- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.381
menün çok güzel yarın ki kilo bildirimini dört gözle bekliyorum:)))Sabah 8.15
1 yk yulaf 1 yumurta ile omlet
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir
Ara 11
1 gun kurusu
Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt
Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
2 yk muhlama 2 lokma ekmek ile
Su 2.5 litre
aminn gülüm aminnnSanırım üzüntü artırdı Rabbim kimseyi ayırmasın buz torbası denemek aklıma gelmedi sınav dünyası bizde ayrılıktan sınanıyoruz şükürler olsun ki huzurlu bir yuvam var özlemde güzel yeter ki bu duyguyu eşime hissedeyim
akşama kadar yemek olarak bişey yok hepsi ara öğünlük olmuş akşamını çok beğendim genel olarak sağlıklı düzenli menün afiyet bol eksi olsunMenümü vereyim
Sabah : kakaolu yulaf pudingi 1 kuru kayısı
1 hurma
Ara Sade nescafe ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara(parkta) 1 avuç kabak çekirdeği leblebi
Ara Türk kahvesi 2 lokma orcik az pestil
Akşam 18.20: 1 tabak yum kaldirik
kavurmasi
2 baget bol salata
Ara Türk kahvesi 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 1 saat (step+yer hareketleri)
kuru maya gibi bir pakette yayla marka üstün de kefir mayası yazıyor aynı markanın yine kuru olarak yoğurt mayası da var ama valla da aynı yoğurt tadın da ve kap katı oluyor eşime diyorum bunlar kandırıyor yoğurt mayasını kefir diye kakalıyorlar diye yok yaaav kefir mayası işte diyor dün hazır şişe kefir le aynı anda mayaladığımı daçıkardım bir onun tadına baktım bir şişe kefirin birbiriyle alakası yokAfiyet olsun canim guzel menun kefirin mayasini nereden buldun guzel oluyomu icimi sut gibi degil dimi ..
Caya gittim aksam yengeye mis gibi kakaolu kek yediler karsimda ve ben bir lokma dahi almadim.hic birsey kaybetmedim ben kazandim iradem kazandi
Akşam spor şahane diğer öğünler Ara öğün formatında o halde sana 1. Lik hayırlı olsun diyelimMenümü vereyim
Sabah : kakaolu yulaf pudingi 1 kuru kayısı
1 hurma
Ara Sade nescafe ve 1 kaşık kuru üzüm
Ara(parkta) 1 avuç kabak çekirdeği leblebi
Ara Türk kahvesi 2 lokma orcik az pestil
Akşam 18.20: 1 tabak yum kaldirik
kavurmasi
2 baget bol salata
Ara Türk kahvesi 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 1 saat (step+yer hareketleri)
Senin benden çok daha güçlü olduğunu biliyorum senin enerjin çoğu kişiye yoktur kendi Başıma gelene kadar bende bu gücün farkında değildim şimdi mecburiyetten hasta sağlam farketmez hep ayakta durmalıyım çocuklarımın bana ihtiyacı var benim güçlü olmamak gibi bi durumum yok tüm bu zorluklar içinde çok iyi bi arkadas edindim kızıma bakan komşum kardeş gibi oldu iyiki kiraya geçmişim bu arada yeni gelen arkadaş için hissettiklerini yazmışsın duygular benim için ne diyoraminn gülüm aminnn
cidden şükür ki seviyorsun özlüyorsun eşini rabbim hepinize sağlık sıhhat versin bu sınav da geçer elbet
hakkını vermem lazım sen cidden çok güçlü bir kadınsın, kendi ayakları üstün de durup 2 küçük kız çocuğuyla aylardır tek yaşıyorsun okulları hastalıkları her şeyiyle tek başına ilgilenip bir de çalışıp işlerin üstesinden geliyorsun içten içe hayranınım
ben koca oğlanla eşim bir kaç gün ev de olmasa tedirgin oluyorum vesvese oluyor sürekli, sen bunu aylardır yaşıyorsun insan nasıl hayran kalıp takdir etmez ki
Canım sabah yediğim şey aslında zaman zaman yediğim yulaf süt ve kuru meyve karışımı sadece pişmiş hali .. baya doyurucuydu , öğlene kadar hiç açlık hissetmedimakşama kadar yemek olarak bişey yok hepsi ara öğünlük olmuş akşamını çok beğendim genel olarak sağlıklı düzenli menün afiyet bol eksi olsun
Canım olur mu öyle şey herkes çok güzel menüler çıkardı ben sakasina dedim :) önemli olan birincilik ten ziyade vücuttan attığımız fazlalıklar az veya çokAkşam spor şahane diğer öğünler Ara öğün formatında o halde sana 1. Lik hayırlı olsun diyelim
Bencede verelim de azı çoğu yok grupta büyük mücadele var inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız belki 1 ay belki bikaç ay sonuçta hepimiz fit hatunlar olacağızCanım olur mu öyle şey herkes çok güzel menüler çıkardı ben sakasina dedim :) önemli olan birincilik ten ziyade vücuttan attığımız fazlalıklar az veya çok
Canli kefir mayasi universitelerde var canim oradan aliyosun asli o o surekli cogaliyo kiz adam korkar evde migroorganizma besliycen bildiginn he he hekuru maya gibi bir pakette yayla marka üstün de kefir mayası yazıyor aynı markanın yine kuru olarak yoğurt mayası da var ama valla da aynı yoğurt tadın da ve kap katı oluyor eşime diyorum bunlar kandırıyor yoğurt mayasını kefir diye kakalıyorlar diye yok yaaav kefir mayası işte diyor dün hazır şişe kefir le aynı anda mayaladığımı daçıkardım bir onun tadına baktım bir şişe kefirin birbiriyle alakası yok
benim yaptığım zaten kaşıkla kalıp gibi çıkıyor, canlı kefir mayası varmış ondan alayım dedi nerden bulacaksak
Canım tarif verebilir misin ?Canım sabah yediğim şey aslında zaman zaman yediğim yulaf süt ve kuru meyve karışımı sadece pişmiş hali .. baya doyurucuydu , öğlene kadar hiç açlık hissetmedim
Haftaya eksiye geçme zamanı o zaman canım.Sabit kalmana sevindimŞükürler olsun artı değilim 66.0 olabildiğince aynıyım
Ooo masallah supersin canim tebrik ediyorum seni emeginin karsiligini aldin dilerim giderek cogalir eksilerinGünaydın hanımlar ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta: 72,900
Bu hafta : 72,200
Fark: -700 gr
Tebrikler canimŞükürler olsun artı değilim 66.0 olabildiğince aynıyım
İnşallha canım ramazana kadar ne versek kar...Ooo masallah supersin canim tebrik ediyorum seni emeginin karsiligini aldin dilerim giderek cogalir eksilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?