Haydi Yine Yeniden...

Kizlaaaar kizlaaar.
100 gr gitmis.
Tartildim.103.9 dort gunde boyle olurmu yavf. Ayy cok sevindim. Bu gazla ben bu kilolari defederim. Tabi sizin sayenizde birde iyiki varsiniz
Sende iyiki varsın canım iyi ki geldin ren kattın... şurda 99 a ne kaldı.daha da gerisi gelecek def edicez tabi pis yağları

Sabah 9.00
Kk kasar peynir
3 zeytin
Cay
Oglen 13.00
Bir tabak kuru fasulye
Yogurt
Ara 15.00
Bir elma
Aksam 18.00
Sehriye corbasi bir kase
Bol yesillikli salata
Az once tarcinli sut ictim . Simdi uyku zamani herkese iyi geceler
Guzel menu canim sabahlari biraz yesillikte katabilirsin ve bir dilim ekmeginde olabilir birden kesme ekmegi bu kadar sonra kilo durdugunda kesecek biseyin olmaz afiyet olsun tatlim ..

Kek fazla olmus canim gerisi guzel afiyet olsun ..

Uykucu seniii

Kizlaaaar kizlaaar.
100 gr gitmis.
Tartildim.103.9 dort gunde boyle olurmu yavf. Ayy cok sevindim. Bu gazla ben bu kilolari defederim. Tabi sizin sayenizde birde iyiki varsiniz
100 gr olsun hepsi degerli o giden kilolarin bol su iciyoruz bol hareket az karbon bol protein isin ozu bu hii birde kabiz olmamak icin bol yesillik sebze sonrasi gelsin eksiler ...

Afiyet olsun menün güzel dengeli olmuş mücveri bende çok severim ve bayadır yemiyorum özledim ...

Sabah 9.00
Kk kasar peynir
3 zeytin
Cay
Oglen 13.00
Bir tabak kuru fasulye
Yogurt
Ara 15.00
Bir elma
Aksam 18.00
Sehriye corbasi bir kase
Bol yesillikli salata
Az once tarcinli sut ictim . Simdi uyku zamani herkese iyi geceler
çok güzel bir menü olmuş ama arkadaşların da dediği gibi kahvaltına yumurta süt yeşillik eklersen çok daha iyi olur canım

Iyi canim suanda cok sagol. Sutunu icti yatakta sakince yatoyo kurvban oldugum. Disler zorluyo biraz arkadaki disler bayagi kabarmis. Buyugunu gonderdim okula
Canim kurusogani rendele suyunu dis etine sur acisini agrisini alir dogal antibiyotik hem azicik agzi kokacak ama olsun hasta olmasindan iyidir ..

Gunaydin fistiklar guzel bir gun olmasi dilegi ile ben her zamanki gibi sporumu yaptim dusumu aldim kahvaltimi yaptim cayimi yudumluyorumm sizler ne alemdesiniz bakiyim ..oglus yine bogazim dedi sabah insallah bisey olmaz off daha iki oldu antibiyotik biteli
Dua edin de hasta olmasin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…