- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.221
Guzel olmus menun bitterler gitmis kuru meyve gelmis afiyet olsun canim ..Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı
Kahv öğle: 2 yumurtadan melemen
Kk peynir 3 zeytin
1 dilim tam b ekmeği, Salatalık
Ara 1 kaşık kuru üzüm çay
Ara Türk kahv 2 lokma orcik ve pestil(el yarısı kadar)
Ara(parkta 2.5 saat gecirdik)
2 elma, avuç içi fıstık, yarım avuç çekirdek
Akşam 19.30: yarım kase çorba
Yarim kase nohut yemeği(bitti sukur)
Salata
Ara Türk kahvesi 1 hurma 1 kayısı
bitki caylari 2.5 litre su
Yok kuzum baya rahatsız belli, sinirden ağladığı zamanları da biliyorum.. insallah gecesi rahat geçerYok canimm onunki disten de degil galiba 2 yas sendromu bu baksana disarida gayet mutlu neyse cokta uzerine gitme ne istiyosa onu yesin bakalim pasa ...
Sorma canım en önemlisi de ne gitti biliyor musun çaya attığım şekerlerGuzel olmus menun bitterler gitmis kuru meyve gelmis afiyet olsun canim ..
Kendini durdurmussun canım harikasın. miktar sana göre bir tık fazla ama standartlara göre normalSabah ogle 12
3.yk menemen
5 yesil 3 siyah zeytin
2 kk suzme peynir
3 catal patates kizartmasi
Salatalik
1 lokma ekmege ayva receli
Ara 15
250 ml kefir
3 ceviz
Aksam 18
Ceyrek ekmek arasi et doner
Ceyrek ekmekten az tavuk doner (oglumdan kalan)
1 bardak ayran
Su 2 litre
Sen hic bu kadar ekmek yemezdin valla metoda sasacak ne oluyo be ya diyecek afiyet olsun canim begendom menunu ...Sabah ogle 12
3.yk menemen
5 yesil 3 siyah zeytin
2 kk suzme peynir
3 catal patates kizartmasi
Salatalik
1 lokma ekmege ayva receli
Ara 15
250 ml kefir
3 ceviz
Aksam 18
Ceyrek ekmek arasi et doner
Ceyrek ekmekten az tavuk doner (oglumdan kalan)
1 bardak ayran
Su 2 litre
Ayy kiyamamm insallah rahat yatar jeli surebildinmi agzini acmiyo demistin cok gecmis olsun kolayca cikarsin disini ...Yok kuzum baya rahatsız belli, sinirden ağladığı zamanları da biliyorum.. insallah gecesi rahat geçer
Sorma canım en önemlisi de ne gitti biliyor musun çaya attığım şekerlerbelki bu sayede artık çayı şekersiz içmeye tamamen alisacam. Tatlı çikolata tarzı şeyleri tamamen hayatımdan cikaramam ama çayı şekersiz içmek süper olur
Ekmeği sabah tüketiyor sun canım bence bu çok normal biz işi biliyoruzAyy kiyamamm insallah rahat yatar jeli surebildinmi agzini acmiyo demistin cok gecmis olsun kolayca cikarsin disini ...
Ben iki yildir sekesiz iciyorum ..ilk onceleri cok zorlandim cayi bile azalttim icemedim sonra baya baya alistim simdide sekerli hayatta icemem aslinda tatlida cok yemiyorum sadece ekmekk ah o ekmek yokmu beni yakan hep o ..hep bi ekmekle mucadelem var benim birde sabah yumurta yiyemedigim icin cok zorluyo beni sinir oluyorum ....ekmegide tamamen cikarabilirsem o zaman tamda dogru yola girecem ama nasill
Iki ogun arasi cok uzun olmis ufak bi ara yapsan ne iyi olurdu ama yogunmussun.Allah kolaylik versin.dun aksamki pizzayi yemeyip sabaha hakkini kullanman takdire şayanmenüm
11:30
peynirli yumurta
domates salatalık
1 dilim dün ki pizza
2 zeytin
18 :30
1 tabak sebzeli m. çorbası
1 kase yoğurt
tuzsuz salata
su 2.5. lt
bu gün pişir taşır alışverişe git gel yoruldum benimkiler daha acıkmadıkları için yemediler hazır olanlar hariç onların yemekleri pişecek (köfte makarna ) bu gün hiç bitmeyecek miiiiiiiii diyesim var :)))
Menun harika canim spor yerine yeteri kadar temizlik yaptin zaten.hareketliydin yaniSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar p
Domates salatalik
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Bir kup helva
Oglen 15 30
Uc kasik yogurt
Iki kasik yulaf ezmesi
Bir ceviz
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Bes kasik semizotu
Uc kasik yogurt
Su 2 litre
Spor yine yok
Baslangic icin cok kontrollu ve guzel bir menu olmus canim.hadi gazan mubarek olsunSabah 9.30
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Yarim domates
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun 12.30
1 elma
Oglen 14.00
Bir corba kasesi tarhana corbasi
Bir kase yogurt
Aksam 18.30
Bir tabak prasa
1 dilim tam bugday ekmegi
2lt su
Harika bir haftasonu menusu olmus fistik afiyet olsunMenümü vereyim
Sabah ılık limonlu şu iki kuru kayısı
Kahv öğle: 2 yumurtadan melemen
Kk peynir 3 zeytin
1 dilim tam b ekmeği, Salatalık
Ara 1 kaşık kuru üzüm çay
Ara Türk kahv 2 lokma orcik ve pestil(el yarısı kadar)
Ara(parkta 2.5 saat gecirdik)
2 elma, avuç içi fıstık, yarım avuç çekirdek
Akşam 19.30: yarım kase çorba
Yarim kase nohut yemeği(bitti sukur)
Salata
Ara Türk kahvesi 1 hurma 1 kayısı
bitki caylari 2.5 litre su
Aslinda aksam yemegine kadar hersey cok guzeldi.aksam uzeri de mangala gitme planimiz vardi ama bi yere gitmemiz gerekti iptal oldu.alel acele bunlari yapabildim evde ve ciktik mecbur canimKendini durdurmussun canım harikasın. miktar sana göre bir tık fazla ama standartlara göre normalafiyet olsun canım
Aynen canim ya ama şu tombik ekmekler var ya gobit deniyor ve cok buyuk degil birdakiler. onun ceyregi gibi dusun.menumu disardayken yazdim tam ifade edemedim ceyrek ekmek kismini.ama normalde ekmek tuketmedigim icin evet metom sasirmistirSen hic bu kadar ekmek yemezdin valla metoda sasacak ne oluyo be ya diyecek afiyet olsun canim begendom menunu ...
Gunaydin canim naptiniz gece iyi gectimi? oglusun nasil oldu ? Insallah daha iyidir ...Günaydın canlarım mutlu ve bol eksili haftalar
Hadi hayırlısı canım,bence iyi çıkacak sonuçlar bu seferGunaydin fistiklarmutlu bir hafta diliyorum hepinize az once hastaneden geldim kan verdim dua edin artik normale donmus olsun hersey ilacsiz bir yasam istiyorum artik
Canım yatana kadar çok kötü durumdaydı ama gece Allaha şükür çok. İyiydi sadece 1 kere uyandı. Emzigini aramak için verdim geri yattı:) şimdi bakıcı da iyi diyor ama gözümle görmeden rahat edemiyorum tabiGunaydin canim naptiniz gece iyi gectimi? oglusun nasil oldu ? Insallah daha iyidir ...
Bence de iyi çıkacak canım çok dikkat ettin çünküGunaydin fistiklarmutlu bir hafta diliyorum hepinize az once hastaneden geldim kan verdim dua edin artik normale donmus olsun hersey ilacsiz bir yasam istiyorum artik
Insallahh canimmmmm insallahh ...Hadi hayırlısı canım,bence iyi çıkacak sonuçlar bu sefer
Bende oyle umit etmek istiyorum ve artik kilo vermek istiyorum ilac yuzunden ya arti yada sabit oluyorum bundan sonra gitsin istiyorum kilolar cabalarim bosa gitmesin artik ...Bence de iyi çıkacak canım çok dikkat ettin çünkü
Uykuya geciste zorlanmis zaten dis gece agrir keske kolayca cikarabilecekleri bisey olsa ne bileyim ilac gibi cocuk hissetmeden butun anneler dia ederdi galiba bu ilaci bulana .. Eve gidince belli olur canim insallah iyidir pasa ..Canım yatana kadar çok kötü durumdaydı ama gece Allaha şükür çok. İyiydi sadece 1 kere uyandı. Emzigini aramak için verdim geri yattı:) şimdi bakıcı da iyi diyor ama gözümle görmeden rahat edemiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?