Haydi Yine Yeniden...

Ben bu kuru ilk kez duydum canim hic bilmiyorum ama pancar benim kullandigimdan kirmizi vede sert hatta soyarken eldiven taktim ellerime gecmesin kirmizisi diye ...

Menun cok guzel canim afiyet olsun . ... ayy kiyamamm cokmu yogun oluyorsun amann yat dinlen canim kalma bosver isi gucu insan halsiz kalir boyle durumda ...
çift pet üstüne tayt kıpırdamasın diye üstüne eşofman giyip yattım 2 saat sonra kalktım ki eyvah eyvahh hemen duşa girdim
komşuya da gitmek istemedim korkuma ısrara edince gittim erken kalktım tam zamanın da kalkmışım 10 dk daha otursam rezil olacakmışım :)) yarına normale döner nasıl olsa bu geceyi de bir atlatsam tamamdır :)))

Bol karbonlu menumu vereyim
Sabah 8.30
2 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
1 cay bard sut

Ara 11.30
1 gun kurusu
1 yuvarlak misirli pirinc patlagi

Oglen 14
1 kase manti
1 kase yogurt

Aksam 19.30
1 lavas durum tavuk doner
1 sise ayran

Su 2.5 litre
Is cikisi kuzene kiyafet bakmaya ciktik dugun var. cok dolastik carsida yemegide disarda yemek durumunda kaldik.oglende manti yedigim icin aksami hafif gecircektim guya...

evet spral yaparmış doktor öyle demişti
eşim bu gün diyince aklıma geldi ev de supradyn all day var karışık vitamin mineral demir v.s. içerikli ya ondan kullan dedi
yarın da çok olursa kullanıcam, demir ilacı da var ama onu kullanmak istemiyorum :)

Off offf mercimek beni mahvetti yaa karnim cok sistii biktim bu bakliyat siskinliginden karnim patliycak gibi suan boyle geziyorum
Ama el mahkum kani dusurmemem lagzim tek pekmezle olacak is degilki bu
gülüm pişirirken içine bir iki tutam kimyon atmıyor musun mide gazını engeller o kadar şişmezsin

Ama bu cok zor bir durum canim su hastalarin kullandigi ince hasta bezleri var onlardan kullan ilk gunler icin olmazsa annem yazik menopoza girerken boyle olduda onlardan kullandi hep kadincagiz ...kadin olmak ne zor yarabbim

Canim biraz karbon olmus hic boyle yapmazdin sen ama olsun bi mecburiyet olmus yarin kaldigin yerden devam edersin afiyet olsun ..

doğruyu söyleyeyim mi ben mantıya karbonhidrat gözüyle bakmıyorum tam tersi dengeli yemek gözüyle bakıyorum
hem protein hem kalsiyum hem karbonhidrat dengeli bir yemek bence 3 sene önce bir komşu özel diyetisyen yaşam koçu v.s. olan birine gidiyordu, kadının kocaman dairesi özel aletleri ne yiyince dokunur ne faydalı ölçen biçen her şeyi vardı, bir defa da ben de gittim sonra beraber alışveriş yapacaktık onun için, öğle yemeğine ne yiyeyim alışveriş yapıcaz acıkmaya da başladım dedi arkadaş, diyetisyen sokağın köşeden dönünce mantıcı var git mantı ye dedi :))

lavaşta zaten inceciktir çok vicdan yapma bence yarına dengeyi bulursun nasıl olsa

Yarin kullan canim madem destek var evde ben artik daha dikkatliyim emin ol ilac kullanmak istemezsin cok pis kilo yapiyo namissizz he he he agzima yapisti bu lafta namisiizz

Ama bu cok zor bir durum canim su hastalarin kullandigi ince hasta bezleri var onlardan kullan ilk gunler icin olmazsa annem yazik menopoza girerken boyle olduda onlardan kullandi hep kadincagiz ...kadin olmak ne zor yarabbim
her defasın da bu kadar coşmuyor arada yüzümün rengi değişecek kadar çoook aşırı oluyor aslında aklıma da gelmişti bir ara hasta pedi mi alsam diye sonra vaz geçmiştim :)

Kimyonmuuuuu abooooo o beni varya kesin catlatir herkesi rahatlatir beni kup gibi yapar bana dokunan baharatlarin basini cekiyo namissiz ...
eşim de aynını derdi kimyon bana dokunuyor iyice şişiriyor diye ben çok az az başlayıp zamanla normal miktarda kullandım kimyonu şimdi ne reflü ne oyy çatlıycam lafı ne de gak guk yapma kalmadı şükür 2 senemi aldı adamın midesini düzeltmem :)) şimdi kimyon katmıyorum kuru baklagillere kuru fasulye de nohutta mercimekte yiyor, dolma köfte etli kıymalı yemeklere katıyorum kimyonu

Yarin kullan canim madem destek var evde ben artik daha dikkatliyim emin ol ilac kullanmak istemezsin cok pis kilo yapiyo namissizz he he he agzima yapisti bu lafta namisiizz
namısıszz dedikçe aklıma şener şen geliyor ayy çok da severim oyunculuğunu hoşuma gitti de dee

Karnim suan dokuz aylik oldu dogurdum doguracamm ay kizim olsa bariii
hahahaha uyanık pat diye kız anası olacak :))
sana bir şey diyim hemen dene işe yarayıp yaramadığını da yazarsın
şimdi git rahat bir yere boynun biraz yukarda kalacak şekilde uzan hafif yan da yatabilirsin önemli olan biraz yüksek yastık
sonra 4 saniyede nefesi al 3-4 sn tut 4 saniyede ver 5-6 tur tekararla hafifleme hissetmezsen bi 4-5 tur daha tekrarla

Ayy hic fena olmazdi yani
Canim hani bebekleri yuz ustu yatirirlarya oyle yattim valla iyi geldi bide pispisliyan olsaa ohhh mis gibin uyurummm

Ayy hic fena olmazdi yani
Canim hani bebekleri yuz ustu yatirirlarya oyle yattim valla iyi geldi bide pispisliyan olsaa ohhh mis gibin uyurummm
hala şiş hissediyorsun eğer geğirti olmadıysa bu defa daha derin karnının altına doğru nefesini ittirerek al 5-6 sn de al 5-6 tut 5-6 sn de yavaş yavaş ver
uyma kız daha erken :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…