Haydi Yine Yeniden...

Birazdan koltuklarimi yikamaya gelecekler insallah guzel olur koltuklarim ciddi problem acik renk ve kumasi leke tutuyor artik silmekten yoruldum bu kez yikatalim dedi esim bakalim nasil olacakk
Ooo hadi bakalım güzel olur canım tabi. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin. Benim de derin dondurucum geldi artık

Ooo hadi bakalım güzel olur canım tabi. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin. Benim de derin dondurucum geldi artık
Saol canim piril piril oldu valla yeni gibi oldu gercekten bundan sonra alti ayda bi yikatirim .. ooo gule gule kullan canim derin dondurucunu bereketli olur insallah icine koyduklarin ...

bu gün bana bir haller oluyor regle daha 1 hafta var ama belim karnım aynı o zamanın ki gibi ağrıyor
yarım saat üşüme tuttu biraz ateşim varmış aslın da, sonra sıcak bastı nabzım normalden 25-30 daha fazla atıyor vee en güzeliiiiii midem tıka basa dolu gibi hissediyorum, galiba açılan iştahım geri gidiyor
çok mutluyum yaaav

menüm
sabah 9 :00
1 kase yoğurda 1t.k chia 1 t.k zencefil zerdeçal tarçın karışımı

11 de komşu da
3 kare bitter
1.5 ceviz
bir tutam beyaz leblebi

13:30
küçük kase yeşil salataya 2 haşlama yumurta
2 d. ekmeğe kaşar (mikrodalgada erittim kaşarını)

su 2.5 lt 3. deyim
spor yok

akşam acıkırsam cacık ve sebzeli mercimek çorbası olabilir yersem yazarım

Benimde bir hafta kala baslar belirtiler ohh hic olmasin o istah gitsin kilolar

Canim aksami gec olmadan ye bence sonra gec olur yiyemessin kilo yapmasin diye afiyet olsun bu saate kadar guzel menun ...

Canim aksami gec olmadan ye bence sonra gec olur yiyemessin kilo yapmasin diye afiyet olsun bu saate kadar guzel menun ...
sanki çatlayacak kadar yemişim gibi hissediyorum bir lokma yiyecek halim yok ki
dolma köfte yaptım normalde dayanamam o kadar emek verdiğime yiyeyim derdim ama yok gülüm hiiç yiyesim yok

Sabah 9 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Dort zeytin
Dort tane yaprak sarma
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Iki dilim ekmek
Alti yedi catal patates kizartmasi
Uc kup kasar
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Uc tane tavuk kanat
Yarim kase cilekli yogurt yaptim yedim
Iki tane cin biber yansin yaglar
Su 2.5 litre
Spor 9760 sabah az bisey yurudum hizli tempoda

sarmayı iyi yapmışsın sabah yemişsin , kızartma azıcık fazla olmuş akşam dengelemişsin zaten
yürüyüş her zaman ki gibi güzel su da iyi daha ne olsun

sanki çatlayacak kadar yemişim gibi hissediyorum bir lokma yiyecek halim yok ki
dolma köfte yaptım normalde dayanamam o kadar emek verdiğime yiyeyim derdim ama yok gülüm hiiç yiyesim yok
Dolma kofte dedigin icli kofte dimi yaa birgunde ben yapsam diyorum elim degmiyo hic yapmadim sadece bir kere komsuma yardim icin gittim 10 15 tane actim kadin baya yeteneklisin dedi ama bilemedim

sarmayı iyi yapmışsın sabah yemişsin , kızartma azıcık fazla olmuş akşam dengelemişsin zaten
yürüyüş her zaman ki gibi güzel su da iyi daha ne olsun
Kac gundur gozum bakiyodu dolmaya bu sabah cocuklara isitirken canim istedi artik yiyim dedim ama bugun ipin ucu biraz kacti gercekten hic boyle seyler yapmazdim ben yuh bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…