Haydi Yine Yeniden...

Iy

Iyi suanda cok sukur uyuyor ogleden sonra cikacagiz. Sinirleri yipranmis sadece kafa dagitmasi gerekiyor. Evine gindermicem biraz kalsin bende kafasini toparlasim
Ah canim benimm cok uzuldum annene baban hayattami peki annen cokmu ince fikirli bi kadin oyle ince dusunen insanlarin sinirleri cok cabuk yipraniyor biz kadinlar hep kendimize yapiyoruz varya Insallah kisa surede toparlar annen canim ..

Kizlarrrrrrrrrrrrrrr dogdu bebisimizzz cok sukurr
Hepinizden allah ragzi olsunn
Rabbim olmayan herkese versin allahim herkese tattirsin bu duyguyu
gözünüz aydın gülüm rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
ne oldu kız mı erkek mi adı ne olacak belli mi:)

Haftaya nasıl başladık? Ben sabah protein öğlen sebze akşama da olabildiğince hafif geçireceğim.Haftasonum cıslarla geçti çünkü,en kısa sürede telafi etmem lazım onu

Haftaya nasıl başladık? Ben sabah protein öğlen sebze akşama da olabildiğince hafif geçireceğim.Haftasonum cıslarla geçti çünkü,en kısa sürede telafi etmem lazım onu
Bende sabah artıdaydım maalesef çarşambaya kadar toparlamam lazım. Guzel yöntem canım yulaf da eksi getiriyor haberin olsun

gözünüz aydın gülüm rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
ne oldu kız mı erkek mi adı ne olacak belli mi:)
Saol canim kizimiz oldu ismi belli degil daha kararsiz kalmislardi ...bebegimiz annesinin kucagina gelsinde isim konur yaa daha annesini bile koklamadi kuzum

Selamm kizlarr bebegimiz yogun bakimda anneye veremediler sezeryan ile dogdugu icin bebek dogum sendromuna girmis oksijen cikinca bebegimizin kalp atislari hizlaniyormus
Dua edin bisey olmasin bebisimize

Saol kuzum birde su yogun bakimdan ciksaydi kuzum
Çıkar canım Allah'ın izniyle.benim oğlan da 8 aylık doğdu kuvözde kaldı kaç gün.solunum problemi oluyor minicik ciğerleri var tabii.Sezeryanda bu tip durumlar oluyor genelde.o tip ortamlar daha steril hassas.çıkar yakında merak etmeyin hiç canım

Allah ragzi olsun canimm ..insan basina gelmeyince bilmezmis bende duymustum ama iste anneciginin kucagina vermeyince cok uzulduk .. doktorda aynen senin dedigin gibi demis odadan daha temiz ve steril olur daha iyi gozlemlenir demis annesini emmedi hic .. mama veriyolarmis simdilik cok zormus valla sabahtan beri basim agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…