Haydi Yine Yeniden...

zor da kalmadan insan asıl kapasitesiyle gücünü ortaya çıkaramazmış :))
seni zaten hislerim de normalim de tanıyor :))
hiç bir şey yapmak istememenin zorunluluktan yapmanı, için de bir şeyleri yarım hissetmenin zaten sebebini biliyoruz gülüm benim fazladan hislerimin artmasına gerek yok insan üzülünce morali bozulunca (sevdiğinden ayrı kalınca) ruh hali tüm bedeni etkiler kolunu kaldıracak dermanın yokmuş gibi hissedersin
inşallah bu gün çok daha iyisindir migrenin de geçmiştir

sıra bana geldi :)
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.0
önce reişi mantarı şişirdi şimdi de regl 97 yi sevmiyorumm
Cok haklisin 96 yi gormusken 97 ye donmek sinir bozucu amaa pes etmiyceksin aynen bende senden 97 yi gormek istemiyorum artik yeni rakamlar gelsin canim 8 ler cok yakin cunku ramazana kadar 8 lere yaklassan super olur istersen neler yapabilecegini sen cok iyi biliyorsun canim

Kızlar bugün oruç tutmadım son bir kararla.
İyi ki de tutmamisim çocukları sergi gezisine goturduk o kadar yol yürüdük ve yorulduk ki

Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 64.3
Fark 1,4 kg

Smileyi görünce artıdasın zannettim.eksisin ya canım 400 gram.regl sonrası iyi gider merak etme
gülüm 2 haftadır artıdayım 96 lılardan fırladım tekrar 97 lilere canım sıkıldı ama geçici bir durum haftayı beklemeden o 96 y ıtekrar görmem lazım inşallah dediğin gibi regl bitimine hepsi gider

hepimiz lanet okuyalım 97 ye belki küser gider daha da gelmez:))(sizi de alet ediyorum bak ) :))
cidden o kadar çok istiyorum ki o 8 li rakamları görmeyi 12 senedir hiç görmedim çünkü
keşke o zamanlar da şimdi ki bildiklerimi bilseydim de hiç 90 lı 100 lü rakamları görmeseymişim gençliğim topalak geçti gitti

Kızlar bugün oruç tutmadım son bir kararla.
İyi ki de tutmamisim çocukları sergi gezisine goturduk o kadar yol yürüdük ve yorulduk ki

Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 64.3
Fark 1,4 kg
hay maşallahhhh
şeker orucunun faydası oldu değil mi
zaten menülerin güzeldi sporun da vardı ama kilo olarak bu kadar güzel eksi olmuyordu cidden işe yarıyormuş
tebrikler gülümmmmmmm

Hadii canimmm lutfen uzme kendini sen kac aydir gercekten cok iyi gidiyorsun bak regle ragmen yinede eksisin canim demekki dogru yoldasin evett gitsin pis 97 hicc uzulme bu kez goreceksin

hay maşallahhhh
şeker orucunun faydası oldu değil mi
zaten menülerin güzeldi sporun da vardı ama kilo olarak bu kadar güzel eksi olmuyordu cidden işe yarıyormuş
tebrikler gülümmmmmmm
Aynen canım bende şeker orucuna bagliyorum ve çok mutlu oldum hiç görmediğim bir kiloyu görmüş oldum

Aynen canım bende şeker orucuna bagliyorum ve çok mutlu oldum hiç görmediğim bir kiloyu görmüş oldum
elektirik gidip geç gelince öğlen açtım kk yi senin mesajı okurken vavvvv dedim baya sesli :))
eşim de ne oldu diye sordu söyledim şeker orucu yapıyor 5 gündür maşallah çok iradeli dedim kilosu zaten az düzenli sporu var o yüzden bu kadar büyük rakamı şeker orucuyla başardı bence dedim eşimi cevabı sen de yapsana :)))))))))
karbonhidratta yok pirinç şekerli her şey yasak, irade hem de büyük bir irade lazım dedim, eğer sonra geri alınmıyorsa değmez mi dedi ... değer hem de nasıl değerr

Hadii canimmm lutfen uzme kendini sen kac aydir gercekten cok iyi gidiyorsun bak regle ragmen yinede eksisin canim demekki dogru yoldasin evett gitsin pis 97 hicc uzulme bu kez goreceksin
yaradanına kurban olurummm artık üzülmüyorum desteğiniz sayesin de tabi ki motivasyonum çok iyi şu an
ilk öğünümü çok acıkmıştım ama sağlıklı yaptım elmalı kurabiye kek poğaça taze mis kokulu ekmeğe dönüp bakmadım
bayat olan ekmekten 1 lokma yedim onu da z. yağı v 56 damla d. vitamini için :))))
allah razı olsun senden de hepiniz den de destek olacak samimi dostların olması insanı daha güçlü hissettiriyor ,dostların yerini hiçbir şey dolduramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…