Haydi Yine Yeniden...

Hosbulduk
Yas 28
Kilo 104
Boy 162
Hedef 70
Bugun gecti artik bir sonraki carsamba benim listeyi paylasirsin artik
Bide liste haftanin burincisi ikinci o degilmi
Hadi bakalım gazan mübarek olsun canım. Bence de yarın sabah tartil aç karnına canım böylece başlangıç kilon belli olmuş olur..

Hosbulduk
Yas 28
Kilo 104
Boy 162
Hedef 70
Canim senin tartin yokmu keske evinde bir tartin olsa aslinda a101 falan geliyo uygun fiyatli alabilirsin hadi hayirli olsun canim dilerim eksin bol olsun ...

Hosbulduk
Yas 28
Kilo 104
Boy 162
Hedef 70
Bikaç mesaj öncesinde paylaştım canım. 1. sayfada da güncelliyorum her hafta. senin ilk hedefi 99 olarak giriyorum bu arada.çünkü 70 hedefe daha var küçük hedefler koyup ulaştıkça mutlu olalim

Göbek Yağlarınız Varsa Çözümü Bu Karışım!

Yaz neredeyse kapıda hanımlar! Sizce de göbek yağlarından kurtulmanın vakit gelmedi mi? Haydi bakalım göbek yağlarını eriten yoğurtlu kür tarifine bir göz atalım.
Okumak İçin Tıklayın!

tomurcukkk ben şöyle yaptım
4 çay bardağı süt
4 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık kakao
1 paket vanilya
Karıştırarak pişirdim en son az kaynattiktan sonra blendirdan geçirdim ve iki kase oldu yani iki günlük canım üzerine Hindistan cevizi kuru üzüm kayısı tarzı şeylerle daha güzel

Aminn kuzumm Allah razı olsun güzel duaların için. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah. Seviyorum hepinizi.

Sağol canım amin. Aynen öyle annelik daha onu öğrenmeden başlıyor. Ölene dek devam ediyor. Onlar iyi olsun da napalım geçer bunları da unuturuz.

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Kucuk bir kase karisik kizartma (esim yapmis ben yururken canim ya )
Dort zeytin
Bir kk surme peynir
Bir catal tulum peynir
Dort kup kasar peynir
Iki dilim domates
Sekersiz cay
Ara 12 00
Ginkolu yesil cay
Ara 14 00
Bir kup suzme peynir
Ginkolu yesil cay
Ara 16 00
Dort cilek
Aksam 17 00
Dort parca firinda tavuk
Ara 18 00
Goji beri 9 10 tane vardi ufaklik cekmecede bulmus yiyelim bundan ne olur dedi yedik bizde
Su 2 litre
Spor 10511 adim hizli tempoda
Sabah yedigim kizartma oyle tok tuttuki aralarla gecirdim tavuklar kemikli az etli yeriydi yedigim boynu kaburgalari gibi uzun zaman olmus karisik kizartma yemeyeli bagirsaklarima cok iyi geldi valla

sağol gülümmmm sen de lanetledin 97 yi
kahvaltı alışkanlığı edinmem lazım, sabahları acıkmıyorum erken de kalksam 10 da kalksam ilacı içip suyu içince benim iştah açlık kalmıyor bunu da değişmeliyim haklısın gülüm

şifa olmuş kızartmalar afiyet olsun :))
ama bu gün yine pekmez yok limonlu brokoli yok , böyle olmaz ki doktor demiş ya ne yapıyorsan aynen devam et hani nerdeler bacımm

menüm
sabah
yine yok

öğle 12 :40
1.5 haşlama yumurta yeşillik 1 kk peynir az zeytin yağıyla salata
domates salatalık
1 lokma ekmeğe d. v.t ve z. yağı

ara akşam yemeğinden hemen önceydi
1 kuru kayısı
2 fındık

akşam 18 :45
yarım tabak bol sarımsaklı yoğurtlu bakla (yarısına eşim ortak çıktı benden çok yedi yaaa)
2 kase cacık
1 y.k. kadar et , sebzeli etli pilav vardı eşim bari etinden yesene sana faydalı diyince az tırtıkladım ama bir tane bile pirinç yemedim inceleye inceleye yedim :))

su 2.5. lt

tevafuk bir niyet deneyeyim tekrardan şeker orucunu dedim inşallah bozan bir şey yoktur menüm de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…