Haydi Yine Yeniden...

menü güzel sabah erken yemişsin saat 2 ye kadar 1 gün kurusuyla durmuşsun acıkmadın mı gülüm

allah allah dün oğlun bu gün kızın köyde üşüttükleri için mi oldu acaba inşallah tekrarlamaz zaten midesin de bir şey kalmamıştır o kadar çok çıkarmaya çok geçmiş olsun

allah allah dün oğlun bu gün kızın köyde üşüttükleri için mi oldu acaba inşallah tekrarlamaz zaten midesin de bir şey kalmamıştır o kadar çok çıkarmaya çok geçmiş olsun
İnşallah canım benim ya yatmadan keyfi yerindeydi uyurken ya kusarsam diyor uyumasam mı diyor. :)

menün çok iyi afiyet olsun
yarın da oruç tutacak mısın tutarsan tuzlu değilse bir parçada peynir eklersen sahura daha iyi olur zeytin çok susatıyor

atom karıncam benim tozunu yutturdun mu eşine heheheh

aminn diyorum tüm kalbimle aminnnn
bir daha asla o kiloları boş ver 72 yi bile geçmezsin o da şu zaman için, ilerde 65 olduğun da en fazla 2-3 kilo oynar hemen toparlarsın ameliyat oldun dikkat etme şansın yokken bile bartılı kilo almadan zihnin de beynin de aza ölçülü gıdaya alıştı çünkü

Canim benimmm ne guzel anlatmissin kendinle ne kadar gurur duysan az bitanem .. kilo vermek oyle bir surecki zorlu bir o kadarda insana keyif verici .. bende kucuk oglum iki yasindayken bi fotom vardi oglumun dogum gunuydu off bildigin tosuncukmusum 84 kilo be yaa kolaymi .beni daha once tanimiyanlara ben onceden 84 kiloydum diyorum hadi yaa diyorlar nasil verdin diyolar senin kadar olmasada verdim iste biseyler ..sen benim idolumsun canim senin iraden gercekten kimsede yok su uc yilin icinde neler yasadin canim benim bebegini dusurdun gozunde uveyit oldu behcet hastasi oldugunu ogrendin gogus ameliyati oldun ve en onemlisi kortizona ragmenn hic odem olmadin hatta kilo bile verdin yaa bu yuzden seninle bu yolda olmaktan gurur duyuyorum dilerim istedigin kiloya ulasirsin

Birazdan koltuklarimi yikamaya gelecekler insallah guzel olur koltuklarim ciddi problem acik renk ve kumasi leke tutuyor artik silmekten yoruldum bu kez yikatalim dedi esim bakalim nasil olacakk
Güzel olur canım hiç şüphen olmasın çok güzel yıkıyorlar Leke tutuyorsa üzerine örtü kullan bence

Güzel olur canım hiç şüphen olmasın çok güzel yıkıyorlar Leke tutuyorsa üzerine örtü kullan bence
Yeni geldiler yikiyo bakalim koltuklari ....
ortuyude benim ufak oglan sevmiyo bozulunca herkesi kaldiriyo duzeltecem diye misafir falan dinlemiyoo annem yalandan bozuyo nasil agliyo bozma diye duzeni cok seviyoo

ortuyude benim ufak oglan sevmiyo bozulunca herkesi kaldiriyo duzeltecem diye misafir falan dinlemiyoo annem yalandan bozuyo nasil agliyo bozma diye duzeni cok seviyoo
Simetrik çocuk demekki düzeni seviyo canım.o zaman örtüsüz kullanmaya devam :))

menü güzel sabah erken yemişsin saat 2 ye kadar 1 gün kurusuyla durmuşsun acıkmadın mı gülüm
Sabah kahvaltı saatim genelde fix canım işe geldiğim için.yumurtalı peynirli tok tutan bi kahvaltı yaparsam ara öğüne hiç gerek bile kalmıyor.dün de öyle oldu.1 gün kurusu ile geçiştirdim

kime çekmiş acabaaaa :))
tertemiz olur inşallah koltukların siz de sağlıkla huzurla oturursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…