- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.341
Super bi haber bu canim cok sevindim inan ki.insallah daha iyi kilo verirsin simdiCikti canim anca girdim eve okuldu dr du pazardi
Anca geldim eve sonuclar iyi ilac artik yok kanim yukselmis 13.5 olmus dr ek biseylerde yapiyordun degilmi dedi evet dedim ne yapiyorsaniz devam edin cok guzel yukselmis dedi cok mutluyum artik kilo aldiran ilac yok bitti kople 45 gun sonra kontrol var yine benden haberler boyle
Aaa masallah yaa cok selam soyle bizden de.saglikla kucagina alir insallah.rahim filmi cekilirken ilac veriyorlar tupler baya aciliyor.o yuzden dogal yolla olmus e iyi de olmusevet :)))
rahim filminden sonra tedaviye başlayacaklardı tedaviden önce gebe kaldı :)
Cok gecmis olsun canim.migren mi var acaba.meraklandik bizde gelmeyince.Allah kavustursun tekrar canimSlm arkadaşlarım çocuklar şükür iyi ben hastayım başım çok ağrıyor enseden baskıyla başlıyor midem bulaniyo gözümü zor açıyorum dünden beri bi sürü ilaç içtim şimdi bi tık daha iyiyim eşimi pazar akşam uğurladık sanırım stres tetikledi Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın kızlar sizler yanyanasınız birbirinizin kıymetini bilin
Haklısın ugrayamadim tel elimdeyken daha çok ağrıyor ondan uzak kaldım kusura bakmayın lütfen Teşhis koyulması içinde dr a gitmedim belirtiler ona benziyor zorluyo dr a gitcem izmire geçinceCok gecmis olsun canim.migren mi var acaba.meraklandik bizde gelmeyince.Allah kavustursun tekrar canim
Allah ragzi olsun canim cok sukurr bin sukur 13.5 cok iyi bir deger cok mutlu oldum ozellikle ilaclardan kurtulduguma mutlu oldum ..evet pekmez +brokoli yada portakalmaşallah maşallah çok güzel yükselmiş kanın biz dün ne dedik iyi çıkacak sonuçların senin son 1-2 haftadır halinden belliydi iyiye gittiğin bunda pekmezin rolü çok büyük artık her sabah 1 kaşık içersin bir daha da ilaca gerek kalmaz allahın izniyle
Hos geldin canim cok merak ettik seni en son cuma gunu yazdin dahada yazmadin haliyle endiselendik .. ahh canimm insallah allahim sizi bir an once kavustursun ..Cokmu uzuldun ayrilirken ondan basin agrimistir ensene buz koysaydin rahatlatirdi biraz .. cok gecmis olsun canim allah kavustursun ...Slm arkadaşlarım çocuklar şükür iyi ben hastayım başım çok ağrıyor enseden baskıyla başlıyor midem bulaniyo gözümü zor açıyorum dünden beri bi sürü ilaç içtim şimdi bi tık daha iyiyim eşimi pazar akşam uğurladık sanırım stres tetikledi Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın kızlar sizler yanyanasınız birbirinizin kıymetini bilin
Insallah canimm bende sevindimkiSuper bi haber bu canim cok sevindim inan ki.insallah daha iyi kilo verirsin simdi
Canim biraz karbon olmus ama yediklerin basina iyi geldiyse neden olmasin sabahin cok guzel afiyet olsun ...Günler sonrası menü bildirimim
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kk.peynir, 3 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Ara 10:15
Ihlamur çayı
Öğle 12:10
Makarna (haşlanmış ve sos yok ) yoğurt ve salatalik koydum, 2 bardak çay
Ara 15:30
Türk kahvesi, 1 elmalı kurabiye, 2 ceviz
Akşam 18:00
Öğle yemeğinin aynısı
Ara
Türk kahvesi ve hurma olabilir
Su miktarı bugün 2 lt anca olur
migren tutmuş... üzüntü stresten olmuştur rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah uzun sürmezSlm arkadaşlarım çocuklar şükür iyi ben hastayım başım çok ağrıyor enseden baskıyla başlıyor midem bulaniyo gözümü zor açıyorum dünden beri bi sürü ilaç içtim şimdi bi tık daha iyiyim eşimi pazar akşam uğurladık sanırım stres tetikledi Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın kızlar sizler yanyanasınız birbirinizin kıymetini bilin
hem de nasıl iyi oldu sevinçten ağlaştık hep:))Aaa masallah yaa cok selam soyle bizden de.saglikla kucagina alir insallah.rahim filmi cekilirken ilac veriyorlar tupler baya aciliyor.o yuzden dogal yolla olmus e iyi de olmus
şifa olur inşallah yediklerin afiyet olsunGünler sonrası menü bildirimim
Ihlamur çayı
Öğle yemeğinin aynısı
Ara
ne yaptın kızzz o kadar yürünür müü maşallah diyim nazar olmasınSabah 10 00
iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Biraz suzme peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir tane kivi
Ara 15 30
Bir bardak kefir
Aksam 17 00
Bes kasik kabak yemegi
Uc kasik yogurt
Bol yesil salata
Iki kasik bulgur pilavini karisik satayala katistirip yedim
Su 2 litre
Spor 17 980 adim hizli tempodahatunlar isyanda
Ufaktan duzene girer canim menulerin.makarna miktari fazla degildir sen olculu yersinGünler sonrası menü bildirimim
Ihlamur çayı
Öğle yemeğinin aynısı
Ara
Degisik guzel bir menu olmus canim.kefir iyi geldi sana duzenli icince faydali zatenmenüm
sabah yok acıkmamıştım
11:20
1 tabak dün akşam ki çorba
1 d. t.b. ekmeğini boş tavada kuruttum yedim
15 :30
4-5 fındık
2 kuru kayısı
1 elmalı kurabiye tarzı (komşum getirmişti)
akşam
1 biber dolma
1 sarma
1 çatal peynirli yumurta(oğluma pişirmiştim)
2 çatal sucuklu biberli domatesli yumurta(eşime pişirmiştim)
2 dal taze nane
bu akşam herkes farklı yemek yedi yine :)))
su 2. lt bitti buçuğuna geçtim
spor yok gece leslie yapabilirim yaparsam yazarım
ben her gece yatmadan 1 bardak kefir içiyorum yazmayı unutuyorum yazmasam da kefir içiyorum haberiniz olsun :)
Vay anam vay yuruyuse bakk masallah sana canim.menun de harikaSabah 10 00
iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Biraz suzme peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir tane kivi
Ara 15 30
Bir bardak kefir
Aksam 17 00
Bes kasik kabak yemegi
Uc kasik yogurt
Bol yesil salata
Iki kasik bulgur pilavini karisik satayala katistirip yedim
Su 2 litre
Spor 17 980 adim hizli tempodahatunlar isyanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?