Haydi Yine Yeniden...

Sabah 8.15
1 yk yulaf 1 yumurta ile omlet
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir

Ara 11
1 gun kurusu

Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
2 yk muhlama 2 lokma ekmek ile

Su 2.5 litre

Sanırım üzüntü artırdı Rabbim kimseyi ayırmasın buz torbası denemek aklıma gelmedi sınav dünyası bizde ayrılıktan sınanıyoruz şükürler olsun ki huzurlu bir yuvam var özlemde güzel yeter ki bu duyguyu eşime hissedeyim

Hatunları bilmem ama yağlar neye uğradığını şaşırmıştır gelsin eksiler
Herşey az az bence gayet güzel sabah açlık hissetmemişsin ama meto çalışsın diye bir iki lokma bişey yesen daha iyi olurdu
Sabah 8.15
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir

Ara 11
1 gun kurusu

Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi

Su 2.5 litre
Ödüller bekliyor sizi senin menün de süper

Maşallah canım ya benim kan değerim le aynı olmuş ohh daha ne olsun canım süpersin:)
Canım Rabbim sizi de kavuşturacak inşallah. çok Şükür ki hepiniz sağlıklisiniz.. migren başlamış sanırım çok geçmiş olsun karanlık ve sessiz ortam iyi geliyor diye biliyorum..

Menümü vereyim
Sabah : kakaolu yulaf pudingi 1 kuru kayısı
1 hurma
Ara Sade nescafe ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara(parkta) 1 avuç kabak çekirdeği leblebi
Ara Türk kahvesi 2 lokma orcik az pestil

Akşam 18.20: 1 tabak yum kaldirik
kavurmasi
2 baget bol salata
Ara Türk kahvesi 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor 1 saat (step+yer hareketleri)

Son düzenleme:
Menu gayet guzel canim ve beklenen soruyu sorayim nasil begendin mi kalderek kavurmasini ? Bi de sporda yer durumu nasildi

Bikaç dr demişti makarnada kilo yapan sosudur diye ben sadece haşlayıp yoğurt salata koydum o yüzden bence bugün benim açımdan sorun yok diye düşünüyorum
Bencede sorun yoktu canim zaten makarna elbette olcusuz ve kalori veren soslarla yendiginde zararli afiyet olsun

Afiyet olsun canim guzel menun kefirin mayasini nereden buldun guzel oluyomu icimi sut gibi degil dimi ..

Menu gayet guzel canim ve beklenen soruyu sorayim nasil begendin mi kalderek kavurmasini ? Bi de sporda yer durumu nasildi
Çok beğendim canım eksi mi olur diye korkuyordum eksi otları pek sevmem de :) yarın akşama da var oruç tutup iftarda yemeyi düşünüyorum:)
Yer durumu şöyleydi kadın yarım saat önceden gelip yerini tutmuş asap bozucu sinir oluyorum. Kolay kolay böyle hissetmem ama buna karşı hiç iyi şeyler besleniyorum:)

Afiyet olsun canım toparlanma menüsü diyelim
Aksam cok hafif maşallah canım bu arada o adım nedir valla yansın bitsin kilolar
Farklı ve hafif bir gün olmuş canım ama güzel bir menü afiyet olsun
Sabah 8.15
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir

Ara 11
1 gun kurusu

Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi

Su 2.5 litre
Ne kadar güzel bir menü canım afiyet olsun

Sabah 8.15
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir

Ara 11
1 gun kurusu

Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi

Su 2.5 litre
Yine cok guzel bir menu orneksin valla hepimize masallah canim ...

Cok sukur canim yukseldi dort aydir tedavi goruyorum artik ihtiyac diymuycam ilaca bu cok guzel ...

Guzel menu canim afiyet olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…