Haydi Yine Yeniden...

oy paşama yaaa kıyamam ona ben ne hassas yavrum yaa.inşallah bir şey olmadan toparlar.sen takviyelere başla...
Bende de bi burun akıntısı bi geniz yanması ufacıktan bi öksürük var inşallah benim de ilerlemez haftasonu misafirlerim olacak.enerjim düşük olsun istemiyorum

Hemde ne hasas yaa ogretmenleri disari cikarmis yarim saat oynatmis benimki aksam pertti bu havalar carpiyo bizi sabahta bogazim dedi ateste geliyo gibi ama gelmez insallah .
Aaa senindemi bogazin dikkat et canim annecigin hasta gormesin seni yine eli kolu dolu gelir annen borekler sarmalar insallah gecer o zamana kadar .
Zencefilli limonlu cay ic canim iyi gelir bogazina bende oglana icireyim bari okuldangelince ..cok gecmis olsun sanada ..

Aynen canım hemde ne hazırlıklar.en son ameliyatımda burdaydı işte... Su böreği yaprak sarma kek ve daha yöresel şeyler.yandım ben
Zencefilli limonlu çay dün akşam yaptım içtim ama zencefilin tadını pek alamadım yaa.şu paket için satılan kök zencefiller var ya ondan 2-3 parça sıcak suda beklettim 5 dk sonra içine 2 dilim limon atıp beklettim ve içtim.sıcak limonlu su tadı geldi hep

Canim sanada gecmis olsun benimde bigazda hafif agri var. Nane limon yaptim hemen ihlamur yapti sende oyle yap.

Senin oglusada gecmis olsun canim insallah hasta olmaz . Cocuklar hasta olunca evin tadi tuzu olmuyo.

Canim taze zencefil olsa super olur o kuruyu kaynatman lagzim sicak su ile aromasini vermez ..
Tazesi cok aromali oluyu kabugunu soyup dograyip sicak su ile bekletince muthis bir tat oluyo ...

Canim taze zencefil olsa super olur o kuruyu kaynatman lagzim sicak su ile aromasini vermez ..
Tazesi cok aromali oluyu kabugunu soyup dograyip sicak su ile bekletince muthis bir tat oluyo ...
Bendeki kuru kök zencefil o zaman.o bitsin önce bari.1 cezve suda kaynatayimmi onu nasıl yapayım canım

Aynen canım yarın akşam Allah nasip ederse annem baban kızkardeşlerim gelecek.
Sana da iyi nöbetler,rabbim güç kuvvet versin

Kizlaaaar kizlaaar.
100 gr gitmis.
Tartildim.103.9 dort gunde boyle olurmu yavf. Ayy cok sevindim. Bu gazla ben bu kilolari defederim. Tabi sizin sayenizde birde iyiki varsiniz
güzel başlangıç 104 le değil 103 lü rakamla başladın 1 aya bir bakmışsın 2 haneliler gelmiş bile
annenin baskülü sen de kalacak mı kalmayacaksa kendine en kısa süre de al bir tane bu gün galiba a101 de simbonun ki satılıyordu yakının da varsa bir bak istersen, her zaman aynı tartıyı kullan, sık tartılma günü gününe tutmaz su tutarsın az fazla çıkarsın canın sıkılır motivasyonun bozulmasın değil mi gülüm

Diyemem canım diyemem gülüm :)) hafta sonu annemler gelecek Allah nasip ederse.ufacık bir kaçamak hakkımı haftasonuna saklıyorum.o yüzden çok dikkatli olmalıyım
ooo şimdiden gözün aydın:) ne kadar kalacaklar sadece hafta sonu mu, teyzem yine doldurur taşırır pişirir mis gibi ..
senin eşin de sibel can tarzı balık etli seviyor anlaşılan kemiklerin görünsün istemiyor, benim ki de öyle seviyormuş geçen nerden çıktıysa konu geldi gitti benim çok zayıf olmamın yakışmayacağına sanki zayıfladım kemiklerim göründü de yakışıp yakışmadığı kaldı, ben de dedim tek o kadar zayıflayayım beğenmezsem geri alırım gülüm olur biter buna mı takıldın

maşallah erkenci hatun ..
ayy inşallah hastalanmaz daha yeni kalktı çocuk ayağa rabbim esirgesin

Deneyim canim sagol
ablam da yeşil soğanın beyaz baş kısmını yada çiğ patates verirdi çocuklara kendi kendine kemirmeye uğraşırken bol bol sürerlerdi diş etlerine ama yanından ayrılmaz gözetirdi belki soğanın parçası koparsa ağzından hemen almak için

aman haa dikkat et gülüm kendine hastalanma
ara ara az elma sirkesi ılık su hatta bal da katıp içersen direncin artar boğazın çabuk iyileşir

Selam canlarım
Bugün bir yandan nöbet bir yandan 23 nisan hazırlıkları ve regl oldum bacaklarim da derman yok resmen halsiz ve yorgunum regl ve nöbet etkisi sanırım...
allah kolaylık versin tam da gününe denk gelmiş bu nöbetler çok zor ya insanın perti çıkıyor (öğretmen arkadaşlardan biliyorum gözleri düşmüş geliyorlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…