- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.821
Ah canim benimm cok uzuldum annene baban hayattami peki annen cokmu ince fikirli bi kadin oyle ince dusunen insanlarin sinirleri cok cabuk yipraniyor biz kadinlar hep kendimize yapiyoruz varyaIy
Iyi suanda cok sukur uyuyor ogleden sonra cikacagiz. Sinirleri yipranmis sadece kafa dagitmasi gerekiyor. Evine gindermicem biraz kalsin bende kafasini toparlasim
Ayy canim yaaa senindemi yok kiz kardesinn benim de yokk olsun iki turlude yegen ..Bol bol halayım tam 7 kere oldum ama teyze olmayacağım senin için çok sevindim sağ salim kucağınıza bebeğinizi alın inşallah dualarımız seninle
Tesekkur ederim canim benimm cok saol ..Gözünüz aydın canım,sağlıklı sıhhatli bir şekilde kurtulur inşallah gelininiz,bebiş de hayırlı uğurlu gelir inşallah.
Amin canım Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.Hadi gözünüz aydınKizlarrrrrrrrrrrrrrr dogdu bebisimizzzcok sukurr
Hepinizden allah ragzi olsunn
Rabbim olmayan herkese versin allahim herkese tattirsin bu duyguyu
Hayırlı sağlıklı huzurlu bir evlat olsun analı babalı büyüsün inşallahKizlarrrrrrrrrrrrrrr dogdu bebisimizzzcok sukurr
gözünüz aydın gülüm rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinKizlarrrrrrrrrrrrrrr dogdu bebisimizzzcok sukurr
Bende sabah artıdaydım maalesefHaftaya nasıl başladık? Ben sabah protein öğlen sebze akşama da olabildiğince hafif geçireceğim.Haftasonum cıslarla geçti çünkü,en kısa sürede telafi etmem lazım onu
Saol canim allah ragzi olsun ..
Saol canim kizimiz oldu ismi belli degil daha kararsiz kalmislardi ...bebegimiz annesinin kucagina gelsinde isim konur yaa daha annesini bile koklamadi kuzumgözünüz aydın gülüm rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
ne oldu kız mı erkek mi adı ne olacak belli mi:)
Allah ragzi olsun canim benim .Hayırlı sağlıklı huzurlu bir evlat olsun analı babalı büyüsün inşallah
Saol kuzum birde su yogun bakimdan ciksaydi kuzumAmin canım Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah.Hadi gözünüz aydın
Selamm kizlarr bebegimiz yogun bakimdaanneye veremediler sezeryan ile dogdugu icin bebek dogum sendromuna girmis oksijen cikinca bebegimizin kalp atislari hizlaniyormus
Dua edin bisey olmasin bebisimize
Çıkar canım Allah'ın izniyle.benim oğlan da 8 aylık doğdu kuvözde kaldı kaç gün.solunum problemi oluyor minicik ciğerleri var tabii.Sezeryanda bu tip durumlar oluyor genelde.o tip ortamlar daha steril hassas.çıkar yakında merak etmeyin hiç canımSaol kuzum birde su yogun bakimdan ciksaydi kuzum
Gecmis olsun canim. Allahin izniyle cabucak toparlanip cikar. Annesiyle kavusur bir an once . Anneli babali buyusunSaol kuzum birde su yogun bakimdan ciksaydi kuzum
Allah ragzi olsun canimm ..insan basina gelmeyince bilmezmis bende duymustum ama iste anneciginin kucagina vermeyince cok uzulduk .. doktorda aynen senin dedigin gibi demis odadan daha temiz ve steril olur daha iyi gozlemlenir demis annesini emmedi hic .. mama veriyolarmis simdilik cok zormus valla sabahtan beri basim agriyorÇıkar canım Allah'ın izniyle.benim oğlan da 8 aylık doğdu kuvözde kaldı kaç gün.solunum problemi oluyor minicik ciğerleri var tabii.Sezeryanda bu tip durumlar oluyor genelde.o tip ortamlar daha steril hassas.çıkar yakında merak etmeyin hiç canım
Tesekkur ederim canimm aminn insallah ....Gecmis olsun canim. Allahin izniyle cabucak toparlanip cikar. Annesiyle kavusur bir an once . Anneli babali buyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?