Haydi Yine Yeniden...

Menün çok güzel canım şeker orucu ile yenilendin bundan sonrası da güzel olacak
Sabah 1 dilim kasar peynir
5 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
Oglen mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Yogurt
Ara
turk kahvesi
Aksam bir tabak ispanak
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
Az once yarim bardak sut ictim
Bu menülerle istediğin kiloya dusmemen kaçınılmaz canım harika gidiyorsun

Selam kizlar gunaydin.dun gozumde hafif bi kanlanma oldu ve ihmal etmeyip hemen doktora gittim sabah.yine üveit atagi olmus.damlalara basladik.Allahtan arka uveit degil yoksa kortizon alacaktim yine.bagisiklik uyutan ilacima tekrar baslamam gerekecek o var iste...

Gunaydin canimm ... ayy kiyamamm cok uzuldum atak yasadigina.. galiba bu mevsimde oluyo sana gecen senede oyle oldu dikkat et canim benim ...bu bagisiklik uyutan ilac kortizonlumu peki oyleyse tekrar tussuz yemeye baslaman gerekecek ...olsun sagligin yerinde olsunda tek tuzsuz yersin napican ..cok gecmis olsun canimm benimm ..

Gunaydin kizlar sabah regl oldum tabiki artilarda arkasindan gelmis valla kiloyuda taktigim yok tek derdim minik kuzum yogun bakimdan ciksin anneyi taburcu ettiler bebegimizi vermediler off off eli bos gitti evine gelinimiz kolay degil daha yavrusunu kucagina bile alamadi benden boyle kizlar moraller yerlerde ........

Yok canm kortizonlu değil o ilaç ama kortizondan daha ağır bir ilaç.kan değerlerini çok bozuyor.tekrar başa döndüm o ilacı uzun bi süre kullanmam gerekecek.tuzsuz yememe gerek yok ama.Dediğim gibi tek sevindirici tarafı arka üveit olmaması.
Hayırlısı Allahtan.Başka bir şey için hastaneye gitmiştim hadi bi de göz doktoruma uğrayayım dedim hafif kanlanma vardı.ihmal etmemenin avantajını yaşadım yani...
Bana sıkıntı verecek tek şey göz bebeği büyüten damlalar başları yine,hayat bulanıklaştı anlayacağın...

Reglden de ziyade stres seni artı yapmıştır canım.Gelininizin yaşadığı herşeyi birebir yaşadım gerçekten çok zor ama orada olduğunu ve iyi bakıldığını düşünsün hep.Eve eli boş dönmüş olmuyor tam anlamıyla canım.Rabbim şifasını versin inşallah kısa sürede gelir yuvasına

selam hatunlar :)
sabah erkenden iç hatın çalma sesine kalktım komşum diğer komşuya lazım olan şey bende var mı diye aramış, uyuyamadım geri evi topalrdım 11 gibi diğer binada ki komşuya kahveye gittim geldim ve gece 4 de ben hala uyumaya çalışıyordum dün soğukta çok oturunca gece de debelendim haliyle :))
tevafuk55 gülüm bu şeker orucunun bana faydası olmadı sanki sadece 100 gram eksi vardı dün tartıldığım da
tomurcukkk çok geçmiş olsun ve buna şükür kortizon kullanman gerekmeyecek damla da çabuk işe yarar inşallah
angelina35 hayırlısıyla bebeği de taburcu ederler, bir toplansın yeter ki
M Melrin maşallah canımcım azmin tam anlamıyla doruklar da böyle devam eder inşallah ben de feyz alırım senden :)
terelelli34 senin durumun nasıl gülüm annen biraz daha iyi oldu mu

Kahvaltını böyle sağlam okuyunca çok seviniyorum.Menün de harika.Lanetli 96 ya güle güleeee :))

Sabah 1 dilim kasar peynir
5 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
Oglen mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Yogurt
Ara
turk kahvesi
Aksam bir tabak ispanak
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
Az once yarim bardak sut ictim
Menün gayet iyi canım.Bu haftaki kilonu çok merak ediyorum bence çok güzel bir rakam göreceksin

Slm kızlar
angelina35 iyi düşünelim iyi olsun inşallah yakında kucağınıza alacaksınız bebeğinizi annesine bol moral verin sütü gelsin diye
tomurcukkk tedbirli olmanın faydasını görmüşsün ilerlemeden küçük tedavilerle kurtul inşallah bu rahatsızlıktan
ekim2009 ooooo içli köfte en güzelinden şimdiden ellerine sağlık sende garantiye almışsın ön hazırlık

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın.. bu arada göz bebeği büyüten damlayı sürekli mi kullanacaksın..

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın.. bu arada göz bebeği büyüten damlayı sürekli mi kullanacaksın..
Teşekkürler canım,her zaman değil,şuan kortizonlu bir damla kullanıyorum o gözbebeğinde yapışıklık yapmasın diye kullanacağım,damla tedavisi süresince yani

Olsun canim saglik icin kullanicaksin bak bende dort ay kac tane ilac igne oldum birde yan etkileri yuzumun her yeri sivilce olmustu hos halen etkileri gecmis degil ya goz bebegi buyuten ilacta ne zor be gulum hatirliyorumda gecen sene o ilaci kullanirken az kahrimizi cekmedin herseye ragmen yazdin tablomuzu yaptin kiz biz senin hakkini nasil oderiz Allah ragzi olsun senden canim benim

Saol canim benim ..

Insallah guzel olsun diye temenni ediyorumm ...

Amann valla ne arti yapti bilmiyorum bildigin yarim dunya oldumm ...
Bebek iyi olsaydi annesiyle gelecekti olmadi rabbim insallah verecek sifasini oda kavusacak anacigina ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…