- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.401
olsun canım 100 gram bugün var yarın yok öyle düşün.artık ilaç da yok daha iyi gidecek bak görGecen hafta 69
Bu hafta 69 100
Fark +100
Yapcak bisey yok bu haftada boyle olmasi gerekiyomusbasladigim yere donmus gibiyimm allahtan artik ilac kullanmiycam
zor da kalmadan insan asıl kapasitesiyle gücünü ortaya çıkaramazmış :))Senin benden çok daha güçlü olduğunu biliyorum senin enerjin çoğu kişiye yoktur kendi Başıma gelene kadar bende bu gücün farkında değildim şimdi mecburiyetten hasta sağlam farketmez hep ayakta durmalıyım çocuklarımın bana ihtiyacı var benim güçlü olmamak gibi bi durumum yok tüm bu zorluklar içinde çok iyi bi arkadas edindim kızıma bakan komşum kardeş gibi oldu iyiki kiraya geçmişim bu arada yeni gelen arkadaş için hissettiklerini yazmışsın duygular benim için ne diyor
kuş bile beslemem izin vermiyor bari mikro organizma besliyim yaavff hehehehehCanli kefir mayasi universitelerde var canim oradan aliyosun asli o o surekli cogaliyo kiz adam korkar evde migroorganizma besliycen bildiginn he he he
harika bir iki güne elveda 72 lerGünaydın hanımlar ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta: 72,900
Bu hafta : 72,200
Fark: -700 gr
maşallah gülüm yemekler aşıp taşmıştır bu geçtiğimiz hafta abartısız dozunda yemişsin ki hiç artı yok gerçekten tebriklerŞükürler olsun artı değilim 66.0 olabildiğince aynıyım
şükür artık ilaç yok eksiler kendiliğinden gelmeye başlayacak zatenGecen hafta 69
Bu hafta 69 100
Fark +100
Yapcak bisey yok bu haftada boyle olmasi gerekiyomusbasladigim yere donmus gibiyimm allahtan artik ilac kullanmiycam
Smileyi görünce artıdasın zannettim.eksisin ya canım 400 gram.regl sonrası iyi gider merak etmesıra bana geldi :)
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.0
önce reişi mantarı şişirdi şimdi de regl 97 yi sevmiyorumm
Aynen canim haftaya daha iyi gider insallaholsun canım 100 gram bugün var yarın yok öyle düşün.artık ilaç da yok daha iyi gidecek bak gör
Cok haklisin 96 yi gormusken 97 ye donmek sinir bozucu amaa pes etmiyceksin aynen bende senden 97 yi gormek istemiyorum artik yeni rakamlar gelsin canim 8 ler cok yakin cunku ramazana kadar 8 lere yaklassan super olur istersen neler yapabilecegini sen cok iyi biliyorsun canimsıra bana geldi :)
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.0
önce reişi mantarı şişirdi şimdi de regl 97 yi sevmiyorumm
gülüm 2 haftadır artıdayımSmileyi görünce artıdasın zannettim.eksisin ya canım 400 gram.regl sonrası iyi gider merak etme
hepimiz lanet okuyalım 97 ye belki küser gider daha da gelmez:))(sizi de alet ediyorum bak ) :))Cok haklisin 96 yi gormusken 97 ye donmek sinir bozucu amaa pes etmiyceksin aynen bende senden 97 yi gormek istemiyorum artik yeni rakamlar gelsin canim 8 ler cok yakin cunku ramazana kadar 8 lere yaklassan super olur istersen neler yapabilecegini sen cok iyi biliyorsun canim
hay maşallahhhhKızlar bugün oruç tutmadım son bir kararla.
İyi ki de tutmamisim çocukları sergi gezisine goturduk o kadar yol yürüdük ve yorulduk ki
Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 64.3
Fark 1,4 kg
Tebrikler canim oruclar sana eksi getirdi .artik hedef daha yakinKızlar bugün oruç tutmadım son bir kararla.
İyi ki de tutmamisim çocukları sergi gezisine goturduk o kadar yol yürüdük ve yorulduk ki
Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 64.3
Fark 1,4 kg
Hadii canimmm lutfen uzme kendini sen kac aydir gercekten cok iyi gidiyorsun bak regle ragmen yinede eksisin canim demekki dogru yoldasinhepimiz lanet okuyalım 97 ye belki küser gider daha da gelmez:))(sizi de alet ediyorum bak ) :))
cidden o kadar çok istiyorum ki o 8 li rakamları görmeyi 12 senedir hiç görmedim çünkü
keşke o zamanlar da şimdi ki bildiklerimi bilseydim de hiç 90 lı 100 lü rakamları görmeseymişim gençliğim topalak geçti gitti
Aynen canım bende şeker orucuna bagliyorum ve çok mutlu oldum hiç görmediğim bir kiloyu görmüş oldumhay maşallahhhh
şeker orucunun faydası oldu değil mi
zaten menülerin güzeldi sporun da vardı ama kilo olarak bu kadar güzel eksi olmuyordu cidden işe yarıyormuş
tebrikler gülümmmmmmm
elektirik gidip geç gelince öğlen açtım kk yi senin mesajı okurken vavvvv dedim baya sesli :))Aynen canım bende şeker orucuna bagliyorum ve çok mutlu oldum hiç görmediğim bir kiloyu görmüş oldum
yaradanına kurban olurummm artık üzülmüyorum desteğiniz sayesin de tabi ki motivasyonum çok iyi şu anHadii canimmm lutfen uzme kendini sen kac aydir gercekten cok iyi gidiyorsun bak regle ragmen yinede eksisin canim demekki dogru yoldasinevett gitsin pis 97 hicc uzulme bu kez goreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?