Haydi Yine Yeniden...

Canim yaa gecmis olsun demeyi unuttum kusura bakma.5ay onceki sey simdi sislik yapmis kotu birsey yoktur insallah

Hadi hayirlisi canim.seker orucu ile cok guzel kilo veriyorlar.insallah sende istedigin hedefe ulasirsin

Maşallah canım hem.sporuna hem menune afiyet eksi olsun
Menün harika canım uyumazsan daha iyiydi ama sanırım şu an bebekler gibi
Yapalım canım beraber evde halley var ve çok severim bitter çikolata. Kurabiye helva da var boyle kural koyunca şu an canım istemiyor (halley hariç )
Hadi hayirli olsun bakalim insallah yapabilirsin canim bu seker orucunda meyve yada kuru meyvedemi yasak pek bilmiyorumda bi acikla bakiyim neymis bu seker orucu sekerim
Meyve ve kuru meyve yasak değil canım.
Pirinç
Beyaz un ve türevleri
Seker(çikolata pekmez recel bal)
Paketli gıdalar
Patates
Kizartmalar
Eşim gidince kaçamak yapmadan atlatmam lazım 1 haftadır yeterli oranda kaçırdım
Olsun canim güzel vakit geçirdiniz çabuk toparlarsin sen arkadaşım

Sabah 8.15
Bitter cikolatali yulaf lapasi
3 adet ceviz

Ara 12
Yarim avuc tuzsuz fistik

Oglen 14
Bol soganli salcali patates kavurmasi
1 kase yogurt

Ara 17
1 adt gun kurusu

Aksam 19
1 kepce tarhana corba
1 kepce etli patates yemegi
Kivircik salata

Su 2.5 litre
Dun yarim saat yurumustum yazmayi unutmusum.bugun yuruyus olmadi ama pazarda dolastim baya

Çok dengeli güzel bir menü canım afiyet olsun hareket berekettir çok iyi gidiyorsun

Yogurdun dibine vurmussun afiyet olsun menu guzel.sen kondusyonlusun sekerim herkesin harci degil senle yurumek
Menu guzel olmus.fanta da can cekmis sifa olsun.
Helvanin cevizini fistigini secip yiyeydin kiz yaziiikkk acidim valla

Hahahah menümü yazdım sanıyorum ya
Sahur 2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta limonlu çay

İftar 19.10: bir kase çorba
Bir kase az sulu nohut yem
Domates salatalik
Ara Türk kahvesi olur
Acıkırsam geç olmadan yarım muz
2 litre su bitki çayları

Hahahaha bende sayfalar arasinda menunu arayip durdum.yazdin da ben gormedim zannettim.baya yorumlara dalinca sen
Sahurun az olmus biraz canim nasul durdun tum gun.aksam daha iyi sahura gore.bence muzu yemelisin.Allah kabul etsin

Hahahaha bende sayfalar arasinda menunu arayip durdum.yazdin da ben gormedim zannettim.baya yorumlara dalinca sen
Sahurun az olmus biraz canim nasul durdun tum gun.aksam daha iyi sahura gore.bence muzu yemelisin.Allah kabul etsin
Sorma canım yorumlara dalınca verdim zannettim senin angelina ve ekimi alintilamandan anladım yoksa sabaha kadar anlamazdım bu arada amin canım

Hadi yaa bu bana uymadiki simdi pekmez iciyorum ya ben kan icin bana uymadi gerci bir tek onu icip digerlerini yemesekte olur aslinda yapilabilir yani hadi bakalim insallah guzel kilolar verirsin

Guzel menu canimm oglen aksam patates olmus denkmi geldi suyunda yerinde gayet guzel yani afiyet olsun canimm ..

Sahurun az olmus canim yaa nasil durdun bi yumurtayla aksam guzel ama afiyet olsun ..

Hadi yaa bu bana uymadiki simdi pekmez iciyorum ya ben kan icin bana uymadi gerci bir tek onu icip digerlerini yemesekte olur aslinda yapilabilir yani hadi bakalim insallah guzel kilolar verirsin
İnşallah canım benim. Valla aslında uzak durmamız gereken şeyler ama bakalım bu kural belki benim metoyu şaşırtır:)
Sahurun az olmus canim yaa nasil durdun bi yumurtayla aksam guzel ama afiyet olsun ..
Dun aksam bulgur beni baya sisirdi canim.peşine de helva yeyince baya hararet yaptı sahurda hala sistim o yüzden hiç yememektense yumurta yiyeyim dedim..ama zorladı gerçekten başım çok döndü bugün Rabbim kabul etsin. Haftaya da birkaç gün tutarsam benden iyisi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…