- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.321
sabah tartıldım yine artıdayım yarına inşallah reglin ödemi gider de aynı kalırım yoksa tüüü bana :))Hadi o zamann sende yarışa dahilsin en azından uyarı listesinde olmayarak
Selam canim hosgeldin.hayirli olsun bebisiniz insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.
Bizde hersey yolunda cok sukur.mucadeleye devam.
Sende ne kadar az kilo alarak dogum yaparsan o kadar iyi biliyosun
Oglusun nasil keyfi yerinde mi?
vayyyy tek gittin iki canlı geldin hamişşş(tevafuktan haberi almıştık) rabbim sağ selamet kucağına alamayı nasip etsin inşallah
miden çok mu bulanıyor gülüm ondan mı zor geçiyor gebelik
İnşallah canım..Bu kadar uzun süre habersiz bırakmazdı.inşallah hasta falan değillerdir kızlar yada kendisi
O mevzudan sonra bir kere gittim canım o kadin erken gelip köşküne konmuştu. sonrasında oruç falan gidemedim. Belki de hoca benim tepki olarak gitmedigimi düşünmüştür.. bu akşam gidecem bakalım erken gidersem orada yapacam:)))Akşam spora gitcem demiştin ya canım aklıma geldi,ne oldu o yer mevzusu napıyo o kadın
kıyamam kuzum ya benim kız kardeşimle aynı gibisiniz onun da 4. ayı bitti senin de az kalmış bitmesineSağol canımmm amin. Evet malesef bulantım çok. Gece uykudan bile kalkıp lavaboya koşuyorum. 7/24 bulanıyor anlayacağın
inşallah sorun olmaz rahatça sporunu yaparsın gülümO mevzudan sonra bir kere gittim canım o kadin erken gelip köşküne konmuştu. sonrasında oruç falan gidemedim. Belki de hoca benim tepki olarak gitmedigimi düşünmüştür.. bu akşam gidecem bakalım erken gidersem orada yapacam:)))
Taçsızpreses mi hamilekıyamam kuzum ya benim kız kardeşimle aynı gibisiniz onun da 4. ayı bitti senin de az kalmış bitmesine
zeytin dışında bir şey yiyemiyordu gece bile bulantıya kalkıyordu şükür onun ki geçti inşallah senin ki de az zaman da geçecek, yemekleri kim yapıyor bu halinle sen yapamazsın ki, sana kokusu gelmeden birileri pişirse sen de 2 yudum da olsa yesen keşke
kıyamam kuzum ya benim kız kardeşimle aynı gibisiniz onun da 4. ayı bitti senin de az kalmış bitmesine
zeytin dışında bir şey yiyemiyordu gece bile bulantıya kalkıyordu şükür onun ki geçti inşallah senin ki de az zaman da geçecek, yemekleri kim yapıyor bu halinle sen yapamazsın ki, sana kokusu gelmeden birileri pişirse sen de 2 yudum da olsa yesen keşke
Aman vukuat çıkmasın da yine canımO mevzudan sonra bir kere gittim canım o kadin erken gelip köşküne konmuştu. sonrasında oruç falan gidemedim. Belki de hoca benim tepki olarak gitmedigimi düşünmüştür.. bu akşam gidecem bakalım erken gidersem orada yapacam:)))
Cikti canim anca girdim eve okuldu dr du pazardiangelina35 kan sonuçların çıktı mı canım? durum nedir?
evet :)))Taçsızpreses mi hamile
allah razı olsun annenden, hep anneler böyle işteİnşallah geçer artık canım ya yapamıyorum zaten genelde aperatif yiyoruz. Bazen anneme gidiyorum sağolsun çeşit çeşit yapıyor mutfağın bile kapısını kapatıyo ki kokarsa yiyemem diye. Ben kendim yapsam bile koktuğu için midemi bulandırıyo yiyemiyorum.
maşallah maşallah çok güzel yükselmiş kanın biz dün ne dedik iyi çıkacak sonuçların senin son 1-2 haftadır halinden belliydi iyiye gittiğin bunda pekmezin rolü çok büyük artık her sabah 1 kaşık içersin bir daha da ilaca gerek kalmaz allahın izniyleCikti canim anca girdim eve okuldu dr du pazardi
Anca geldim eve sonuclar iyi ilac artik yok kanim yukselmis 13.5 olmus dr ek biseylerde yapiyordun degilmi dedi evet dedim ne yapiyorsaniz devam edin cok guzel yukselmis dedi cok mutluyum artik kilo aldiran ilac yok bitti kople 45 gun sonra kontrol var yine benden haberler boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?