- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.941
menü güzel sabah erken yemişsin saat 2 ye kadar 1 gün kurusuyla durmuşsun acıkmadın mı gülümSabah 8.15
1 haslanmis yumurta
2 kk suzme peynir
3 adt biberli yesil zeytin
Ara 12
1 adt gunkurusu ve kiraz sapli cay
Oglen 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
1 kase yogurt
Aksam 19
4 adet tavuk koftesi
Kivircik salata
Su 2.5 litre ve yarim saat yuruyus
allah kabul etsin bu gün bir komşuda niyetlenmiş çok zorlanıyorum susadım dedi saat 4 gibiydi aklıma sen geldin hemen tevafuk da niyetliydi o da şimdi susamıştır diyeValla zorladı canım baş ağrısı yaptı resmen ama çok. Şükür Rabbim kabul etsin..
allah allah dün oğlun bu gün kızın köyde üşüttükleri için mi oldu acaba inşallah tekrarlamaz zaten midesin de bir şey kalmamıştır o kadar çok çıkarmaya çok geçmiş olsunTam ezan okundu sofraya oturacakken kizima sofraya g3l dedim karnım ağrıyor dedi. Çorba yedirmistim sofrada kolaylık olsun diye oğlum da yemişti. Sonra lavaboya gidec3m dedi gid3meden çıkardı yavrumoturduk biz, kızım da uzanıyordu çorbami bitirmiştim ki anne yine olabilir dedi çocuk resmen yarım leğen çıkardı iftardan da anlamadım. yediği çorba fazlasıyla çıktı üzerine bir şey yemedi...
İnşallah canım benim ya yatmadan keyfi yerindeydi uyurken ya kusarsam diyor uyumasam mı diyor. :)allah allah dün oğlun bu gün kızın köyde üşüttükleri için mi oldu acaba inşallah tekrarlamaz zaten midesin de bir şey kalmamıştır o kadar çok çıkarmaya çok geçmiş olsun
menün çok iyi afiyet olsunMenümü de vereyim
Sahur03.40: 2 has yum 3 zeytin Domates
1 kase çorba
Türk kahvesi iki k kayısı
İftar 19.10: yarım kase çorba, 1 krep
4 kaşık patates kavurmasi
2 baget Salata ve iki çatal turşu
Ara olarak 1 kurabiye olabilir değişirse yazarım
Türk kahvesi bitki çayı
2 litre su (sahurdan itibaren)
hih yaradanına kurban olurum kusar diye korkusuna yatmasam mı diyor ayy içim ezildi kuzum yaa rabbim esirgesinİnşallah canım benim ya yatmadan keyfi yerindeydi uyurken ya kusarsam diyor uyumasam mı diyor. :)
atom karıncam benim tozunu yutturdun mu eşine hehehehBenimkini kandirdim kalk acik yuruyelim dedim cok yurumusuz be yaa tam 17 765 adim atmisiz abooo adam 175 ben 155 anam bacagi kadar boyum var zaten nasi yuruyo tabii assagi kalirmiyimm hey yavrum heyy zaten idmanliyim yurudum gitttim valla birde kondisyon yaptim parkta ohh miss cok mutluyum sporumu yapabildim
aminn diyorum tüm kalbimle aminnnnHasta ziyaretine gittim aksam. Cay ictim ve 4-5 tane cig findik yedim son ara olarak.
Zayiflamam uzerine cok soru sordular.mumkun oldugunca anlattim sureci.bide onlarda bi videom varmis kinalarinda cekmisler 3 sene oncesine ait. onu izledim ve 110 kiloluk hallerim yani kilom hat safhadaymis.ben bile gozlerime inanamadim bu ben olamam dedim yaa saka gibi gercekten.nasil genişim anlatamam size.suratim yusyuvarlak cenem yok boyun yok.kalcamim ustune cocuk koysan dururmushem gurur duydum hem cok uzuldum o zaman nasil bu haldeymisim ne bilinçsizce yiyip kendimi o rakamlara cikarmisim diye.cok sukur bu gunume Rabbim isteyen herkese zayiflamayi saglikli yasamayi nasip etsin.bir daha o gunlere donmemek icin elimden geleni yapacagim...
Yarin sabah kahvaltisi icin sute yulaf ezmesi attim 2 kasik.şişsin onlar sabaha kadar.ceviz kirdim bikac tane de ceviz yerim Allah izin verir sabaha kavusursak.
Herkese hayirli geceler iyi uykular.kilo vermek icin uyku duzeni de sart.kaliteli uyku uyumaliyiz ki metabolizma uykuda da calissinhadi opuldunuz canpareler
Canim benimmm ne guzel anlatmissin kendinle ne kadar gurur duysan az bitanem .. kilo vermek oyle bir surecki zorlu bir o kadarda insana keyif verici .. bende kucuk oglum iki yasindayken bi fotom vardi oglumun dogum gunuydu off bildigin tosuncukmusum 84 kilo be yaa kolaymi .beni daha once tanimiyanlara ben onceden 84 kiloydum diyorum hadi yaa diyorlar nasil verdin diyolar senin kadar olmasada verdim iste biseyler ..sen benim idolumsun canim senin iraden gercekten kimsede yok su uc yilin icinde neler yasadin canim benim bebegini dusurdun gozunde uveyit oldu behcet hastasi oldugunu ogrendin gogus ameliyati oldun ve en onemlisi kortizona ragmenn hic odem olmadin hatta kilo bile verdin yaa bu yuzden seninle bu yolda olmaktan gurur duyuyorum dilerim istedigin kiloya ulasirsinHasta ziyaretine gittim aksam. Cay ictim ve 4-5 tane cig findik yedim son ara olarak.
Zayiflamam uzerine cok soru sordular.mumkun oldugunca anlattim sureci.bide onlarda bi videom varmis kinalarinda cekmisler 3 sene oncesine ait. onu izledim ve 110 kiloluk hallerim yani kilom hat safhadaymis.ben bile gozlerime inanamadim bu ben olamam dedim yaa saka gibi gercekten.nasil genişim anlatamam size.suratim yusyuvarlak cenem yok boyun yok.kalcamim ustune cocuk koysan dururmushem gurur duydum hem cok uzuldum o zaman nasil bu haldeymisim ne bilinçsizce yiyip kendimi o rakamlara cikarmisim diye.cok sukur bu gunume Rabbim isteyen herkese zayiflamayi saglikli yasamayi nasip etsin.bir daha o gunlere donmemek icin elimden geleni yapacagim...
Yarin sabah kahvaltisi icin sute yulaf ezmesi attim 2 kasik.şişsin onlar sabaha kadar.ceviz kirdim bikac tane de ceviz yerim Allah izin verir sabaha kavusursak.
Herkese hayirli geceler iyi uykular.kilo vermek icin uyku duzeni de sart.kaliteli uyku uyumaliyiz ki metabolizma uykuda da calissinhadi opuldunuz canpareler
Güzel olur canım hiç şüphen olmasınBirazdan koltuklarimi yikamaya gelecekler insallah guzel olur koltuklarim ciddi problem acik renk ve kumasi leke tutuyor artik silmekten yoruldum bu kez yikatalim dedi esim bakalim nasil olacakk
Yeni geldiler yikiyo bakalim koltuklari ....Güzel olur canım hiç şüphen olmasınçok güzel yıkıyorlar Leke tutuyorsa üzerine örtü kullan bence
Simetrik çocuk demekki düzeni seviyo canım.o zaman örtüsüz kullanmaya devam :))Yeni geldiler yikiyo bakalim koltuklari ....
ortuyude benim ufak oglan sevmiyo bozulunca herkesi kaldiriyo duzeltecem diye misafir falan dinlemiyooannem yalandan bozuyo nasil agliyo bozma diye duzeni cok seviyoo
Sabah kahvaltı saatim genelde fix canım işe geldiğim için.yumurtalı peynirli tok tutan bi kahvaltı yaparsam ara öğüne hiç gerek bile kalmıyor.dün de öyle oldu.1 gün kurusu ile geçiştirdimmenü güzel sabah erken yemişsin saat 2 ye kadar 1 gün kurusuyla durmuşsun acıkmadın mı gülüm
kime çekmiş acabaaaa :))Yeni geldiler yikiyo bakalim koltuklari ....
ortuyude benim ufak oglan sevmiyo bozulunca herkesi kaldiriyo duzeltecem diye misafir falan dinlemiyooannem yalandan bozuyo nasil agliyo bozma diye duzeni cok seviyoo
aminnnnnnnnnnnnnRegaib kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah seneye bu mübarek günde hedefine ulaşmış sadece sohbet için burda olan grup olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?