- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.361
Hos geldin canim cok merak ettik seni en son cuma gunu yazdin dahada yazmadin haliyle endiselendik .. ahh canimm insallah allahim sizi bir an once kavustursun ..Cokmu uzuldun ayrilirken ondan basin agrimistir ensene buz koysaydin rahatlatirdi biraz .. cok gecmis olsun canim allah kavustursun ...
Sanırım üzüntü artırdı Rabbim kimseyi ayırmasın buz torbası denemek aklıma gelmedi sınav dünyası bizde ayrılıktan sınanıyoruz şükürler olsun ki huzurlu bir yuvam var özlemde güzel yeter ki bu duyguyu eşime hissedeyimmigren tutmuş... üzüntü stresten olmuştur rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah uzun sürmez
az kaldı gülüm şunun şurasında 1.5 ay sizin seminerlerde olursa 2 ay diyelim sonra tam kavuşacaksınız ve inşallah bir daha ayrı düşmeyeceksiniz
kızlar da çok üzülmüştür babalarının gitmesine ona da iyice üzüldün ya gülüm migren coşmuş çok artarsa ensene buz torbası koy hafifletir, bulantı uzun sürerse de tak parmağını boğazına çıkar sonrada uyumaya çalış benim de tutarsa 2-3 gün sürüyor en çokta sesler ışık ve bulantı ağrıyı iyice azıttırıyor ben yapıyorum çıkarınca rahatlıyorum biraz ertesi güne de geçiyor belki sende de işe yarar
Hatunları bilmem ama yağlar neye uğradığını şaşırmıştır gelsin eksilerSabah 10 00
iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Biraz suzme peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir tane kivi
Ara 15 30
Bir bardak kefir
Aksam 17 00
Bes kasik kabak yemegi
Uc kasik yogurt
Bol yesil salata
Iki kasik bulgur pilavini karisik satayala katistirip yedim
Su 2 litre
Spor 17 980 adim hizli tempodahatunlar isyanda
Herşey az az bence gayet güzel sabah açlık hissetmemişsin ama meto çalışsın diye bir iki lokma bişey yesen daha iyi olurdumenüm
sabah yok acıkmamıştım
11:20
1 tabak dün akşam ki çorba
1 d. t.b. ekmeğini boş tavada kuruttum yedim
15 :30
4-5 fındık
2 kuru kayısı
1 elmalı kurabiye tarzı (komşum getirmişti)
akşam
1 biber dolma
1 sarma
1 çatal peynirli yumurta(oğluma pişirmiştim)
2 çatal sucuklu biberli domatesli yumurta(eşime pişirmiştim)
2 dal taze nane
bu akşam herkes farklı yemek yedi yine :)))
su 2. lt bitti buçuğuna geçtim
spor yok gece leslie yapabilirim yaparsam yazarım
ben her gece yatmadan 1 bardak kefir içiyorum yazmayı unutuyorum yazmasam da kefir içiyorum haberiniz olsun :)
Ödüller bekliyor sizi senin menün de süperSabah 8.15
1 yk yulaf 1 yumurta ile omlet
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir
Ara 11
1 gun kurusu
Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
2 yk muhlama 2 lokma ekmek ile
Su 2.5 litre
Maşallah canım ya benim kan değerim le aynı olmuş ohh daha ne olsun canım süpersin:)Cikti canim anca girdim eve okuldu dr du pazardi
Anca geldim eve sonuclar iyi ilac artik yok kanim yukselmis 13.5 olmus dr ek biseylerde yapiyordun degilmi dedi evet dedim ne yapiyorsaniz devam edin cok guzel yukselmis dedi cok mutluyum artik kilo aldiran ilac yok bitti kople 45 gun sonra kontrol var yine benden haberler boyle
Canım Rabbim sizi de kavuşturacak inşallah. çok Şükür ki hepiniz sağlıklisiniz.. migren başlamış sanırım çok geçmiş olsun karanlık ve sessiz ortam iyi geliyor diye biliyorum..Slm arkadaşlarım çocuklar şükür iyi ben hastayım başım çok ağrıyor enseden baskıyla başlıyor midem bulaniyo gözümü zor açıyorum dünden beri bi sürü ilaç içtim şimdi bi tık daha iyiyim eşimi pazar akşam uğurladık sanırım stres tetikledi Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın kızlar sizler yanyanasınız birbirinizin kıymetini bilin
Menu gayet guzel canim ve beklenen soruyu sorayim nasil begendin mi kalderek kavurmasini ? Bi de sporda yer durumu nasildiMenümü vereyim
Sabah : kakaolu yulaf pudingi 1 kuru kayısı
1 hurma
Ara Sade nescafe ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara(parkta) 1 avuç kabak çekirdeği leblebi
Ara Türk kahvesi 2 lokma orcik az pestil
Akşam 18.20: 1 tabak yum kaldirik
kavurmasi
2 baget bol salata
Ara Türk kahvesi 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 1 saat (step+yer hareketleri)
Bencede sorun yoktu canim zaten makarna elbette olcusuz ve kalori veren soslarla yendiginde zararli afiyet olsunBikaç dr demişti makarnada kilo yapan sosudur diye ben sadece haşlayıp yoğurt salata koydum o yüzden bence bugün benim açımdan sorun yok diye düşünüyorum
Afiyet olsun canim guzel menun kefirin mayasini nereden buldun guzel oluyomu icimi sut gibi degil dimi ..menüm
sabah yok acıkmamıştım
4-5 fındık
2 kuru kayısı
akşam
1 biber dolma
1 sarma
2 dal taze nane
ben her gece yatmadan 1 bardak kefir içiyorum yazmayı unutuyorum yazmasam da kefir içiyorum haberiniz olsun :)
Çok beğendim canım eksi mi olur diye korkuyordum eksi otları pek sevmem de :) yarın akşama da var oruç tutup iftarda yemeyi düşünüyorum:)Menu gayet guzel canim ve beklenen soruyu sorayim nasil begendin mi kalderek kavurmasini ? Bi de sporda yer durumu nasildi
Afiyet olsun canım toparlanma menüsü diyelimGünler sonrası menü bildirimim
Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, kk.peynir, 3 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Ara 10:15
Ihlamur çayı
Öğle 12:10
Makarna (haşlanmış ve sos yok ) yoğurt ve salatalik koydum, 2 bardak çay
Ara 15:30
Türk kahvesi, 1 elmalı kurabiye, 2 ceviz
Akşam 18:00
Öğle yemeğinin aynısı
Ara
Türk kahvesi ve hurma olabilir
Su miktarı bugün 2 lt anca olur
Aksam cok hafif maşallah canım bu arada o adım nedir valla yansın bitsin kilolarSabah 10 00
iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir ck tereyag
Biraz tulum peynir
Biraz suzme peynir
Domates
Sekersiz cay
Ara 13 30
Bir tane kivi
Ara 15 30
Bir bardak kefir
Aksam 17 00
Bes kasik kabak yemegi
Uc kasik yogurt
Bol yesil salata
Iki kasik bulgur pilavini karisik satayala katistirip yedim
Su 2 litre
Spor 17 980 adim hizli tempodahatunlar isyanda
Farklı ve hafif bir gün olmuş canım ama güzel bir menü afiyet olsunmenüm
sabah yok acıkmamıştım
4-5 fındık
2 kuru kayısı
akşam
1 biber dolma
1 sarma
2 dal taze nane
Ne kadar güzel bir menü canım afiyet olsunSabah 8.15
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir
Ara 11
1 gun kurusu
Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
Su 2.5 litre
Yine cok guzel bir menu orneksin valla hepimize masallah canim ...Sabah 8.15
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir
Ara 11
1 gun kurusu
Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
Su 2.5 litre
Cok sukur canim yukseldi dort aydir tedavi goruyorum artik ihtiyac diymuycam ilaca bu cok guzel ...Maşallah canım ya benim kan değerim le aynı olmuş ohh daha ne olsun canım süpersin:)
Canım Rabbim sizi de kavuşturacak inşallah. çok Şükür ki hepiniz sağlıklisiniz.. migren başlamış sanırım çok geçmiş olsun karanlık ve sessiz ortam iyi geliyor diye biliyorum..
Guzel menu canim afiyet olsun ...Menümü vereyim
Sabah : kakaolu yulaf pudingi 1 kuru kayısı
1 hurma
Ara Sade nescafe ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara(parkta) 1 avuç kabak çekirdeği leblebi
Ara Türk kahvesi 2 lokma orcik az pestil
Akşam 18.20: 1 tabak yum kaldirik
kavurmasi
2 baget bol salata
Ara Türk kahvesi 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 1 saat (step+yer hareketleri)
Yarin bildirimi kacta girersin canim niyetli olacakmissin Allah kabul etsin.ona gore bekleyeyim listeyi yayinlamak icinMenüler şahane umarım yarın hepimiz için güzel rakamlar olur canlarım
Evet canım 4 u geçerek sahur oluyor o yüzden bende 3 gibi yaparım tamam mı canımYarin bildirimi kacta girersin canim niyetli olacakmissin Allah kabul etsin.ona gore bekleyeyim listeyi yayinlamak icin
Harikasın canım tabiki sen kazandın yersen de pişman olacaktın en doğru kararCaya gittim aksam yengeye mis gibi kakaolu kek yediler karsimda ve ben bir lokma dahi almadim.hic birsey kaybetmedim ben kazandim iradem kazandi
Supersin canimm diyorum ya sen gercekten tam bir orneksin masallah iradene canimm ...Caya gittim aksam yengeye mis gibi kakaolu kek yediler karsimda ve ben bir lokma dahi almadim.hic birsey kaybetmedim ben kazandim iradem kazandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?