Haydi Yine Yeniden...

Menun harika canim bugunde senle pisti oldum bizdede ispanak vardi afiyet olsun canim ..

afiyet şifa olsun güzel değişik menü olmuş pancarı hiç yemedim turşusu hariç yemekte de güzel olur büyük ihtimal

Bugun menunu cok begendim canim yuruyusun azi cogu olmaz cok iyi yapmissin yurumekle afiyet olsun canim ...

afiyet şifa olsun güzel değişik menü olmuş pancarı hiç yemedim turşusu hariç yemekte de güzel olur büyük ihtimal
Evet bugun farkli oldu pancar cok yakisti mercimege gercekten cok begendiler buyuk oglum tam bir gurmedir yemekten keyif almazsa cok mutsuz olur corbadan dort kepce yedi dusun artik

menü şahane gülüm afiyet olsun
sporu her gün yapmayı önermiyorlar zaten haftada 1-2 gün bedeni dinlendirin diyorlar bu gün de dinlenme günün olsun :)

ekim2009 canım şükür ağrım geçti haklısın valla arkadaşlarım gelince moral oldu bizde misafire mutlaka gelince ikramlık konur aklıma annem geldi çabuk olan kek olunca onu yaptım
allaha şükür geçmiş , tipik türk kadını misafiri boş çayla yollayamayız, muhabbetle tatlı tatlı yer içeriz ama o muhabbetler sık olunca da oyyy göbeğim çıktı oy kilo aldım diye söyleniriz seviyorum yaa ben ülkem kadınını :)))
ben arada diyorum kadın milleti ağzımız boş durmadan(hiç olmadı çekirdek çitliyoruz biz) iki muhabbet edemeyiz ki heheheh

çok güzel düzenli menün afiyet olsun.. akşam yemeklerimiz aynı olmuş sen ben angelinanın ki :)))

çok güzel bol protein kalsiyum spor da var su da iyi afiyet enerji olsun gülüm

Evet bugun farkli oldu pancar cok yakisti mercimege gercekten cok begendiler buyuk oglum tam bir gurmedir yemekten keyif almazsa cok mutsuz olur corbadan dort kepce yedi dusun artik
pancar şeker pancarı mı, başka türlüsü var mı gerçi onu da bilmiyorum ya
öyleyse arkada şeker fabrikası var anca pis kokusunu çekiyoruz gidiyim de o kadar küspenizi kokladık hele ordan bana bir pancar verin diyim
yarın pazar var bu gün ki gibi rüzgar yağmur olmazsa eşim gider söyleyeyim görürse 1 tane alsın ben de deneyeyim merak ettim cidden

menüm
sabah 8 :55
1 bardak kefir
1 tane iri y. zeytin

öğle 11:30
2 dolma (şeker orucun da yoktu yerken aklıma geldi, bitsin diye yiyordum zaten canımın çektiğinden değildi)
2 kase cacık

akşam 1 19 :10
2 kaşık yoğurt

akşam 2 20 :00
1 servis. k ıspanak kavurması üstüne sarımsaklı yoğurt

su şimdilik 2.5 lt
spor yok
kös kös oturdum iş bile yapmadım , akşam üstü üşüme krizi tuttu 20 dk hırka battaniye yorgan yattım benim malum dönem dünden beri çok aşırı çift korumaya rağmen üst baş batırıyor bu gün de çok yoğun ondan üşüme tuttu galiba, halsizlikte çok fazlaydı yarına daha iyi olurum azıcık hareket ederim inşallah

Bol süt ürünü en güzelinden yoğun olmak iyi mi kötü mü bilmiyorum benim ilk 3 gün çok sonra 10 günü tamamlayacak şekilde az geliyor hep dua ederim ilk 2 gün evde olayım diye ki bende her an olabilirim inşallah cumartesi başlarsa rahat olacak

Menün çok güzelmiş canım afiyet olsun. O halsizlik ve baş ağrısı bende de var. Resmen coxuklarin sesini kaldıramıyorum

Sohbet ederken ikramlık olmazsa olmazımız sonrası göbek çıktı demelerde var bugün yürüyüşte yağmura yakalanınca yakında oturan birini ziyarete geçtik nescafe yanında kurabiye bisküvi bişeyler ikram etti dedim yürüyüş sonrası kurabiye olmaz aaaaa benimki çok güzel olur dedi ama ben sohbetle olayı kapatıp nescafe ile kurtardım o göbek olmasın yeter ki

Yok canim kirmizi pancar seker pancari cok kotu kokuyor biliyorum ..kirmizi pancari marketlerden cok ucuza bulabilirsin benn 2 lirami ne vermistim kilosuna ... seker pancari hem kalorili canim bu mor renkli turp gibi

benim ilk bir kaç gün az sonra ki 2-3 gün çok aşırı sonra yine az 10 ile 12 gün arası bazen 15 güne bile çıkıyor toplam süresi
ne az az olsa ne de çok fazla normal olsa biz de perişan olmasak ne güzel olur çalışanlara çok daha zor valla

Menun cok guzel canim afiyet olsun . ... ayy kiyamamm cokmu yogun oluyorsun amann yat dinlen canim kalma bosver isi gucu insan halsiz kalir boyle durumda ...

yarım saat yürüdüğüne de acımamış senin arkadaşın :)))
sen güzel kurtarmışsın harikasınn
benim de bu gün gittiğim arkadaş böreğe ısrar etti incecik zaten ne olacak bundan diye, öğleye doğru yedim aç değilim akşama kadar ağzıma lokma sürmem diyince 1 tabağa doldurdu gelirken elime verdi, sonra yersin diyor olmadı oğlun yer diyor benimkiler hemen hakladılar börekleri şükür kalmadı:)

Yok canim kirmizi pancar seker pancari cok kotu kokuyor biliyorum ..kirmizi pancari marketlerden cok ucuza bulabilirsin benn 2 lirami ne vermistim kilosuna ... seker pancari hem kalorili canim bu mor renkli turp gibi
canoom az önce kk de bir yerde okudum senin bu bahsettiğin pancarla kür tarifi vermişlerdi zayıflatan pancar deteksu diyordu tarifi alıntıladım
O zaman hazırlayacağımız Akşam Detoksu için içeriğimizi hazırlayalım:

1. 3 Adet Taze Pancar (Sert, yuvarlak, lekesiz ve yoğun kırmızı renkte olanları tercih edin.)
2. Probiyotik (100 ml)

Akşam Detoksu Hazırlanışı

3 adet pancarınızı yıkadıktan sonra 4 parçaya bölün ve meyve sıkacağında sıkın. Posasını tekrar sıkmayın.

Çıkardığınız pancar suyuna 1 Ölçek (5 ml / 1 tatlı kaşığı) Probiyotik ekleyin ve hafifçe karıştırın.

Bunu her akşam yemeği öncesi veya yemek sırasında için. Hem yemeği az yiyeceğiniz gibi hem de sindirim sisteminizi düzenleyecek ve kilo vermenizi hızlandıracaktır.

Benim oyle cok uzun olmuyo canim zaten kanim dusukken 3 gun oluyodu bende menopoz baslangici saniyodum ama simdi kan duzeyi yukselince oda 5 gune cikti yani normale dondum cok sukur ..senin spralden boyle oluyo galiba benim komsuda senin gibi 15 gun surer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…