- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.481
Geçmiş olsun gece daha çok yükselmez inşallah dönüşümlü ilaç kullanabilirsin sürekli kontrol etmeyi ihmal etmeKizlar oglum ateslendi yazamadim yazicam uyutayim
menün harika afiyet olsun gülümMenümü vereyim
Sabah yulaflı puding ve iki kuru kayısı
Ara Sade nescafe 1 avuctan az kuru üzüm
Öğle 5 kaşık kaldirik kavurmasi
1 kepçe çorba ve küçük kase yoğurt
Ara 1 avuc tuzsuz kabak çekirdeği
Ara 1 elma
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba
2 parça balık(küçük parcalar)
Bol salata
Ara: türk kahvesi 3 hurma
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 10.840 adım
tamam şimdi anladım :)))))))))Canım ben sabah derken kahvaltıda yemen gerekenlerden bahsediyorum mesela bugün yemişsin yumurta peynir gibi
Menünü çok beg3ndim canım ve tabiki şeker orucuna uygun bir gün olmuş afiyet olsun
haklıyım tabi kii deeee o pekmez yutulacak :)))Brokolim kalmamis pekmezide unuttum valla simdi sen diyince hatirladim haklisin valla
aslın da bu hafta bir tek bu gün 9 u biraz geçe kalktım hep erken kalktım, arada 10 kadar uyuyorum :)))Bence menun cok guzel ama anlamadigim bisey var sen onceden 10 da falan kahvalti yapardin son uc haftadir bu durumdasin uyuyormusun sabahlari kiz yoksaafiyet olsun seker orucuna uygun bir menu olmus basarili gecmis ilk gun
hiç çarşamba tartı oldu serbest gün olsun dememişsin çok düzenli güzel menü çıkarmışsın yineSabah 8.15
Tavada 2 yumurta
1 kk suzme peynir
1 cay bard sut
1 etimek
3 adet zeytin
Ara 11.30
1 avuc tuzsuz yer fistigi
1 fincan sade nescafe
Oglen 14
1 tabak sebzeli bulgur pilavi
1 kase yogurt
Aksam 19
3 adet tavuk baget
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
ah kuzumm hastalandı mı, diş mi çıkarıyor inşallah gece ateşi yükselmez yarına da gülücüklerle uyanırKizlar oglum ateslendi yazamadim yazicam uyutayim
senin elin de şıp değil mi misafir geldikten sonra bile ikramlık yapıyorsun maşallahAkşam yemek sonrası çatkapı misafirim geldi ne özlemişim bu sıcak ortamı hemen kek çay hazırlanıp eski muhabbetlerle dolu bi gece oldu onlardan sonrada mutfağı toparladım namazımı kıldım oturdum şükürler olsun
keki görene kadar abooow kuş kadar yemiş hatun diyordum akşam mücver den biraz daha yiyip keki 1 dilimle tutsaydın keşke, ben akşam az yiyip doymazsam sonra ağzım kımıl kımıl ediyor yiyecek bir şeyler aranıyorum hazır da varsa tutamıyorum kendimi onun için dedim akşamını tam doyuruyucu yapsaydın ama taze kekte ne güzel kokmuştur haaaa 2 dilimi hak etmiş anlaşılan:)) şifa olur inşallahKahvaltı 07:45
1.5 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, Çeçil peynir, süt
Ara
Yok
Öğle 12:15
4 mücver ( kabak havuç rendeledim yulaf kepeği az peynir süt,azcık tuz,2 yk un koydum fırında pişirdim), yoğurt
Ara 15:30
Bitki çayı, 2 ceviz
Akşam 18:00
2 kase çorba, öğle olan mücverden 3 tane
Ara 20:30
Çay,2 dilim kek
Su 2 lt
gülüm sabahına yumurta da ekle istersen bana miktar az geldi , bana sorarsan zayıflamada yumurta ve yoğurt çok etkili, yoğurdun zaten varSabah 9.00
Kk kasar peynir
3 zeytin
Cay
Oglen 13.00
Bir tabak kuru fasulye
Yogurt
Ara 15.00
Bir elma
Aksam 18.00
Sehriye corbasi bir kase
Bol yesillikli salata
Az once tarcinli sut ictim . Simdi uyku zamani herkese iyi geceler
Hava şartlarına ve eşimin evde olup olmama durumuna göre değişiyor canım.Eşime sorarsan daha fazla zayıflamamı istemiyor.O yüzden o evdeyken spor yaptığımı çaktırmamam lazımÇok sağlıklı ve güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Bu arada iş çıkışı yürümeyelere devam ediyor musun.
Çok geçmiş olsun.dişten mi acaba inşallah şuan daha iyidir paşaKizlar oglum ateslendi yazamadim yazicam uyutayim
Diyemem canım diyemem gülüm :)) hafta sonu annemler gelecek Allah nasip ederse.ufacık bir kaçamak hakkımı haftasonuna saklıyorum.o yüzden çok dikkatli olmalıyımhiç çarşamba tartı oldu serbest gün olsun dememişsin çok düzenli güzel menü çıkarmışsın yineafiyet olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?