Haydi Yine Yeniden...

Ayy canim bravo. Azimli olmak cok guzel birsey. Allah daha cok azim versin sizlere ve bana

Hosbulduk canim.
Amin. Sizlerin cocuklarinizida Allah bagislasin sizlere. Masallah iyice heveslendim valla. Bende sizler gibi verecegim kilolari.

Ayy canim bravo. Azimli olmak cok guzel birsey. Allah daha cok azim versin sizlere ve bana
Her şey isteyip peşinden koşmakta bitiyor canım sende bunu yapabilirsin. çocuklar çoğu zaman yoruyor çünkü b8z kadınız engelimiz çok vaktimiz az ama bu dünyadaki en değerli kutsalız, değerliyiz ve bunu önce kendimize kanıtlamaya ihtiyacımız var. Aynaya baktığımızda kendimizi beğenip değerli görünce gerisi de daha kolay oluyor..

Gerçekten aferin sana canım.ama şeker orucu 21 gün değil miydi yaa ben öyle görüyorum her yerde.
niyet ediliyor mu kız şeker orucuna da

Gerçekten aferin sana canım.ama şeker orucu 21 gün değil miydi yaa ben öyle görüyorum her yerde.
21 gün canım ben 15 gün hedef koydum bakalım nasıl olacak diye :))) he kız sahura da kalkiliyor istediğin bütün tatlıları sahurda yiyorsun

helal kız sana helvanın kokusuna direnip bir çatalla kalmışsın

Gercekten karar verince yapiliyor. Ben yapicam diyince yaparim asla vazgecmem. Buyuk oglum anne cok buyuksun deyince kuculmeye karar verdim
benim sıpaya küçükken de şimdi de soruyorum, oğlum ben kiloluyum diye utanıyor musun çok kocamanım değil mi diye cevap : güzelsin senden niye utanayım derdi ondan ben zamanın da gazı alıpta zayıflayamadım biliyorum:))

maşallah sana
bende sabah kalkıp niyet ettim şeker orucuna diye :))
benimkilere pizza yapıcam ama ben yemiycem tabi ki
sabah ekmekte yemedim bu günle yarını atlatsam pek sorun olmayacak gibi

ben niyet ettim valla :))
benimkinin sebebi beyne kendini hazırlasın diye, şeker de şekerli de yok emrini vermek içindi :))

maşallah sana
bende sabah kalkıp niyet ettim şeker orucuna diye :))
benimkilere pizza yapıcam ama ben yemiycem tabi ki
sabah ekmekte yemedim bu günle yarını atlatsam pek sorun olmayacak gibi
Aaaa çok sevindim canım kafada bitirince gerisi kolay.. bazlamadan çeyrek kalmıştı eşim köye giderken yanına verdim :) akşam ki doğum günü de korkutmuyor beni planım belli benim.dun biraz başım ağrıdı sende de öyle olabilir ama iki gün sonra rahat olur birde komşulardaki ikramları atlatırsın süper olur

Benimki arkadaslarina bile diyo benim annem kocaman ama kuculcek. Cok seviyorum annemi diyo

terelelli34 canım ben 45 kilo verdikten sonra bu sene 10 ocakta göğüs küçültme ameliyatı da oldum canım. hedeflere ulaşmak hak ettiğimiz gerçek bedende yaşamak çok güzel bir duygu.senin de inşallah zayıflama sürecin çok güzel geçecek ve hedefine ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşayacaksın canım

Insallah canim. Benim gogusler kucuk oyle kocaman degil. Kiloma gore gogsum yok oyle. Bende zayiflayim. Mini etek giycem dermisim.

Insallah canim. Benim gogusler kucuk oyle kocaman degil. Kiloma gore gogsum yok oyle. Bende zayiflayim. Mini etek giycem dermisim.
benim yıllardır çok büyüktü.omuz sırt ağrısı sorunu çok yaşadım.kilo verince hepten sarktı.çok şükür şimdi minicikler
benim hayalim buydu canım.şimdiki hedefim güzel bir kiloya düşüp kalem etek giymek
Herkesin bir hayali var seninki neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…