Haydi Yine Yeniden...

Sabah 8.15
1 yk yulaf 1 yumurta ile omlet
2 kup kasar
1 cay bard sut
1 kk suzme peynir

Ara 11
1 gun kurusu

Oglen 13.45
1 tabak ispanak
1 kase yogurt

Aksam 18.30
1 kase mercimek corbasi
2 yk muhlama 2 lokma ekmek ile

Su 2.5 litre
menün çok güzel yarın ki kilo bildirimini dört gözle bekliyorum:)))

aminn gülüm aminnn
cidden şükür ki seviyorsun özlüyorsun eşini rabbim hepinize sağlık sıhhat versin bu sınav da geçer elbet
hakkını vermem lazım sen cidden çok güçlü bir kadınsın, kendi ayakları üstün de durup 2 küçük kız çocuğuyla aylardır tek yaşıyorsun okulları hastalıkları her şeyiyle tek başına ilgilenip bir de çalışıp işlerin üstesinden geliyorsun içten içe hayranınım
ben koca oğlanla eşim bir kaç gün ev de olmasa tedirgin oluyorum vesvese oluyor sürekli, sen bunu aylardır yaşıyorsun insan nasıl hayran kalıp takdir etmez ki

akşama kadar yemek olarak bişey yok hepsi ara öğünlük olmuş akşamını çok beğendim genel olarak sağlıklı düzenli menün afiyet bol eksi olsun

Afiyet olsun canim guzel menun kefirin mayasini nereden buldun guzel oluyomu icimi sut gibi degil dimi ..
kuru maya gibi bir pakette yayla marka üstün de kefir mayası yazıyor aynı markanın yine kuru olarak yoğurt mayası da var ama valla da aynı yoğurt tadın da ve kap katı oluyor eşime diyorum bunlar kandırıyor yoğurt mayasını kefir diye kakalıyorlar diye yok yaaav kefir mayası işte diyor dün hazır şişe kefir le aynı anda mayaladığımı daçıkardım bir onun tadına baktım bir şişe kefirin birbiriyle alakası yok
benim yaptığım zaten kaşıkla kalıp gibi çıkıyor, canlı kefir mayası varmış ondan alayım dedi nerden bulacaksak

Akşam spor şahane diğer öğünler Ara öğün formatında o halde sana 1. Lik hayırlı olsun diyelim

Senin benden çok daha güçlü olduğunu biliyorum senin enerjin çoğu kişiye yoktur kendi Başıma gelene kadar bende bu gücün farkında değildim şimdi mecburiyetten hasta sağlam farketmez hep ayakta durmalıyım çocuklarımın bana ihtiyacı var benim güçlü olmamak gibi bi durumum yok tüm bu zorluklar içinde çok iyi bi arkadas edindim kızıma bakan komşum kardeş gibi oldu iyiki kiraya geçmişim bu arada yeni gelen arkadaş için hissettiklerini yazmışsın duygular benim için ne diyor

akşama kadar yemek olarak bişey yok hepsi ara öğünlük olmuş akşamını çok beğendim genel olarak sağlıklı düzenli menün afiyet bol eksi olsun
Canım sabah yediğim şey aslında zaman zaman yediğim yulaf süt ve kuru meyve karışımı sadece pişmiş hali .. baya doyurucuydu , öğlene kadar hiç açlık hissetmedim

Akşam spor şahane diğer öğünler Ara öğün formatında o halde sana 1. Lik hayırlı olsun diyelim
Canım olur mu öyle şey herkes çok güzel menüler çıkardı ben sakasina dedim :) önemli olan birincilik ten ziyade vücuttan attığımız fazlalıklar az veya çok

Canım olur mu öyle şey herkes çok güzel menüler çıkardı ben sakasina dedim :) önemli olan birincilik ten ziyade vücuttan attığımız fazlalıklar az veya çok
Bencede verelim de azı çoğu yok grupta büyük mücadele var inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşacağız belki 1 ay belki bikaç ay sonuçta hepimiz fit hatunlar olacağız

Canli kefir mayasi universitelerde var canim oradan aliyosun asli o o surekli cogaliyo kiz adam korkar evde migroorganizma besliycen bildiginn he he he

Canım sabah yediğim şey aslında zaman zaman yediğim yulaf süt ve kuru meyve karışımı sadece pişmiş hali .. baya doyurucuydu , öğlene kadar hiç açlık hissetmedim
Canım tarif verebilir misin ?
Ben geçenlerde 1 çay bardağı süt 2 yk yulaf 1 karebitterle pişirdim.sabah yerken de üzerine tarçın ve ceviz serptim...
Ablam pişirmiş çok sulu oldu diyor.sonra da 200 ml süt ve 5 yk yulafla pişirmiş.dedim hepsini yeme sakın 5 kaşık çok.
Katı puding gibi olması için bi ölçün var mı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…