- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.421
Maşallah canım gerçekten dediğin kadar güzel vermişsin tebrik ederimKızlar bugün oruç tutmadım son bir kararla.
İyi ki de tutmamisim çocukları sergi gezisine goturduk o kadar yol yürüdük ve yorulduk ki
Kilo bildirimim
Geçen hafta 65.7
Bu hafta 64.3
Fark 1,4 kg
oruçlar yaradı sana hele de şeker orucu olup normal oruç tutmak kolay olmasa gerek.Aynen canım bende şeker orucuna bagliyorum ve çok mutlu oldum hiç görmediğim bir kiloyu görmüş oldum
Bence kesinlikle denemeye değer.hatta tuz orucu bile yapmalı arada.kendimden biliyorum tuzsuz yediğim dönem çok güzel kilo vermiştimelektirik gidip geç gelince öğlen açtım kk yi senin mesajı okurken vavvvv dedim baya sesli :))
eşim de ne oldu diye sordu söyledim şeker orucu yapıyor 5 gündür maşallah çok iradeli dedim kilosu zaten az düzenli sporu var o yüzden bu kadar büyük rakamı şeker orucuyla başardı bence dedim eşimi cevabı sen de yapsana :)))))))))
karbonhidratta yok pirinç şekerli her şey yasak, irade hem de büyük bir irade lazım dedim, eğer sonra geri alınmıyorsa değmez mi dedi ... değer hem de nasıl değerr
Bizi batiran zaten o kekler pogacalar kurabiyeler oluyo canim ..hele o ekmek yokmuu allahimm taze ekmege hayir demek super irade canim ..yaradanına kurban olurummm artık üzülmüyorum desteğiniz sayesin de tabi ki motivasyonum çok iyi şu an
ilk öğünümü çok acıkmıştım ama sağlıklı yaptım elmalı kurabiye kek poğaça taze mis kokulu ekmeğe dönüp bakmadım
bayat olan ekmekten 1 lokma yedim onu da z. yağı v 56 damla d. vitamini için :))))
allah razı olsun senden de hepiniz den de destek olacak samimi dostların olması insanı daha güçlü hissettiriyor ,dostlarınyerini hiçbir şey dolduramaz
gülüm ben senden hevesle zaten çoğu şeyde tuzu kestim kortizon kullanıp kilo veren bir tek seni tanıdım valla, hatta bunun lafını bile çok ettim konu komşuya :))Bence kesinlikle denemeye değer.hatta tuz orucu bile yapmalı arada.kendimden biliyorum tuzsuz yediğim dönem çok güzel kilo vermiştim
hoş geldin internetin yenilendi mi:)Slm kizlar ben geldim diyet gayet iyi gidiyo bugun tartilicam diger 3 gunun menusunu yazicam
Hos geldinnnnn diyetinin iyi gitmesine cok sevindimm ...Slm kizlar ben geldim diyet gayet iyi gidiyo bugun tartilicam diger 3 gunun menusunu yazicam
benim sabah hamur işiyle zaten pek aram yok hafta sonu kahvaltıları hariç, aç değilsem o hamur işi tatlılara yok diyebiliyorum genelde, sağlam vücut sağlam kafa da olur diye boşa dememişler kafam rahatsa sorun yok gibiBizi batiran zaten o kekler pogacalar kurabiyeler oluyo canim ..hele o ekmek yokmuu allahimm taze ekmege hayir demek super irade canim ..
Allah sendende ragzi olsun tek istegim hepimizin hatta tum kadinlarin kilo vermesi cunku saglikli kadin saglikli nesil demek canim hepimiz verelim kilolarimiziincecik fit saglikli olalim kilo kimseye yakismiyor yakisiyor diyen yalan soyler ben bunu bilir bunu soylerimm
Kiz allah iyiligini versinnn atlet bilenem yokmuuu ayy kahkaha attirdinhoş geldin internetin yenilendi mi:)
sabah tartılmadın mı ne zaman tartılacaksın en güzel sonuç sabah wc ye gidip cıbıldak tartılmak (iç çamaşırı atlet belki 100 gr fazla çıkarır kendimizi garantiye alıyoruz)
hahahah allah hayrını versinKiz allah iyiligini versinnn atlet bilenem yokmuuu ayy kahkaha attirdinniye onceden demiyosun cikarirdim atleti belki 100 gr eksi gelirdim hihh simdi tek uyarilan ben olacamm
Canina yandigimin dunyasi gecen hafta 200 gr birinci oldum bu hafta 100 gr uyarilann ayy komedi gibiyimm
bilemedim ki şimdiYok kizlar tartilmadim o zaman yarin sabahmi tartilayim.
bilemedim ki şimdi
istersen bu gün de tartıl yarın sabahta arada ki farkı da görmüş olursun
eline sağlık gülümEki Görüntüle 1977716
HAFTANIN BİRİNCİSİtevafuk55 -1,4 kg
HAFTANIN İKİNCİSİtomurcukkk -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜekim2009 -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANI !!!
angelina35 +0,1 kg
hoş geldin ben listeyi yayınladım şimdi,sendeSlm kizlar ben geldim diyet gayet iyi gidiyo bugun tartilicam diger 3 gunun menusunu yazicam
Ne demek canim hepimizden Allah razi olsun,birbirimizden cok sey ogrendik her anlamdagülüm ben senden hevesle zaten çoğu şeyde tuzu kestim kortizon kullanıp kilo veren bir tek seni tanıdım valla, hatta bunun lafını bile çok ettim konu komşuya :))
sürekli yemeklerin tuzsuz olduğundan şikayet ediyor eşim, bana normal geliyor ufak ufak kısmak çok işe yaradı
salatama haşlanmış yumurtama tuz koymuyorum artık senin sayen de öğrendim gülüm allah razı olsun
Kiz allah iyiligini versinnn atlet bilenem yokmuuu ayy kahkaha attirdinniye onceden demiyosun cikarirdim atleti belki 100 gr eksi gelirdim hihh simdi tek uyarilan ben olacamm
Canina yandigimin dunyasi gecen hafta 200 gr birinci oldum bu hafta 100 gr uyarilann ayy komedi gibiyimm
Hosbuldukhoş geldin ben listeyi yayınladım şimdi,sende
Baslangic kilo
Hedef kilo
Olarak bildirim yaparsan liste girisini yapayim onumuzdeki hafta derecede olursun
Ne demek canim hepimizden Allah razi olsun,birbirimizden cok sey ogrendik her anlamda
Tomurcugum süpersin gerçekten her hafta 700 hatta 500 versek daha ne isterim kendi adımaGünaydın hanımlar ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta: 72,900
Bu hafta : 72,200
Fark: -700 gr
Tebrik ederim canimŞükürler olsun artı değilim 66.0 olabildiğince aynıyım
İlaçlar bitti canim haftaya daha güzel olacağına eminimGecen hafta 69
Bu hafta 69 100
Fark +100
Yapcak bisey yok bu haftada boyle olmasi gerekiyomusbasladigim yere donmus gibiyimm allahtan artik ilac kullanmiycam
Canım şişkinlik gitmeye başlamış hatta eksiye bile geçmişsin daha ne olsun maşallah sana. Devamı haftaya bence inşallah fazlasıyla gideceksıra bana geldi :)
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.0
önce reişi mantarı şişirdi şimdi de regl 97 yi sevmiyorumm
Görürsün kuzum ahanda lanetliyorum 97 yi :) bence ramazana kadar görülmeyecek bir rakam değil canım 8 ler. Ama düzenli Kahvaltı yapmalısın bu hafta bence bu haftada genelde kahvaltıyı gecistirdin kahve tarzı şeylerle bu hafta bence bu sistemi yapma canım..hepimiz lanet okuyalım 97 ye belki küser gider daha da gelmez:))(sizi de alet ediyorum bak ) :))
cidden o kadar çok istiyorum ki o 8 li rakamları görmeyi 12 senedir hiç görmedim çünkü
keşke o zamanlar da şimdi ki bildiklerimi bilseydim de hiç 90 lı 100 lü rakamları görmeseymişim gençliğim topalak geçti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?