Haydi Yine Yeniden...

Menumude vereyim dunde veremedim gerci herhangi bi kacamagim olmadi cok sukur regl eli kulaginda sistim yine
Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Sekiz zeytin
Domates salatalik
Bir ck bal
Bir kup helva
Sekersiz cay
Oglen yok gozumu acamadim agridan
Aksam 16 30
Bir kepce sehriyeli tavuk corbasi
Bir catal spagetti
Bes kasik yogurt
Su 2 litre
Spor 14 579 adim hizli tempoda erkenden yurudum

Selamm kizlarr bebegimiz yogun bakimda anneye veremediler sezeryan ile dogdugu icin bebek dogum sendromuna girmis oksijen cikinca bebegimizin kalp atislari hizlaniyormus
Dua edin bisey olmasin bebisimize
Canım rabbimin izniyle daha sağlıklı çıkacak oradan. Dualarımız minikleee... sende kendine dikkat et canım arkadaşımın bebisi 6 aylık doğdu aylarca kucağına alamadı 2 gr alsa seviniyorlardi şimdi daha yeni çıktı.. tüm yavrulara şifa versin Rabbim.

Menümü vereyim
Sabah: 3 kaşık yulaf yarım kk peynir 1 yumurta maydanoz 1 çay bardağı sütten omlet

Ara: sade nescafe 1 kaşık kuru üzüm

Öğle: kk peynir 3 catal sucuklu yumurta
3 zeytin Domates salatalik

Ara Türk kahvesi 1 hurma

Aksam 18.00: 1 kepçe çorba
2 tane karnıyarık ve 1 kase cacık
Ara Türk kahvesi 1 hurma
bitki caylari , 2.5 litre su

En çok adım sayını beğendim az olmuş sanki bugün daha özel olaylar olunca yiyemedim tabi üzülme inşallah bebeğimiz orda emniyetli kucaklarda tez zamanda şifa bulup anasının kucağınada gelecek

Bol eksi getirecek bir menü artı sebebi regl yüzündendir menülerin gayet güzeldi

Kahvaltı
1 dilim ıspanaklı börek, nesfitli süt
Ara 10:15
Muz
Öğle 12:20
1 kase tavuk çorbası, 3 yk erişte, 4 yk patatesli tavuklu susuz bi yemek,
cacık ( lokantada en hafif bunu buldum )
Ara 17:10
Türk kahvesi, 2 çatal kızımın kremasını yiyip alt kekinden kalan kısım
Akşam 18 :15
Yeşil mercimek haşladım yoğurt pul biber salatalık karışımı
Ara
Avuçiçi karışık kuruyemiş
Su 2.5 litre

Sabah 8.15
2 adet haslanmis yumurta

Ara 11
1 buyuk kupa sicak süt

Oglen 14.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Ara 17
1 adet gun kurusu

Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
4 yk taze fasulye pişti oldu yine

Su 2.5 litre

Guzel menu canim afiyet olsun ..

Saol canim sabah baya iyi yurudum oglene kadar iyiydim bebegi yogun bakim unitesine aldilar diyince birden bi agri girdi basima yiyemedim birde aksama kadar telefonla konustum yemek aklima bile gelmedi ne yalan diyim ...

Aksamin yine cok guzel afiyet olsun canim ..

Sabah 8.15
2 adet haslanmis yumurta

Ara 11
1 buyuk kupa sicak süt

Oglen 14.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Ara 17
1 adet gun kurusu

Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi

Su 2.5 litre
Afiyet olsun canim ne diyelim artik hangisi daha lezzetliydi bakiyimm

Menun az canim diger gunlerine gore ama eminim istahin gitmistir haklisin da.insallah hersey cok guzel olacak canim

Menun cok guzel canim ve seker orucuna uygun olmus yine.karniyarigi ekmeksiz ve pilavsiz yiyebilmek zaten herseye bedel

Aksaminla dengeli bir menu olmus canim.
Aksam yediginle ilgili bir tavsiyem olcak.form corba derdik biz ona daha once bulundugumuz gunlukte bi arkadas yapiyordu diyetisten tavsiyesiydi
1 kaseye yakin yogurt
2 yk haslanmis nohut
2 yk haslanmis yesil mercimek
2 yk haslanmis asurelik bugday...
Ister hafif sulandir corba gibi ic ister kati ye.pulbiber nane ile tatlandirabilirsin tercihen.o arkadas guzel kilo vermisti.bende uygulamistim tok tutuyor ve hafif oldugundan gunu kurtariyordu...

Afiyet olsun canim ne diyelim artik hangisi daha lezzetliydi bakiyimm
Oglenkini ben pisirdim yeni mahsul sera fasulyesi oyle aman aman tadi yoktu aksamkini kv pisirmis ama yazdan ben hazirlayip koymustum buzluga onu indirmis.sari fasulyeydi aksamki icli ve daha lezzetli bir cins tabii

tomurcukkk biliyorum dediğin tarifi biz yazın çok yaparız benim şimdiki amacım yoğurdun değerini artırmak karnım biraz daha indi gibi ayyyy inşalllah kocamın yanına gittiğimde fıstık gibi gitcem çok istiyorum

Insallah canim insallah neden olmasin sen isteyince neler basariyorsun bunun mu ustesinden gelemeyeceksin.kac kilo attin ustunden simdiye kadar bence bu halinle bile gayet fistiksin

Insallah canim insallah neden olmasin sen isteyince neler basariyorsun bunun mu ustesinden gelemeyeceksin.kac kilo attin ustunden simdiye kadar bence bu halinle bile gayet fistiksin
sağol canım arkadaşım şimdi bi azim geldi bunu değerlendirmem lazım ilk zamanki gibi hissediyorum bunlardan da kurtulacağım hep beraber kurtaracağız

Afiyet olsun canım menünü beğendim..
Aksam dengel3nmis afiyet bol eksi olsun. Azmin boşa çıkmayacak canım..
Sabah 8.15
2 adet haslanmis yumurta

Ara 11
1 buyuk kupa sicak süt

Oglen 14.30
1 tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Ara 17
1 adet gun kurusu

Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi

Su 2.5 litre
Hafif bir yemek pisti olmuş canım çok güzel bir menü olmuş yine..

menü
sabah 10 :30
2 haşlama yumurta
domates salatalık
1.kk kadar antep peyniri
1 bardak sıcak süte nescafe(cevizle süt kahvaltınan 15 dk önce )
2 ceviz

akşam 17 :45
3 hurma
5-6 çiğ fındık

akşam 18 :30
yarım avuç içi kadar tavuk göğüs
5 kaşık yoğurtlu bakla
1 k. siyah fasulye salatası
yarım cevizli açma niyetiyle yapılan kuru çörek gibi bişey

22: 30 2 hurma çayla:)

çayı şimdi içicem yin erkenden yattım kalktım çay koydum anca oldu
menülere sonra gelip yorum yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…