- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.021
öğlen oğlumu babası gitti okuldan aldı geldi 4-5 ay önce eline top çarpmıştı şişmişti ilaç verip yollamışlardı şimdi parmağı yüzük parmağı şiş gibi yamuk ve ağrıyormuş öğleden sonra doktora götürdüm röntgen çekildi ilaç jel verdi..dönüşte pazarın içinden geçiyoruz nasıl olsa diye biraz bişeyler alayım dedim az önce eve girdik çok yorulduummtam iki saatten fazla yürümüşüz oğlumla, senle pazara gidilmez babam olsa 15 dk daha fazla şeyi almış dönmüş olurduk diyor sıpaaaHu huuuu nerelerdesiniz kızlarrr
Baya dolaşmışsınız iyi de olmuş senin için canım.bahaneyle spor da aradan çıktı.akşam yemeğinden sonra erkenden yatarsın sen o zamanöğlen oğlumu babası gitti okuldan aldı geldi 4-5 ay önce eline top çarpmıştı şişmişti ilaç verip yollamışlardı şimdi parmağı yüzük parmağı şiş gibi yamuk ve ağrıyormuş öğleden sonra doktora götürdüm röntgen çekildi ilaç jel verdi..dönüşte pazarın içinden geçiyoruz nasıl olsa diye biraz bişeyler alayım dedim az önce eve girdik çok yorulduummtam iki saatten fazla yürümüşüz oğlumla, senle pazara gidilmez babam olsa 15 dk daha fazla şeyi almış dönmüş olurduk diyor sıpaaa
5dk dinleneyim pilav salata yapıcam daha
işim olmasa direk yatıp uyuyasım var ben kalabalığa hastane pazara alışık değilim hep eşim hallederdi gürültü beni çok yordu:))
Gecmis olsun canim ..ooo ne guzel yurumussunuz iyide olmus yok oyle erkenden yatmak acik dayan canim sende uykucu sirin gibiöğlen oğlumu babası gitti okuldan aldı geldi 4-5 ay önce eline top çarpmıştı şişmişti ilaç verip yollamışlardı şimdi parmağı yüzük parmağı şiş gibi yamuk ve ağrıyormuş öğleden sonra doktora götürdüm röntgen çekildi ilaç jel verdi..dönüşte pazarın içinden geçiyoruz nasıl olsa diye biraz bişeyler alayım dedim az önce eve girdik çok yorulduummtam iki saatten fazla yürümüşüz oğlumla, senle pazara gidilmez babam olsa 15 dk daha fazla şeyi almış dönmüş olurduk diyor sıpaaa
işim olmasa direk yatıp uyuyasım var ben kalabalığa hastane pazara alışık değilim hep eşim hallederdi gürültü beni çok yordu:))
Oh ne iyi yapmışsın canim spor olmuş sana bir çayla geçer hepsi inşallahöğlen oğlumu babası gitti okuldan aldı geldi 4-5 ay önce eline top çarpmıştı şişmişti ilaç verip yollamışlardı şimdi parmağı yüzük parmağı şiş gibi yamuk ve ağrıyormuş öğleden sonra doktora götürdüm röntgen çekildi ilaç jel verdi..dönüşte pazarın içinden geçiyoruz nasıl olsa diye biraz bişeyler alayım dedim az önce eve girdik çok yorulduummtam iki saatten fazla yürümüşüz oğlumla, senle pazara gidilmez babam olsa 15 dk daha fazla şeyi almış dönmüş olurduk diyor sıpaaa
günü kaşarla sarımsaklı yoğurt kurtarmış kızz azıcık daha faydalı güç verecek şeyler yesen yaaa bu gün pekmez de yok bari az bal al ağzına 1-2 ceviz yada kuru meyve bişey ye işte :)Sabah 9 30
Yarim simit
Bes kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Ceyrek simit
Uc kup kasar
Simitin bir kismina tereyag ve tulum peynir koydum yedim
Sekersiz cay
Ara 15 00
Dort kasik yogurt
Aksam 17 00
Iki kasik makarna cok sarimsakli yogurtt doktum uzerine
Iki parca karnibahar kizartmasi oda sarimsakli yogurtlu
Bir bardak visne suyu ev yapimi
Su 2 litre
Spor 11459 hizli tempoda yurudum kizlar resmen agladi yururken cok hizli yuruyorsun diye
çok iyi yapmışsın keşke ben de yapsam şu komşunun ikramlık bitterlerine lokumlarına marşmelov v.s. yok olmaz diyebilirdim tek bitter de olsa hep onun evin de yiyorumSelam canlarım benim iftara 1 saat kaldı
Bu arada bugün itibari ile şeker orucuna da başladım çünkü kaçamaklarin onu kesilir gibi değil en azından iki hafta yapıp metoyu şaşırtmak istiyorum. İmzamı bilem değiştirdim
beni kimse tutamayacak gülüm şimdiden beynim buğulanmaya başladı :)))Gecmis olsun canim ..ooo ne guzel yurumussunuz iyide olmus yok oyle erkenden yatmak acik dayan canim sende uykucu sirin gibisaka bir yana bugun benimde bi uyuyasim var ama uyurmuyumm aslaaa kolay gelsin sana
Hadi hayirli olsun bakalim insallah yapabilirsin canim bu seker orucunda meyve yada kuru meyvedemi yasak pek bilmiyorumda bi acikla bakiyim neymis bu seker orucu sekerimSelam canlarım benim iftara 1 saat kaldı
Bu arada bugün itibari ile şeker orucuna da başladım çünkü kaçamaklarin onu kesilir gibi değil en azından iki hafta yapıp metoyu şaşırtmak istiyorum. İmzamı bilem değiştirdim
Kizz uyumaaa git cabuk yuzune soguk su carp cabukkksağ olun kızlar
ama ben vallaha da yatacam :))))
kerahat vakti geçsin akşam okunsun ben yatar
Menu guzelmis aslinda fantaya kadar neyse cok canin cekmis bisey demiycemm hi hi himenümü yazayım vakitlice
sabah 10 a doğru
1 fincan sıcak süte 1 t. k neskafe
öğle 12: 30
4 dolma köfte
domates salatalık
akşam 18 :00
2 kepçe kadar etli kuru fasulye
karışık salata
1 bardak fanta geçen haftadan beri canım çekiyordu oğlum dönüşte cips aldı sprayt alacaktı fanta al bende içicem dedim içtim rahatladım hihihihi
su 2.lt şimdilik
komşu helva verdi kandil simidi verdi ama helva bembeyaz kavurmamış canısağ olasıca içi de ceviz çam fısıtığı dolu kuşlara atıcam gece, yoksa 1 lokma da olsa yiyecektim
kandil simidini de eşimle oğlum yeriz dediler ben yatınca haklar onlar bana kalmaz ben de yırtarım fazla pis boğazlık yapamam :)
Anaaaa ben nasil unuttum iyiki hayirlattin sabah esim ic pekmezi cabuk diye kizdi aksamlari usuyorum dedimde kizdi oda pekmez icmiyorum diye ictim sekerim valla bugun yogurdun gozune vurdum anam cok yogurt yedim ....günü kaşarla sarımsaklı yoğurt kurtarmış kızz azıcık daha faydalı güç verecek şeyler yesen yaaa bu gün pekmez de yok bari az bal al ağzına 1-2 ceviz yada kuru meyve bişey ye işte :)
o kızlar daha seninle yürümez bak gör yetişemiyorlar ne yapsınlar yada sana eni sonu uyup, hayatlarının yürüme rekorunu kırarlar
Uyudun demi ben burda sohbet edecektim sen uyudunnbeni kimse tutamayacak gülüm şimdiden beynim buğulanmaya başladı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?