- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.961
Ooo hadi bakalım güzel olur canım tabi. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin. Benim de derin dondurucum geldi artıkBirazdan koltuklarimi yikamaya gelecekler insallah guzel olur koltuklarim ciddi problem acik renk ve kumasi leke tutuyor artik silmekten yoruldum bu kez yikatalim dedi esim bakalim nasil olacakk
İyi günlerde kullanın canım.Ooo hadi bakalım güzel olur canım tabi. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin. Benim de derin dondurucum geldi artık
Acaba kimeeekime çekmiş acabaaaa :))
tertemiz olur inşallah koltukların siz de sağlıkla huzurla oturursunuz
Saol canim piril piril oldu valla yeni gibi oldu gercekten bundan sonra alti ayda bi yikatirim .. ooo gule gule kullan canim derin dondurucunu bereketli olur insallah icine koyduklarin ...Ooo hadi bakalım güzel olur canım tabi. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin. Benim de derin dondurucum geldi artık
hayırlı olsun güle güle kullanOoo hadi bakalım güzel olur canım tabi. Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin. Benim de derin dondurucum geldi artık
kız nasıl başardın bu çocukların sana benzemesini hahahaha süpersin yaaaAcaba kimeee
Benimde bir hafta kala baslar belirtiler ohh hic olmasin o istah gitsin kilolarbu gün bana bir haller oluyor regle daha 1 hafta var ama belim karnım aynı o zamanın ki gibi ağrıyor
yarım saat üşüme tuttu biraz ateşim varmış aslın da, sonra sıcak bastı nabzım normalden 25-30 daha fazla atıyor vee en güzeliiiiii midem tıka basa dolu gibi hissediyorum, galiba açılan iştahım geri gidiyor
çok mutluyum yaaav
Canim aksami gec olmadan ye bence sonra gec olur yiyemessin kilo yapmasin diye afiyet olsun bu saate kadar guzel menun ...menüm
sabah 9 :00
1 kase yoğurda 1t.k chia 1 t.k zencefil zerdeçal tarçın karışımı
11 de komşu da
3 kare bitter
1.5 ceviz
bir tutam beyaz leblebi
13:30
küçük kase yeşil salataya 2 haşlama yumurta
2 d. ekmeğe kaşar (mikrodalgada erittim kaşarını)
su 2.5 lt 3. deyim
spor yok
akşam acıkırsam cacık ve sebzeli mercimek çorbası olabilir yersem yazarım
aminn aminnn gidişleri olsun dönüşleri olmasııınnnBenimde bir hafta kala baslar belirtiler ohh hic olmasin o istah gitsin kilolar
sanki çatlayacak kadar yemişim gibi hissediyorum bir lokma yiyecek halim yok kiCanim aksami gec olmadan ye bence sonra gec olur yiyemessin kilo yapmasin diye afiyet olsun bu saate kadar guzel menun ...
sarmayı iyi yapmışsın sabah yemişsin , kızartma azıcık fazla olmuş akşam dengelemişsin zatenSabah 9 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Dort zeytin
Dort tane yaprak sarma
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Iki dilim ekmek
Alti yedi catal patates kizartmasi
Uc kup kasar
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Uc tane tavuk kanat
Yarim kase cilekli yogurt yaptim yedim
Iki tane cin biber yansin yaglar
Su 2.5 litre
Spor 9760 sabah az bisey yurudum hizli tempoda
Dondu canim cok sukurde bugunde sesi kisildi galiba laranjite dondu durumsenin ufaklık nasıl oldu iştahı tam olarak normale döndü mü
Dolma kofte dedigin icli kofte dimi yaa birgunde ben yapsam diyorum elim degmiyo hic yapmadim sadece bir kere komsuma yardim icin gittim 10 15 tane actim kadin baya yeteneklisin dedi ama bilemedimsanki çatlayacak kadar yemişim gibi hissediyorum bir lokma yiyecek halim yok ki
dolma köfte yaptım normalde dayanamam o kadar emek verdiğime yiyeyim derdim ama yok gülüm hiiç yiyesim yok
Kac gundur gozum bakiyodu dolmaya bu sabah cocuklara isitirken canim istedi artik yiyim dedim ama bugun ipin ucu biraz kacti gercekten hic boyle seyler yapmazdim bensarmayı iyi yapmışsın sabah yemişsin , kızartma azıcık fazla olmuş akşam dengelemişsin zaten
yürüyüş her zaman ki gibi güzel su da iyi daha ne olsun
vah yavrum bir kendine gelemeden şimdide ses gitmiş bol ılık ılık bir şeyler içir rabbim şifa versinDondu canim cok sukurde bugunde sesi kisildi galiba laranjite dondu durumbiri bitiyo biri basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?