- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.161
Beyaz un yasak diyor canımUfak bi cisin var ama menun gayet guzel.evini gule gule kirlet canim
Menun guzel canim.tam bugday ekmegi serbest mi seker orucunda
Aksam biraz hafif kacmis canim.onun disinda guzel menun
O zaman nn sabahlar olmasınAksqm misafirim vardi kizlar gelemedim.sonra da gelinimiz geldi gece 12 de sade turk kahvesi ictimzamansiz mi oldu yaa bu kahve
Hadi hayirli olsun canım tartildin mi bu sabah kaçla baslamis oldun..Gunaydin kizlar. Dun yazamadim ama okudum sizleri. Masallah hepinizin menuler cok guzel. Bende basladim bugun hayirlisiyla.
Hayirli olsun canimm bugun tartildinmi canim mutlaka tartil vee beden olculerini all ne kadar inceldigini gorunce sevincten cigliklar atacaksin tatlim ... Rabbim irade versin dayanma gucu versin insallah suyunu 3 litre icmeyi unutma ekmegi az yemeye calis bol bol salata ye yogurt olsun menunde ara ogunlerinde hurma kayisi badem cig findik ceviz olabilir meyveyede yer ver arada zaman gectikce daha cok sey paylasiriz ..simdilik bunlara bi dikkat et bakalim ...Gunaydin kizlar. Dun yazamadim ama okudum sizleri. Masallah hepinizin menuler cok guzel. Bende basladim bugun hayirlisiyla.
Gunaydin canim biz iyi sayılırız bu gece oğlum uyumadi sanırım bi rahatsızlığı var ama anlamadımGunaydinlarrrr bugun nasiliz bakalimmm bir makina dolusu beyaz camasir yikaniyo onlari asicam ogluma trafik kurallari ve isaretlerini calistiricam birazda test cozeriz ee yarin pazartesi hazirliksiz gonderemem oglumu okula ...
...oglumdan firsat kalirsa temizleyemedigim mutfagimi temizliycem arada dinlenirken gelirim ama
doğal ekmek diye satıyorlar büyük yuvarlak ekmeklerden o yüzden büyük dilim diye yazdım :)Menün çok güzelmiş canım ama akşam çorba olsa iyi olurmuş. Birde ekmek beyaz ekmek mi yoksa
pizza istediler yaptım onlar erkenden yediMenu guzel canim galiba seninkiler kahvalti istedi yine afiyet olsun begendim ben ..
uykunu kaçırmadı mıAksqm misafirim vardi kizlar gelemedim.sonra da gelinimiz geldi gece 12 de sade turk kahvesi ictimzamansiz mi oldu yaa bu kahve
vahhh cidden hepsi baştan çıkarıcıymış ben olsam dayanabilir miydim bilmiyorumBu arada söylemeden geçemeyecem
Doğum gününde masada olanlar
Hepsi masadaydi
- Fellah köfte
- Rus salatasi
- Yaprak sarma
- Patatesli börek
- Tuzlu kurabiye
- Tatlı kurabiye
- Krem santili kap kek
- Doğum günü pastası
- Sekerlemeler
- Meyve suyu kola limonata
Trabzon ekmeği diyorlar burada hatta dilimleyip satıyorlar eksi maya ile yapıyorlar ve farklı gel bir tadı var ben çok severim :)doğal ekmek diye satıyorlar büyük yuvarlak ekmeklerden o yüzden büyük dilim diye yazdım :)
çorba da vardı aslında ama canım istemedi çayla yedim
Sende yeri geldiğinde dayanıyorsun canım leptin diyorsun kimse bir şey diyemiyor :)vahhh cidden hepsi baştan çıkarıcıymış ben olsam dayanabilir miydim bilmiyorum
evet ekşi mayalı ama trabzon ekmeği gibi tıkamıyor o daha yoğun sankiTrabzon ekmeği diyorlar burada hatta dilimleyip satıyorlar eksi maya ile yapıyorlar ve farklı gel bir tadı var ben çok severim :)
ben beğendim menünü ara öğün kefir ve badem şahane olmuş 1 bisküvide araya kaynasın canııımmm:))Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Domates
Limonlu brokoli
Bir kup helva
Bir catal peynir
Sekersiz cay
Ara 14 00
Bir bardak kefir
Sekiz badem
Bir ikram
Aksam 17 00
Kucuk bir tabak tavuklu patates firinda 0 yagsiz
Bir bardak visne suyu ev yapimi
Su 3 litre oldu
Spor yok
Ogluma ders calistirdim evi sildim supurdum balkonlar yikandi camisir yikadim koltuklar kurumus altini silip yerlestirdim tekrardan salonun camini sildim toz aldim pert olmudum ailecek flim izledik dag 2 oglum bulmus off muthis bir flimdi gercekten baya yigun gecirdim bu gunu
Mutfagida yaparim dediydim ama filim izleyince kaldi artik yarina temizlerim ...
çok güzel düzenli olmuş menün afiyet olsunSabah 8.30
1 yk yulafi biraz sutte beklettim geceden
Sabah 1 yumurta ile omlet yaptim
Ve 2 kup kasar
Ara 11.30
1 avuctan az antep karasi uzum
1 adet form pirinc patlakli misir
Oglen 14
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Aksam 18
1 tabak tarhana corbasi
Bol kivircik salata
2 lokma tavuk doner ekmeksiz
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?