- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #40.981
evet gülüm hamuru kıymasız olandanDolma kofte dedigin icli kofte dimi yaa birgunde ben yapsam diyorum elim degmiyo hic yapmadim sadece bir kere komsuma yardim icin gittim 10 15 tane actim kadin baya yeteneklisin dedi ama bilemedim
aa niye öyle diyorsun hazmı zor karbon açısından zenginse en iyisi sabah yada gündüzün erken vakitte yemek zatenKac gundur gozum bakiyodu dolmaya bu sabah cocuklara isitirken canim istedi artik yiyim dedim ama bugun ipin ucu biraz kacti gercekten hic boyle seyler yapmazdim benyuh bana
Saol canim simdi aglayarak kitap okuyo icinden onuda cok yapamiyo yarin o hikaye kitabindan sinav olacak bi bitirseydi yatircam ama bitmiyoki aglamaktanvah yavrum bir kendine gelemeden şimdide ses gitmiş bol ılık ılık bir şeyler içir rabbim şifa versin
Elim iyidir boyle konularda ince is cok severim el nakisi igne oyasi dantel cok iyi yaptigim seyler boyle seylerdede baya baya iyiyim cok sukur allah vergisi o gun komsunun buzluguna atilacakti bende yardim ettim koftesi ona maharetide bana kaldievet gülüm hamuru kıymasız olandan
cidden açabiliyorsan beceriklisin demektir açmasına ilk başta herkes zorlanır bir iki tane anca yaparlar sen baya baya yapmışsın maşallah
Eksiye gecmek icin kacamaksiz ilermemek lagzim canim ondan kizdim kendime ne guzel ilerliyordum yaa neyse moral bozmuycam yarin tam gaz devam etcem ...aa niye öyle diyorsun hazmı zor karbon açısından zenginse en iyisi sabah yada gündüzün erken vakitte yemek zaten
Sende donemsel olarak istah kapanmasi oluyor canim zaten.ne guzel iste gelsin eksilerbu gün bana bir haller oluyor regle daha 1 hafta var ama belim karnım aynı o zamanın ki gibi ağrıyor
yarım saat üşüme tuttu biraz ateşim varmış aslın da, sonra sıcak bastı nabzım normalden 25-30 daha fazla atıyor vee en güzeliiiiii midem tıka basa dolu gibi hissediyorum, galiba açılan iştahım geri gidiyor
çok mutluyum yaaav
Aksami sakin atlama tokum diye.chia tokluk hissi veriyor baya anladigim kadariyla.o yuzdendir belki canim bu hissettiklerin.dogru yoldasin aynen devammenüm
sabah 9 :00
1 kase yoğurda 1t.k chia 1 t.k zencefil zerdeçal tarçın karışımı
11 de komşu da
3 kare bitter
1.5 ceviz
bir tutam beyaz leblebi
13:30
küçük kase yeşil salataya 2 haşlama yumurta
2 d. ekmeğe kaşar (mikrodalgada erittim kaşarını)
su 2.5 lt 3. deyim
spor yok
akşam acıkırsam cacık ve sebzeli mercimek çorbası olabilir yersem yazarım
Oglenki iki dilim ekmek pek senlik degil.oha lari yapistirmissin zatenSabah 9 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Dort zeytin
Dort tane yaprak sarma
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Iki dilim ekmek
Alti yedi catal patates kizartmasi
Uc kup kasar
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Uc tane tavuk kanat
Yarim kase cilekli yogurt yaptim yedim
Iki tane cin biber yansin yaglar
Su 2.5 litre
Spor 9760 sabah az bisey yurudum hizli tempoda
Off menu ye gell simdi daha cok utandim yediklerimdenn ben yaa valla masallahin var canim gercekten afiyet olsun ...Sabah 8.15
1 cay bardagi sute 2 yk yulaf ezmesi
3 ceviz
Ara 11
1 gun kurusu
Oglen 13.45
1 tabak kiymali yumurta
1 kase yogurt
Ara 17
1 fincan sade turk kahvesi
1 kare bitter
Aksam 19
3 parmak kalinliginda garniturlu dalyan kofte
Bol karisik salata
Su 2.5 litre
Evet yaa bugun icimden canavar cikti resmen sporda tam istedigim gibi olmadi genelde 14 bini geciyodu koltuk yikanacak diye erkenden geldim eve yarin daha guzel olacak insallahhAksami sakin atlama tokum diye.chia tokluk hissi veriyor baya anladigim kadariyla.o yuzdendir belki canim bu hissettiklerin.dogru yoldasin aynen devam
Oglenki iki dilim ekmek pek senlik degil.oha lari yapistirmissin zatenneyseki aksamin az ve sporun var canim
Allah kabul etsin canim afiyet olsun gayet guzel menun ..nasil bugun daha iyimiydin ..kizin nasil oldu ?Menümü vereyim
Sahur 2 parça peynirle omlet
1 baget 1 zeytin 1 dilim ekmek
1 çay kaşığı labne
İftar 19.15: 1 kase çorba
1 kase bulgur pilavi salata az turşu
Ara 1 dilim helva(kızımla komşulara da dağıttık)
Türk kahvesi bitki caylari
2 litre su
Menü güzel ama akşam olmalı canım en azından bir corba afiyet şifa olsun canımmenüm
sabah 9 :00
1 kase yoğurda 1t.k chia 1 t.k zencefil zerdeçal tarçın karışımı
11 de komşu da
3 kare bitter
1.5 ceviz
bir tutam beyaz leblebi
13:30
küçük kase yeşil salataya 2 haşlama yumurta
2 d. ekmeğe kaşar (mikrodalgada erittim kaşarını)
su 2.5 lt 3. deyim
spor yok
akşam acıkırsam cacık ve sebzeli mercimek çorbası olabilir yersem yazarım
Canım ta ikide yenmiş bitmistir erimistir oSabah 9 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Dort zeytin
Dort tane yaprak sarma
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Iki dilim ekmek
Alti yedi catal patates kizartmasi
Uc kup kasar
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 18 30
Uc tane tavuk kanat
Yarim kase cilekli yogurt yaptim yedim
Iki tane cin biber yansin yaglar
Su 2.5 litre
Spor 9760 sabah az bisey yurudum hizli tempoda
Canım mükemmel bir menü afiyet olsunSabah 8.15
3 ceviz
Ara 11
1 gun kurusu
Oglen 13.45
1 tabak kiymali yumurta
1 kase yogurt
Ara 17
1 kare bitter
Aksam 19
Bol karisik salata
Su 2.5 litre
Bugün daha rahat tuttum canım. Ama benim genel olarak düşük tansiyon ve düşük şeker sorunum var aç kalınca da baş dönmesi ve ağrısı yapıyor.. kızım keyif olarak çok iyi maalesef ishal devam ediyor okulda yememiş eve gelince nazla niyazla 1 kepçe çorba iki kaşık pilav yediAllah kabul etsin canim afiyet olsun gayet guzel menun ..nasil bugun daha iyimiydin ..kizin nasil oldu ?
Iftar sahur yine guzel olmus canim.Allah kabul etsin.kizin da biran once toparlar insallahMenümü vereyim
Sahur 2 parça peynirle omlet
1 baget 1 zeytin 1 dilim ekmek
1 çay kaşığı labne
İftar 19.15: 1 kase çorba
1 kase bulgur pilavi salata az turşu
Ara 1 dilim helva(kızımla komşulara da dağıttık)
Türk kahvesi bitki caylari
2 litre su
Saol canim simdi aglayarak kitap okuyo icinden onuda cok yapamiyo yarin o hikaye kitabindan sinav olacak bi bitirseydi yatircam ama bitmiyoki aglamaktan
sana vermedi mi köfteden hepsini buzluğa mı attıElim iyidir boyle konularda ince is cok severim el nakisi igne oyasi dantel cok iyi yaptigim seyler boyle seylerdede baya baya iyiyim cok sukur allah vergisi o gun komsunun buzluguna atilacakti bende yardim ettim koftesi ona maharetide bana kaldi
inşallahhhSende donemsel olarak istah kapanmasi oluyor canim zaten.ne guzel iste gelsin eksiler
bayıldım menüne çok güzel afiyet olsunSabah 8.15
3 ceviz
Ara 11
1 gun kurusu
Oglen 13.45
1 tabak kiymali yumurta
1 kase yogurt
Ara 17
1 kare bitter
Aksam 19
Bol karisik salata
Su 2.5 litre
akşam 8 buçuğa doğru yedimAksami sakin atlama tokum diye.chia tokluk hissi veriyor baya anladigim kadariyla.o yuzdendir belki canim bu hissettiklerin.dogru yoldasin aynen devam
Oglenki iki dilim ekmek pek senlik degil.oha lari yapistirmissin zatenneyseki aksamin az ve sporun var canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?