Haydi Yine Yeniden...

benimkiler acıkmış akşam uğrarım yine
M Melrin kızzzzzzzz dünden beri nereyesunnnnn daa ciddi ciddi meraklandım haa
beğenip duruyorsun mesajları gelmişsin :))))))))
sofra kurucam yoksa bekliycektim yazacaklarını ..
eşinle tekrardan allah kavuştursun diyeyim şimdiden

Slm arkadaşlarım çocuklar şükür iyi ben hastayım başım çok ağrıyor enseden baskıyla başlıyor midem bulaniyo gözümü zor açıyorum dünden beri bi sürü ilaç içtim şimdi bi tık daha iyiyim eşimi pazar akşam uğurladık sanırım stres tetikledi Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın kızlar sizler yanyanasınız birbirinizin kıymetini bilin

Super bi haber bu canim cok sevindim inan ki.insallah daha iyi kilo verirsin simdi

Cok gecmis olsun canim.migren mi var acaba.meraklandik bizde gelmeyince.Allah kavustursun tekrar canim

angelina35 şükür sonuçlar iyi çıkmış şifa doğadan geldi buna devam etmelisin
tevafuk55 demek 1. Sin ben uyarılanda 1. Adayım eşim varken hiç yok demedim abartmadım ama her çeşitten yedim tartılmadım sonucu sabah görcem
ekim2009 canım seninkiler ne şanslı zengin yemek hazırlamışsın bu işin kolay tarafı ya onlar yerken sabretmek valla harikasın
tomurcukkk canım sende durumlar stabil gördüm işte sana iyi geldi eski düzene döndün hafta sonu temizlik yapmasakta olmuyor dinlenmesekte napalım el mecbur ikisini de yürüteceğiz
@butterfly143 hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı huzurlu bir kız yiğenimiz olsun inşallah mide bulantısı kötü olmuş ama annelik hemen başlayan bi görev

Cok gecmis olsun canim.migren mi var acaba.meraklandik bizde gelmeyince.Allah kavustursun tekrar canim
Haklısın ugrayamadim tel elimdeyken daha çok ağrıyor ondan uzak kaldım kusura bakmayın lütfen Teşhis koyulması içinde dr a gitmedim belirtiler ona benziyor zorluyo dr a gitcem izmire geçince

Günler sonrası menü bildirimim
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kk.peynir, 3 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Ara 10:15
Ihlamur çayı
Öğle 12:10
Makarna (haşlanmış ve sos yok ) yoğurt ve salatalik koydum, 2 bardak çay
Ara 15:30
Türk kahvesi, 1 elmalı kurabiye, 2 ceviz
Akşam 18:00
Öğle yemeğinin aynısı
Ara
Türk kahvesi ve hurma olabilir
Su miktarı bugün 2 lt anca olur

Allah ragzi olsun canim cok sukurr bin sukur 13.5 cok iyi bir deger cok mutlu oldum ozellikle ilaclardan kurtulduguma mutlu oldum ..evet pekmez +brokoli yada portakal

Hos geldin canim cok merak ettik seni en son cuma gunu yazdin dahada yazmadin haliyle endiselendik .. ahh canimm insallah allahim sizi bir an once kavustursun ..Cokmu uzuldun ayrilirken ondan basin agrimistir ensene buz koysaydin rahatlatirdi biraz .. cok gecmis olsun canim allah kavustursun ...

Canim biraz karbon olmus ama yediklerin basina iyi geldiyse neden olmasin sabahin cok guzel afiyet olsun ...

Sabah 10 00
iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Biraz suzme peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir tane kivi
Ara 15 30
Bir bardak kefir
Aksam 17 00
Bes kasik kabak yemegi
Uc kasik yogurt
Bol yesil salata
Iki kasik bulgur pilavini karisik satayala katistirip yedim
Su 2 litre
Spor 17 980 adim hizli tempoda hatunlar isyanda

migren tutmuş... üzüntü stresten olmuştur rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah uzun sürmez
az kaldı gülüm şunun şurasında 1.5 ay sizin seminerlerde olursa 2 ay diyelim sonra tam kavuşacaksınız ve inşallah bir daha ayrı düşmeyeceksiniz
kızlar da çok üzülmüştür babalarının gitmesine ona da iyice üzüldün ya gülüm migren coşmuş çok artarsa ensene buz torbası koy hafifletir, bulantı uzun sürerse de tak parmağını boğazına çıkar sonrada uyumaya çalış benim de tutarsa 2-3 gün sürüyor en çokta sesler ışık ve bulantı ağrıyı iyice azıttırıyor ben yapıyorum çıkarınca rahatlıyorum biraz ertesi güne de geçiyor belki sende de işe yarar

Aaa masallah yaa cok selam soyle bizden de.saglikla kucagina alir insallah.rahim filmi cekilirken ilac veriyorlar tupler baya aciliyor.o yuzden dogal yolla olmus e iyi de olmus
hem de nasıl iyi oldu sevinçten ağlaştık hep:))
o rahim filmi çok eziyetliymiş narkoz veriyorlarmış birde ..rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah

şifa olur inşallah yediklerin afiyet olsun

ne yaptın kızzz o kadar yürünür müü maşallah diyim nazar olmasın
senin baldırların da kas olmuştur kesin
menün de çok güzel afiyet olsun

menüm
sabah yok acıkmamıştım

11:20
1 tabak dün akşam ki çorba
1 d. t.b. ekmeğini boş tavada kuruttum yedim

15 :30
4-5 fındık
2 kuru kayısı
1 elmalı kurabiye tarzı (komşum getirmişti)

akşam
1 biber dolma
1 sarma
1 çatal peynirli yumurta(oğluma pişirmiştim)
2 çatal sucuklu biberli domatesli yumurta(eşime pişirmiştim)
2 dal taze nane
bu akşam herkes farklı yemek yedi yine :)))
su 2. lt bitti buçuğuna geçtim

spor yok gece leslie yapabilirim yaparsam yazarım

ben her gece yatmadan 1 bardak kefir içiyorum yazmayı unutuyorum yazmasam da kefir içiyorum haberiniz olsun :)

Ufaktan duzene girer canim menulerin.makarna miktari fazla degildir sen olculu yersin

Degisik guzel bir menu olmus canim.kefir iyi geldi sana duzenli icince faydali zaten

Vay anam vay yuruyuse bakk masallah sana canim.menun de harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…