Haydi Yine Yeniden...

maşallah diyim eşine :))
benim ki yemeği aşırı yemez de sebze dolma sarma tarzı onu kesmez bir kaç saate acıkır bu akşam da acıktı poğaça pestil fındık kuru kayısı yedi kek istemedi bu gün 5 dilim yemiş çünkü :))))
yarına biter inşallah ben de kurtulurum :)

allah kabul etsin gülüm sahurun iyi iftarda güzel yarın da oruç olursan, iftara biraz protein takviyesi yap bence

alemsin kız güldüm valla gece gece 4 tane nohut kaşığın içindeeee
menün güzel kek erken saate yendiği için sorun değil bence arada olacak elbet :)

vayyyy tek gittin iki canlı geldin hamişşş(tevafuktan haberi almıştık) rabbim sağ selamet kucağına alamayı nasip etsin inşallah
miden çok mu bulanıyor gülüm ondan mı zor geçiyor gebelik

yok gülüm sade nescafe sütü ısıtıyorum 1 t.k kahvesini karıştırıp sıcak sıcak içiyorum şekerlileri midemi bulandırıyor
geçen hafta 3ü 1 aradanın 1 fişeğini ikiye bölüp içmiştim çok şekerli bir de yağ gibi tat bırakıyor ağzımda sevmiyorum onları
o yazıyı ben de bulup okuyayım oğlum almıştı arada içiyor o da içmesin
akşam o kadar çok acıktım ki baktım kendimi tutamayıp ben yumulucam yemeğe onun için hazır çorba yaptım ki önden kessin teee hasta olup 3 gün yataktan çıkamadığım da almıştı eşim yoksa hazır çorba bizim eve alınan bir şey değil, işe yaradı ama :)

allah yardımcın olsun, inşallah oğlun çabuk alışır wc ye seni çok zorlamaz
bulantılar 4 ayın bitince geçer inşallah yiyebiliyorsan leblebi ye az az , bir de her dün 3-5 tane badem ye bebeğin zeki olsun :))

Sabah 8.30
1 cay bardagi sut
1 kk suzme peynir
1 yk lor peyniri
5 adet yesil zeytin

Oglen 14
Yarim gozleme
1 tatli kasigi nutella

Aksam 19
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kaldirik kavurmasi
1 kase yogurt

Su 2.5 litre
afiyet şifa olsun kv pişirmiş kaldırağı :))))

vayy meydan okuma bak şimdi ben de gaza gelip artıdayım en azından ondan kurtulmak için çabalıyım da rezil olmayayım :))
tomurcuğun menülerde baya iyi, şeker orucu yapanların topiğe göz attım çok güzel kilo verenler var ve senin menüler de çok iyi+ şeker yok , çekişmeli gidiyor durum bakalım hanginiz 1. olacak

bu hafta da geçsin eğer eksi olmazsam ara yapmaya başlıycam, yemek aralarını en az 5-6 saat tutmaya çalışıp arada hiçbirşey yemiyorum ki leptin hormonu çalışsın 2 aydır yapıyordum az değişiklik lazım artık:)

Yok ona başlamam canım.. benim de işte başka tatlı düşkünlüğüm yok canım o yüzden galiba çayı kahveyi orta şekerli içiyordum:) ama geçti tabiki..
özellikle çayı şekersiz içmeye alışınca asıl tadını alacaksın bir daha şekerli içemeyeceksin zaten, hatta senden gizi biri çayına şeker atsa içmeden kokusundan anlayacaksın
ben gün de 2 demlik kadar çay içiyorum 1 şeker atsam her fincana gün de 15-20 şeker eder iki avuç dolusu yani

Yaa bak nasil faydasi oldu bu isin sana.seker orucunu biraktiginda baslamazsin insallah yine diyette olup da cayina kahvesine seker atana kiziyorum ona gore
ben hala türk kahvesini şekersiz sevmiyorum yaaf çayda sorun yok ama kahve de keyifsiz içiyorum resmen nedense

spora 35 dk yürüyüş yazmıştım yaa akşam yürüdük eşimle 3 tur attık 4. yü yürüyelim mi dedi saate baktım yarım saat olmuş daha, tamam dedim kk ye 35 dk yazdım yalancı çıkmayayım yürüyelim dedim ..
benim adamın hızına yetişilmiyor ben de yetişicem diye sitenin ışıklarını ağaçların kapattığı bazı karanlık kalan yerlerde koştum heheheheh
toplam 42 dk tempolu yürümüş oldum :)))

Hadi o zamann sende yarışa dahilsin en azından uyarı listesinde olmayarak

Aynen canım bende bu hesabi yaptiktan sonra çayı azaltmistim:)

canım sade kahve yap kendine.bi kırık bitter al yanına ufak ufak ısır kahveni yudumla şekeri aramazsın emin ol
ev de şekersiz içiyorum komşu da 4-5 kişi olunca ses çıkarmıyorum hepsi az şekerli içiyor, bana ayrıca uğraşsınlar istemiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…