- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.881
Heee o çok zor canım ya bir keresinde göz muayenesinde 3 kere danlattilar saatlerce aşırı bulanık gördüm hatta göremedim:) tez zamanda şifa diliyorum canım.Teşekkürler canım,her zaman değil,şuan kortizonlu bir damla kullanıyorum o gözbebeğinde yapışıklık yapmasın diye kullanacağım,damla tedavisi süresince yani
Ne demek canım hepinizden Allah razı olsunOlsun canim saglik icin kullanicaksin bak bende dort ay kac tane ilac igne oldum birde yan etkileriyuzumun her yeri sivilce olmustu hos halen etkileri gecmis degil ya goz bebegi buyuten ilacta ne zor be gulum hatirliyorumda gecen sene o ilaci kullanirken az kahrimizi cekmedin herseye ragmen yazdin tablomuzu yaptin kiz biz senin hakkini nasil oderiz Allah ragzi olsun senden canim benim
Kesinlikle öyle,tam dolaşmalık bi yerde oturup kahve içmelik hava var burda daBende seminerdeyim ayyyy bu havada içerde oturmak çok kötü
Tavuklu salata türü bir şey kurtarıcın olur canım,şimdiden afiyet olsunKızımın okulunda saat 5 de sergi var ogretmenimiz özellikle katılım istedi. Yemeği de artık sergi çıkışı dışarda yeriz. Tavuk lu bir menü tercih edecem inşallah yarın malum tartı günü
Saol canim surekli konusuyorum elimden geldigince destek olmaya calisiyorum dr lar oyle guzel konusmuski gelinimizin morali bi nebze iyi olmus tabiki yinede uzuntusu var amann allah korusun girmesin oyle streslere falan ....angelina35 kavuşacak canım Allahın izniyle... sen annesine moral vermeye çalış canım o kimbilir ne duygudadir birde lohusa stresi çok zor
Güzel hoş bi gün seni bekliyor yemek faslını sen her türlü halledersin iyi eğlencelerKızımın okulunda saat 5 de sergi var ogretmenimiz özellikle katılım istedi. Yemeği de artık sergi çıkışı dışarda yeriz. Tavuk lu bir menü tercih edecem inşallah yarın malum tartı günü
Tabi üzüntü olacak ama buna şükür dr iyi diyorsa herşey yolunda gidiyor demektir inşallah hayırlı haberlerini alcazSaol canim surekli konusuyorum elimden geldigince destek olmaya calisiyorum dr lar oyle guzel konusmuski gelinimizin morali bi nebze iyi olmus tabiki yinede uzuntusu var amann allah korusun girmesin oyle streslere falan ....
en iyi seçim tavuk da gülüm dikkat edin çok satış yapan yerden alın ki bayat olup allah korusun zehirlemesinKızımın okulunda saat 5 de sergi var ogretmenimiz özellikle katılım istedi. Yemeği de artık sergi çıkışı dışarda yeriz. Tavuk lu bir menü tercih edecem inşallah yarın malum tartı günü
hayırdır dönem ortası ne semineri gülümBende seminerdeyim ayyyy bu havada içerde oturmak çok kötü
çok güzel menü özellikle mercimekli köfte :))Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, yarım tereyağında yumurta 2 lokma ekmek eşliğinde ( kızımdan kalma) , 4-5 zeytin, süt
Ara 10:15
Muz
Öğle 12:20
6-7 mercimek köftesi,ayran
Ara 17:00
2 avuçiçi kadar kuruyemiş
Akşam 18:00
5 yk zeytinyagli barbunya, 2 yk patlıcan yemeği, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Su 2.5 litre
Çok sağlıklı ve eksi getirecek bir menü canım afiyet olsun..Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, yarım tereyağında yumurta 2 lokma ekmek eşliğinde ( kızımdan kalma) , 4-5 zeytin, süt
Ara 10:15
Muz
Öğle 12:20
6-7 mercimek köftesi,ayran
Ara 17:00
2 avuçiçi kadar kuruyemiş
Akşam 18:00
5 yk zeytinyagli barbunya, 2 yk patlıcan yemeği, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Su 2.5 litre
Çok az bir gün olmuş canım öğün atlamışsınsabah yok komşu ya gidince kaldı ikramlık çoktu benim yiyeceğim bir şey yoktu
13 :45
tavada pastırmalı patatesli 2 yumurta
15:30komşu da)
2 kurabiye
2 kare bitter
akşam
sebzeli mercimek çorbası
salata olacak
gece kefir
su 1.5 litre şimdilik, 2.5 tamamlarım yatana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?