Haydi Yine Yeniden...

Selam canlarım
Bugün bir yandan nöbet bir yandan 23 nisan hazırlıkları ve regl oldum bacaklarim da derman yok resmen halsiz ve yorgunum regl ve nöbet etkisi sanırım...
Oo baya yogun gecmis canim ayaklarini ilik su ile yika bari olmazsa bi agri kesici alirsin canim evdede yat dinlen is yoksa oglusun nasil oldu huysuzlugu gittimi ?

Beslenmesine helva koymustum yemis enerji vermis okuldan alirken cok iyiydi ama sabah mutlaka iciririm canim cok saol ..

Adam seni tontik seviyo kiz laf arasin da vermis ayari iste yadaaaaa anladinn sen onuuu ha ha ha

Kalcak bende tarti canim carsamba gunune kadar tartilmicim bakem nolcaj

Bizimkiler alttan alttan kıskanıyorlar bizi ben sana diyim canım çok zayıf fit olup dikkat çekmemizi istemiyorlar.
Benimki ameliyattan sonraki halini de küçük buldu mesela.eskisi daha iyiymiş

Adam seni tontik seviyo kiz laf arasin da vermis ayari iste yadaaaaa anladinn sen onuuu ha ha ha
ben son 1-2 senedir çok cadı oldum övünmek olsun olsuuunnn:))
kiloma artık hiç laf ettirmiyorum moralim bozulmasın diye zaten görüyor kendi çapım da uğraşıyorum ama gözü göbüşüme v.s. kaysın hemen kedi gibi sarılıp ne güzel yumuşacık lokum gibiyim değil mi diyorum hahahahah
tontik sevmese ne olur heheheh

Bizimkiler alttan alttan kıskanıyorlar bizi ben sana diyim canım çok zayıf fit olup dikkat çekmemizi istemiyorlar.
Benimki ameliyattan sonraki halini de küçük buldu mesela.eskisi daha iyiymiş
vallaha mıııı abowwwww
kız ne güzel toparlandı cıncıkk gibi oldular hahah valla kıskanıyor senin ki
kilo verenlerin öncesi sonrası tv de çıkıyor yada reportajı oluyor ya bildiğin gençleşiyor hepsi ben de arada diyorum bir foto gördüm bildiğin genç kıza dönmüş hatun v.s. aramızda da yaklaşık 10 yaş var acaba ben de daha genç gösteririm diye mi aklına geliyor

Kesinlikle genç kız gibi göstereceksin aranızda yaş farkı görünecek diye istemiyordur enişte

Tesekkur ederim naptim biliyor musun
Bir cay kasigi sarelle attim agzima
oy oy oyyy neyse 1 çay kaşığı ile kalmışsın olsun o kadar daha başlangıçtasın böyle ani krizler gelecek...
evde bitter çikolata hurma gün kurusu leblebi kuru üzüm dut kurusu vs gibi sağlıklı atıştırmalıklar bulundurabilirsen canım,böyle durumlarda alternatifin olur
O kavanozu da ulaşamayacağın ve gözünün görmediği bir yere kaldır bence

Kizlar. Ayagimda minnakim yaziyom bunu size. Canim tatli bisiler istiyo ne etsemki bana bir akil verin heleee
Canim tarcinli sut ic yada icecegin suyun icine kabuk tarcin koy tatli istegini keser .. Boyle krizlere karsi hep hazirlikli ol canim kuru uzum yiyebilirsin hurma mukemmel bir altarnetif yada yoksa meyve uzerine tarcin serp ye dokunmuyorsa ...

Canimm neyseki az yemissin olsun moral bozmak yok hic uzulme ..diyete kaldigin yerden devam nasilsa bozuldu diye arkasini getirme allah yardimcin olsun canim ...
Yok kizlar kessin diye sadece agzimi tatlandirdim gerisi gelmedi cerez alicam kendime. Son yemegimi yicim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…