Haydi Yine Yeniden...

Guzel olmus menun bitterler gitmis kuru meyve gelmis afiyet olsun canim ..

Sabah ogle 12
3.yk menemen
5 yesil 3 siyah zeytin
2 kk suzme peynir
3 catal patates kizartmasi
Salatalik
1 lokma ekmege ayva receli

Ara 15
250 ml kefir
3 ceviz

Aksam 18
Ceyrek ekmek arasi et doner
Ceyrek ekmekten az tavuk doner (oglumdan kalan)
1 bardak ayran

Su 2 litre

Yok canimm onunki disten de degil galiba 2 yas sendromu bu baksana disarida gayet mutlu neyse cokta uzerine gitme ne istiyosa onu yesin bakalim pasa ...
Yok kuzum baya rahatsız belli, sinirden ağladığı zamanları da biliyorum.. insallah gecesi rahat geçer
Guzel olmus menun bitterler gitmis kuru meyve gelmis afiyet olsun canim ..
Sorma canım en önemlisi de ne gitti biliyor musun çaya attığım şekerler belki bu sayede artık çayı şekersiz içmeye tamamen alisacam. Tatlı çikolata tarzı şeyleri tamamen hayatımdan cikaramam ama çayı şekersiz içmek süper olur

Kendini durdurmussun canım harikasın. miktar sana göre bir tık fazla ama standartlara göre normal afiyet olsun canım

Sen hic bu kadar ekmek yemezdin valla metoda sasacak ne oluyo be ya diyecek afiyet olsun canim begendom menunu ...

Ayy kiyamamm insallah rahat yatar jeli surebildinmi agzini acmiyo demistin cok gecmis olsun kolayca cikarsin disini ...
Ben iki yildir sekesiz iciyorum ..ilk onceleri cok zorlandim cayi bile azalttim icemedim sonra baya baya alistim simdide sekerli hayatta icemem aslinda tatlida cok yemiyorum sadece ekmekk ah o ekmek yokmu beni yakan hep o ..hep bi ekmekle mucadelem var benim birde sabah yumurta yiyemedigim icin cok zorluyo beni sinir oluyorum ....ekmegide tamamen cikarabilirsem o zaman tamda dogru yola girecem ama nasill

Ekmeği sabah tüketiyor sun canım bence bu çok normal biz işi biliyoruz

Iki ogun arasi cok uzun olmis ufak bi ara yapsan ne iyi olurdu ama yogunmussun.Allah kolaylik versin.dun aksamki pizzayi yemeyip sabaha hakkini kullanman takdire şayan

Menun harika canim spor yerine yeteri kadar temizlik yaptin zaten.hareketliydin yani

Sabah 9.30
1 haslama yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Yarim domates
2 dilim tam bugday ekmegi
Ara ogun 12.30
1 elma
Oglen 14.00
Bir corba kasesi tarhana corbasi
Bir kase yogurt
Aksam 18.30
Bir tabak prasa
1 dilim tam bugday ekmegi

2lt su
Baslangic icin cok kontrollu ve guzel bir menu olmus canim.hadi gazan mubarek olsun

Harika bir haftasonu menusu olmus fistik afiyet olsun

Kendini durdurmussun canım harikasın. miktar sana göre bir tık fazla ama standartlara göre normal afiyet olsun canım
Aslinda aksam yemegine kadar hersey cok guzeldi.aksam uzeri de mangala gitme planimiz vardi ama bi yere gitmemiz gerekti iptal oldu.alel acele bunlari yapabildim evde ve ciktik mecbur canim

Sen hic bu kadar ekmek yemezdin valla metoda sasacak ne oluyo be ya diyecek afiyet olsun canim begendom menunu ...
Aynen canim ya ama şu tombik ekmekler var ya gobit deniyor ve cok buyuk degil birdakiler. onun ceyregi gibi dusun.menumu disardayken yazdim tam ifade edemedim ceyrek ekmek kismini.ama normalde ekmek tuketmedigim icin evet metom sasirmistir

Gunaydin canim naptiniz gece iyi gectimi? oglusun nasil oldu ? Insallah daha iyidir ...
Canım yatana kadar çok kötü durumdaydı ama gece Allaha şükür çok. İyiydi sadece 1 kere uyandı. Emzigini aramak için verdim geri yattı:) şimdi bakıcı da iyi diyor ama gözümle görmeden rahat edemiyorum tabi

Uykuya geciste zorlanmis zaten dis gece agrir keske kolayca cikarabilecekleri bisey olsa ne bileyim ilac gibi cocuk hissetmeden butun anneler dia ederdi galiba bu ilaci bulana .. Eve gidince belli olur canim insallah iyidir pasa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…