Haydi Yine Yeniden...

Teşekkürler canım,her zaman değil,şuan kortizonlu bir damla kullanıyorum o gözbebeğinde yapışıklık yapmasın diye kullanacağım,damla tedavisi süresince yani
Heee o çok zor canım ya bir keresinde göz muayenesinde 3 kere danlattilar saatlerce aşırı bulanık gördüm hatta göremedim:) tez zamanda şifa diliyorum canım.

Ne demek canım hepinizden Allah razı olsun

Kızımın okulunda saat 5 de sergi var ogretmenimiz özellikle katılım istedi. Yemeği de artık sergi çıkışı dışarda yeriz. Tavuk lu bir menü tercih edecem inşallah yarın malum tartı günü

Kızımın okulunda saat 5 de sergi var ogretmenimiz özellikle katılım istedi. Yemeği de artık sergi çıkışı dışarda yeriz. Tavuk lu bir menü tercih edecem inşallah yarın malum tartı günü
Tavuklu salata türü bir şey kurtarıcın olur canım,şimdiden afiyet olsun

angelina35 kavuşacak canım Allahın izniyle... sen annesine moral vermeye çalış canım o kimbilir ne duygudadir birde lohusa stresi çok zor
Saol canim surekli konusuyorum elimden geldigince destek olmaya calisiyorum dr lar oyle guzel konusmuski gelinimizin morali bi nebze iyi olmus tabiki yinede uzuntusu var amann allah korusun girmesin oyle streslere falan ....

Kahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, yarım tereyağında yumurta 2 lokma ekmek eşliğinde ( kızımdan kalma) , 4-5 zeytin, süt
Ara 10:15
Muz
Öğle 12:20
6-7 mercimek köftesi,ayran
Ara 17:00
2 avuçiçi kadar kuruyemiş
Akşam 18:00
5 yk zeytinyagli barbunya, 2 yk patlıcan yemeği, yoğurt
Ara
Türk kahvesi olcak
Su 2.5 litre

Güzel hoş bi gün seni bekliyor yemek faslını sen her türlü halledersin iyi eğlenceler

Saol canim surekli konusuyorum elimden geldigince destek olmaya calisiyorum dr lar oyle guzel konusmuski gelinimizin morali bi nebze iyi olmus tabiki yinede uzuntusu var amann allah korusun girmesin oyle streslere falan ....
Tabi üzüntü olacak ama buna şükür dr iyi diyorsa herşey yolunda gidiyor demektir inşallah hayırlı haberlerini alcaz

sağ olun kızlar kolay geldi çabucak yaptım köfteyi zaten azıcık yaptım 1 kere de yensin bitsin sürünmesin diye çorbayı da pişirdim mutfağı topladım yine komşuya gittim diğer arkadaşta ona gelecekmiş rehber öğretmen kendisi 1-2 haftadır denk gelsekte konuşsak diyordum oğlanı özel okuldan alıp temel liseye vermeyi düşünüyoruz hangileri daha iyi sordum bir kaç isim verdi sağ olsun
ufaktan masa hazırlamaya başlıycam benimkiler acıkmaya başlamış merak etmeyin ben sadece çorba salata yiycem bu sabah tartıda gördüğüm rakama sinirlerim zıpladı kendi kendime söylendim bir kaç dakika da o yüzden akşam ağır yemek yok :)

en iyi seçim tavuk da gülüm dikkat edin çok satış yapan yerden alın ki bayat olup allah korusun zehirlemesin

çok güzel menü özellikle mercimekli köfte :)) afiyet bol enerji olsun

sabah yok komşu ya gidince kaldı ikramlık çoktu benim yiyeceğim bir şey yoktu

13 :45
tavada pastırmalı patatesli 2 yumurta

15:30 komşu da)
2 kurabiye
2 kare bitter

akşam
sebzeli mercimek çorbası
salata olacak

gece kefir

su 1.5 litre şimdilik, 2.5 tamamlarım yatana kadar

Kendim adina bugün mutlu olduğum şeyler var
Sergide tuzlu ve iki çeşit te tatlı kurabiye vardı ikramlık, karnım aç olmasina rağmen yemedim
Sonrasında alışveriş merkezi ne gittim (ilçeye göre düşünün küçük bir yer) karışık ızgara istedim çocuklara köfte patates.. menümüzun yanında kola geldi ve kızım bu ne dedi okadar mutlu oldum ki ne adını ne tadını biliyor.. tadına bak istersen dedim baktı ve içmedi:) Benim tabağında ızgara nin dışında pirinç pilavı dondurulmuş patates kızartması bolca vardı ama yemedim masamızdaki pilavlar yenmedi patates kız baya arttı sadece etler ve ayran tüketildi.. hem kendi adıma hem de ailem adına çok s3vindim

Çok sağlıklı ve eksi getirecek bir menü canım afiyet olsun..
Çok az bir gün olmuş canım öğün atlamışsın
Ama gün genelinde eksi getirecek menü canım afiyet olsun

Sabah 8,15
1er domater salatalik
2 kk suzme peynir
5 adt zeytin
1 adt etimek

Ara 10,30
1 buyuk fincan sade turk kahvesi
2 adt bittet madlen

Oglen 14
1 tabak turlu yemegi
1 kase yogurt

Ara 17
1 adt gun kurusu

Aksam 19
1 kepce mercimek corbasi
5 yk taze fasulye
1 kase yogurt

Su 2,5 litre

Menümü vereyim
Sabah 1 has yum, 1.5 kk peynir
6 zeytin Domates salatalik tere
1 bardak süt

Ara Sade nescafe kuru üzüm
Ara: 1 kase çekirdek az leblebi
Ara: türk kahvesi 1 hurma 2 parça pestil

17 gibi: 1.5 salatalik

Akşam 18.45: 4 köfte, el yarısı kadar ızgara et
El kadar tavuk
1 er tane közde biber domates
Ara Türk kahvesi 1 hurma
Bitki çayları 2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…