Haydi Yine Yeniden...

Umarim iyi şeyler hep olur canım. Ne cinsi kız çok şekersin
Hadi ben yattım çok Uykum var öpüyorum

Evet canim iki oglum var. Biri 6 yasinda biri 15 aylik 28 yasindayim 162 boy 104 kiloyum. Yarismaci arkadaslara basarilar
allah bağışlasın oğluşlarını:))
gençmişsin de metabolizman hala çok iyi çalışıyordur, işin aslı sağlık problemi yoksa zayıflamak çok kolay biz zor sandığımız için beynimizi ona şartlandırmışız o yüzden de kilo verirken zorlanıyoruz istemek ama gerçekten istemek başarının yarısını garantiler, geriye doğru seçimler yapıp sağlıklı beslenmek kalır

Sagol canim. Aslinda evet istedigin zaman verebilirsinde iste ben yiyorum. Sinirlenince asiri yiyorum. Hani derlerya su icsem yariyor diye aynen benim oyle. Diyet yaptim mesela hamilelikten once iki kilo vermistim. Hamile kalinca biraktigim halde diyeti 95 e dustum. Dogumdan sonra yine ayni kiloya geldim. Saglik sorunum yok Allah a sukur ama yiyorum iste. Destek lazim bana sizleri takip ediyorum arada

Ay cok dogru canim. Aynen anlattigin gibi. Daha cok seyler varda sorma valla icimi okumussun resmen. Kendime sinirleniyorum en cok basaramadigim seyle ve cevap veremedigim kisilere.
aslında yanımdaymışsın gibi çok şey hissettim de bu ne tuhaf kadın diyip gıcık olma diye yazamadım :))

aslında yanımdaymışsın gibi çok şey hissettim de bu ne tuhaf kadın diyip gıcık olma diye yazamadım :))
Gunaydin. Hayir hic alingan bir insan degilim. Arkamdan konusulmasindan nefret ederim. Kolay kolay birine gıcık olmam, olursam biter benim icin o kisi. Aksam uyuya kalmisim. Oglumda uyanmisti yazamadim sana

Slm bende katilabilirmiyim araniza arkadaslar

Evet canim iki oglum var. Biri 6 yasinda biri 15 aylik 28 yasindayim 162 boy 104 kiloyum. Yarismaci arkadaslara basarilar
Hoş geldin aramıza,ekimin de dediği gibi kararlıysan ve kendine inanıyorsan,bu işi başaracağım fit anne olacağım diyorsan neden olmasın
Evlatlarını Allah bağışlasın.Emziriyor musun şuan? Eğer emziriyorsan bu senin için avantaj,extra kalori yakıyorsun çünkü.Ama bir o kadar da için ezilecek ani açlıklar hissedeceksin bu da dezavantaj.Bu süreci bilinçli ve lehine kullanman gerek canım...Ani açlıkların için önerilerimiz olacaktır hiç merak etme...
Bende 83 ile hamile kalıp 110 ile doğuma gittim.Emziriyorum diye yemediğimi bırakmadım ve 117 kiloya ulaştım.Ve birgün karar verdim oğlumu düşündüm,sağlığımı düşündüm ve şuan 72 kiloyum çok şükür.45 kilo gitti yani...Şimdi ilk hedefim 6 ları görmek...Senin neden olmasın
Gelelim günlük kurallarımıza;hergün düzenli menü paylaşımı yapıyoruz saat 22 ye kadar menü verilmiş olacak.içtiğimiz su miktarı ve varsa yaptığımız spor yazılacak
Her hafta çarşamba günü kilo bildirimimiz var 14e kadar bildirilmiş olacak.
Ve onun dışında aktif olman gerekli günlükte.Yani habersiz ortadan kaybolmak yok Herkes birbirinin menüsüne yorum yapıyor tavsiyelerde bulunuyor.günlük hoş sohbetlerimiz oluyor.mutlu günümüzü de dar zamanımızı da hep burda yazıyoruz destek oluyoruz birbirimize.
Bende haftalık liste hazırlıyorum belki ilk sayfada görmüşsündür.Listeye alınabilmen için bir süre paylaşımlarını takip etmemiz gerekecek.Sonra sorun oluyor menü verilmiyor bildirim yapılmıyor falan boşuna tatsızlık yaşanmasın canım.
Dediğim gibi eğer kararlı ve günlük kurallarına uyumlu giderim diyorsan buyur gel yolumuza birlikte devam edelim...

Hosbulduk canim. Tesekkur ederim. Bebegim 7 aylikken emmeyi birakti. Kararliyim tabikide ama bebegim oldugu icin arada yazamam. Sikinti olacaksa girmeyim ama gun icinde okurum yani 22 ye kadar diyorsun paylasirim.

Hosbulduk canim. Tesekkur ederim. Bebegim 7 aylikken emmeyi birakti. Kararliyim tabikide ama bebegim oldugu icin arada yazamam. Sikinti olacaksa girmeyim ama gun icinde okurum yani 22 ye kadar diyorsun paylasirim.
İyi bari emme işi bittiyse daha iyi yol alırsın.
Tabi ki sürekli girip buraya yazacak paylaşım yapacak değilsin canım.iki çocuğun var evinin işi gücü var.Bende çalışıyorum mesela hem ev hem iş ,çocuk eş yemek misafir derken girip bir şey yazmaya zamanımız olmuyor.
Demek istediğim yani haber vermeden ortadan kaybolma yeter.önceden söylersen bir süre giremeyeceğim şu kadar zaman izin istiyorum diye ona göre biz de menü yazmanı yada kilo bildirimi girmeni beklemeyiz yayınlarız listemizi seni de izinli geçeriz.günlük menü paylaşımını yapıp,diğer menülere de fırsat bulabilip yorum yazarsan daha ne olsun

Slm bende katilabilirmiyim araniza arkadaslar
Hosgeldin canim insallah bu yolda istedigin kiloya gelebilirsin .. gunlugumuz cok guzeldir ben bu gunlugun en eski ve en yasli uyesiyim gerci herkes genc gosteriyosun desede gercek bu iki oglum var 6 ve 16 yasinda ...38 yasindayim bende 84 kilodan 69 dustum halen devam ediyorumm cogu besini yiyemiyorum migdemden dolayi o yuzden biraz yavas gidiyo ....
.... canim yaklasik uc yildir tomurcukla arkadasiz biz bu gunlukte her turden insanla karsilastik o nedenle biraz temkinli davraniyoruz devamlilik esastir tabiki bebegin var hastalik vs durumlarinda idare ediyoruz dedim ya bize gelemedim diyip baska gunluklerde fink atan cok kisiyle karsilastigimiz icin verdigimiz emege degsin istiyoruz ...
Duzenli menu vede diger menulere yorum esastir ..bildigin denedigin yontemler varsa paylas bizimle melrin ve tomurcuk burada en cok kilo veren arkadaslar herseyi sorabilirsin bizler kardes gibiyiz insallah sende bir kardesimiz olursun tekrar hosgeldin canimm

Gunaydinlarrrrrr fistiklar nasilsiniz bakiyimm ..ben cok iyiyimm esimin dun gece helva krizi tuttu vee un helvasi yapti hainn .. kendimle gurur duyuyorumm koca tabagi gozumun onunde cayla hupletti yaa
Sadece bir catal tadina baktim cokta guzel yapmiss be yaa neyse ben sekersiz cayimi yudumladimm agzimi kapadimm afferin dimi banaa he he he sabah bi uyyandim buyuk oglan helvanin basinda eyvah eyvahhh boyle iste bugun mutfagi temizliycem kucugunde dersi var ama biraz yaptirir oyle yaparimm ...yine bugun kos angelina koss durumsali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…