- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.301
maşallah diyim eşine :))Dun aksam bende yaptim kek uzerinede cukolata erittim kucuk biraz yedi buyuk sevmiyo cukalata esim desen goturdu valla daha az once cay koyalimda kek yiyek deryiyor yiyir doymuyor az once uc tabak dolusu nohut yedi neresine yiyecek cok merak ediyorum
Galiba tum erkekler ayni bogazina duskun calis calis bir gunde bitsin bizede yazik be yaa
allah kabul etsin gülüm sahurun iyi iftarda güzel yarın da oruç olursan, iftara biraz protein takviyesi yap benceMenümü vereyim
Sahur 1 has yumurta 3 zeytin 2 k kayısı
Kk peynir 1 çay k labne
Domates salatalik 1 dilim tam b ekm
İftar 19.10: 1 kepçe çorba
1 tabak dolusu ispanak yemegi
Bol salata 1 kaşık yoğurt
Ara: türk kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 2 litre su
alemsin kız güldüm valla gece gece 4 tane nohut kaşığın içindeeeeSabah 10 30
Iki dilim ekmek
Bes kup kasar
Bes dilim sucuk
Bir kk suzme peynir
Bir tk tereyag
Biraz tulum peynir
Sekiz zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 30
Bir kucuk tabak semiz otu
Dort kasik yogurt
Ara 15 00
Bir dilim kek
Aksam 19 00
Bir kepce tarhana corbasi
Dort kasik yogurt
Uc tane kuzu kaburga nohutun icinden
Dort tane nohut kasigin icinde
Su 2 litre
Spor 9750 adimpek memnun degilim az oldu bugun hastane isinden
vayyyy tek gittin iki canlı geldin hamişşşSelam fıstıklaaaarrr nasılsınız?? Özledim sizleri.. Beni sorarsanız iç güveyinden halliceiyi diyeyim iyi olayım inş. Hamileyim 14.haftadayım. Zor geçiyor. Şimdilik kilomu da koruyorum. Sizlerde ne var ne yok? Umarım herşey yolundadır.
yok gülüm sade nescafe sütü ısıtıyorum 1 t.k kahvesini karıştırıp sıcak sıcak içiyorum şekerlileri midemi bulandırıyorValla yine yaprak sarmalara güzel dayanmışsın canım maşallah iradenebu arada sabah içtiğin nescafe 3 veya 2 si birara da mı..onların hakkında bir yazı okudum da eve girmemesi gerek o derece..
Sağlam bir kahvaltı olmuş kek de valla çikolatalı ne iyi gitmiştir. bana fazla gelmedi canım afiyet olsun
ben olmayacağım kesin malum dönem başladı karnım 7-8 aylık gebeden beter şiş :))Oyy ispanak yine beni harekete geçirmeye başladı
bu arada bu haftanın ikincisini merak ediyorum
allah yardımcın olsun, inşallah oğlun çabuk alışır wc ye seni çok zorlamazHoşbulduk canım benimki de kıza benziyor ama henüz net değil. Sağlıkla gelsin ama tabiki istiyorum bir de kızım olsun. Bulantılar zorluyor baştan beri. Oğlum da küçük malum sürekli ilgi alaka istiyor. İdare etmeye çalışıyorum ama cidden zorlanıyorum. Bu aralar tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum. İşim baya zor :)
afiyet şifa olsun kv pişirmiş kaldırağı :))))Sabah 8.30
1 cay bardagi sut
1 kk suzme peynir
1 yk lor peyniri
5 adet yesil zeytin
Oglen 14
Yarim gozleme
1 tatli kasigi nutella
Aksam 19
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kaldirik kavurmasi
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
vayy meydan okuma bak şimdi ben de gaza gelip artıdayım en azından ondan kurtulmak için çabalıyım da rezil olmayayım :))Canım geçen hafta 3 gün oruç tutmuştum ama tartı oynamadı. işin gerçeği bence şeker orucu çok ama çok etkili.. bugun 4. Gün bitiyor ve ben kendime çok şaşırıyorumher türlü kapışalım bebeemm
bu hafta da geçsin eğer eksi olmazsam ara yapmaya başlıycam, yemek aralarını en az 5-6 saat tutmaya çalışıp arada hiçbirşey yemiyorum ki leptin hormonu çalışsın 2 aydır yapıyordum az değişiklik lazım artık:)Bu ara cogunlukla iki ogun geciyorsun canim.ara sıkıstir menulerine bence
Allah kabul etsin canim.menu guzel olmus.bu menulere gercekten birincilik kacinilmaz
Canim kek kacamagin var olmasa menun dort dortlukmus.bu hafta daha dikkatli olmaliyiz.bende cikolata yedim gereksiz yere.adimlarin dengelemistir ona emin ol ama yinede daha dikkatli olmanin zamani geldi.yaz yaklasiyor
Seker orucunun kesinlikle ve kesinlikle cok faydasi var canim.ki ben senin cayi sekerli ictigini unutmusum.gereksiz kalori aliyormuşsun.o bakimdan da avantajlisin.
özellikle çayı şekersiz içmeye alışınca asıl tadını alacaksın bir daha şekerli içemeyeceksin zaten, hatta senden gizi biri çayına şeker atsa içmeden kokusundan anlayacaksınYok ona başlamam canım.. benim de işte başka tatlı düşkünlüğüm yok canım o yüzden galiba çayı kahveyi orta şekerli içiyordum:) ama geçti tabiki..
ben hala türk kahvesini şekersiz sevmiyorum yaaf çayda sorun yok ama kahve de keyifsiz içiyorum resmen nedenseYaa bak nasil faydasi oldu bu isin sana.seker orucunu biraktiginda baslamazsin insallah yinediyette olup da cayina kahvesine seker atana kiziyorum ona gore
Hadi o zamann sende yarışa dahilsin en azından uyarı listesinde olmayarakvayy meydan okuma bak şimdi ben de gaza gelip artıdayım en azından ondan kurtulmak için çabalıyım da rezil olmayayım :))
tomurcuğun menülerde baya iyi, şeker orucu yapanların topiğe göz attım çok güzel kilo verenler var ve senin menüler de çok iyi+ şeker yok , çekişmeli gidiyor durum bakalım hanginiz 1. olacak
Aynen canım bende bu hesabi yaptiktan sonra çayı azaltmistim:)özellikle çayı şekersiz içmeye alışınca asıl tadını alacaksın bir daha şekerli içemeyeceksin zaten, hatta senden gizi biri çayına şeker atsa içmeden kokusundan anlayacaksın
ben gün de 2 demlik kadar çay içiyorum 1 şeker atsam her fincana gün de 15-20 şeker eder iki avuç dolusu yani
canım sade kahve yap kendine.bi kırık bitter al yanına ufak ufak ısır kahveni yudumla şekeri aramazsın emin olben hala türk kahvesini şekersiz sevmiyorum yaaf çayda sorun yok ama kahve de keyifsiz içiyorum resmen nedense
ev de şekersiz içiyorum komşu da 4-5 kişi olunca ses çıkarmıyorum hepsi az şekerli içiyor, bana ayrıca uğraşsınlar istemiyorum :)canım sade kahve yap kendine.bi kırık bitter al yanına ufak ufak ısır kahveni yudumla şekeri aramazsın emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?