- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.281
Aynen öyle zaten bu topiğin hatunları genelde ogullarindan cok yoruldu :) sağlıklı uykuyu seven ve yemek seçmeyen:))))Hahahahasağol balımm bir kadının kızı olması en iyi arkadaşının olması demekmiş önce sağlıklı, sonra uykucu, bi kız gelsin ama dimi oğlumdan çok çektim
Oo bulanti cok zor ama 16. Haftadan sonra azalir .insallah rabbim gönlüne göre versin canim ....
Off tuvalet iside zor be anacim cabucak ogrenir insallah allah sabir versin ..
Aynen öyle zaten bu topiğin hatunları genelde ogullarindan cok yoruldu :) sağlıklı uykuyu seven ve yemek seçmeyen:))))
Selam canim hosgeldin.hayirli olsun bebisiniz insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.Selam fıstıklaaaarrr nasılsınız?? Özledim sizleri.. Beni sorarsanız iç güveyinden halliceiyi diyeyim iyi olayım inş. Hamileyim 14.haftadayım. Zor geçiyor. Şimdilik kilomu da koruyorum. Sizlerde ne var ne yok? Umarım herşey yolundadır.
Vaaay iddialiyiz haaaOyy ispanak yine beni harekete geçirmeye başladı
bu arada bu haftanın ikincisini merak ediyorum
Canım geçen hafta 3 gün oruç tutmuştum ama tartı oynamadı. işin gerçeği bence şeker orucu çok ama çok etkili.. bugun 4. Gün bitiyor ve ben kendime çok şaşırıyorumVaaay iddialiyiz haaavalla sevinirim canim senin adina. Iftarini sahurunu duzenli tutman ve seker orucun ise yarar tabi.Ramazanda kapişalim o zaman
Nutella yerine ayran olsaymış süper olurmuş canım.Sabah 8.30
1 cay bardagi sut
1 kk suzme peynir
1 yk lor peyniri
5 adet yesil zeytin
Oglen 14
Yarim gozleme
1 tatli kasigi nutella
Aksam 19
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kaldirik kavurmasi
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Sormussin canim.misafirlikteydim cevaplayamadim.cicek kisimlarini ayirmiyorsun komple haslayip kavuruyorsunNutella yerine ayran olsaymış süper olurmuş canım.
Bu arada kaldırık kavurması da denk gelmiş resmenbende yarın yiyecem inş
Sabah ve aksam harika oglenki gozleme ve nutellayi gormuyorum yok onlar hic yenmedi he he he afiyet olsun canim gayet guzel menunnSabah 8.30
1 cay bardagi sut
1 kk suzme peynir
1 yk lor peyniri
5 adet yesil zeytin
Oglen 14
Yarim gozleme
1 tatli kasigi nutella
Aksam 19
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kaldirik kavurmasi
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Çok heyecanlıyım Allahım tomurcugumun menulerinin baş tacını bende yiyecemSormussin canim.misafirlikteydim cevaplayamadim.cicek kisimlarini ayirmiyorsun komple haslayip kavuruyorsun
Ahh keskem keskem keskemNutella yerine ayran olsaymış süper olurmuş canım.
Bu arada kaldırık kavurması da denk gelmiş resmenbende yarın yiyecem inş
Hadi bakalim afiyet olsun.ben o kadar bayilmiyorum tadina ama ot olusu saglikli olusu cezbediyor.sende seversin diye dusunuyorumÇok heyecanlıyım Allahım tomurcugumun menulerinin baş tacını bende yiyecem
(Sekersiz lik başıma vurdu)
Gozleme ye bende dayanamıyorum canım yarım la durmak mesele.. okul yolunda bi dükkan var günlük gozleme bazlama yufka ekmekleri haşhaşlı lar yapıyor görmezlikten geliyorum 48 kilo bir arkadaş var hergün oradan bir şeyler alıyorAhh keskem keskem keskemAlip koymuslar is yerine gozumun onune kavanozu eziyet eder gibi.aslinda 1 gozleme yicektim yarisini yemedim cikolata yiyim dedim.aksam da az yedim mecburen.suan cok acim mesela.misafirlikte sadece cay ictim
Bu ara cogunlukla iki ogun geciyorsun canim.ara sıkıstir menulerine bencemenüm
sabah 11:00
1 bardak süte nescafe
1 poğaça
akşam 18 :00(acımdan midem kıvrandı canavar gibi yedim )
1 kase tavuk çorba(hazır çorbadan)
1 kase cacık
1 biber dolma +4 yaprak sarma(kıymalı)
2 y.k. z.y. yeşil fasulye
su şimdilik 2. lt
spor 35 dk yürüyüş
Allah kabul etsin canim.menu guzel olmus.bu menulere gercekten birincilik kacinilmazMenümü vereyim
Sahur 1 has yumurta 3 zeytin 2 k kayısı
Kk peynir 1 çay k labne
Domates salatalik 1 dilim tam b ekm
İftar 19.10: 1 kepçe çorba
1 tabak dolusu ispanak yemegi
Bol salata 1 kaşık yoğurt
Ara: türk kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 2 litre su
Canim kek kacamagin var olmasa menun dort dortlukmus.bu hafta daha dikkatli olmaliyiz.bende cikolata yedim gereksiz yere.adimlarin dengelemistir ona emin ol ama yinede daha dikkatli olmanin zamani geldi.yaz yaklasiyorSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Bes dilim sucuk
Bir kk suzme peynir
Bir tk tereyag
Biraz tulum peynir
Sekiz zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Bir kucuk tabak semiz otu
Dort kasik yogurt
Ara 15 00
Bir dilim kek
Aksam 19 00
Bir kepce tarhana corbasi
Dort kasik yogurt
Uc tane kuzu kaburga nohutun icinden
Dort tane nohut kasigin icinde
Su 2 litre
Spor 9750 adimpek memnun degilim az oldu bugun hastane isinden
Seker orucunun kesinlikle ve kesinlikle cok faydasi var canim.ki ben senin cayi sekerli ictigini unutmusum.gereksiz kalori aliyormuşsun.o bakimdan da avantajlisin.Canım geçen hafta 3 gün oruç tutmuştum ama tartı oynamadı. işin gerçeği bence şeker orucu çok ama çok etkili.. bugun 4. Gün bitiyor ve ben kendime çok şaşırıyorumher türlü kapışalım bebeemm
Sorma canım ne kadar az da atsam günde yine 6 7 kup şeker ediyordu e kahveye attığım da vardıBu ara cogunlukla iki ogun geciyorsun canim.ara sıkıstir menulerine bence
Allah kabul etsin canim.menu guzel olmus.bu menulere gercekten birincilik kacinilmaz
Canim kek kacamagin var olmasa menun dort dortlukmus.bu hafta daha dikkatli olmaliyiz.bende cikolata yedim gereksiz yere.adimlarin dengelemistir ona emin ol ama yinede daha fikkatli olmanin zamani geldi.yaz yaklasiyor
Seker orucunun kesinlikle ve kesinlikle cok faydasi var canim.ki ben senin cayi sekerli ictigini unutmusum.gereksiz kalori aliyormuşsun.o bakimdan da avantajlisin.
Bizim calisan da bugun makarna yapcakti is yogunlugundan firsat olmadi.isime de geldi hani makarna olmayisi ama saat ilerledi ve biz hicbirsey yapamadik.sokaga yufkaci acilmis.gozleme yaptiralim dedi.ici yagsiz lor peynirli tuzsuz ve disina da pek yag surmemisler.yufkaya sarilmis peynir gibiydiGozleme ye bende dayanamıyorum canım yarım la durmak mesele.. okul yolunda bi dükkan var günlük gozleme bazlama yufka ekmekleri haşhaşlı lar yapıyor görmezlikten geliyorum 48 kilo bir arkadaş var hergün oradan bir şeyler alıyor
Açlık demek sabaha eksi demek canım
Yaa bak nasil faydasi oldu bu isin sana.seker orucunu biraktiginda baslamazsin insallah yineSorma canım ne kadar az da atsam günde yine 6 7 kup şeker ediyordu e kahveye attığım da vardıevde çay içmiyordum şeker atmayayım diye.. neyseki artık rahatım
Yok ona başlamam canım.. benim de işte başka tatlı düşkünlüğüm yok canım o yüzden galiba çayı kahveyi orta şekerli içiyordum:) ama geçti tabiki..Yaa bak nasil faydasi oldu bu isin sana.seker orucunu biraktiginda baslamazsin insallah yinediyette olup da cayina kahvesine seker atana kiziyorum ona gore
Zamanla sekerli cayi icememeye baslarsin canim emin ol.ben cocuklugumdan beri hicbir sicak icecege seker atmamisimdir.oldu bitti sevmem.sekerli caydan 1 cay kasigi bile alsam midem bulaniyor.Yok ona başlamam canım.. benim de işte başka tatlı düşkünlüğüm yok canım o yüzden galiba çayı kahveyi orta şekerli içiyordum:) ama geçti tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?