- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.141
beceremedim canım yaa oraya nazar boncuğu koymayı.smiley seçenekleri var mı ki orda bulamadım ben
İsmimizin altında var ya canım başlangıç falan diye yazmışım... he işte orasıImza ne demek bacim. Bilmiyomda
Evet ya yokmuş gerçektenbeceremedim canım yaa oraya nazar boncuğu koymayı.smiley seçenekleri var mı ki orda bulamadım ben
Yok canim mini neymis. Normal bedenlere geceyimde daha birsey ismiyorum. Bu zamana kadar hic mini giymemisimki simdiden sonra giyim. Mini gozumde yok cikili sayilara ineyim yeterbenim yıllardır çok büyüktü.omuz sırt ağrısı sorunu çok yaşadım.kilo verince hepten sarktı.çok şükür şimdi minicikler
benim hayalim buydu canım.şimdiki hedefim güzel bir kiloya düşüp kalem etek giymek
Herkesin bir hayali var seninki neden olmasın
Anladim canim. Hep merak etmisimdir sormaya usenmistimİsmimizin altında var ya canım başlangıç falan diye yazmışım... he işte orası
Evet ya yokmuş gerçektenwatspata olanlar var..
bana ters tepti canım şekerli birşeyler çekti hem de nasılAaaa çok sevindim canım kafada bitirince gerisi kolay.. bazlamadan çeyrek kalmıştı eşim köye giderken yanına verdim :) akşam ki doğum günü de korkutmuyor beni planım bellibenim.dun biraz başım ağrıdı sende de öyle olabilir ama iki gün sonra rahat olur birde komşulardaki ikramları atlatırsın süper olur
birileri çocuğun yanın da birşeyler demiş olabilir mi, arkadaşlarına bile söylüyor çünküBenimki arkadaslarina bile diyo benim annem kocaman ama kuculcek. Cok seviyorum annemi diyo
Bilmiyoeum bazen annanesi diyor kizim cok kilo aldin diye o kalmis olabilr aklinda. Onun icin zaten,tabi once kendim ve sahligim icin zayiflayacagimbirileri çocuğun yanın da birşeyler demiş olabilir mi, arkadaşlarına bile söylüyor çünkü
sen de bunu zayıflamak için motivasyona çevir gülüm sakın üzülüp moralini bozma oğlunun sana anne çok küçüldün dediğini ideal bedenin de olduğunu hayal et, devam edecek enerjin her zaman olur o zaman
Ohh miss gibi olmus iste hakli adamcagiz bir gununuz var oda temizlikle gecmesin iyi yapmissin canim gule gule kirletAksam yemekten sonra baya bi temizlik yaptim kizlar. Pazar gunleri esim fazla temizlik yapmama kiziyor.keyif yapcakmisiz.butin hafta calisiyomuauz dinlencekmisiz.bi yerde hakli aslinda.yarina isim kalmadi camasir isi de bitti sukur.yarin bol bol dinlenirim insallah
Afiyet olsun harika bir menu canimSabah 8.30
1 yk yulafi biraz sutte beklettim geceden
Sabah 1 yumurta ile omlet yaptim
Ve 2 kup kasar
Ara 11.30
1 avuctan az antep karasi uzum
1 adet form pirinc patlakli misir
Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Aksam 18
1 tabak tarhana corbasi
Bol kivircik salata
2 lokma tavuk doner ekmeksiz
Su 2.5 litre
Bugun dolu dolu bir gun olmus canim afiyet olsunŞimdi doğum gününden geldim :)
Menümü vereyim
Sabah öğle 2 yum tereyağlı omlet
5 zeytin Kk peynir
Bol domates salatalik
Bir dilim tam buğday e.
Ara 1 muz
Ara Türk kahvesi 1 avuç leblebi 3 hurma
Aksam 17.30: 1 kase çorba
1.5 kepçe nohut y
Salata, 1 dilim tam bugday ekmegi
Doğum günü 20.30: 1 kase felah köftesi
2 kaşık rus salatasi (makrnasiz)
Ara Türk kahvesi 2 k kayisi
bitki caylari 2.5 litre su
Aynen canım sorma akşam ki 1 dilim ekmeğe gerek yoktu aslında fellah köftesi ni hesaplayamadimBugun dolu dolu bir gun olmus canim afiyet olsun
Çok güzel bence canım afiyet şifa olsunSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates
Limonlu brokoli
Bir kup helva
Bir catal peynir
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir bardak kefir
Sekiz badem
Bir ikram
Aksam 17 00
Kucuk bir tabak tavuklu patates firinda 0 yagsiz
Bir bardak visne suyu ev yapimi
Su 3 litre oldu
Spor yok
Ogluma ders calistirdim evi sildim supurdum balkonlar yikandi camisir yikadim koltuklar kurumus altini silip yerlestirdim tekrardan salonun camini sildim toz aldim pert olmudum ailecek flim izledik dag 2 oglum bulmus off muthis bir flimdi gercekten baya yigun gecirdim bu gunu
Mutfagida yaparim dediydim ama filim izleyince kaldi artik yarina temizlerim ...
Harika bir menü canım karbonsuz ve süper kahvaltın ise zaten hem hafif hem doyurucuSabah 8.30
1 yk yulafi biraz sutte beklettim geceden
Sabah 1 yumurta ile omlet yaptim
Ve 2 kup kasar
Ara 11.30
1 avuctan az antep karasi uzum
1 adet form pirinc patlakli misir
Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Aksam 18
1 tabak tarhana corbasi
Bol kivircik salata
2 lokma tavuk doner ekmeksiz
Su 2.5 litre
Menün çok güzelmiş canım ama akşam çorba olsa iyi olurmuş. Birde ekmek beyaz ekmek mi yoksamenü yazıp kaçıcam sonra gelip geçmişe göz atarım
sabah 9 :50
2 haşlama yumurta
yarım kk peynir
yarımşar domates salatalık
5 zeytin
15 :15
1 kase kuru fasulye
20 :30
1 büyük d. ekmeğe labne
1 domates
4 zeytin
2 biber
su 2 lt.
Menu guzel canim galiba seninkiler kahvalti istedi yine afiyet olsun begendim ben ..menü yazıp kaçıcam sonra gelip geçmişe göz atarım
2 haşlama yumurta
yarım kk peynir
5 zeytin
1 kase kuru fasulye
1 büyük d. ekmeğe labne
1 domates
4 zeytin
2 biber
su 2 lt.
Ufak bi cisin var ama menun gayet guzel.evini gule gule kirlet canimSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates
Limonlu brokoli
Bir kup helva
Bir catal peynir
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir bardak kefir
Sekiz badem
Bir ikram
Aksam 17 00
Kucuk bir tabak tavuklu patates firinda 0 yagsiz
Bir bardak visne suyu ev yapimi
Su 3 litre oldu
Spor yok
Ogluma ders calistirdim evi sildim supurdum balkonlar yikandi camisir yikadim koltuklar kurumus altini silip yerlestirdim tekrardan salonun camini sildim toz aldim pert olmudum ailecek flim izledik dag 2 oglum bulmus off muthis bir flimdi gercekten baya yigun gecirdim bu gunu
Mutfagida yaparim dediydim ama filim izleyince kaldi artik yarina temizlerim ...
Menun guzel canim.tam bugday ekmegi serbest mi seker orucundaŞimdi doğum gününden geldim :)
Menümü vereyim
Sabah öğle 2 yum tereyağlı omlet
5 zeytin Kk peynir
Bol domates salatalik
Bir dilim tam buğday e.
Ara 1 muz
Ara Türk kahvesi 1 avuç leblebi 3 hurma
Aksam 17.30: 1 kase çorba
1.5 kepçe nohut y
Salata, 1 dilim tam bugday ekmegi
Doğum günü 20.30: 1 kase felah köftesi
2 kaşık rus salatasi (makrnasiz)
Ara Türk kahvesi 2 k kayisi
bitki caylari 2.5 litre su
Aksam biraz hafif kacmis canim.onun disinda guzel menunmenü yazıp kaçıcam sonra gelip geçmişe göz atarım
2 haşlama yumurta
yarım kk peynir
5 zeytin
1 kase kuru fasulye
1 büyük d. ekmeğe labne
1 domates
4 zeytin
2 biber
su 2 lt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?