Haydi Yine Yeniden...

Int az kaldiysa aksama sakla canim menu yazicaksin cunku .. Bazen insani tetiklemesi icin gerekiyo boyle seyler bosver sen zayifladigini ve incecik oldugunu hayalet ve sikica saril diyetine
Tamam canim. Oyle yapiyorum zaten takmiyorum. Ama ilerde saglikli bir anne olmak icin zayiflayacagim

Diş jelleri var ya canim bitkisel.baya rahatlatiyordu o bolgeyi.varsa azcik suruver.iyi gelir pasaya

uykunu kaçırmadı mı
kacmaz olur mu canim kacti tabi.neyse ise yaradi kahve gece uzun surdu onun sayesinde

49 oldu hatta yarisi gitti resmen hele o yanaklari.yuzu sekil aldi resmen.gercektrn takdire sayan.masallahi var

Hosgeldin canim uyudunmu kiz bu saate kadar yoksa gece gelinle kahve icmissin anlat bakiyim neler yaptin ?
Yok canim 10.30 gibi kalktim.ama kahve uykumu kacirdi evet ve gece 3 e dogru yattim

Kizlar oglumun demesi cok buyuk bir azim yaratti bende. Bu arada internetim cok az kaldi ve minik durmuyo bugun bizimde disler geliyor ondan. Beden olculerimide yazarim olcemedim cunkualinti yapamadim
Tevafuka da dedim canim diş jelleri varsa sur azcik kabaran diş etlerine.cok rahatlatiyor cocuklari

Uuu uuuu 3 dogru mu yattinnn vayyyyy iyi olmus iyiii

menüm
11:30
peynirli yumurta
domates salatalık
1 dilim dün ki pizza
2 zeytin

18 :30
1 tabak sebzeli m. çorbası
1 kase yoğurt
tuzsuz salata

su 2.5. lt

bu gün pişir taşır alışverişe git gel yoruldum benimkiler daha acıkmadıkları için yemediler hazır olanlar hariç onların yemekleri pişecek (köfte makarna ) bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiiii diyesim var :)))

içine biraz kaya tuzu atsaydın o zaman hiç böcüklenmiyor

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar p
Domates salatalik
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Bir kup helva
Oglen 15 30
Uc kasik yogurt
Iki kasik yulaf ezmesi
Bir ceviz
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Bes kasik semizotu
Uc kasik yogurt
Su 2 litre
Spor yine yok

Guzel menu canim afiyet olsun ..

Kızlar öğleden sonra çocukları parka götürdüm oğlum evde beni çok daralıyor sürekli ağlıyor dışarda daha mutluydu eve geldik yine başladı. Yemek yemedi en azından sevdiği şeyleri atıştırmalık veriyirum mısır patlattım şimdi de ancak yazabildim :) diş jeli vardı evde sürecem inşallah. Yemek yedik bulaşıklar bir makine çamaşır derken yeni oturdum :)

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı
Kahv öğle: 2 yumurtadan melemen
Kk peynir 3 zeytin
1 dilim tam b ekmeği, Salatalık

Ara 1 kaşık kuru üzüm çay
Ara Türk kahv 2 lokma orcik ve pestil(el yarısı kadar)
Ara(parkta 2.5 saat gecirdik)
2 elma, avuç içi fıstık, yarım avuç çekirdek

Akşam 19.30: yarım kase çorba
Yarim kase nohut yemeği(bitti sukur)
Salata

Ara Türk kahvesi 1 hurma 1 kayısı
bitki caylari 2.5 litre su

Menün çok güzel canım akşam hafif süper kapatmışsin bir ara olabilir
Canım çok güzel bir menü akşamın hem sağlıklı hem hafif. Kiz haftaiçi yaparsın niye dert ediyorsun maşallah bu menüler tek başına da eksi getirir
Sabah 9.30
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Yarim domates
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun 12.30
1 elma
Oglen 14.00
Bir corba kasesi tarhana corbasi
Bir kase yogurt
Aksam 18.30
Bir tabak prasa
1 dilim tam bugday ekmegi

2lt su
Harika bir menü olmuş canım bu menü lerle süper kilo veririsin olurda miden kazanırsa 9 9.30 gibi süt veya yoğurt yiyebilirsin afiyet olsun

Sabah 9.30
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Yarim domates
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun 12.30
1 elma
Oglen 14.00
Bir corba kasesi tarhana corbasi
Bir kase yogurt
Aksam 18.30
Bir tabak prasa
1 dilim tam bugday ekmegi

2lt su
Ilk gune gore gercekten cok iyi bir menu yarin bile eksi gelebilirsin masallah aclik krizlerinde tarcinli sut icebilirsin seker isteginide keser afiyet olsun canim boyle devam et ....

Ne bileyim yaa yuruyus olsun yapaydimm cok guzel olacakti ama neyse napalim hafta icine kaldi artik yarin yaparim ins ....

Yok canimm onunki disten de degil galiba 2 yas sendromu bu baksana disarida gayet mutlu neyse cokta uzerine gitme ne istiyosa onu yesin bakalim pasa ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…