- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.501
Sende iyiki varsın canım iyi ki geldin ren kattın... şurda 99 a ne kaldı.daha da gerisi gelecek def edicez tabi pis yağlarıKizlaaaar kizlaaar.
100 gr gitmis.
Tartildim.103.9 dort gunde boyle olurmu yavf. Ayy cok sevindim. Bu gazla ben bu kilolari defederim. Tabi sizin sayenizde birde iyiki varsiniz
Sagol canim. Valla 4 gunde 100 gittiyse gerisi gelir. Kis kis yaglar kis kis yapcaz onlariSende iyiki varsın canım iyi ki geldin ren kattın... şurda 99 a ne kaldı.daha da gerisi gelecek def edicez tabi pis yağları
Sagol canim. Iyi suanda ama keyifsiz sutunu icti. Yataginda oylece yatiyoÇok geçmiş olsun.dişten mi acaba inşallah şuan daha iyidir paşa
Cok gecmis olsun canim nasil oldu oglun iyimi simdi insallah uzun surmemistir ...Kizlar oglum ateslendi yazamadim yazicam uyutayim
Guzel menu canim sabahlari biraz yesillikte katabilirsin ve bir dilim ekmeginde olabilir birden kesme ekmegi bu kadar sonra kilo durdugunda kesecek biseyin olmaz afiyet olsun tatlim ..Sabah 9.00
Kk kasar peynir
3 zeytin
Cay
Oglen 13.00
Bir tabak kuru fasulye
Yogurt
Ara 15.00
Bir elma
Aksam 18.00
Sehriye corbasi bir kase
Bol yesillikli salata
Az once tarcinli sut ictim . Simdi uyku zamani herkese iyi geceler
Kek fazla olmus canim gerisi guzel afiyet olsun ..Kahvaltı 07:45
1.5 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, Çeçil peynir, süt
Ara
Yok
Öğle 12:15
4 mücver ( kabak havuç rendeledim yulaf kepeği az peynir süt,azcık tuz,2 yk un koydum fırında pişirdim), yoğurt
Ara 15:30
Bitki çayı, 2 ceviz
Akşam 18:00
2 kase çorba, öğle olan mücverden 3 tane
Ara 20:30
Çay,2 dilim kek
Su 2 lt
Iyi canim suanda cok sagol. Sutunu icti yatakta sakince yatoyo kurvban oldugum. Disler zorluyo biraz arkadaki disler bayagi kabarmis. Buyugunu gonderdim okulaCok gecmis olsun canim nasil oldu oglun iyimi simdi insallah uzun surmemistir ...
Uykucu seniiiaslın da bu hafta bir tek bu gün 9 u biraz geçe kalktım hep erken kalktım, arada 10 kadar uyuyorum :)))
sabah uykusunu, öğle uykusunu, akşam ezanından hemen sonra uykusunu pek severim elime geçse her gün uyurum benin sorun gece vaktin de uyku tutmaması :))))))))
Sagol canim ekmek iki dilim yiyorum yazmamisim ama unuttum aceleyle yazinca aksam biyle olduGuzel menu canim sabahlari biraz yesillikte katabilirsin ve bir dilim ekmeginde olabilir birden kesme ekmegi bu kadar sonra kilo durdugunda kesecek biseyin olmaz afiyet olsun tatlim ..
100 gr olsun hepsi degerli o giden kilolarin bol su iciyoruz bol hareket az karbon bol protein isin ozu bu hii birde kabiz olmamak icin bol yesillik sebzeKizlaaaar kizlaaar.
100 gr gitmis.
Tartildim.103.9 dort gunde boyle olurmu yavf. Ayy cok sevindim. Bu gazla ben bu kilolari defederim. Tabi sizin sayenizde birde iyiki varsiniz
Gunaydin tatlimmGünaydın canlar
Afiyet olsun menün güzel dengeli olmuş mücveri bende çok severim ve bayadır yemiyorum özledim ...Kahvaltı 07:45
1.5 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, Çeçil peynir, süt
Ara
Yok
Öğle 12:15
4 mücver ( kabak havuç rendeledim yulaf kepeği az peynir süt,azcık tuz,2 yk un koydum fırında pişirdim), yoğurt
Ara 15:30
Bitki çayı, 2 ceviz
Akşam 18:00
2 kase çorba, öğle olan mücverden 3 tane
Ara 20:30
Çay,2 dilim kek
Su 2 lt
çok güzel bir menü olmuş ama arkadaşların da dediği gibi kahvaltına yumurta süt yeşillik eklersen çok daha iyi olur canımSabah 9.00
Kk kasar peynir
3 zeytin
Cay
Oglen 13.00
Bir tabak kuru fasulye
Yogurt
Ara 15.00
Bir elma
Aksam 18.00
Sehriye corbasi bir kase
Bol yesillikli salata
Az once tarcinli sut ictim . Simdi uyku zamani herkese iyi geceler
Canim kurusogani rendele suyunu dis etine sur acisini agrisini alir dogal antibiyotik hem azicik agzi kokacak ama olsun hasta olmasindan iyidir ..Iyi canim suanda cok sagol. Sutunu icti yatakta sakince yatoyo kurvban oldugum. Disler zorluyo biraz arkadaki disler bayagi kabarmis. Buyugunu gonderdim okula
Olsun canim sabah ye ekmegini aksam olmasin yeter kilolar gittikce daha cok vermek istiyeceksin insallah bu hafta soyle 2 kilo falan verirsin de dahada motive olursun ...Sagol canim ekmek iki dilim yiyorum yazmamisim ama unuttum aceleyle yazinca aksam biyle oldu
ah kıyamam ona ben yaa.ateşi çok yüksek değilse şurup verme daha fazla,vücut kendi yensin bağışıklığı güçlensin canımSagol canim. Iyi suanda ama keyifsiz sutunu icti. Yataginda oylece yatiyo
Beyaz ekmek değil dimi canımSagol canim ekmek iki dilim yiyorum yazmamisim ama unuttum aceleyle yazinca aksam biyle oldu
Kiz suyu yapiyom zati. Spor hayatimin her alaninda iki cocuk olunca hareketsizlik ne mumkun100 gr olsun hepsi degerli o giden kilolarin bol su iciyoruz bol hareket az karbon bol protein isin ozu bu hii birde kabiz olmamak icin bol yesillik sebzesonrasi gelsin eksiler ...
Hayir tam bugday ekmegi canimBeyaz ekmek değil dimi canım
Deneyim canim sagolCanim kurusogani rendele suyunu dis etine sur acisini agrisini alir dogal antibiyotik hem azicik agzi kokacak ama olsun hasta olmasindan iyidir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?