Haydi Yine Yeniden...

Selam canim hosgeldin.hayirli olsun bebisiniz insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
Bizde hersey yolunda cok sukur.mucadeleye devam.
Sende ne kadar az kilo alarak dogum yaparsan o kadar iyi biliyosun
Oglusun nasil keyfi yerinde mi?

Hoşbulduk canım. Sağol amin inşallah. Oğluş iyi seviniyo şimdilik bebiş doğunca ne yapar bilemiyorum tabi. Çişi öğretmeye çalışıyorum bu aralar ve canım çıkıyo diyebilirim dün uzanıp uyuyakalmışım normalde zor uyuyan ben kiloyu dert etmiyorum. Almak yerine verdim 4.aydayım. Ve bulantım o kadar kötü ki keşke kilo alsam da yesem diyorum nasılsa vermeyi biliyorum. 5 haftalık falanken bi şişkinlik oldu 70 falan gördüm sonra 3-4 kilo verdim. 66 kilodayım. Oğlumda 10 kilo almıştım. Emzirirken çok almıştım. Hatalarımı biliyorum. Ve güzel olacak bu sefer inş :)

vayyyy tek gittin iki canlı geldin hamişşş(tevafuktan haberi almıştık) rabbim sağ selamet kucağına alamayı nasip etsin inşallah
miden çok mu bulanıyor gülüm ondan mı zor geçiyor gebelik

Sağol canımmm amin. Evet malesef bulantım çok. Gece uykudan bile kalkıp lavaboya koşuyorum. 7/24 bulanıyor anlayacağın

Akşam spora gitcem demiştin ya canım aklıma geldi,ne oldu o yer mevzusu napıyo o kadın
O mevzudan sonra bir kere gittim canım o kadin erken gelip köşküne konmuştu. sonrasında oruç falan gidemedim. Belki de hoca benim tepki olarak gitmedigimi düşünmüştür.. bu akşam gidecem bakalım erken gidersem orada yapacam:)))

Sağol canımmm amin. Evet malesef bulantım çok. Gece uykudan bile kalkıp lavaboya koşuyorum. 7/24 bulanıyor anlayacağın
kıyamam kuzum ya benim kız kardeşimle aynı gibisiniz onun da 4. ayı bitti senin de az kalmış bitmesine
zeytin dışında bir şey yiyemiyordu gece bile bulantıya kalkıyordu şükür onun ki geçti inşallah senin ki de az zaman da geçecek, yemekleri kim yapıyor bu halinle sen yapamazsın ki, sana kokusu gelmeden birileri pişirse sen de 2 yudum da olsa yesen keşke

inşallah sorun olmaz rahatça sporunu yaparsın gülüm

Taçsızpreses mi hamile

İnşallah geçer artık canım ya yapamıyorum zaten genelde aperatif yiyoruz. Bazen anneme gidiyorum sağolsun çeşit çeşit yapıyor mutfağın bile kapısını kapatıyo ki kokarsa yiyemem diye. Ben kendim yapsam bile koktuğu için midemi bulandırıyo yiyemiyorum.

Aman vukuat çıkmasın da yine canım

angelina35 kan sonuçların çıktı mı canım? durum nedir?
Cikti canim anca girdim eve okuldu dr du pazardi
Anca geldim eve sonuclar iyi ilac artik yok kanim yukselmis 13.5 olmus dr ek biseylerde yapiyordun degilmi dedi evet dedim ne yapiyorsaniz devam edin cok guzel yukselmis dedi cok mutluyum artik kilo aldiran ilac yok bitti kople 45 gun sonra kontrol var yine benden haberler boyle

allah razı olsun annenden, hep anneler böyle işte
sen zaten pişirirken de kötü olursun, yemeye hiç kalmadan bulantın olur tabii rabbim yar yardımcın olsun inşallah çabuk geçecek bu dönemin, doğru düzgün yiyebileceksin bebişin de sağlıkla gelişip kucağına gelecek :)

maşallah maşallah çok güzel yükselmiş kanın biz dün ne dedik iyi çıkacak sonuçların senin son 1-2 haftadır halinden belliydi iyiye gittiğin bunda pekmezin rolü çok büyük artık her sabah 1 kaşık içersin bir daha da ilaca gerek kalmaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…