Haydi Yine Yeniden...

menün harika afiyet olsun gülüm

Canım ben sabah derken kahvaltıda yemen gerekenlerden bahsediyorum mesela bugün yemişsin yumurta peynir gibi
Menünü çok beg3ndim canım ve tabiki şeker orucuna uygun bir gün olmuş afiyet olsun
tamam şimdi anladım :)))))))))
inşallah yarın da şeker orucuna uygun olur esterekliğim tutmaz :)

Brokolim kalmamis pekmezide unuttum valla simdi sen diyince hatirladim haklisin valla
haklıyım tabi kii deeee o pekmez yutulacak :)))
senin miden de hassas ya gülüm sabah aç karnına pekmezi yedin mi allahın izniyle mideni de taş gibi sapasağlam yapacak
1 taşla iki kuş olacak inşallah

Bence menun cok guzel ama anlamadigim bisey var sen onceden 10 da falan kahvalti yapardin son uc haftadir bu durumdasin uyuyormusun sabahlari kiz yoksa afiyet olsun seker orucuna uygun bir menu olmus basarili gecmis ilk gun
aslın da bu hafta bir tek bu gün 9 u biraz geçe kalktım hep erken kalktım, arada 10 kadar uyuyorum :)))
sabah uykusunu, öğle uykusunu, akşam ezanından hemen sonra uykusunu pek severim elime geçse her gün uyurum benin sorun gece vaktin de uyku tutmaması :))))))))

hiç çarşamba tartı oldu serbest gün olsun dememişsin çok düzenli güzel menü çıkarmışsın yine afiyet olsun :)

senin elin de şıp değil mi misafir geldikten sonra bile ikramlık yapıyorsun maşallah
dün de sordum ya sen, ya da ben cevabı kaçırdım, nasıl oldun gülüm migren tamamen geçti mi, misafirin gelmesi bol muhabbet iyi gelmiştir inşallah azıcık moralin düzelmiştir

keki görene kadar abooow kuş kadar yemiş hatun diyordum akşam mücver den biraz daha yiyip keki 1 dilimle tutsaydın keşke, ben akşam az yiyip doymazsam sonra ağzım kımıl kımıl ediyor yiyecek bir şeyler aranıyorum hazır da varsa tutamıyorum kendimi onun için dedim akşamını tam doyuruyucu yapsaydın ama taze kekte ne güzel kokmuştur haaaa 2 dilimi hak etmiş anlaşılan:)) şifa olur inşallah

Sabah 9.00
Kk kasar peynir
3 zeytin
Cay
Oglen 13.00
Bir tabak kuru fasulye
Yogurt
Ara 15.00
Bir elma
Aksam 18.00
Sehriye corbasi bir kase
Bol yesillikli salata
Az once tarcinli sut ictim . Simdi uyku zamani herkese iyi geceler
gülüm sabahına yumurta da ekle istersen bana miktar az geldi , bana sorarsan zayıflamada yumurta ve yoğurt çok etkili, yoğurdun zaten var
maşallah sen çok çabuk uyum sağladın zayıflama işine menü şahane diyecek laf yok (sabahın az olmasına dedim zaten diyeceğimi) afiyet enerji olsun
yaşlı fena kadınlar, nineler vardır ya her ağzına geleni söyler sonrada ne dedim ki havasına girer ayy kendimi öyle hissettim bir an

Slm kizlar
ekim2009 yumurta eklicem bugun canim. Acik sozlu insanlari cok seviyorum. Sıkınti yok soyle yani. Ben her zaman soylerim bir hata veya yapmam gereken seyde uyarilmak hosuma gidiyor.
M Melrin arkadasim aksam yazmistin. Tam cevap yazamadim sana kusura bakma. Calpol kullandim. Birde peditus oglus sifayi kapmis gece uyudu ateside cikmadi cok sukurki. Birde dis geliyor o yuzden bayagi zorladi. Simdi uyuyo minik askim.

Çok sağlıklı ve güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun. Bu arada iş çıkışı yürümeyelere devam ediyor musun.
Hava şartlarına ve eşimin evde olup olmama durumuna göre değişiyor canım.Eşime sorarsan daha fazla zayıflamamı istemiyor.O yüzden o evdeyken spor yaptığımı çaktırmamam lazım

hiç çarşamba tartı oldu serbest gün olsun dememişsin çok düzenli güzel menü çıkarmışsın yine afiyet olsun :)
Diyemem canım diyemem gülüm :)) hafta sonu annemler gelecek Allah nasip ederse.ufacık bir kaçamak hakkımı haftasonuna saklıyorum.o yüzden çok dikkatli olmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…