Haydi Yine Yeniden...

Bu arada söylemeden geçemeyecem
Doğum gününde masada olanlar
  • Fellah köfte
  • Rus salatasi
  • Yaprak sarma
  • Patatesli börek
  • Tuzlu kurabiye
  • Tatlı kurabiye
  • Krem santili kap kek
  • Doğum günü pastası
  • Sekerlemeler
  • Meyve suyu kola limonata
Hepsi masadaydi

Gunaydin kizlar. Dun yazamadim ama okudum sizleri. Masallah hepinizin menuler cok guzel. Bende basladim bugun hayirlisiyla.
Hayirli olsun canimm bugun tartildinmi canim mutlaka tartil vee beden olculerini all ne kadar inceldigini gorunce sevincten cigliklar atacaksin tatlim ... Rabbim irade versin dayanma gucu versin insallah suyunu 3 litre icmeyi unutma ekmegi az yemeye calis bol bol salata ye yogurt olsun menunde ara ogunlerinde hurma kayisi badem cig findik ceviz olabilir meyveyede yer ver arada zaman gectikce daha cok sey paylasiriz ..simdilik bunlara bi dikkat et bakalim ...
HADI KOLAY GELSIN ...UNUTMA ASLA PES ETMEK YOK DUSSEN BİLE

Gunaydinlarrrr bugun nasiliz bakalimmm bir makina dolusu beyaz camasir yikaniyo onlari asicam ogluma trafik kurallari ve isaretlerini calistiricam birazda test cozeriz ee yarin pazartesi hazirliksiz gonderemem oglumu okula ...
...oglumdan firsat kalirsa temizleyemedigim mutfagimi temizliycem arada dinlenirken gelirim ama

Gunaydin canim biz iyi sayılırız bu gece oğlum uyumadi sanırım bi rahatsızlığı var ama anlamadım şimdi de çok Huysuz son dişler olabilir gibi geliyor.. benim içinse rahat bir gün bugün 3. Günüm ve rahatım bakalım alternatif baya çok. meğerse benim şeker düşkünlüğüm yokmuş karbon a zaafım varmış..

Menün çok güzelmiş canım ama akşam çorba olsa iyi olurmuş. Birde ekmek beyaz ekmek mi yoksa
doğal ekmek diye satıyorlar büyük yuvarlak ekmeklerden o yüzden büyük dilim diye yazdım :)
çorba da vardı aslında ama canım istemedi çayla yedim

vahhh cidden hepsi baştan çıkarıcıymış ben olsam dayanabilir miydim bilmiyorum

doğal ekmek diye satıyorlar büyük yuvarlak ekmeklerden o yüzden büyük dilim diye yazdım :)
çorba da vardı aslında ama canım istemedi çayla yedim
Trabzon ekmeği diyorlar burada hatta dilimleyip satıyorlar eksi maya ile yapıyorlar ve farklı gel bir tadı var ben çok severim :)

dün gece yağ çözler cifler çamaşır suları , çok haşır neşirdik deterjanlarla, üstüne ütüyü de yapayım dedim bitti şükür
ütü olmayınca bir rahat oluyorum, sanki hiç iş kalmamış gibi :))

ben beğendim menünü ara öğün kefir ve badem şahane olmuş 1 bisküvide araya kaynasın canııımmm:))

çok güzel düzenli olmuş menün afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…