- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.541
Oo baya yogun gecmis canim ayaklarini ilik su ile yika bari olmazsa bi agri kesici alirsin canim evdede yat dinlen is yoksa oglusun nasil oldu huysuzlugu gittimi ?Selam canlarım
Bugün bir yandan nöbet bir yandan 23 nisan hazırlıkları ve regl oldum bacaklarim da derman yok resmenhalsiz ve yorgunum regl ve nöbet etkisi sanırım...
Beslenmesine helva koymustum yemis enerji vermis okuldan alirken cok iyiydi ama sabah mutlaka iciririm canim cok saol ..terelelli34 geçmiş olsun canım dış çıkarmak çok zor inşallah cabuk atlatır canım.
angelina35 olmaz inşallah canım pekmez yedir direnci artsın paşanın.
tomurcukkk canım dikkat et aman hasta olma. Annen mi gelecek kaçırdım sanırım sayfalar arasinda.
Adam seni tontik seviyo kiz laf arasin da vermis ayari iste yadaaaaaooo şimdiden gözün aydın:) ne kadar kalacaklar sadece hafta sonu mu, teyzem yine doldurur taşırır pişirir mis gibi ..
senin eşin de sibel can tarzı balık etli seviyor anlaşılan kemiklerin görünsün istemiyor, benim ki de öyle seviyormuş geçen nerden çıktıysa konu geldi gitti benim çok zayıf olmamın yakışmayacağına sanki zayıfladım kemiklerim göründü de yakışıp yakışmadığı kaldı, ben de dedim tek o kadar zayıflayayım beğenmezsem geri alırım gülüm olur biter buna mı takıldın
Kalcak bende tarti canim carsamba gunune kadar tartilmicim bakem nolcajgüzel başlangıç 104 le değil 103 lü rakamla başladın 1 aya bir bakmışsın 2 haneliler gelmiş bile
annenin baskülü sen de kalacak mı kalmayacaksa kendine en kısa süre de al bir tane bu gün galiba a101 de simbonun ki satılıyordu yakının da varsa bir bak istersen, her zaman aynı tartıyı kullan, sık tartılma günü gününe tutmaz su tutarsın az fazla çıkarsın canın sıkılır motivasyonun bozulmasın değil mi gülüm
Bizimkiler alttan alttan kıskanıyorlar bizi ben sana diyim canımooo şimdiden gözün aydın:) ne kadar kalacaklar sadece hafta sonu mu, teyzem yine doldurur taşırır pişirir mis gibi ..
senin eşin de sibel can tarzı balık etli seviyor anlaşılan kemiklerin görünsün istemiyor, benim ki de öyle seviyormuş geçen nerden çıktıysa konu geldi gitti benim çok zayıf olmamın yakışmayacağına sanki zayıfladım kemiklerim göründü de yakışıp yakışmadığı kaldı, ben de dedim tek o kadar zayıflayayım beğenmezsem geri alırım gülüm olur biter buna mı takıldın
ben son 1-2 senedir çok cadı oldum övünmek olsun olsuuunnn:))Adam seni tontik seviyo kiz laf arasin da vermis ayari iste yadaaaaaanladinn sen onuuu ha ha ha
ablam da yeşil soğanın beyaz baş kısmını yada çiğ patates verirdi çocuklara kendi kendine kemirmeye uğraşırken bol bol sürerlerdi diş etlerine ama yanından ayrılmaz gözetirdi belki soğanın parçası koparsa ağzından hemen almak için
vallaha mıııı abowwwwwBizimkiler alttan alttan kıskanıyorlar bizi ben sana diyim canımçok zayıf fit olup dikkat çekmemizi istemiyorlar.
Benimki ameliyattan sonraki halini de küçük buldu mesela.eskisi daha iyiymiş
ne olacakkk ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLACAAKKKKKKalcak bende tarti canim carsamba gunune kadar tartilmicim bakem nolcaj
Kesinlikle genç kız gibi göstereceksin aranızda yaş farkı görünecek diye istemiyordur eniştevallaha mıııı abowwwww
kız ne güzel toparlandı cıncıkk gibi oldular hahah valla kıskanıyor senin ki
kilo verenlerin öncesi sonrası tv de çıkıyor yada reportajı oluyor ya bildiğin gençleşiyor hepsi ben de arada diyorum bir foto gördüm bildiğin genç kıza dönmüş hatun v.s. aramızda da yaklaşık 10 yaş var acaba ben de daha genç gösteririm diye mi aklına geliyor
Hadi afiyet olsun.çaya çağırmış bak başka birşeyi ellemek yokben kalktım komşu çaya çağırdı kendime bir çeki düzen verip gideyim garii
sonra görüşürüz fıstıklarr
1 fincan sade türk kahvesi yada nescafe yanına 2 kare bitter çikolata ??Kizlar. Ayagimda minnakim yaziyom bunu size. Canim tatli bisiler istiyo ne etsemki bana bir akil verin heleee
Varsa medine hurması+ süt de çok iyi olurdu yada tarçınlı süt iç canımKizlar. Ayagimda minnakim yaziyom bunu size. Canim tatli bisiler istiyo ne etsemki bana bir akil verin heleee
Tesekkur ederim naptim biliyor musunVarsa medine hurması+ süt de çok iyi olurdu yada tarçınlı süt iç canım
oy oy oyyy neyse 1 çay kaşığı ile kalmışsın olsun o kadar daha başlangıçtasın böyle ani krizler gelecek...Tesekkur ederim naptim biliyor musun
Bir cay kasigi sarelle attim agzima
Canim tarcinli sut ic yada icecegin suyun icine kabuk tarcin koy tatli istegini keser .. Boyle krizlere karsi hep hazirlikli ol canim kuru uzum yiyebilirsin hurma mukemmel bir altarnetif yada yoksa meyve uzerine tarcin serp ye dokunmuyorsa ...Kizlar. Ayagimda minnakim yaziyom bunu size. Canim tatli bisiler istiyo ne etsemki bana bir akil verin heleee
Canimm neyseki az yemissin olsun moral bozmak yok hic uzulme ..diyete kaldigin yerden devam nasilsa bozuldu diye arkasini getirme allah yardimcin olsun canim ...Tesekkur ederim naptim biliyor musun
Bir cay kasigi sarelle attim agzima
oy oy oyyy neyse 1 çay kaşığı ile kalmışsın olsun o kadar daha başlangıçtasın böyle ani krizler gelecek...
evde bitter çikolata hurma gün kurusu leblebi kuru üzüm dut kurusu vs gibi sağlıklı atıştırmalıklar bulundurabilirsen canım,böyle durumlarda alternatifin olur
O kavanozu da ulaşamayacağın ve gözünün görmediği bir yere kaldır bence
Yok kizlar kessin diye sadece agzimi tatlandirdim gerisi gelmedi cerez alicam kendime. Son yemegimi yicim simdiCanimm neyseki az yemissin olsun moral bozmak yok hic uzulme ..diyete kaldigin yerden devam nasilsa bozuldu diye arkasini getirme allah yardimcin olsun canim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?