Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim
Sabah yulaflı puding ve iki kuru kayısı

Ara Sade nescafe 1 avuctan az kuru üzüm

Öğle 5 kaşık kaldirik kavurmasi
1 kepçe çorba ve küçük kase yoğurt

Ara 1 avuc tuzsuz kabak çekirdeği
Ara 1 elma

Aksam 19.00: 1 kepçe çorba
2 parça balık(küçük parcalar)
Bol salata

Ara: türk kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor 10.840 adım

Canım ben sabah derken kahvaltıda yemen gerekenlerden bahsediyorum mesela bugün yemişsin yumurta peynir gibi
Menünü çok beg3ndim canım ve tabiki şeker orucuna uygun bir gün olmuş afiyet olsun

Canım m3nun çok güzel ama kızartma ile iki dilim ekmek bir arada bana fazla geldi. Gerisi harika zaten.afiyet olsun.
Bu arada ginkolu yeşil çay nasıl bir şey ilk defa duydum.

Bence menun cok guzel ama anlamadigim bisey var sen onceden 10 da falan kahvalti yapardin son uc haftadir bu durumdasin uyuyormusun sabahlari kiz yoksa afiyet olsun seker orucuna uygun bir menu olmus basarili gecmis ilk gun

Menun cok guzel canim afiyet olsun begendim ...

Canım m3nun çok güzel ama kızartma ile iki dilim ekmek bir arada bana fazla geldi. Gerisi harika zaten.afiyet olsun.
Bu arada ginkolu yeşil çay nasıl bir şey ilk defa duydum.
Aynen canim o nedenle acikmadim iste fazla oldu cunku bu kadar fazla uzunnnnn zaman oldu yemedim gercekten
Ginkolu yesil cay cok onceden almistim yesil cayim kalmamis ondan ictim biraz buruk bi tadi var aman ozenip aldigim caylardan biri dogadanin ginkolu int bakarsan gerci bugun iyi oldu kizartmanin uzerine hazmi kolaylastirdi istersen deneyebilirsin sende ...

Arada böyle şeyler metoyu şaşırtıyor canım şifa olsun :) melisali yeşil çay içmiştim o da güzeldi.

Sabah 8.15
Tavada 2 yumurta
1 kk suzme peynir
1 cay bard sut
1 etimek
3 adet zeytin

Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi
1 fincan sade nescafe

Oglen 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
1 kase yogurt

Aksam 19
3 adet tavuk baget
1 kase yogurt

Su 2.5 litre

Kivami puding gibi kati oldu mu peki.ben blandirdan gecirmemistim.

Kiz ne kadar vicdan yapmissin kucuk kase kizartma yedin diyebitki caylari goji beryler.az yiyerek de dengelemissin zaten.guzel degisik bi menu olmus

Sabah kahvaltin olsa mukemmel olurdu tabi ama bu haliyle de gayet iyi bir menu canim

Adim sayin menun hersey harika.afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim tavuklarimiz yine pisti oldu
Menun her zamanki gibi cok guzel

Ay sorma yaa kapidan girince biberin kokusu beni benden aldi tovbe ..amann gojiyide ufaklik bulmus gelmis ben unuttuydum onu yedik ikimiz c vitamini cok fazla seker istegini kesiyor birde ogluma hergun veriyordum 6 -7 tane sifa olsun diye goji beri demiyoduda gojibiberi diyodu ha ha ha

Çok sağlıklı ve güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Bu arada iş çıkışı yürümeyelere devam ediyor musun.

Sabah sağlam giderek azalan üzerine sporla taçlandırılan bir menü olmuş
Iki harika öğün doğru yoldasın
Geldi eksiler gitti yağlar durmak yok bu menüyle herşey çok güzel
Tam senlik şahane menü olmuş

Kahvaltı 07:45
1.5 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, Çeçil peynir, süt
Ara
Yok
Öğle 12:15
4 mücver ( kabak havuç rendeledim yulaf kepeği az peynir süt,azcık tuz,2 yk un koydum fırında pişirdim), yoğurt
Ara 15:30
Bitki çayı, 2 ceviz
Akşam 18:00
2 kase çorba, öğle olan mücverden 3 tane
Ara 20:30
Çay,2 dilim kek
Su 2 lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…