- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.861
Menün çok güzel canım şeker orucu ile yenilendin bundan sonrası da güzel olacakmenü
sabah 10 :30
2 haşlama yumurta
domates salatalık
1.kk kadar antep peyniri
1 bardak sıcak süte nescafe(cevizle süt kahvaltınan 15 dk önce )
2 ceviz
akşam 17 :45
3 hurma
5-6 çiğ fındık
akşam 18 :30
yarım avuç içi kadar tavuk göğüs
5 kaşık yoğurtlu bakla
1 k. siyah fasulye salatası
yarım cevizli açma niyetiyle yapılan kuru çörek gibi bişey
22: 30 2 hurma çayla:)
çayı şimdi içicem yin erkenden yattım kalktım çay koydum anca oldu
menülere sonra gelip yorum yapıcam
Bu menülerle istediğin kiloya dusmemen kaçınılmaz canım harika gidiyorsunSabah 1 dilim kasar peynir
5 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
Oglen mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Yogurt
Ara
turk kahvesi
Aksam bir tabak ispanak
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
Az once yarim bardak sut ictim
Gunaydin canimm ... ayy kiyamamm cok uzuldum atak yasadigina.. galiba bu mevsimde oluyo sana gecen senede oyle oldu dikkat et canim benim ...bu bagisiklik uyutan ilac kortizonlumu peki oyleyse tekrar tussuz yemeye baslaman gerekecek ...olsun sagligin yerinde olsunda tek tuzsuz yersin napican ..cok gecmis olsun canimm benimm ..Selam kizlar gunaydin.dun gozumde hafif bi kanlanma oldu ve ihmal etmeyip hemen doktora gittim sabah.yine üveit atagi olmus.damlalara basladik.Allahtan arka uveit degil yoksa kortizon alacaktim yine.bagisiklik uyutan ilacima tekrar baslamam gerekecek o var iste...
Yok canm kortizonlu değil o ilaç ama kortizondan daha ağır bir ilaç.kan değerlerini çok bozuyor.tekrar başa döndüm o ilacı uzun bi süre kullanmam gerekecek.tuzsuz yememe gerek yok ama.Dediğim gibi tek sevindirici tarafı arka üveit olmaması.Gunaydin canimm ... ayy kiyamamm cok uzuldum atak yasadigina.. galiba bu mevsimde oluyo sana gecen senede oyle oldu dikkat et canim benim ...bu bagisiklik uyutan ilac kortizonlumu peki oyleyse tekrar tussuz yemeye baslaman gerekecek ...olsun sagligin yerinde olsunda tek tuzsuz yersin napican ..cok gecmis olsun canimm benimm ..
Reglden de ziyade stres seni artı yapmıştır canım.Gelininizin yaşadığı herşeyi birebir yaşadım gerçekten çok zor ama orada olduğunu ve iyi bakıldığını düşünsün hep.Eve eli boş dönmüş olmuyor tam anlamıyla canım.Rabbim şifasını versin inşallah kısa sürede gelir yuvasınaGunaydin kizlar sabah regl oldum tabiki artilarda arkasindan gelmis valla kiloyuda taktigim yok tek derdim minik kuzum yogun bakimdan ciksin anneyi taburcu ettiler bebegimizi vermedileroff off eli bos gitti evine gelinimiz kolay degil daha yavrusunu kucagina bile alamadi benden boyle kizlar moraller yerlerde ........
Kahvaltını böyle sağlam okuyunca çok seviniyorum.Menün de harika.Lanetli 96 ya güle güleeee :))menü
sabah 10 :30
2 haşlama yumurta
domates salatalık
1.kk kadar antep peyniri
1 bardak sıcak süte nescafe(cevizle süt kahvaltınan 15 dk önce )
2 ceviz
akşam 17 :45
3 hurma
5-6 çiğ fındık
akşam 18 :30
yarım avuç içi kadar tavuk göğüs
5 kaşık yoğurtlu bakla
1 k. siyah fasulye salatası
yarım cevizli açma niyetiyle yapılan kuru çörek gibi bişey
22: 30 2 hurma çayla:)
çayı şimdi içicem yin erkenden yattım kalktım çay koydum anca oldu
menülere sonra gelip yorum yapıcam
Menün gayet iyi canım.Bu haftaki kilonu çok merak ediyorum bence çok güzel bir rakam göreceksinSabah 1 dilim kasar peynir
5 zeytin
1 yumurta
2 dilim ekmek
Oglen mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Yogurt
Ara
turk kahvesi
Aksam bir tabak ispanak
Bir kase yogurt
1 dilim ekmek
Az once yarim bardak sut ictim
Kolay gelsin canım,ellerine sağlık şimdidenveee ben kolları sıvayıp içli köfteye girişiyorum öğleden sonra misafir gelme ihtimali olabilir yada dışarı çıkma ihtimali, erkenden akşamın yemeğin garanti edeyim
Geçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın.. bu arada göz bebeği büyüten damlayı sürekli mi kullanacaksın..Selam kizlar gunaydin.dun gozumde hafif bi kanlanma oldu ve ihmal etmeyip hemen doktora gittim sabah.yine üveit atagi olmus.damlalara basladik.Allahtan arka uveit degil yoksa kortizon alacaktim yine.bagisiklik uyutan ilacima tekrar baslamam gerekecek o var iste...
Teşekkürler canım,her zaman değil,şuan kortizonlu bir damla kullanıyorum o gözbebeğinde yapışıklık yapmasın diye kullanacağım,damla tedavisi süresince yaniGeçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın.. bu arada göz bebeği büyüten damlayı sürekli mi kullanacaksın..
Olsun canim saglik icin kullanicaksin bak bende dort ay kac tane ilac igne oldum birde yan etkileriYok canm kortizonlu değil o ilaç ama kortizondan daha ağır bir ilaç.kan değerlerini çok bozuyor.tekrar başa döndüm o ilacı uzun bi süre kullanmam gerekecek.tuzsuz yememe gerek yok ama.Dediğim gibi tek sevindirici tarafı arka üveit olmaması.
Hayırlısı Allahtan.Başka bir şey için hastaneye gitmiştim hadi bi de göz doktoruma uğrayayım dedim hafif kanlanma vardı.ihmal etmemenin avantajını yaşadım yani...
Bana sıkıntı verecek tek şey göz bebeği büyüten damlalar başları yine,hayat bulanıklaştı anlayacağın...
Saol canim benim ..selam hatunlar :)
sabah erkenden iç hatın çalma sesine kalktım komşum diğer komşuya lazım olan şey bende var mı diye aramış, uyuyamadım geri evi topalrdım 11 gibi diğer binada ki komşuya kahveye gittim geldim ve gece 4 de ben hala uyumaya çalışıyordum dün soğukta çok oturunca gece de debelendim haliyle :))
tevafuk55 gülüm bu şeker orucunun bana faydası olmadı sanki sadece 100 gram eksi vardı dün tartıldığım da
tomurcukkk çok geçmiş olsun ve buna şükür kortizon kullanman gerekmeyecek damla da çabuk işe yarar inşallah
angelina35 hayırlısıyla bebeği de taburcu ederler, bir toplansın yeter ki
M Melrin maşallah canımcım azmin tam anlamıyla doruklar da böyle devam eder inşallah ben de feyz alırım senden :)
terelelli34 senin durumun nasıl gülüm annen biraz daha iyi oldu mu
Insallah guzel olsun diye temenni ediyorumm ...Slm kızlar
angelina35 iyi düşünelim iyi olsun inşallah yakında kucağınıza alacaksınız bebeğinizi annesine bol moral verin sütü gelsin diye
tomurcukkk tedbirli olmanın faydasını görmüşsün ilerlemeden küçük tedavilerle kurtul inşallah bu rahatsızlıktan
ekim2009 ooooo içli köfte en güzelinden şimdiden ellerine sağlık sende garantiye almışsın ön hazırlık
Amann valla ne arti yapti bilmiyorum bildigin yarim dunya oldumm ...Reglden de ziyade stres seni artı yapmıştır canım.Gelininizin yaşadığı herşeyi birebir yaşadım gerçekten çok zor ama orada olduğunu ve iyi bakıldığını düşünsün hep.Eve eli boş dönmüş olmuyor tam anlamıyla canım.Rabbim şifasını versin inşallah kısa sürede gelir yuvasına
Kolay gelsin canim ...veee ben kolları sıvayıp içli köfteye girişiyorum öğleden sonra misafir gelme ihtimali olabilir yada dışarı çıkma ihtimali, erkenden akşamın yemeğin garanti edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?