Haydi Yine Yeniden...

allah kabul etsin gülüm helvada dağıtmışsın cimcimenle bu gün iyi anlaşılan dün gece daha kusması olmadı değil mi

iftarın bana az geldi yarın da oruçlusun galiba sahurunu yine peynirli yumurtalı yaparsın inşallah

ishali durmadıysa nar ekşisi veya limonla kuru kahve karıştırıp yuttur, haşlanmış patatesi tuzla limonla yedir
galiba senin çocuklar köyde mikroplu su içmiş ondan böyle oldular bağırsak florasını tekrar dengelesin zararlı bakterileri atsın diye bol yoğurt yedir inşallah çabuk düzelir yavrum

Hahahaa gucunu mu denedin kiz elinde kalmis tetik

Yok kuzum olmadı allaha şükür şu an tek derdimiz ishal. O da koy suyu ile alakalı diye düşünüyorum valla canım bulgur sisirdi hararet yaptı sahurda hiçbir şey yok gözümde ama yumurta garanti olur

İnşallah canım oglumda da var onda da bol.su içilmeye çalışıyorum inşallah canuk atlatirlar..

Hehehe tatar Ekim:)))

Canim kizin bulgur pilavimi yedi bulgur ishalken daha fazla ishale neden olur pirinc yedirseydin keske seviyorsa patates yada insallah bugun daha iyi olmustur ishalde cok zor gercekden

Yok canim hasta ya o yuzden.. canim sinav test seklinde yani icinden okur onu cevaplar set aldik hikayeler var icinde o hikaye ile ilgili test var her cuma sinav oluyo ondan ...
haa tamam ben de okuma yapacak sandım
o setleri ince ince ama yığın yığın kitapları hatırladımmm benimki gördü mü gözü ayrılırdı hepsini okuması gerekecek diye

Verdi canim vermezmi cok yaptikya ondan dedim yani elim pratiklesti iki uc taneyle oyle guzel yapamazdim yani komsumun sayesinde ogrenmis oldm onu kastettim
valla maşallahın var elini neye atsan beceriyorsun hamurunu yapmayı öğrendin mi kendi kendine yaparsın
benim komşuya 4-5 defa yapmıştık onun evin de , geçen de kendi yapmış 40 tane çıktı diyor kapatırken patlamış bazısı ona yama yapmasını göstermiştim onları da yamamış zayi etmemiş maşallah, sana 4-5 kereye bile gerek yok hemen yaparsın

Ha ha ha bende silikon tabancasini patlatmistim kucuk oglumun akli cikti baba annem evde tabancayla ates etti dedi

Yanimda yapmisti yaparim herhalde basina gecsem .. bi firsatim olmuyo bu sene yaprak bile sarmadim manti yapmadim cocuklarim cok sever aslinda okul telasesinden hic bisey yapamadim

Yanimda yapmisti yaparim herhalde basina gecsem .. bi firsatim olmuyo bu sene yaprak bile sarmadim manti yapmadim cocuklarim cok sever aslinda okul telasesinden hic bisey yapamadim
olmadı sorarsın ..
okul etkinlikler çocukların hastalığı senin hastalanman bu sene çok şey yaşadınız oturup sakin de el uğraştıracak yemek yapacak vaktin olmadı cidden sağlık olsun onlar da eksik kalsın sanki zamanın olduğun da yaparsın

Aynen canim kayinvalidem annem sagolsun yapragi sardikca yolluyolar annemde lahana falan sarar o nedenle pekde eksiklik olmuyo gecen geldiginde annem ispanakli borek yapip getirmis buzluga at cocuklara az az koyarsin dedi saolsunlar elim ayagim ikiside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…