.cok sevindim senin adina icine sindi simdi dimi
Valla üşütmüş olabilirler canım bende cok uzuldum peşine iki saat uyudum kızım yorgun düştü sonrasında uyanınca keyfi yerindeydi yarıdan az muz yedi..Allah Allah canim once oglan sonra kiz.üsuttuler mi dersin.kiyamam ya birsey kalmamis midesinde cocugun.birsey mi dokundu acaba
Ev yapımı canımIftarinda olculu sahurun da canim.kurabiye hazir degildir kendi yaptigimdir oyle degil mi
Amin kuzum Sagolasin. Ay mikrop olayını sene başında yaşamıştım sulardan dolayı ateş de yapıyordu inşallah öyle olmazlar..Ikiside olduğuna göre mikrop mu kaptılar acaba yavrum çorba bile durmamış Rabbim şifa versin sende bugünü ne güzel ibadetle geçirmişsin Allah kabul etsin
Kizim diyor ki anne bana yiyecekle alakalı bir şey gösterme çok fena oluyorum yine cikaracam zannediyorum dedi. Valla bende üzüldüm canım şu an midesi bomboş ve hiçbir şey yemedi Rabbim tüm evlatlara şifa versin..Ayy canim usutmis seninkiler tuhh yaa kizin icerse nane limon icir cok azicikta kekik iyi gelir bulantiya vede ozellikle usutmeye bi dene canim benimkiler hemen iyi olur icince cok gecmis olsun cok uzuldum kizina
Ne büyük bir gurur canım sen anlatırken yaşadım resmen... bence kendinle gurur duy sadece bedenini değil zihnini de değiştirdin sen.. sağlıklı beslenme üzerine kurulu bir zihin yapın var artık.. ben 14 kiloda bu kadar degismisken sendeki değişim muazzam canım beden değişiyor yüz değişiyor değerler değişiyor insanların konuşma şekilleri bile... en çok da aynada kendimize bakışımız değişiyorHasta ziyaretine gittim aksam. Cay ictim ve 4-5 tane cig findik yedim son ara olarak.
Zayiflamam uzerine cok soru sordular.mumkun oldugunca anlattim sureci.bide onlarda bi videom varmis kinalarinda cekmisler 3 sene oncesine ait. onu izledim ve 110 kiloluk hallerim yani kilom hat safhadaymis.ben bile gozlerime inanamadim bu ben olamam dedim yaa saka gibi gercekten.nasil genişim anlatamam size.suratim yusyuvarlak cenem yok boyun yok.kalcamim ustune cocuk koysan dururmushem gurur duydum hem cok uzuldum o zaman nasil bu haldeymisim ne bilinçsizce yiyip kendimi o rakamlara cikarmisim diye.cok sukur bu gunume Rabbim isteyen herkese zayiflamayi saglikli yasamayi nasip etsin.bir daha o gunlere donmemek icin elimden geleni yapacagim...
Yarin sabah kahvaltisi icin sute yulaf ezmesi attim 2 kasik.şişsin onlar sabaha kadar.ceviz kirdim bikac tane de ceviz yerim Allah izin verir sabaha kavusursak.
Herkese hayirli geceler iyi uykular.kilo vermek icin uyku duzeni de sart.kaliteli uyku uyumaliyiz ki metabolizma uykuda da calissinhadi opuldunuz canpareler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?