- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.181
maşallah o dolu dolu masadan buncacıkla kalkmışsın aferin kızzzzŞimdi doğum gününden geldim :)
Menümü vereyim
Sabah öğle 2 yum tereyağlı omlet
5 zeytin Kk peynir
Bol domates salatalik
Bir dilim tam buğday e.
Ara 1 muz
Ara Türk kahvesi 1 avuç leblebi 3 hurma
Aksam 17.30: 1 kase çorba
1.5 kepçe nohut y
Salata, 1 dilim tam bugday ekmegi
Doğum günü 20.30: 1 kase felah köftesi
2 kaşık rus salatasi (makrnasiz)
Ara Türk kahvesi 2 k kayisi
bitki caylari 2.5 litre su
saatim dolmadan yememmmm:))Sende yeri geldiğinde dayanıyorsun canım leptin diyorsun kimse bir şey diyemiyor :)
yaradanına kurban tut kopar ez aş geçKizlar 104 kilo ile basladim belimi olcemedim amadurmak yok diyete devam sabirli bir kisiligim var benimde yemem diyince yemiyorum. Tuttugumu kopariyorum
Cok gecmis olsun canim ..Evet dedigin gibi diste olabilir gecen haftanin devami bi hastalikta olabilir malum o daha cok kucuk hemen atlatamamis ta olabilir ... benimde sekerden cok karbon duskunlugum var iste cay kahve zaten sekersiz icerim hep ekmekte tam bugday kullaniyorum hep arada caydar tam tahil degisiyo yani .. iyi gitmesine sevindim canimGunaydin canim biz iyi sayılırız bu gece oğlum uyumadi sanırım bi rahatsızlığı var ama anlamadımşimdi de çok Huysuz son dişler olabilir gibi geliyor.. benim içinse rahat bir gün bugün 3. Günüm ve rahatım bakalım alternatif baya çok. meğerse benim şeker düşkünlüğüm yokmuş karbon a zaafım varmış..
Cok guzel kilonu yazmissin olculer gogus bel kalca basen olc mutlaka canimm iyiki olcmusum dersin gecen seneden bu zamana her yerimden 4 cm kuculdum spor ve yuruyus sayesinde ben biraz cok yururumdeKizlar 104 kilo ile basladim belimi olcemedim amadurmak yok diyete devam sabirli bir kisiligim var benimde yemem diyince yemiyorum. Tuttugumu kopariyorum
Yani bildiğim kadarı ile canım beyaz un ile yapılıyor o yüzden yasak bence ama sen kararında yemişsin böyle devam canım.evet ekşi mayalı ama trabzon ekmeği gibi tıkamıyor o daha yoğun sanki
o da mı yasak yoksa
Canım İki Gün Önce Olsa Yerdim Ve ertesi gun dengeleyecem Diye ugrasirdim sonrasi pismanlik Tabi Arkadaş tabagindaki bir sarmayi benim tabagima koydu bende kızıma yedirdim:)vahhh cidden hepsi baştan çıkarıcıymış ben olsam dayanabilir miydim bilmiyorum
rengi koyu ekmeğin diye bende normal un olduğunu düşünmemiştim ekşi mayadan belki koyulaşıyor.. bundan sonra dah dikkat etmem lazım en azından akşam değil gündüz yenmesi daha iyi olurYani bildiğim kadarı ile canım beyaz un ile yapılıyor o yüzden yasak bence ama sen kararında yemişsin böyle devam canım.
ben senin gibi yapamıycam galiba direk şeker sorun değil ama karbonhidratlar zor, helede sarmaya yok demek senin ki gibi muhteşem irade ister bacımCanım İki Gün Önce Olsa Yerdim Ve ertesi gun dengeleyecem Diye ugrasirdim sonrasi pismanlik Tabi Arkadaş tabagindaki bir sarmayi benim tabagima koydu bende kızıma yedirdim:)
vayy anasını kadında ki azime bak yarısından fazlasını söküp atmış kendinden helal olsunterelelli34 instagramda bir kadin var kızının pattis anne demesi ile başlamış 102 kilo ile şu an 50 kilo tamamen bol spor ve azimle tabi.. Senin de oğlunun söylediği söz sana çok büyük bir motivasyon olacak
Bakmadım canım sürekli mizmiz ağzını actirmiyor..ben senin gibi yapamıycam galiba direk şeker sorun değil ama karbonhidratlar zor, helede sarmaya yok demek senin ki gibi muhteşem irade ister bacım
angelina alıntılayınca gördüm oğlun gece uyumamış huzursuzmuş baktın mı ağzına son dişler mi geliyor
sağ selamet onlarıda çıkarsın da kuzum rahatlasın inşallah
Hele bak hele bak ihale oğlana kaldıvayy anasını kadında ki azime bak yarısından fazlasını söküp atmış kendinden helal olsun
hep benim sıpa yüzünden ben senelerce obez kaldım ne kiloma ne de başka şeyime laf etmedietseydi zoruma gider daha çok emek verirdim kendime (kendini avutma da çığır açtım)
hihihHele bak hele bak ihale oğlana kaldı
hoşgeldin sana da musmustlu pazarlarSelam kizlar mutlu pazarlar
Hosgeldin canim uyudunmu kiz bu saate kadar yoksa gece gelinle kahve icmissinSelam kizlar mutlu pazarlar
Int az kaldiysa aksama sakla canim menu yazicaksin cunku .. Bazen insani tetiklemesi icin gerekiyo boyle seyler bosver sen zayifladigini ve incecik oldugunu hayalet ve sikica saril diyetineKizlar oglumun demesi cok buyuk bir azim yaratti bende. Bu arada internetim cok az kaldi ve minik durmuyo bugun bizimde disler geliyor ondan. Beden olculerimide yazarim olcemedim cunkualinti yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?