- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.101
Ah bu eşler yok mu ,benimki de gecenin 12 sinde yarım ekmekten fazla ekmek arası tavuk döner yedi.mis gibi koktu ama tabiki ben tadına bile bakmadım.seni de tebrik ederim canım iraden süperGunaydinlarrrrrrfistiklar nasilsiniz bakiyimm ..ben cok iyiyimm esimin dun gece helva krizi tuttu vee un helvasi yapti hainn .. kendimle gurur duyuyorumm koca tabagi gozumun onunde cayla hupletti yaa
Sadece bir catal tadina baktim cokta guzel yapmiss be yaaneyse ben sekersiz cayimi yudumladimm agzimi kapadimm afferin dimi banaa he he he sabah bi uyyandim buyuk oglan helvanin basinda eyvah eyvahhh boyle iste bugun mutfagi temizliycem kucugunde dersi var ama biraz yaptirir oyle yaparimm ...yine bugun kos angelina koss durumsali
Merhaba canim dr diyet yapmistim bir ayda 2 kilo verdim. Baska topige gitmem bir yere basladiysam orda kalirim. Basladigim seyi yarim birakmayi sevmem. Cunku kul hakkina girmek istemem. Insallah bende bir kardes olarak size kendimi sevdirebilirimHosgeldin canim insallah bu yolda istedigin kiloya gelebilirsin .. gunlugumuz cok guzeldir ben bu gunlugun en eski ve en yasli uyesiyim gerci herkes genc gosteriyosun desede gercek bu iki oglum var 6 ve 16 yasinda ...38 yasindayim bende 84 kilodan 69 dustum halen devam ediyorumm cogu besini yiyemiyorum migdemden dolayi o yuzden biraz yavas gidiyo ....
.... canim yaklasik uc yildir tomurcukla arkadasiz biz bu gunlukte her turden insanla karsilastik o nedenle biraz temkinli davraniyoruz devamlilik esastir tabiki bebegin var hastalik vs durumlarinda idare ediyoruz dedim ya bize gelemedim diyip baska gunluklerde fink atan cok kisiyle karsilastigimiz icin verdigimiz emege degsin istiyoruz ...
Duzenli menu vede diger menulere yorum esastir ..bildigin denedigin yontemler varsa paylas bizimle melrin ve tomurcuk burada en cok kilo veren arkadaslar herseyi sorabilirsin bizler kardes gibiyiz insallah sende bir kardesimiz olursun tekrar hosgeldin canimm
Tesekkur ederim canim o zaman listeyi bekliyorum takipteyim. Birde hangi gunler listeyi paylasiyorsunuz.İyi bari emme işi bittiyse daha iyi yol alırsın.
Tabi ki sürekli girip buraya yazacak paylaşım yapacak değilsin canım.iki çocuğun var evinin işi gücü var.Bende çalışıyorum mesela hem ev hem iş ,çocuk eş yemek misafir derken girip bir şey yazmaya zamanımız olmuyor.
Demek istediğim yani haber vermeden ortadan kaybolma yeter.önceden söylersen bir süre giremeyeceğim şu kadar zaman izin istiyorum diye ona göre biz de menü yazmanı yada kilo bildirimi girmeni beklemeyiz yayınlarız listemizi seni de izinli geçeriz.günlük menü paylaşımını yapıp,diğer menülere de fırsat bulabilip yorum yazarsan daha ne olsun
Masallah sana supersin
Aynı gün bildirimler tamamlanırsa paylaşıyorum canım.haftanın birinci ikinci üçüncü ve artıya geçip uyarı alanlarını yazıyoruzTesekkur ederim canim o zaman listeyi bekliyorum takipteyim. Birde hangi gunler listeyi paylasiyorsunuz.
istedikten sonra olmayacak diye bir şey yok.bende hiç düşünmezdim bir gün kendimi 60 la başlayan kilolara inmeye zorlayacağımı.Masallah sana supersininsallah bende boyle olabilirim. Kararliyim basaracagum
Canim yarindan iti baren bende baslayim o haldeAynı gün bildirimler tamamlanırsa paylaşıyorum canım.haftanın irinci ikinci üçüncü ve artıya geçip uyarı alanlarını yazıyoruz
Aynen canim bu esleride iyi bir diyete sokmak lagzim aslinda he he heAh bu eşler yok mu ,benimki de gecenin 12 sinde yarım ekmekten fazla ekmek arası tavuk döner yedi.mis gibi koktu ama tabiki ben tadına bile bakmadım.seni de tebrik ederim canım iraden süper
Kolay gelsin canım sana koşturmaca başlıyor
Cok guzel canim iki kilo bile nelere bedel bir bilsenn ...sende bana benziyosun bende basladigim hic bir isi yarim birakmam asla sonuna kadar devam ederim ...masallah sana seni cok iradeli gordum inaniyorum seninle cok guzel kilolar verecegiz her verdigin kiloda seninle beraber kutluycaz ... korksun bizden kilolarr ....Merhaba canim dr diyet yapmistim bir ayda 2 kilo verdim. Baska topige gitmem bir yere basladiysam orda kalirim. Basladigim seyi yarim birakmayi sevmem. Cunku kul hakkina girmek istemem. Insallah bende bir kardes olarak size kendimi sevdirebilirim
Sen istedikden sonra herseyi basarirsin canim istemek bitirmenin yarisidirr ..bak yarisini gectin bile ee baslagin isi yarimda birakmaktan hoslanmiyosun bizde destegimizle seni incecik yapmaya bas koyariz o zamannn ... pes etmek yok dussende kalksanda ....Masallah sana supersininsallah bende boyle olabilirim. Kararliyim basaracagum
istedikten sonra olmayacak diye bir şey yok.bende hiç düşünmezdim bir gün kendimi 60 la başlayan kiloları vermeye zorlayacağımı.
şuan yeme durumun nedir peki.bugun mü başladın yoksa bir düzenin oluştu mu
Hayir baslamadum daha yarin baslayacagim insallahistedikten sonra olmayacak diye bir şey yok.bende hiç düşünmezdim bir gün kendimi 60 la başlayan kilolara inmeye zorlayacağımı.
Peki önceden nasıldın yani evlenmeden önce falan kilo durumun neydi?Daha baslamadim canim yarin baslayim .
Hayir baslamadum daha yarin baslayacagim insallah
istedikten sonra olmayacak diye bir şey yok.bende hiç düşünmezdim bir gün kendimi 60 la başlayan kiloları vermeye zorlayacağımı.
Evlenmeden oncede 85 kiloydum yani kiloluydum. Git gide aldim 104 kiloya ulastim. YaniPeki önceden nasıldın yani evlenmeden önce falan kilo durumun neydi?
Gercekten karar verince yapiliyor. Ben yapicam diyince yaparim asla vazgecmem. Buyuk oglum anne cok buyuksun deyince kuculmeye karar verdimCok guzel canim iki kilo bile nelere bedel bir bilsenn ...sende bana benziyosun bende basladigim hic bir isi yarim birakmam asla sonuna kadar devam ederim ...masallah sana seni cok iradeli gordum inaniyorum seninle cok guzel kilolar verecegiz her verdigin kiloda seninle beraber kutluycaz ... korksun bizden kilolarr ....
Yolun acik eksilerin bol olsun fistikktekrar hosgeldinn ...
Hoş geldin canimm Allah evlatlarını sana bağışlasın bende buraya geçen yıl şubatta geldim 77 kiloydum ve su an 65 kiloyum kilolarimin hepsini yağdan verdim. İki evladım var biri kız 5 yaşında oğlum 2 yaşında.. öğretmenim ve hala kilo vermek istiyorum:)) umarım sende veririsin ve burada mutlulukla verdiğin kilolardan bahsederizMerhaba canim dr diyet yapmistim bir ayda 2 kilo verdim. Baska topige gitmem bir yere basladiysam orda kalirim. Basladigim seyi yarim birakmayi sevmem. Cunku kul hakkina girmek istemem. Insallah bende bir kardes olarak size kendimi sevdirebilirim
Ne güzel anlatmisisn kız sen öyle yirimmmHoş geldin aramıza,ekimin de dediği gibi kararlıysan ve kendine inanıyorsan,bu işi başaracağım fit anne olacağım diyorsan neden olmasın
Evlatlarını Allah bağışlasın.Emziriyor musun şuan? Eğer emziriyorsan bu senin için avantaj,extra kalori yakıyorsun çünkü.Ama bir o kadar da için ezilecek ani açlıklar hissedeceksin bu da dezavantaj.Bu süreci bilinçli ve lehine kullanman gerek canım...Ani açlıkların için önerilerimiz olacaktır hiç merak etme...
Bende 83 ile hamile kalıp 110 ile doğuma gittim.Emziriyorum diye yemediğimi bırakmadım ve 117 kiloya ulaştım.Ve birgün karar verdim oğlumu düşündüm,sağlığımı düşündüm ve şuan 72 kiloyum çok şükür.45 kilo gitti yani...Şimdi ilk hedefim 6 ları görmek...Senin neden olmasın
Gelelim günlük kurallarımıza;hergün düzenli menü paylaşımı yapıyoruz saat 22 ye kadar menü verilmiş olacak.içtiğimiz su miktarı ve varsa yaptığımız spor yazılacak
Her hafta çarşamba günü kilo bildirimimiz var 14e kadar bildirilmiş olacak.
Ve onun dışında aktif olman gerekli günlükte.Yani habersiz ortadan kaybolmak yokHerkes birbirinin menüsüne yorum yapıyor tavsiyelerde bulunuyor.günlük hoş sohbetlerimiz oluyor.mutlu günümüzü de dar zamanımızı da hep burda yazıyoruz destek oluyoruz birbirimize.
Bende haftalık liste hazırlıyorum belki ilk sayfada görmüşsündür.Listeye alınabilmen için bir süre paylaşımlarını takip etmemiz gerekecek.Sonra sorun oluyor menü verilmiyor bildirim yapılmıyor falan boşuna tatsızlık yaşanmasın canım.
Dediğim gibi eğer kararlı ve günlük kurallarına uyumlu giderim diyorsan buyur gel yolumuza birlikte devam edelim...
Helal sana aferin canım ben geçen daha çok yemiştimGunaydinlarrrrrrfistiklar nasilsiniz bakiyimm ..ben cok iyiyimm esimin dun gece helva krizi tuttu vee un helvasi yapti hainn .. kendimle gurur duyuyorumm koca tabagi gozumun onunde cayla hupletti yaa
Sadece bir catal tadina baktim cokta guzel yapmiss be yaaneyse ben sekersiz cayimi yudumladimm agzimi kapadimm afferin dimi banaa he he he sabah bi uyyandim buyuk oglan helvanin basinda eyvah eyvahhh boyle iste bugun mutfagi temizliycem kucugunde dersi var ama biraz yaptirir oyle yaparimm ...yine bugun kos angelina koss durumsali
Hosbulduk canim.Hoş geldin canimm Allah evlatlarını sana bağışlasın bende buraya geçen yıl şubatta geldim 77 kiloydum ve su an 65 kiloyum kilolarimin hepsini yağdan verdim. İki evladım var biri kız 5 yaşında oğlum 2 yaşında.. öğretmenim ve hala kilo vermek istiyorum:)) umarım sende veririsin ve burada mutlulukla verdiğin kilolardan bahsederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?