Haydi Yine Yeniden...

Hahahaha sağol balımm bir kadının kızı olması en iyi arkadaşının olması demekmiş önce sağlıklı, sonra uykucu, bi kız gelsin ama dimi oğlumdan çok çektim
Aynen öyle zaten bu topiğin hatunları genelde ogullarindan cok yoruldu :) sağlıklı uykuyu seven ve yemek seçmeyen:))))

Oo bulanti cok zor ama 16. Haftadan sonra azalir .insallah rabbim gönlüne göre versin canim ....
Off tuvalet iside zor be anacim cabucak ogrenir insallah allah sabir versin ..

Sağol canım. İnşallah çabuk öğrenir. Bugün çok yordu beni.

Selam canim hosgeldin.hayirli olsun bebisiniz insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
Bizde hersey yolunda cok sukur.mucadeleye devam.
Sende ne kadar az kilo alarak dogum yaparsan o kadar iyi biliyosun
Oglusun nasil keyfi yerinde mi?

Vaaay iddialiyiz haaa valla sevinirim canim senin adina. Iftarini sahurunu duzenli tutman ve seker orucun ise yarar tabi.Ramazanda kapişalim o zaman
Canım geçen hafta 3 gün oruç tutmuştum ama tartı oynamadı. işin gerçeği bence şeker orucu çok ama çok etkili.. bugun 4. Gün bitiyor ve ben kendime çok şaşırıyorum her türlü kapışalım bebeemm

Sabah 8.30
1 cay bardagi sut
1 kk suzme peynir
1 yk lor peyniri
5 adet yesil zeytin

Oglen 14
Yarim gozleme
1 tatli kasigi nutella

Aksam 19
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kaldirik kavurmasi
1 kase yogurt

Su 2.5 litre
Nutella yerine ayran olsaymış süper olurmuş canım.
Bu arada kaldırık kavurması da denk gelmiş resmen bende yarın yiyecem inş

Sabah 8.30
1 cay bardagi sut
1 kk suzme peynir
1 yk lor peyniri
5 adet yesil zeytin

Oglen 14
Yarim gozleme
1 tatli kasigi nutella

Aksam 19
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kaldirik kavurmasi
1 kase yogurt

Su 2.5 litre
Sabah ve aksam harika oglenki gozleme ve nutellayi gormuyorum yok onlar hic yenmedi he he he afiyet olsun canim gayet guzel menunn

Nutella yerine ayran olsaymış süper olurmuş canım.
Bu arada kaldırık kavurması da denk gelmiş resmen bende yarın yiyecem inş
Ahh keskem keskem keskem Alip koymuslar is yerine gozumun onune kavanozu eziyet eder gibi.aslinda 1 gozleme yicektim yarisini yemedim cikolata yiyim dedim.aksam da az yedim mecburen.suan cok acim mesela.misafirlikte sadece cay ictim

Ahh keskem keskem keskem Alip koymuslar is yerine gozumun onune kavanozu eziyet eder gibi.aslinda 1 gozleme yicektim yarisini yemedim cikolata yiyim dedim.aksam da az yedim mecburen.suan cok acim mesela.misafirlikte sadece cay ictim
Gozleme ye bende dayanamıyorum canım yarım la durmak mesele.. okul yolunda bi dükkan var günlük gozleme bazlama yufka ekmekleri haşhaşlı lar yapıyor görmezlikten geliyorum 48 kilo bir arkadaş var hergün oradan bir şeyler alıyor
Açlık demek sabaha eksi demek canım

Bu ara cogunlukla iki ogun geciyorsun canim.ara sıkıstir menulerine bence

Allah kabul etsin canim.menu guzel olmus.bu menulere gercekten birincilik kacinilmaz

Canim kek kacamagin var olmasa menun dort dortlukmus.bu hafta daha dikkatli olmaliyiz.bende cikolata yedim gereksiz yere.adimlarin dengelemistir ona emin ol ama yinede daha dikkatli olmanin zamani geldi.yaz yaklasiyor

Seker orucunun kesinlikle ve kesinlikle cok faydasi var canim.ki ben senin cayi sekerli ictigini unutmusum.gereksiz kalori aliyormuşsun.o bakimdan da avantajlisin.

Son düzenleme:
Sorma canım ne kadar az da atsam günde yine 6 7 kup şeker ediyordu e kahveye attığım da vardı evde çay içmiyordum şeker atmayayım diye.. neyseki artık rahatım

Bizim calisan da bugun makarna yapcakti is yogunlugundan firsat olmadi.isime de geldi hani makarna olmayisi ama saat ilerledi ve biz hicbirsey yapamadik.sokaga yufkaci acilmis.gozleme yaptiralim dedi.ici yagsiz lor peynirli tuzsuz ve disina da pek yag surmemisler.yufkaya sarilmis peynir gibiydi bende yarisini yedim.beni batiran cikolata oldu.yoksa gozlemeden yana gonlum rahatti yani

Sorma canım ne kadar az da atsam günde yine 6 7 kup şeker ediyordu e kahveye attığım da vardı evde çay içmiyordum şeker atmayayım diye.. neyseki artık rahatım
Yaa bak nasil faydasi oldu bu isin sana.seker orucunu biraktiginda baslamazsin insallah yine diyette olup da cayina kahvesine seker atana kiziyorum ona gore

Yaa bak nasil faydasi oldu bu isin sana.seker orucunu biraktiginda baslamazsin insallah yine diyette olup da cayina kahvesine seker atana kiziyorum ona gore
Yok ona başlamam canım.. benim de işte başka tatlı düşkünlüğüm yok canım o yüzden galiba çayı kahveyi orta şekerli içiyordum:) ama geçti tabiki..

Yok ona başlamam canım.. benim de işte başka tatlı düşkünlüğüm yok canım o yüzden galiba çayı kahveyi orta şekerli içiyordum:) ama geçti tabiki..
Zamanla sekerli cayi icememeye baslarsin canim emin ol.ben cocuklugumdan beri hicbir sicak icecege seker atmamisimdir.oldu bitti sevmem.sekerli caydan 1 cay kasigi bile alsam midem bulaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…