- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.041
Ayrilik vakti geldimi uzulme canim insallah tekrar gelir yada siz gidersiniz ..Slm kızlar bizde ailece avm deyiz eşimle son vakit geçirmeler
Tartildinmi hic cokmu kacirdin canim uzulme bir kere verdin kilo yine verirsin son dakikalarin tadini cikar canimEşim gidince kaçamak yapmadan atlatmam lazım 1 haftadır yeterli oranda kaçırdım
Canim yaa gecmis olsun demeyi unuttum kusura bakma.5ay onceki sey simdi sislik yapmis kotu birsey yoktur insallahöğlen oğlumu babası gitti okuldan aldı geldi 4-5 ay önce eline top çarpmıştı şişmişti ilaç verip yollamışlardı şimdi parmağı yüzük parmağı şiş gibi yamuk ve ağrıyormuş öğleden sonra doktora götürdüm röntgen çekildi ilaç jel verdi..dönüşte pazarın içinden geçiyoruz nasıl olsa diye biraz bişeyler alayım dedim az önce eve girdik çok yorulduummtam iki saatten fazla yürümüşüz oğlumla, senle pazara gidilmez babam olsa 15 dk daha fazla şeyi almış dönmüş olurduk diyor sıpaaa
5dk dinleneyim pilav salata yapıcam daha
işim olmasa direk yatıp uyuyasım var ben kalabalığa hastane pazara alışık değilim hep eşim hallederdi gürültü beni çok yordu:))
Hadi hayirlisi canim.seker orucu ile cok guzel kilo veriyorlar.insallah sende istedigin hedefe ulasirsinSelam canlarım benim iftara 1 saat kaldı
Bu arada bugün itibari ile şeker orucuna da başladım çünkü kaçamaklarin onu kesilir gibi değil en azından iki hafta yapıp metoyu şaşırtmak istiyorum. İmzamı bilem değiştirdim
Ne cabuk geciyor zaman degil mi insallah daha da cabuk gecer ve kavusursunuz temelli.Slm kızlar bizde ailece avm deyiz eşimle son vakit geçirmeler
Maşallah canım hem.sporuna hem menune afiyet eksi olsunSabah 9 30
Yarim simit
Bes kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Ceyrek simit
Uc kup kasar
Simitin bir kismina tereyag ve tulum peynir koydum yedim
Sekersiz cay
Ara 15 00
Dort kasik yogurt
Aksam 17 00
Iki kasik makarna cok sarimsakli yogurtt doktum uzerine
Iki parca karnibahar kizartmasi oda sarimsakli yogurtlu
Bir bardak visne suyu ev yapimi
Su 2 litre
Spor 11459 hizli tempoda yurudum kizlar resmen agladi yururken cok hizli yuruyorsun diye
Menün harika canım uyumazsan daha iyiydi ama sanırım şu an bebekler gibimenümü yazayım vakitlice
sabah 10 a doğru
1 fincan sıcak süte 1 t. k neskafe
öğle 12: 30
4 dolma köfte
domates salatalık
akşam 18 :00
2 kepçe kadar etli kuru fasulye
karışık salata
1 bardak fanta geçen haftadan beri canım çekiyordu oğlum dönüşte cips aldı sprayt alacaktı fanta al bende içicem dedim içtim rahatladım hihihihi
su 2.lt şimdilik
komşu helva verdi kandil simidi verdi ama helva bembeyaz kavurmamış canısağ olasıca içi de ceviz çam fısıtığı dolu kuşlara atıcam gece, yoksa 1 lokma da olsa yiyecektim
kandil simidini de eşimle oğlum yeriz dediler ben yatınca haklar onlar bana kalmaz ben de yırtarım fazla pis boğazlık yapamam :)
Yapalım canım beraber evde halley var ve çok severim bitter çikolata. Kurabiye helva da var boyle kural koyunca şu an canım istemiyor (halley hariççok iyi yapmışsın keşke ben de yapsam şu komşunun ikramlık bitterlerine lokumlarına marşmelov v.s. yok olmaz diyebilirdim tek bitter de olsa hep onun evin de yiyorum
azıcık bende sana uyayım belki gaza gelirim devam ederim
imzan da hayırlı olsun bebeeemm
Meyve ve kuru meyve yasak değil canım.Hadi hayirli olsun bakalim insallah yapabilirsin canim bu seker orucunda meyve yada kuru meyvedemi yasak pek bilmiyorumda bi acikla bakiyim neymis bu seker orucu sekerim
Olsun canim güzel vakit geçirdiniz çabuk toparlarsin sen arkadaşımEşim gidince kaçamak yapmadan atlatmam lazım 1 haftadır yeterli oranda kaçırdım
Çok dengeli güzel bir menü canım afiyet olsun hareket berekettir çok iyi gidiyorsunSabah 8.15
Bitter cikolatali yulaf lapasi
3 adet ceviz
Ara 12
Yarim avuc tuzsuz fistik
Oglen 14
Bol soganli salcali patates kavurmasi
1 kase yogurt
Ara 17
1 adt gun kurusu
Aksam 19
1 kepce tarhana corba
1 kepce etli patates yemegi
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Dun yarim saat yurumustum yazmayi unutmusum.bugun yuruyus olmadi ama pazarda dolastim baya
Yogurdun dibine vurmussunSabah 9 30
Yarim simit
Bes kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Ceyrek simit
Uc kup kasar
Simitin bir kismina tereyag ve tulum peynir koydum yedim
Sekersiz cay
Ara 15 00
Dort kasik yogurt
Aksam 17 00
Iki kasik makarna cok sarimsakli yogurtt doktum uzerine
Iki parca karnibahar kizartmasi oda sarimsakli yogurtlu
Bir bardak visne suyu ev yapimi
Su 2 litre
Spor 11459 hizli tempoda yurudum kizlar resmen agladi yururken cok hizli yuruyorsun diye
Menu guzel olmus.fanta da can cekmis sifa olsun.menümü yazayım vakitlice
sabah 10 a doğru
1 fincan sıcak süte 1 t. k neskafe
öğle 12: 30
4 dolma köfte
domates salatalık
akşam 18 :00
2 kepçe kadar etli kuru fasulye
karışık salata
1 bardak fanta geçen haftadan beri canım çekiyordu oğlum dönüşte cips aldı sprayt alacaktı fanta al bende içicem dedim içtim rahatladım hihihihi
su 2.lt şimdilik
komşu helva verdi kandil simidi verdi ama helva bembeyaz kavurmamış canısağ olasıca içi de ceviz çam fısıtığı dolu kuşlara atıcam gece, yoksa 1 lokma da olsa yiyecektim
kandil simidini de eşimle oğlum yeriz dediler ben yatınca haklar onlar bana kalmaz ben de yırtarım fazla pis boğazlık yapamam :)
Sagol canim.bazen oglen yemegi ile aksam evdeki pişti olabiliyorÇok dengeli güzel bir menü canım afiyet olsun hareket berekettir çok iyi gidiyorsun
Aynısı eşimde de oluyor öğlen de fasulye yedim diyor mesela gonuksuz yiyor ben tabi sinir oluyorum :))Sagol canim.bazen oglen yemegi ile aksam evdeki pişti olabiliyorbilsem oglen yemezdim patates cok oldu
HahahahaHahahah menümü yazdım sanıyorum ya
Sahur 2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta limonlu çay
İftar 19.10: bir kase çorba
Bir kase az sulu nohut yem
Domates salatalik
Ara Türk kahvesi olur
Acıkırsam geç olmadan yarım muz
2 litre su bitki çayları
Sorma canım yorumlara dalınca verdim zannettim senin angelina ve ekimi alintilamandan anladım yoksa sabaha kadar anlamazdımHahahahabende sayfalar arasinda menunu arayip durdum.yazdin da ben gormedim zannettim.baya yorumlara dalinca sen
Sahurun az olmus biraz canim nasul durdun tum gun.aksam daha iyi sahura gore.bence muzu yemelisin.Allah kabul etsin
Hadi yaa bu bana uymadiki simdi pekmez iciyorum ya ben kan icin bana uymadi gerci bir tek onu icip digerlerini yemesekte olur aslinda yapilabilir yani hadi bakalim insallah guzel kilolar verirsinMaşallah canım hem.sporuna hem menune afiyet eksi olsun
Menün harika canım uyumazsan daha iyiydi ama sanırım şu an bebekler gibi
Yapalım canım beraber evde halley var ve çok severim bitter çikolata. Kurabiye helva da var boyle kural koyunca şu an canım istemiyor (halley hariç)
Meyve ve kuru meyve yasak değil canım.
Pirinç
Beyaz un ve türevleri
Seker(çikolata pekmez recel bal)
Paketli gıdalar
Patates
Kizartmalar
Olsun canim güzel vakit geçirdiniz çabuk toparlarsin sen arkadaşım
Guzel menu canimm oglen aksam patates olmus denkmi geldi suyunda yerinde gayet guzel yaniSabah 8.15
Bitter cikolatali yulaf lapasi
3 adet ceviz
Ara 12
Yarim avuc tuzsuz fistik
Oglen 14
Bol soganli salcali patates kavurmasi
1 kase yogurt
Ara 17
1 adt gun kurusu
Aksam 19
1 kepce tarhana corba
1 kepce etli patates yemegi
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Dun yarim saat yurumustum yazmayi unutmusum.bugun yuruyus olmadi ama pazarda dolastim baya
Sahurun az olmus canim yaa nasil durdun bi yumurtayla aksam guzel ama afiyet olsun ..Hahahah menümü yazdım sanıyorum ya
Sahur 2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta limonlu çay
İftar 19.10: bir kase çorba
Bir kase az sulu nohut yem
Domates salatalik
Ara Türk kahvesi olur
Acıkırsam geç olmadan yarım muz
2 litre su bitki çayları
Aynen denk geldi canim ama aksam etini cok patatesini az yedimGuzel menu canimm oglen aksam patates olmus denkmi geldi suyunda yerinde gayet guzel yaniafiyet olsun canimm ..
İnşallah canım benim. Valla aslında uzak durmamız gereken şeyler ama bakalım bu kural belki benim metoyu şaşırtır:)Hadi yaa bu bana uymadiki simdi pekmez iciyorum ya ben kan icin bana uymadi gerci bir tek onu icip digerlerini yemesekte olur aslinda yapilabilir yani hadi bakalim insallah guzel kilolar verirsin
Dun aksam bulgur beni baya sisirdi canim.peşine de helva yeyince baya hararet yaptı sahurda hala sistim o yüzden hiç yememektense yumurta yiyeyim dedim..ama zorladı gerçekten başım çok döndü bugün Rabbim kabul etsin. Haftaya da birkaç gün tutarsam benden iyisi yok :)Sahurun az olmus canim yaa nasil durdun bi yumurtayla aksam guzel ama afiyet olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?