- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.261
ohh ohh mis gibi sebzeler pişecek bu hafta desene :))Okuldan geldim eve girmeden pazara gittim sebzeler le doldurdum çantaları:) kaldırık otu aldımtomurcukkk canım tarif verilir misin senin menulerdi görüyordum sanki.
tek kendine değil hepinize yaparsın benim sıpa dün akşam yine istedi patates kızartması gibi olandan hani haşlayıp yapıyorsun ya ondan dedi direk kızartma istemedi yaniEllerine sağlık canım.iyi günlerde tüketin inşallah.
tarifin de aklımda bulunsun.bizim her pazar kahvaltısında kızartma olur.kendime bu şekilde yapabilirim
Dun aksam bende yaptim kek uzerinede cukolata erittim kucuk biraz yedi buyuk sevmiyo cukalata esim desen goturdu valla daha az once cay koyalimda kek yiyek derhahahha savaş çıktı çıkacak az kaldı sabrımı zorluyor benimkiler:)))
eşim sabah öğle akşam kek yiyor öğlen 3 dilim yedi yaşlandıkça daha bi boğazına düşüyor sanki
yorum diyince bana ne diyor, herkes her gün bu kadar koşturuyormuş evin de yalannn yaav benim etrafımdakiler sarmayı bile parayla birilerine yaptırıyor haftanın 3-4 günü dışarıda yiyor:))
sarma 2 sıra yaptım azıcık yediler duruyor gerisi gelseydin siz de bize de yeterdi valla:)
Canim sabahla ogle arasinda cok saat var keske bi ara yapsaydin yogurt olurdu yada kefir aksamin guzel ama afiyet olsun ..menüm
sabah 11:00
1 bardak süte nescafe
1 poğaça
akşam 18 :00(acımdan midem kıvrandı canavar gibi yedim )
1 kase tavuk çorba(hazır çorbadan)
1 kase cacık
1 biber dolma +4 yaprak sarma(kıymalı)
2 y.k. z.y. yeşil fasulye
su şimdilik 2. lt
spor 35 dk yürüyüş
Bugun niyetlimiydin canim gun icinde hic bahsetmedin allah kabul etsin guzel bir menu olmus ..Menümü vereyim
Sahur 1 has yumurta 3 zeytin 2 k kayısı
Kk peynir 1 çay k labne
Domates salatalik 1 dilim tam b ekm
İftar 19.10: 1 kepçe çorba
1 tabak dolusu ispanak yemegi
Bol salata 1 kaşık yoğurt
Ara: türk kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 2 litre su
Hos geldin canim tevafuk soyledi hamile oldugunu hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah bu sene kiz senesi insallah birde kizin olur .. bizler bildigin gibi yuvarlanip gidiyoruz hepimiz gayet iyiyiz ..sen nasilsin neler yapiyosun ...Selam fıstıklaaaarrr nasılsınız?? Özledim sizleri.. Beni sorarsanız iç güveyinden halliceiyi diyeyim iyi olayım inş. Hamileyim 14.haftadayım. Zor geçiyor. Şimdilik kilomu da koruyorum. Sizlerde ne var ne yok? Umarım herşey yolundadır.
Evet canım niyetliydim amin inşallah kuzum:) bugün daha iyi geçirdim canım o yüzden bahsetmek aklıma gelmedi yemek konuştuk o kadar ama :)))Bugun niyetlimiydin canim gun icinde hic bahsetmedin allah kabul etsin guzel bir menu olmus ..
Hoş geldin fıstıkSelam fıstıklaaaarrr nasılsınız?? Özledim sizleri.. Beni sorarsanız iç güveyinden halliceiyi diyeyim iyi olayım inş. Hamileyim 14.haftadayım. Zor geçiyor. Şimdilik kilomu da koruyorum. Sizlerde ne var ne yok? Umarım herşey yolundadır.
Valla yine yaprak sarmalara güzel dayanmışsın canım maşallah iradenemenüm
sabah 11:00
1 bardak süte nescafe
1 poğaça
akşam 18 :00(acımdan midem kıvrandı canavar gibi yedim )
1 kase tavuk çorba(hazır çorbadan)
1 kase cacık
1 biber dolma +4 yaprak sarma(kıymalı)
2 y.k. z.y. yeşil fasulye
su şimdilik 2. lt
spor 35 dk yürüyüş
Sağlam bir kahvaltı olmuş kek de valla çikolatalı ne iyi gitmiştir. bana fazla gelmedi canım afiyet olsunSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Bes dilim sucuk
Bir kk suzme peynir
Bir tk tereyag
Biraz tulum peynir
Sekiz zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Bir kucuk tabak semiz otu
Dort kasik yogurt
Ara 15 00
Bir dilim kek
Aksam 19 00
Bir kepce tarhana corbasi
Dort kasik yogurt
Uc tane kuzu kaburga nohutun icinden
Dort tane nohut kasigin icinde
Su 2 litre
Spor 9750 adimpek memnun degilim az oldu bugun hastane isinden
Hos geldin canim tevafuk soyledi hamile oldugunu hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah bu sene kiz senesi insallah birde kizin olur .. bizler bildigin gibi yuvarlanip gidiyoruz hepimiz gayet iyiyiz ..sen nasilsin neler yapiyosun ...
Hoş geldin fıstıkbundan sonrası daha rahat olur inşallah canım benim
Bu ara peynir ve yogurda dustum galiba eksiklik var olsun zarar gelmez herhalde protein sonucta kek olmasada olurdu oyle meraktan yedimValla yine yaprak sarmalara güzel dayanmışsın canım maşallah iradenebu arada sabah içtiğin nescafe 3 veya 2 si birara da mı..onların hakkında bir yazı okudum da eve girmemesi gerek o derece..
Sağlam bir kahvaltı olmuş kek de valla çikolatalı ne iyi gitmiştir. bana fazla gelmedi canım afiyet olsun
Oo bulanti cok zor ama 16. Haftadan sonra azalir .insallah rabbim gönlüne göre versin canim ....Hoşbulduk canım benimki de kıza benziyor ama henüz net değil. Sağlıkla gelsin ama tabiki istiyorum bir de kızım olsun. Bulantılar zorluyor baştan beri. Oğlum da küçük malum sürekli ilgi alaka istiyor. İdare etmeye çalışıyorum ama cidden zorlanıyorum. Bu aralar tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum. İşim baya zor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?