- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.201
Tamam canim. Oyle yapiyorum zaten takmiyorum. Ama ilerde saglikli bir anne olmak icin zayiflayacagimInt az kaldiysa aksama sakla canim menu yazicaksin cunku .. Bazen insani tetiklemesi icin gerekiyo boyle seyler bosver sen zayifladigini ve incecik oldugunu hayalet ve sikica saril diyetine
Direk yazmak yasak di sanki.. şöyle diyeyim sen bul ekimim 65h.d.f boşlukları doldur canım sen.hihih
o 52 kilo zayıflayan kadın dedin ya instagramda ki onu nasıl bulabilirim adı ne
Diş jelleri var ya canim bitkisel.baya rahatlatiyordu o bolgeyi.varsa azcik suruver.iyi gelir pasayaGunaydin canim biz iyi sayılırız bu gece oğlum uyumadi sanırım bi rahatsızlığı var ama anlamadımşimdi de çok Huysuz son dişler olabilir gibi geliyor.. benim içinse rahat bir gün bugün 3. Günüm ve rahatım bakalım alternatif baya çok. meğerse benim şeker düşkünlüğüm yokmuş karbon a zaafım varmış..
kacmaz olur mu canim kacti tabi.neyse ise yaradi kahve gece uzun surdu onun sayesindeuykunu kaçırmadı mı
49 oldu hattaterelelli34 instagramda bir kadin var kızının pattis anne demesi ile başlamış 102 kilo ile şu an 50 kilo tamamen bol spor ve azimle tabi.. Senin de oğlunun söylediği söz sana çok büyük bir motivasyon olacak
Yok canim 10.30 gibi kalktim.ama kahve uykumu kacirdi evet ve gece 3 e dogru yattimHosgeldin canim uyudunmu kiz bu saate kadar yoksa gece gelinle kahve icmissinanlat bakiyim neler yaptin ?
Tevafuka da dedim canim diş jelleri varsa sur azcik kabaran diş etlerine.cok rahatlatiyor cocuklariKizlar oglumun demesi cok buyuk bir azim yaratti bende. Bu arada internetim cok az kaldi ve minik durmuyo bugun bizimde disler geliyor ondan. Beden olculerimide yazarim olcemedim cunkualinti yapamadim
Surdum canim jel sagolason uyudu simdi. Ama bayagi huysuzluk etti. Az birseyde calpol verdimTevafuka da dedim canim diş jelleri varsa sur azcik kabaran diş etlerine.cok rahatlatiyor cocuklari
Uuu uuuu 3 dogru mu yattinnn vayyyyyDiş jelleri var ya canim bitkisel.baya rahatlatiyordu o bolgeyi.varsa azcik suruver.iyi gelir pasaya
kacmaz olur mu canim kacti tabi.neyse ise yaradi kahve gece uzun surdu onun sayesinde
49 oldu hattayarisi gitti resmen hele o yanaklari.yuzu sekil aldi resmen.gercektrn takdire sayan.masallahi var
Yok canim 10.30 gibi kalktim.ama kahve uykumu kacirdi evet ve gece 3 e dogru yattim
içine biraz kaya tuzu atsaydın o zaman hiç böcüklenmiyorButun kuru bakliyati bosalttim kavanozlari temizledim paketlerdeki yarim urunleri kavanozladimm ee malum yaz geliyo benim evde kople gunes bakliyati bocuklemeyelim dimidolaplar halen temizlenmedi ama bu is dolap silmekten onemliydi iyi oldu valla daha isim var
Guzel menu canim afiyet olsun ..menüm
11:30
peynirli yumurta
domates salatalık
1 dilim dün ki pizza
2 zeytin
18 :30
1 tabak sebzeli m. çorbası
1 kase yoğurt
tuzsuz salata
su 2.5. lt
bu gün pişir taşır alışverişe git gel yoruldum benimkiler daha acıkmadıkları için yemediler hazır olanlar hariç onların yemekleri pişecek (köfte makarna ) bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiiii diyesim var :)))
Koymadim ama koyarim olmazsa defne yapragi koyarim kurutmaliklarin icine koyuyorum bisey olmuyo cok sukur ...içine biraz kaya tuzu atsaydın o zaman hiç böcüklenmiyor
Menün çok güzel canım akşam hafif süper kapatmışsinmenüm
11:30
peynirli yumurta
domates salatalık
1 dilim dün ki pizza
2 zeytin
18 :30
1 tabak sebzeli m. çorbası
1 kase yoğurt
tuzsuz salata
su 2.5. lt
bu gün pişir taşır alışverişe git gel yoruldum benimkiler daha acıkmadıkları için yemediler hazır olanlar hariç onların yemekleri pişecek (köfte makarna ) bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiiii diyesim var :)))
Canım çok güzel bir menü akşamın hem sağlıklı hem hafif. Kiz haftaiçi yaparsın niye dert ediyorsun maşallah bu menüler tek başına da eksi getirirSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar p
Domates salatalik
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Bir kup helva
Oglen 15 30
Uc kasik yogurt
Iki kasik yulaf ezmesi
Bir ceviz
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Bes kasik semizotu
Uc kasik yogurt
Su 2 litre
Spor yine yok
Harika bir menü olmuş canım bu menü lerle süper kilo veririsin olurda miden kazanırsa 9 9.30 gibi süt veya yoğurt yiyebilirsin afiyet olsunSabah 9.30
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Yarim domates
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun 12.30
1 elma
Oglen 14.00
Bir corba kasesi tarhana corbasi
Bir kase yogurt
Aksam 18.30
Bir tabak prasa
1 dilim tam bugday ekmegi
2lt su
Ilk gune gore gercekten cok iyi bir menu yarin bile eksi gelebilirsin masallah aclik krizlerinde tarcinli sut icebilirsin seker isteginide keser afiyet olsun canim boyle devam et ....Sabah 9.30
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Yarim domates
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun 12.30
1 elma
Oglen 14.00
Bir corba kasesi tarhana corbasi
Bir kase yogurt
Aksam 18.30
Bir tabak prasa
1 dilim tam bugday ekmegi
2lt su
Ne bileyim yaa yuruyus olsun yapaydimm cok guzel olacakti ama neyse napalim hafta icine kaldi artik yarin yaparim ins ....Menün çok güzel canım akşam hafif süper kapatmışsinbir ara olabilir
Canım çok güzel bir menü akşamın hem sağlıklı hem hafif. Kiz haftaiçi yaparsın niye dert ediyorsun maşallah bu menüler tek başına da eksi getirir
Harika bir menü olmuş canım bu menü lerle süper kilo veririsin olurda miden kazanırsa 9 9.30 gibi süt veya yoğurt yiyebilirsin afiyet olsun
Yok canimm onunki disten de degil galiba 2 yas sendromu bu baksana disarida gayet mutlu neyse cokta uzerine gitme ne istiyosa onu yesin bakalim pasa ...Kızlar öğleden sonra çocukları parka götürdüm oğlum evde beni çok daralıyor sürekli ağlıyor dışarda daha mutluydu eve geldik yine başladı. Yemek yemedi en azından sevdiği şeyleri atıştırmalık veriyirum mısır patlattım şimdi de ancak yazabildim :) diş jeli vardı evde sürecem inşallah. Yemek yedik bulaşıklar bir makine çamaşır derken yeni oturdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?