Haydi Yine Yeniden...

sen yazınca baktım dediğinden değil bildiğin çiğ un kokuyor süt yok :)

buz dolabının üstüne yaz unutmazsın böylece
sana boşuna atom karıncam demiyorum hatunlar sana ayak uyduracak diye pert olmuşlar hehehehe

Uyudun demi ben burda sohbet edecektim sen uyudunn
uyudum valla :))
misafir varken bile çok yorulduğum da hem beynim hem bedenim duruyor yüzüm bakışlarım değişiyormuş eşimle oğlum anlıyor hemen sen git yat diyorlar önceden hiç böyle olmazdı son 2 senedir var son 1 senedir de arttı misafir varken bile ben iptal:)

Canim yaa gecmis olsun demeyi unuttum kusura bakma.5ay onceki sey simdi sislik yapmis kotu birsey yoktur insallah
aa aşk olsun ne olacak gülüm
ilk başta 15-20 gün atel takılsaymış şimdi pek sorun olmazmış takılmadığı için parmak arasındaki doku yamulmuş kemikler sağlam ama o yüzden yamuk olmuş parmağı düzelmesi zaman alır dedi doktor yani büyük bir sorun yok şükür yormayacak dikkat edecek o eline ..

9 a kadar horuldadım kötü kötü rüyalar gördüm 2 gündür tuhaf hissediyorum onun etkisi galiba sanki her an bişeyler olacakmış hissi var hayır olsun inşallah
o halleye daha doğrusu kokusuna ben de pek dayanamıyorum çocukluğumuzun anımsatıcısı olduğu için mi acaba
paketliyken sorun yok, ama biri yanımda yesin kokusu gelsin
ben de bismillah diyip yarın başlıyorum
bal da yok değil mi şeker orucun da

yazmışsın zaten bal yok diye bakar körlüğüm tutmuş yine :))
amanın un patateste yokmuş iyi olmuş yazdığın onları bilmiyordum

Evet yok canım sadece kuru meyve ve normal meyve b3n kriz tutunca hurma dusunuyirum inşallah

vicdansız öğlenki patates kavurmasının yanına yoğurt mu yenir mideni eksiteceksin turşu yenir turşuuuuuu
bekarken annem arada yapardı ayy ne severdim yanına turşu hele bir de yufka ekmeği varsa tamamdır başka bir şey gerekmez :)) afiyet şifa olsunnnnn

Yogurdun dibine vurmussun afiyet olsun menu guzel.sen kondusyonlusun sekerim herkesin harci degil senle yurumek

Menu guzel olmus.fanta da can cekmis sifa olsun.
Helvanin cevizini fistigini secip yiyeydin kiz yaziiikkk acidim valla
aklıma geldi valla fıstığını ısırdım o da çiğ kavrulmamış helvanın da nemini alınca hoşuma gitmedi hayvanata nasip olsun dedim attım gitti

ekim2009 oğluna çok geçmiş olsun canım. Çabuk toparlar inşallah. Bizim arkadaş okuldaki süt kolileri varya 30 lu onun poşetini baş parmağını takarak yırtmış ve 2 hafta o parmağın kırıldığını anlamamış acısı gecmeyince doktora gitti ve kırılmış yanlış kaynamış şimdi tekrar alçı ile geziyor.. baş parmaktaki kemikler sinirler çok hassasmis aslında.

maşallah gülüm 3 günü tamamladın rabbim kat kat sevabını versin
sahurun azıcıkmış iyi dayanmışsın gün boyu
akşamın da çok güzel afiyet olsun

Niye öyle hissettin canım inşallah olmaz güzel düşünelim yağlar gitsin:))))

vah vahh yazık nasıl anlamamış kırık çok ağrıtır sanıyordum
sağol gülüm yeni değilbenim oğlanın ki geçen dönem başında olmuştu top çarpmıştı arada ağrıyor diyince götürelim doktora dedik

Niye öyle hissettin canım inşallah olmaz güzel düşünelim yağlar gitsin:))))
hislerim çok coşuyor hissediyorum bir şeyler olacak ama bu defa iyi şeyler gibi hissediyorum içimi sıkan bir his değil sadece bir şeylerin haberini dört gözle beklersin yada sınav sonucunun açıklanmasını sürekli bir beklemenin tedirginliği vardır ya onun gibi bişey tam anlatamıyorum da
cinsim kız işte :))

göz açıp kapayana kadar mart bitti aha daa nisan geldi hoş geldiii inşallah bu ay 3-4 kilo zayıflarım, sabit kalırsam çağ kebapçıya gidip beni takın a çağa ateşte çevirin belki yağlar da erir diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…