- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.441
bence toksan tartılma.yarın sabah aç karnına wc sonrası kıyafetsiz tartıl canımYok kizlar tartilmadim o zaman yarin sabahmi tartilayim.
Eline sağlık canım bu hafta maşallah artimiz yok genel olarak angelina nin ki günlük değişebilecek bir şey.. herkesi emeklerinden dolayı tebrik ediyorumEki Görüntüle 1977716
HAFTANIN BİRİNCİSİtevafuk55 -1,4 kg
HAFTANIN İKİNCİSİtomurcukkk -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜekim2009 -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANI !!!
angelina35 +0,1 kg
Hadi bakalım gazan mübarek olsun canım. Bence de yarın sabah tartil aç karnına canım böylece başlangıç kilon belli olmuş olur..Hosbulduk
Yas 28
Kilo 104
Boy 162
Hedef 70
Bugun gecti artik bir sonraki carsamba benim listeyi paylasirsin artik
Bide liste haftanin burincisi ikinci o degilmi
Ellerine saglik canimm tevafuk tomurcuk ekim tebrik ediyorum sizleri allahimm kendime ne diyim bulamadimmEki Görüntüle 1977716
HAFTANIN BİRİNCİSİtevafuk55 -1,4 kg
HAFTANIN İKİNCİSİtomurcukkk -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜekim2009 -0,4 kg
HAFTANIN UYARILANI !!!
angelina35 +0,1 kg
Canim senin tartin yokmu keske evinde bir tartin olsa aslinda a101 falan geliyo uygun fiyatli alabilirsin hadi hayirli olsun canim dilerim eksin bol olsun ...Hosbulduk
Yas 28
Kilo 104
Boy 162
Hedef 70
Bikaç mesaj öncesinde paylaştım canım. 1. sayfada da güncelliyorum her hafta. senin ilk hedefi 99 olarak giriyorum bu arada.çünkü 70 hedefe daha varHosbulduk
Yas 28
Kilo 104
Boy 162
Hedef 70
Anlamadi benAllahim problem cozuyoruz golde ordek kiyida ordek gole girmis 3 ordek olmus kac ordek ? Kiyida o zaman kac kalmis ordek ? Anaaa cildiracamm beee
Ahanda simdi hepsi girdi gole oldu kac ordek
Tamam canim anladim.yarin tazarim tartilipBikaç mesaj öncesinde paylaştım canım. 1. sayfada da güncelliyorum her hafta. senin ilk hedefi 99 olarak giriyorum bu arada.çünkü 70 hedefe daha varküçük hedefler koyup ulaştıkça mutlu olalim
Sagol canim annemde varmis bugun getirecek insallahCanim senin tartin yokmu keske evinde bir tartin olsa aslinda a101 falan geliyo uygun fiyatli alabilirsin hadi hayirli olsun canim dilerim eksin bol olsun ...
Cok guzel bu sorunuda cozduk artik gelsin menuler vede eksilerSagol canim annemde varmis bugun getirecek insallah
allah razı olsun annenden, hep anneler böyle işte
sen zaten pişirirken de kötü olursun, yemeye hiç kalmadan bulantın olur tabii rabbim yar yardımcın olsun inşallah çabuk geçecek bu dönemin, doğru düzgün yiyebileceksin bebişin de sağlıkla gelişip kucağına gelecek :)
angelina35 şükür sonuçlar iyi çıkmış şifa doğadan geldi buna devam etmelisin
tevafuk55 demek 1. Sin ben uyarılanda 1. Adayım eşim varken hiç yok demedim abartmadım ama her çeşitten yedim tartılmadım sonucu sabah görcem
ekim2009 canım seninkiler ne şanslı zengin yemek hazırlamışsın bu işin kolay tarafı ya onlar yerken sabretmek valla harikasın
tomurcukkk canım sende durumlar stabil gördüm işte sana iyi geldi eski düzene döndün hafta sonu temizlik yapmasakta olmuyor dinlenmesekte napalım el mecbur ikisini de yürüteceğiz
D Deligonul783 hayırlı olsun canım sağlıklı hayırlı huzurlu bir kız yiğenimiz olsun inşallah mide bulantısı kötü olmuş ama annelik hemen başlayan bi görev
sağol gülümmmm sen de lanetledin 97 yiTomurcugum süpersin gerçekten her hafta 700 hatta 500 versek daha ne isterim kendi adımahaftaya daha da güzel olacak inşallah..
Tebrik ederim canim
İlaçlar bitti canim haftaya daha güzel olacağına eminim
Canım şişkinlik gitmeye başlamış hatta eksiye bile geçmişsin daha ne olsun maşallah sana. Devamı haftaya bence inşallah fazlasıyla gidecek
Görürsün kuzum ahanda lanetliyorum 97 yi :) bence ramazana kadar görülmeyecek bir rakam değil canım 8 ler. Ama düzenli Kahvaltı yapmalısın bu hafta bence bu haftada genelde kahvaltıyı gecistirdin kahve tarzı şeylerle bu hafta bence bu sistemi yapma canım..
sevgiler karşılıklıAminn kuzumm Allah razı olsun güzel duaların için. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah. Seviyorum hepinizi.
şifa olmuş kızartmalar afiyet olsun :))Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Kucuk bir kase karisik kizartma (esim yapmis ben yururken canim ya )
Dort zeytin
Bir kk surme peynir
Bir catal tulum peynir
Dort kup kasar peynir
Iki dilim domates
Sekersiz cay
Ara 12 00
Ginkolu yesil cay
Ara 14 00
Bir kup suzme peynir
Ginkolu yesil cay
Ara 16 00
Dort cilek
Aksam 17 00
Dort parca firinda tavuk
Ara 18 00
Goji beri 9 10 tane vardi ufaklik cekmecede bulmus yiyelim bundan ne olur dedi yedik bizde
Su 2 litre
Spor 10511 adim hizli tempoda
Sabah yedigim kizartma oyle tok tuttuki aralarla gecirdim tavuklar kemikli az etli yeriydi yedigim boynu kaburgalari gibiuzun zaman olmus karisik kizartma yemeyeli bagirsaklarima cok iyi geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?