Haydi Yine Yeniden...

Yok canim mini neymis. Normal bedenlere geceyimde daha birsey ismiyorum. Bu zamana kadar hic mini giymemisimki simdiden sonra giyim. Mini gozumde yok cikili sayilara ineyim yeter

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates
Limonlu brokoli
Bir kup helva
Bir catal peynir
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir bardak kefir
Sekiz badem
Bir ikram
Aksam 17 00
Kucuk bir tabak tavuklu patates firinda 0 yagsiz
Bir bardak visne suyu ev yapimi
Su 3 litre oldu
Spor yok
Ogluma ders calistirdim evi sildim supurdum balkonlar yikandi camisir yikadim koltuklar kurumus altini silip yerlestirdim tekrardan salonun camini sildim toz aldim pert olmudum ailecek flim izledik dag 2 oglum bulmus off muthis bir flimdi gercekten baya yigun gecirdim bu gunu
Mutfagida yaparim dediydim ama filim izleyince kaldi artik yarina temizlerim ...

bana ters tepti canım şekerli birşeyler çekti hem de nasıl
biliyorsun benim pek şekerlilere düşkünlüğüm yok haftalarca çikolatalı gofret orada durdu seni sonra yiycem dedim canım istemedi ama bu gün delirdi sanki bedenim
ekmek yiyesim geldi yaa... ben bunu bırakıyorum dedim 3 zeytin yedim tüm kabaran iştah tekrar durdu beynim benle dalga geçiyor galiba :))

Benimki arkadaslarina bile diyo benim annem kocaman ama kuculcek. Cok seviyorum annemi diyo
birileri çocuğun yanın da birşeyler demiş olabilir mi, arkadaşlarına bile söylüyor çünkü
sen de bunu zayıflamak için motivasyona çevir gülüm sakın üzülüp moralini bozma oğlunun sana anne çok küçüldün dediğini ideal bedenin de olduğunu hayal et, devam edecek enerjin her zaman olur o zaman

Bilmiyoeum bazen annanesi diyor kizim cok kilo aldin diye o kalmis olabilr aklinda. Onun icin zaten,tabi once kendim ve sahligim icin zayiflayacagim

Aksam yemekten sonra baya bi temizlik yaptim kizlar. Pazar gunleri esim fazla temizlik yapmama kiziyor.keyif yapcakmisiz.butun hafta calisiyomusuz dinlencekmisiz.bi yerde hakli aslinda.yarina isim kalmadi camasir isi de bitti sukur.yarin bol bol dinlenirim insallah

Son düzenleme:
Ohh miss gibi olmus iste hakli adamcagiz bir gununuz var oda temizlikle gecmesin iyi yapmissin canim gule gule kirlet

Sabah 8.30
1 yk yulafi biraz sutte beklettim geceden
Sabah 1 yumurta ile omlet yaptim
Ve 2 kup kasar

Ara 11.30
1 avuctan az antep karasi uzum
1 adet form pirinc patlakli misir

Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Aksam 18
1 tabak tarhana corbasi
Bol kivircik salata
2 lokma tavuk doner ekmeksiz

Su 2.5 litre

Şimdi doğum gününden geldim :)
Menümü vereyim
Sabah öğle 2 yum tereyağlı omlet
5 zeytin Kk peynir
Bol domates salatalik
Bir dilim tam buğday e.
Ara 1 muz
Ara Türk kahvesi 1 avuç leblebi 3 hurma

Aksam 17.30: 1 kase çorba
1.5 kepçe nohut y
Salata, 1 dilim tam bugday ekmegi

Doğum günü 20.30: 1 kase felah köftesi
2 kaşık rus salatasi (makrnasiz)
Ara Türk kahvesi 2 k kayisi
bitki caylari 2.5 litre su

Afiyet olsun harika bir menu canim

Bugun dolu dolu bir gun olmus canim afiyet olsun

Çok güzel bence canım afiyet şifa olsun temizliğe bir şey kalmamıştır zaten canım.
Harika bir menü canım karbonsuz ve süper kahvaltın ise zaten hem hafif hem doyurucu

Menün çok güzelmiş canım ama akşam çorba olsa iyi olurmuş. Birde ekmek beyaz ekmek mi yoksa

Menu guzel canim galiba seninkiler kahvalti istedi yine afiyet olsun begendim ben ..

Ufak bi cisin var ama menun gayet guzel.evini gule gule kirlet canim

Menun guzel canim.tam bugday ekmegi serbest mi seker orucunda

Aksam biraz hafif kacmis canim.onun disinda guzel menun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…