Haydi Yine Yeniden...

Ah bu eşler yok mu ,benimki de gecenin 12 sinde yarım ekmekten fazla ekmek arası tavuk döner yedi.mis gibi koktu ama tabiki ben tadına bile bakmadım.seni de tebrik ederim canım iraden süper
Kolay gelsin canım sana koşturmaca başlıyor

Merhaba canim dr diyet yapmistim bir ayda 2 kilo verdim. Baska topige gitmem bir yere basladiysam orda kalirim. Basladigim seyi yarim birakmayi sevmem. Cunku kul hakkina girmek istemem. Insallah bende bir kardes olarak size kendimi sevdirebilirim

Tesekkur ederim canim o zaman listeyi bekliyorum takipteyim. Birde hangi gunler listeyi paylasiyorsunuz.

Tesekkur ederim canim o zaman listeyi bekliyorum takipteyim. Birde hangi gunler listeyi paylasiyorsunuz.
Aynı gün bildirimler tamamlanırsa paylaşıyorum canım.haftanın birinci ikinci üçüncü ve artıya geçip uyarı alanlarını yazıyoruz

Son düzenleme:
Masallah sana supersininsallah bende boyle olabilirim. Kararliyim basaracagum
istedikten sonra olmayacak diye bir şey yok.bende hiç düşünmezdim bir gün kendimi 60 la başlayan kilolara inmeye zorlayacağımı.
şuan yeme durumun nedir peki.bugun mü başladın yoksa bir düzenin oluştu mu

Son düzenleme:
Aynen canim bu esleride iyi bir diyete sokmak lagzim aslinda he he he kosturmaca basladi valla bugun vitesi bese takip butun evi toparlamam lagzim yarin benim sipaya trafik kurallarini calistircam hem ders hem iss yandim ben yaa

Merhaba canim dr diyet yapmistim bir ayda 2 kilo verdim. Baska topige gitmem bir yere basladiysam orda kalirim. Basladigim seyi yarim birakmayi sevmem. Cunku kul hakkina girmek istemem. Insallah bende bir kardes olarak size kendimi sevdirebilirim
Cok guzel canim iki kilo bile nelere bedel bir bilsenn ...sende bana benziyosun bende basladigim hic bir isi yarim birakmam asla sonuna kadar devam ederim ...masallah sana seni cok iradeli gordum inaniyorum seninle cok guzel kilolar verecegiz her verdigin kiloda seninle beraber kutluycaz ... korksun bizden kilolarr ....
Yolun acik eksilerin bol olsun fistikk tekrar hosgeldinn ...

Masallah sana supersininsallah bende boyle olabilirim. Kararliyim basaracagum
Sen istedikden sonra herseyi basarirsin canim istemek bitirmenin yarisidirr ..bak yarisini gectin bile ee baslagin isi yarimda birakmaktan hoslanmiyosun bizde destegimizle seni incecik yapmaya bas koyariz o zamannn ... pes etmek yok dussende kalksanda ....

Daha baslamadim canim yarin baslayim .
istedikten sonra olmayacak diye bir şey yok.bende hiç düşünmezdim bir gün kendimi 60 la başlayan kilolara inmeye zorlayacağımı.
şuan yeme durumun nedir peki.bugun mü başladın yoksa bir düzenin oluştu mu
Hayir baslamadum daha yarin baslayacagim insallah

Gercekten karar verince yapiliyor. Ben yapicam diyince yaparim asla vazgecmem. Buyuk oglum anne cok buyuksun deyince kuculmeye karar verdim

Hoş geldin canimm Allah evlatlarını sana bağışlasın bende buraya geçen yıl şubatta geldim 77 kiloydum ve su an 65 kiloyum kilolarimin hepsini yağdan verdim. İki evladım var biri kız 5 yaşında oğlum 2 yaşında.. öğretmenim ve hala kilo vermek istiyorum:)) umarım sende veririsin ve burada mutlulukla verdiğin kilolardan bahsederiz

Ne güzel anlatmisisn kız sen öyle yirimmm
Helal sana aferin canım ben geçen daha çok yemiştim bana külliyen yasak şeker orucunda tadına bakmak bile yok

Kızlar şeker orucunda ikinci günüm
kahvaltıda sıcacık üzerine tereyağı sürdüğüm bazlamaya hayır dedim :) helva yemedim çayımın iki bardağına şeker atardım atmadım bal yemedim aferin bana Di mi kahve tutkum var malum biliyorsunuz yanına da bitter veya kurabiye yerdim sabah gittim hurma aldım yani tam motive ikinci gün devam ediyor...
Bu arada akşam arkadaşın bebisinin doğum günü var ve ikramlık lar harika olacak biliyirum konsept doğum günü diyim siz anlayın. Ama kafam çok rahat çünkü şeker orucunda yasak he bakarım pirinç siz patates siz salata varsa ondan yerim

Hosbulduk canim.
Amin. Sizlerin cocuklarinizida Allah bagislasin sizlere. Masallah iyice heveslendim valla. Bende sizler gibi verecegim kilolari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…