- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.121
Ayy canim bravo. Azimli olmak cok guzel birsey. Allah daha cok azim versin sizlere ve banaKızlar şeker orucunda ikinci günüm
kahvaltıda sıcacık üzerine tereyağı sürdüğüm bazlamaya hayır dedim :) helva yemedim çayımın iki bardağına şeker atardım atmadım bal yemedim aferin bana Di mikahve tutkum var malum biliyorsunuz yanına da bitter veya kurabiye yerdim sabah gittim hurma aldım yani tam motive ikinci gün devam ediyor...
Bu arada akşam arkadaşın bebisinin doğum günü var ve ikramlık lar harika olacak biliyirum konsept doğum günü diyim siz anlayın. Ama kafam çok rahat çünkü şeker orucunda yasakhe bakarım pirinç siz patates siz salata varsa ondan yerim
Hosbulduk canim.
Amin. Sizlerin cocuklarinizida Allah bagislasin sizlere. Masallah iyice heveslendim valla. Bende sizler gibi verecegim kilolari.
Her şey isteyip peşinden koşmakta bitiyor canım sende bunu yapabilirsin. çocuklar çoğu zaman yoruyor çünkü b8z kadınız engelimiz çok vaktimiz az ama bu dünyadaki en değerli kutsalız, değerliyiz ve bunu önce kendimize kanıtlamaya ihtiyacımız var. Aynaya baktığımızda kendimizi beğenip değerli görünce gerisi de daha kolay oluyor..Ayy canim bravo. Azimli olmak cok guzel birsey. Allah daha cok azim versin sizlere ve bana
Gerçekten aferin sana canım.ama şeker orucu 21 gün değil miydi yaaKızlar şeker orucunda ikinci günüm
kahvaltıda sıcacık üzerine tereyağı sürdüğüm bazlamaya hayır dedim :) helva yemedim çayımın iki bardağına şeker atardım atmadım bal yemedim aferin bana Di mikahve tutkum var malum biliyorsunuz yanına da bitter veya kurabiye yerdim sabah gittim hurma aldım yani tam motive ikinci gün devam ediyor...
Bu arada akşam arkadaşın bebisinin doğum günü var ve ikramlık lar harika olacak biliyirum konsept doğum günü diyim siz anlayın. Ama kafam çok rahat çünkü şeker orucunda yasakhe bakarım pirinç siz patates siz salata varsa ondan yerim
Profil resmindeki oğlun galiba.gıdığını koklayasım geldiAyy canim bravo. Azimli olmak cok guzel birsey. Allah daha cok azim versin sizlere ve bana
21 gün canım ben 15 gün hedef koydum bakalım nasıl olacak diye :))) he kız sahura da kalkiliyor istediğin bütün tatlıları sahurda yiyorsunGerçekten aferin sana canım.ama şeker orucu 21 gün değil miydi yaaben öyle görüyorum her yerde.
niyet ediliyor mu kız şeker orucuna da
helal kız sana helvanın kokusuna direnip bir çatalla kalmışsınGunaydinlarrrrrrfistiklar nasilsiniz bakiyimm ..ben cok iyiyimm esimin dun gece helva krizi tuttu vee un helvasi yapti hainn .. kendimle gurur duyuyorumm koca tabagi gozumun onunde cayla hupletti yaa
Sadece bir catal tadina baktim cokta guzel yapmiss be yaaneyse ben sekersiz cayimi yudumladimm agzimi kapadimm afferin dimi banaa he he he sabah bi uyyandim buyuk oglan helvanin basinda eyvah eyvahhh boyle iste bugun mutfagi temizliycem kucugunde dersi var ama biraz yaptirir oyle yaparimm ...yine bugun kos angelina koss durumsali
benim sıpaya küçükken de şimdi de soruyorum, oğlum ben kiloluyum diye utanıyor musun çok kocamanım değil mi diye cevap : güzelsin senden niye utanayım derdi ondan ben zamanın da gazı alıpta zayıflayamadım biliyorum:))Gercekten karar verince yapiliyor. Ben yapicam diyince yaparim asla vazgecmem. Buyuk oglum anne cok buyuksun deyince kuculmeye karar verdim
maşallah sanaKızlar şeker orucunda ikinci günüm
ben niyet ettim valla :))Gerçekten aferin sana canım.ama şeker orucu 21 gün değil miydi yaaben öyle görüyorum her yerde.
niyet ediliyor mu kız şeker orucuna da
ahaaa bu güzelmiş hahahaha21 gün canım ben 15 gün hedef koydum bakalım nasıl olacak diye :))) he kız sahura da kalkiliyor istediğin bütün tatlıları sahurda yiyorsun
Profil resmindeki oğlun galiba.gıdığını koklayasım geldiohhh mis gibiler yaaa maşallah canım çok güleç
Aaaa çok sevindim canım kafada bitirince gerisi kolay.. bazlamadan çeyrek kalmıştı eşim köye giderken yanına verdim :) akşam ki doğum günü de korkutmuyor beni planım bellimaşallah sana
bende sabah kalkıp niyet ettim şeker orucuna diye :))
benimkilere pizza yapıcam ama ben yemiycem tabi ki
sabah ekmekte yemedim bu günle yarını atlatsam pek sorun olmayacak gibi
Benimki arkadaslarina bile diyo benim annem kocaman ama kuculcek. Cok seviyorum annemi diyobenim sıpaya küçükken de şimdi de soruyorum, oğlum ben kiloluyum diye utanıyor musun çok kocamanım değil mi diye cevap : güzelsin senden niye utanayım derdi ondan ben zamanın da gazı alıpta zayıflayamadım biliyorum:))
hahahahaaaaa süpersin canım yaaa21 gün canım ben 15 gün hedef koydum bakalım nasıl olacak diye :))) he kız sahura da kalkiliyor istediğin bütün tatlıları sahurda yiyorsun
Insallah canim. Benim gogusler kucuk oyle kocaman degil. Kiloma gore gogsum yok oyle. Bende zayiflayim. Mini etek giycem dermisim.terelelli34 canım ben 45 kilo verdikten sonra bu sene 10 ocakta göğüs küçültme ameliyatı da oldum canım. hedeflere ulaşmak hak ettiğimiz gerçek bedende yaşamak çok güzel bir duygu.senin de inşallah zayıflama sürecin çok güzel geçecek ve hedefine ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşayacaksın canım
Imza ne demek bacim. Bilmiyomda
teşekkür ederim canım,hemen koyuyorum haklısın
benim yıllardır çok büyüktü.omuz sırt ağrısı sorunu çok yaşadım.kilo verince hepten sarktı.çok şükür şimdi miniciklerInsallah canim. Benim gogusler kucuk oyle kocaman degil. Kiloma gore gogsum yok oyle. Bende zayiflayim. Mini etek giycem dermisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?