- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.061
sen yazınca baktım dediğinden değil bildiğin çiğ un kokuyor süt yok :)Menu guzelmis aslinda fantaya kadar neyse cok canin cekmis bisey demiycemm hi hi hi
Ayy canimm bazi yerlerde beyaz yaparlar esimin memleketindede oyle yapiliyo asla unsu tat olmuyo ve harika bir tadi oluyo degisik bir yontemle pisiriliyo ve sut konuluyor bi bak bakiyim tadina ondanmi acaba
içim cısladı birdenSlm kızlar bizde ailece avm deyiz eşimle son vakit geçirmeler
buz dolabının üstüne yaz unutmazsın böyleceAnaaaa ben nasil unuttum iyiki hayirlattin sabah esim ic pekmezi cabuk diye kizdi aksamlari usuyorum dedimde kizdi oda pekmez icmiyorum diye ictim sekerim valla bugun yogurdun gozune vurdum anam cok yogurt yedim ....
Hee yurumede evet cok hizliyim birde dalga geciyolar kucucuksun o adimlar nasil aciliyo diyearkadas nasil kiziyo ben bu kadar hizli yurumuyodum hep senin yuzunden diye
uyudum valla :))Uyudun demi ben burda sohbet edecektim sen uyudunn
aa aşk olsun ne olacak gülümCanim yaa gecmis olsun demeyi unuttum kusura bakma.5ay onceki sey simdi sislik yapmis kotu birsey yoktur insallah
9 a kadar horuldadım kötü kötü rüyalar gördüm 2 gündür tuhaf hissediyorum onun etkisi galiba sanki her an bişeyler olacakmış hissi var hayır olsun inşallahMaşallah canım hem.sporuna hem menune afiyet eksi olsun
Menün harika canım uyumazsan daha iyiydi ama sanırım şu an bebekler gibi
Yapalım canım beraber evde halley var ve çok severim bitter çikolata. Kurabiye helva da var boyle kural koyunca şu an canım istemiyor (halley hariç)
Meyve ve kuru meyve yasak değil canım.
Pirinç
Beyaz un ve türevleri
Seker(çikolata pekmez recel bal)
Paketli gıdalar
Patates
Kizartmalar
Olsun canim güzel vakit geçirdiniz çabuk toparlarsin sen arkadaşım
yazmışsın zaten bal yok diye bakar körlüğüm tutmuş yine :))Maşallah canım hem.sporuna hem menune afiyet eksi olsun
Menün harika canım uyumazsan daha iyiydi ama sanırım şu an bebekler gibi
Yapalım canım beraber evde halley var ve çok severim bitter çikolata. Kurabiye helva da var boyle kural koyunca şu an canım istemiyor (halley hariç)
Meyve ve kuru meyve yasak değil canım.
Pirinç
Beyaz un ve türevleri
Seker(çikolata pekmez recel bal)
Paketli gıdalar
Patates
Kizartmalar
Olsun canim güzel vakit geçirdiniz çabuk toparlarsin sen arkadaşım
Evet yok canım sadece kuru meyve ve normal meyve9 a kadar horuldadım kötü kötü rüyalar gördüm 2 gündür tuhaf hissediyorum onun etkisi galiba sanki her an bişeyler olacakmış hissi var hayır olsun inşallah
o halleye daha doğrusu kokusuna ben de pek dayanamıyorum çocukluğumuzun anımsatıcısı olduğu için mi acaba
paketliyken sorun yok, ama biri yanımda yesin kokusu gelsin
ben de bismillah diyip yarın başlıyorum
bal da yok değil mi şeker orucun da
vicdansız öğlenki patates kavurmasının yanına yoğurt mu yenir mideni eksiteceksin turşu yenir turşuuuuuuSabah 8.15
Bitter cikolatali yulaf lapasi
3 adet ceviz
Ara 12
Yarim avuc tuzsuz fistik
Oglen 14
Bol soganli salcali patates kavurmasi
1 kase yogurt
Ara 17
1 adt gun kurusu
Aksam 19
1 kepce tarhana corba
1 kepce etli patates yemegi
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Dun yarim saat yurumustum yazmayi unutmusum.bugun yuruyus olmadi ama pazarda dolastim baya
aklıma geldi valla fıstığını ısırdım o da çiğ kavrulmamış helvanın da nemini alınca hoşuma gitmedi hayvanata nasip olsun dedim attım gittiYogurdun dibine vurmussunafiyet olsun menu guzel.sen kondusyonlusun sekerim herkesin harci degil senle yurumek
Menu guzel olmus.fanta da can cekmis sifa olsun.
Helvanin cevizini fistigini secip yiyeydin kiz yaziiikkk acidim valla
maşallah gülüm 3 günü tamamladın rabbim kat kat sevabını versinHahahah menümü yazdım sanıyorum ya
Sahur 2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta limonlu çay
İftar 19.10: bir kase çorba
Bir kase az sulu nohut yem
Domates salatalik
Ara Türk kahvesi olur
Acıkırsam geç olmadan yarım muz
2 litre su bitki çayları
Niye öyle hissettin canım inşallah olmaz güzel düşünelim yağlar gitsin:))))9 a kadar horuldadım kötü kötü rüyalar gördüm 2 gündür tuhaf hissediyorum onun etkisi galiba sanki her an bişeyler olacakmış hissi var hayır olsun inşallah
o halleye daha doğrusu kokusuna ben de pek dayanamıyorum çocukluğumuzun anımsatıcısı olduğu için mi acaba
paketliyken sorun yok, ama biri yanımda yesin kokusu gelsin
ben de bismillah diyip yarın başlıyorum
bal da yok değil mi şeker orucun da
Amin canım Allah kabul etsin..maşallah gülüm 3 günü tamamladın rabbim kat kat sevabını versin
sahurun azıcıkmış iyi dayanmışsın gün boyu
akşamın da çok güzel afiyet olsun
vah vahh yazık nasıl anlamamış kırık çok ağrıtır sanıyordumekim2009 oğluna çok geçmiş olsun canım. Çabuk toparlar inşallah. Bizim arkadaş okuldaki süt kolileri varya 30 lu onun poşetini baş parmağını takarak yırtmış ve 2 hafta o parmağın kırıldığını anlamamış acısı gecmeyince doktora gitti ve kırılmış yanlış kaynamış şimdi tekrar alçı ile geziyor.. baş parmaktaki kemikler sinirler çok hassasmis aslında.
hislerim çok coşuyor hissediyorum bir şeyler olacak ama bu defa iyi şeyler gibi hissediyorum içimi sıkan bir his değil sadece bir şeylerin haberini dört gözle beklersin yada sınav sonucunun açıklanmasını sürekli bir beklemenin tedirginliği vardır ya onun gibi bişey tam anlatamıyorum daNiye öyle hissettin canım inşallah olmaz güzel düşünelim yağlar gitsin:))))
azimliysen, arkadaşlar tamam derse olabilir tabi :))Slm bende katilabilirmiyim araniza arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?