- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.521
Masallah sana tatlim cok guzel bir enerjin var gercekten ..Cocuk olunca zaten bi hareket oluyo ....Kiz suyu yapiyom zati. Spor hayatimin her alaninda iki cocuk olunca hareketsizlik ne mumkun
oy paşama yaaa kıyamam ona ben ne hassas yavrum yaa.inşallah bir şey olmadan toparlar.sen takviyelere başla...Gunaydin fistiklar guzel bir gun olmasi dilegi ile ben her zamanki gibi sporumu yaptimdusumu aldim kahvaltimi yaptim cayimi yudumluyorumm sizler ne alemdesiniz bakiyim ..oglus yine bogazim dedi sabah insallah bisey olmaz off daha iki oldu antibiyotik biteli
Dua edin de hasta olmasin yaa
Hemde ne hasas yaa ogretmenleri disari cikarmis yarim saat oynatmis benimki aksam pertti bu havalar carpiyo bizi sabahta bogazim dedi ateste geliyo gibi ama gelmez insallah .oy paşama yaaa kıyamam ona ben ne hassas yavrum yaa.inşallah bir şey olmadan toparlar.sen takviyelere başla...
Bende de bi burun akıntısı bi geniz yanması ufacıktan bi öksürük var inşallah benim de ilerlemez haftasonu misafirlerim olacak.enerjim düşük olsun istemiyorum
Aynen canım hemde ne hazırlıklar.en son ameliyatımda burdaydı işte... Su böreği yaprak sarma kek ve daha yöresel şeyler.yandım benHemde ne hasas yaa ogretmenleri disari cikarmis yarim saat oynatmis benimki aksam pertti bu havalar carpiyo bizi sabahta bogazim dedi ateste geliyo gibi ama gelmez insallah .
Aaa senindemi bogazin dikkat et canim annecigin hasta gormesin seni yine eli kolu dolu gelir annen borekler sarmalar insallah gecer o zamana kadar .
Zencefilli limonlu cay ic canim iyi gelir bogazina bende oglana icireyim bari okuldangelince ..cok gecmis olsun sanada ..
Canim sanada gecmis olsun benimde bigazda hafif agri var. Nane limon yaptim hemen ihlamur yapti sende oyle yap.Aynen canım hemde ne hazırlıklar.en son ameliyatımda burdaydı işte... Su böreği yaprak sarma kek ve daha yöresel şeyler.yandım ben
Zencefilli limonlu çay dün akşam yaptım içtim ama zencefilin tadını pek alamadım yaa.şu paket için satılan kök zencefiller var ya ondan 2-3 parça sıcak suda beklettim 5 dk sonra içine 2 dilim limon atıp beklettim ve içtim.sıcak limonlu su tadı geldi hep
Senin oglusada gecmis olsun canim insallah hasta olmaz . Cocuklar hasta olunca evin tadi tuzu olmuyo.Hemde ne hasas yaa ogretmenleri disari cikarmis yarim saat oynatmis benimki aksam pertti bu havalar carpiyo bizi sabahta bogazim dedi ateste geliyo gibi ama gelmez insallah .
Aaa senindemi bogazin dikkat et canim annecigin hasta gormesin seni yine eli kolu dolu gelir annen borekler sarmalar insallah gecer o zamana kadar .
Zencefilli limonlu cay ic canim iyi gelir bogazina bende oglana icireyim bari okuldangelince ..cok gecmis olsun sanada ..
Canim taze zencefil olsa super olur o kuruyu kaynatman lagzim sicak su ile aromasini vermez ..Aynen canım hemde ne hazırlıklar.en son ameliyatımda burdaydı işte... Su böreği yaprak sarma kek ve daha yöresel şeyler.yandım ben
Zencefilli limonlu çay dün akşam yaptım içtim ama zencefilin tadını pek alamadım yaa.şu paket için satılan kök zencefiller var ya ondan 2-3 parça sıcak suda beklettim 5 dk sonra içine 2 dilim limon atıp beklettim ve içtim.sıcak limonlu su tadı geldi hep
Bendeki kuru kök zencefil o zaman.o bitsin önce bari.1 cezve suda kaynatayimmi onu nasıl yapayım canımCanim taze zencefil olsa super olur o kuruyu kaynatman lagzim sicak su ile aromasini vermez ..
Tazesi cok aromali oluyu kabugunu soyup dograyip sicak su ile bekletince muthis bir tat oluyo ...
Evet sendeki kok zencefil kuzumm onu baya kaynat hatta icine varsa kusburnuda koy onun pek tadi cikmaz cunku oyle oyle ic yada ihlamurla bu sekilde tuket canim ..Bendeki kuru kök zencefil o zaman.o bitsin önce bari.1 cezve suda kaynatayimmi onu nasıl yapayım canım
Aynen canım yarın akşam Allah nasip ederse annem baban kızkardeşlerim gelecek.terelelli34 geçmiş olsun canım dış çıkarmak çok zor inşallah cabuk atlatır canım.
angelina35 olmaz inşallah canım pekmez yedir direnci artsın paşanın.
tomurcukkk canım dikkat et aman hasta olma. Annen mi gelecek kaçırdım sanırım sayfalar arasinda.
Oh ne güzel canım gözün aydın şimdiden..Aynen canım yarın akşam Allah nasip ederse annem baban kızkardeşlerim gelecek.
Sana da iyi nöbetler,rabbim güç kuvvet versin
güzel başlangıç 104 le değil 103 lü rakamla başladın 1 aya bir bakmışsın 2 haneliler gelmiş bileKizlaaaar kizlaaar.
100 gr gitmis.
Tartildim.103.9 dort gunde boyle olurmu yavf. Ayy cok sevindim. Bu gazla ben bu kilolari defederim. Tabi sizin sayenizde birde iyiki varsiniz
ooo şimdiden gözün aydın:) ne kadar kalacaklar sadece hafta sonu mu, teyzem yine doldurur taşırır pişirir mis gibi ..Diyemem canım diyemem gülüm :)) hafta sonu annemler gelecek Allah nasip ederse.ufacık bir kaçamak hakkımı haftasonuna saklıyorum.o yüzden çok dikkatli olmalıyım
maşallah erkenci hatun ..Gunaydin fistiklar guzel bir gun olmasi dilegi ile ben her zamanki gibi sporumu yaptimdusumu aldim kahvaltimi yaptim cayimi yudumluyorumm sizler ne alemdesiniz bakiyim ..oglus yine bogazim dedi sabah insallah bisey olmaz off daha iki oldu antibiyotik biteli
Dua edin de hasta olmasin yaa
ablam da yeşil soğanın beyaz baş kısmını yada çiğ patates verirdi çocuklara kendi kendine kemirmeye uğraşırken bol bol sürerlerdi diş etlerine ama yanından ayrılmaz gözetirdi belki soğanın parçası koparsa ağzından hemen almak içinDeneyim canim sagol
aman haa dikkat et gülüm kendine hastalanmaAynen canım hemde ne hazırlıklar.en son ameliyatımda burdaydı işte... Su böreği yaprak sarma kek ve daha yöresel şeyler.yandım ben
allah kolaylık versin tam da gününe denk gelmiş bu nöbetler çok zor ya insanın perti çıkıyor (öğretmen arkadaşlardan biliyorum gözleri düşmüş geliyorlar)Selam canlarım
Bugün bir yandan nöbet bir yandan 23 nisan hazırlıkları ve regl oldum bacaklarim da derman yok resmenhalsiz ve yorgunum regl ve nöbet etkisi sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?