Haydi Yine Yeniden...

Menun harika olmus canim.yuruyus falan on numara.chia bende almak istiyorum ne zamandir ekim2009 senin menulerde de gordum canim bi ara.tavsiye eder misin sendeki etkileri nasildi?

Muthis bir menu canim?reglin etkisi ve bu menu ile daha da ekside olacaksin

Super menun canim,bu menulerle hedefine cabuk ulasacaksin insallah,

Sporuyla ve yediklerinle tam diyetlik bir gun olmus canim

Hele sukur sabah erken midene birseyler girmis bu sefer,menun bugun daha iyi canim,gecmis olsun bu arada,bendede spiral var ama o kadar uzun ve yogun olmuyor benimki

Kiz erken olurmu sabah ben 6 da kalkiyorum dahada yatmiyorum
dediğime bakma bende 7 de kalktım geri de uyumadım şimdi uykum geliyor gibi yarım saate nasıl olsa geri kaçar yine gecenin bir yarısı yatarım tedirginlikten zaten erken yatmam her gün pijama çarşaf mı yıkıycam :)))

Olsun canim ödül olmuş olsun annenin yiyeceklerine dikkat et kuzum gerekirse dondurucuya at :)))
Karnim suan dokuz aylik oldu dogurdum doguracamm ay kizim olsa bariii
Allah seni ya

Biliyo musun oda aynısını yaptı evde yenir diye poşete koydu ben üstümü çıkarıp toparlanana kadar tabak bitmişti

Slm kizlar hayirli geceler. Ben uyumadim bizimki hala uyumadi ama ben pertoyun oynuyo oturmus karsimda sinirlerim bozuldu
Ay yaa çok zor canım sabretmek tek çare sağlığı yerinde olsun deliksiz uyuyacağımiz zamanlar da gelir inşallah

@ tomurcukkk demek enişte kıskançlığa başlamış ben şişme yelekli resmini çok beğenmiştim benim eşim aksine daha zayıf olmamı istiyor
Aynen canım iyiden iyiye kıskanmaya başladı valla.kendisi de kilo aldıkça alıyor belkide ondandır

Günaydın canım,gece uyuyamamışsın,sabah da erkencisin anladığım kadarıyla Nasıl oldu paşa daha iyi mi?
Iyi Allaha sukur birseyi yoktu, ama cirit atti evin icinde gece. Abisi uyuyordu gitti "abee abee" cagirdi. Uyamayinca annanesine dondu"adade adade" oda uyanmayinca geldi ayagima yatti uyumaya karar verdi ve 1.30 da uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…