- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.461
Canım ben sabah derken kahvaltıda yemen gerekenlerden bahsediyorum mesela bugün yemişsin yumurta peynir gibimenüm
sabah
yine yok
öğle 12 :40
1.5 haşlama yumurta yeşillik 1 kk peynir az zeytin yağıyla salata
domates salatalık
1 lokma ekmeğe d. v.t ve z. yağı
ara akşam yemeğinden hemen önceydi
1 kuru kayısı
2 fındık
akşam 18 :45
yarım tabak bol sarımsaklı yoğurtlu bakla (yarısına eşim ortak çıktı benden çok yedi yaaa)
2 kase cacık
1 y.k. kadar et , sebzeli etli pilav vardı eşim bari etinden yesene sana faydalı diyince az tırtıkladım ama bir tane bile pirinç yemedim inceleye inceleye yedim :))
su 2.5. lt
tevafuk bir niyet deneyeyim tekrardan şeker orucunu dedim inşallah bozan bir şey yoktur menüm de
Canım m3nun çok güzel ama kızartma ile iki dilim ekmek bir arada bana fazla geldi. Gerisi harika zaten.afiyet olsun.Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Kucuk bir kase karisik kizartma (esim yapmis ben yururken canim ya )
Dort zeytin
Bir kk surme peynir
Bir catal tulum peynir
Dort kup kasar peynir
Iki dilim domates
Sekersiz cay
Ara 12 00
Ginkolu yesil cay
Ara 14 00
Bir kup suzme peynir
Ginkolu yesil cay
Ara 16 00
Dort cilek
Aksam 17 00
Dort parca firinda tavuk
Ara 18 00
Goji beri 9 10 tane vardi ufaklik cekmecede bulmus yiyelim bundan ne olur dedi yedik bizde
Su 2 litre
Spor 10511 adim hizli tempoda
Sabah yedigim kizartma oyle tok tuttuki aralarla gecirdim tavuklar kemikli az etli yeriydi yedigim boynu kaburgalari gibiuzun zaman olmus karisik kizartma yemeyeli bagirsaklarima cok iyi geldi valla
Brokolim kalmamis pekmezide unuttum valla simdi sen diyince hatirladim haklisin vallaşifa olmuş kızartmalar afiyet olsun :))
ama bu gün yine pekmez yok limonlu brokoli yok , böyle olmaz ki doktor demiş ya ne yapıyorsan aynen devam et hani nerdeler bacımm
Bence menun cok guzel ama anlamadigim bisey var sen onceden 10 da falan kahvalti yapardin son uc haftadir bu durumdasin uyuyormusun sabahlari kiz yoksamenüm
sabah
yine yok
domates salatalık
1 kuru kayısı
2 fındık
yarım tabak bol sarımsaklı yoğurtlu bakla (yarısına eşim ortak çıktı benden çok yedi yaaa)
2 kase cacık
1 y.k. kadar et , sebzeli etli pilav vardı eşim bari etinden yesene sana faydalı diyince az tırtıkladım ama bir tane bile pirinç yemedim inceleye inceleye yedim :))
su 2.5. lt
tevafuk bir niyet deneyeyim tekrardan şeker orucunu dedim inşallah bozan bir şey yoktur menüm de
Menun cok guzel canim afiyet olsun begendim ...Menümü vereyim
Sabah yulaflı puding ve iki kuru kayısı
Ara Sade nescafe 1 avuctan az kuru üzüm
Öğle 5 kaşık kaldirik kavurmasi
1 kepçe çorba ve küçük kase yoğurt
Ara 1 avuc tuzsuz kabak çekirdeği
Ara 1 elma
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba
2 parça balık(küçük parcalar)
Bol salata
Ara: türk kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 10.840 adım
Aynen canim o nedenle acikmadim iste fazla oldu cunkuCanım m3nun çok güzel ama kızartma ile iki dilim ekmek bir arada bana fazla geldi. Gerisi harika zaten.afiyet olsun.
Bu arada ginkolu yeşil çay nasıl bir şey ilk defa duydum.
Arada böyle şeyler metoyu şaşırtıyor canım şifa olsun :) melisali yeşil çay içmiştim o da güzeldi.Aynen canim o nedenle acikmadim iste fazla oldu cunkubu kadar fazla uzunnnnn zaman oldu yemedim gercekten
Ginkolu yesil cay cok onceden almistim yesil cayim kalmamis ondan ictim biraz buruk bi tadi var aman ozenip aldigim caylardan biri dogadanin ginkolu int bakarsangerci bugun iyi oldu kizartmanin uzerine hazmi kolaylastirdi istersen deneyebilirsin sende ...
Kivami puding gibi kati oldu mu peki.ben blandirdan gecirmemistim.tomurcukkk ben şöyle yaptım
4 çay bardağı süt
4 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık kakao
1 paket vanilya
Karıştırarak pişirdim en son az kaynattiktan sonra blendirdan geçirdim ve iki kase oldu yani iki günlük canım üzerine Hindistan cevizi kuru üzüm kayısı tarzı şeylerle daha güzel
Evet oldu canım tam kıvamıdaydi kakao da kıvam vermiş olabilirKivami puding gibi kati oldu mu peki.ben blandirdan gecirmemistim.
Kiz ne kadar vicdan yapmissin kucuk kase kizartma yedin diyeSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort zeytin
Bir kk surme peynir
Bir catal tulum peynir
Dort kup kasar peynir
Iki dilim domates
Sekersiz cay
Ara 12 00
Ginkolu yesil cay
Ara 14 00
Bir kup suzme peynir
Ginkolu yesil cay
Ara 16 00
Dort cilek
Aksam 17 00
Dort parca firinda tavuk
Ara 18 00
Goji beri 9 10 tane vardi ufaklik cekmecede bulmus yiyelim bundan ne olur dedi yedik bizde
Su 2 litre
Sabah yedigim kizartma oyle tok tuttuki aralarla gecirdim tavuklar kemikli az etli yeriydi yedigim boynu kaburgalari gibiuzun zaman olmus karisik kizartma yemeyeli bagirsaklarima cok iyi geldi valla
Sabah kahvaltin olsa mukemmel olurdu tabi ama bu haliyle de gayet iyi bir menu canimmenüm
sabah
yine yok
domates salatalık
1 kuru kayısı
2 fındık
2 kase cacık
su 2.5. lt
Adim sayin menun hersey harika.afiyet olsun canimMenümü vereyim
Ara 1 elma
Bol salata
Spor 10.840 adım
Afiyet olsun canim tavuklarimiz yine pisti olduSabah 8.15
Tavada 2 yumurta
1 kk suzme peynir
1 cay bard sut
1 etimek
3 adet zeytin
Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi
1 fincan sade nescafe
Oglen 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
1 kase yogurt
Aksam 19
3 adet tavuk baget
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Ay sorma yaa kapidan girince biberin kokusu beni benden aldi tovbe ..amann gojiyide ufaklik bulmus gelmis ben unuttuydum onu yedik ikimiz c vitamini cok fazla seker istegini kesiyor birde ogluma hergun veriyordum 6 -7 tane sifa olsun diye goji beri demiyoduda gojibiberi diyodu ha ha haKiz ne kadar vicdan yapmissin kucuk kase kizartma yedin diyebitki caylari goji beryler.az yiyerek de dengelemissin zaten.guzel degisik bi menu olmus
Sabah kahvaltin olsa mukemmel olurdu tabi ama bu haliyle de gayet iyi bir menu canim
Adim sayin menun hersey harika.afiyet olsun canim
Çok sağlıklı ve güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Bu arada iş çıkışı yürümeyelere devam ediyor musun.Sabah 8.15
Tavada 2 yumurta
1 kk suzme peynir
1 cay bard sut
1 etimek
3 adet zeytin
Ara 11.30
1 fincan sade nescafe
Oglen 14
1 kase yogurt
Aksam 19
3 adet tavuk baget
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Sabah sağlam giderek azalan üzerine sporla taçlandırılan bir menü olmuşSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Dort zeytin
Bir kk surme peynir
Bir catal tulum peynir
Dort kup kasar peynir
Iki dilim domates
Sekersiz cay
Ara 12 00
Ginkolu yesil cay
Ara 14 00
Bir kup suzme peynir
Ginkolu yesil cay
Ara 16 00
Dort cilek
Aksam 17 00
Dort parca firinda tavuk
Ara 18 00
Su 2 litre
Iki harika öğün doğru yoldasınmenüm
sabah
yine yok
domates salatalık
1 kuru kayısı
2 fındık
2 kase cacık
su 2.5. lt
Geldi eksiler gitti yağlar durmak yok bu menüyle herşey çok güzelMenümü vereyim
Ara 1 elma
Bol salata
Spor 10.840 adım
Tam senlik şahane menü olmuşSabah 8.15
Tavada 2 yumurta
1 kk suzme peynir
1 cay bard sut
1 etimek
3 adet zeytin
Ara 11.30
1 fincan sade nescafe
Oglen 14
1 kase yogurt
Aksam 19
3 adet tavuk baget
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?