Haydi Yine Yeniden...

Maşallah kuzum yine harika menü olmuş bol eksi olsun

Cok saglikli ve dengeli bir menu olmus canim

Kahvalti yine yok yavrum ya agzina bisey ataydin ya komsuya giderken.ogleni bulmus kahvaltilik biseyler yemen.komsu cislarini aksam yemeginle dengelemissin guzel olmus

Valla aksami dusunerek aralarla gecistirmen harika olmus.aksam yemeginde saglikli otesi.afiyetler olsun

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Biraz tulum peynir
Bir ck tereyag
Bir ck bal
Domates salatalik
Nane ve maydanoz
Oglen 15 00
biraz salata
Bir dilim ekmek
Aksam 17 30
Bir tabak kiymali karnibahar
Iki catal yogurtlu kirmizi biber
Bol salata
Su 2 litre
Spor 14 560 adim

Guzel menu canim afiyet olsun ..

Cok az olmus canim afiyet olsun ..

Yine cok guzel menun canim afiyet olsun ..

Guzel atlatmissin canim aksami gayet besleyici olmus afiyet olsun ...

Saglikli ve sporunla gayet guzel bir menun var canim

Aksam gayet hafif ve harika canım afiyet olsun spor ise şahane zaten ..

Gözüm sadece sabah kahvaltısı aradım akşam zaten günü çok iyi kapatmissin eksi olarak gelsin inşallah
Vay vay vay tartı öncesi güzel menü
Akşam için yazdıkların hayır deyip Tabakta bırakmaların dostum sen tamamen bu işi öğrendin
Spor spor spor harika olacak bol eksi olsun

Aksam 7 den sonra hicbirsey yemiyorum.canim da istemiyor.ama sabaha kadar cok zaman oluyor.bi ara daha onerir misiniz kizlar? Meto calismasi bakimindan.Yoksa 7 den sonra birsey yememek mi dogru
Ben bi ara daha yapılabilir diye düşünüyorum hafif kalorisi az olacak şekilde en azından bi süt ya da kahve içilebilir 2 ceviz yenilebilir

Aksam 7 den sonra hicbirsey yemiyorum.canim da istemiyor.ama sabaha kadar cok zaman oluyor.bi ara daha onerir misiniz kizlar? Meto calismasi bakimindan.Yoksa 7 den sonra birsey yememek mi dogru
Bana göre yenmemesi daha iyi ama bazen bende akşamı hafif geçirince bir şey yemek istiyorum bugün mesela sadece 1 hurma yedim Melrin in de dediği gibi bir hurma 2 ceviz tarzı yanında kahve, metonu uçurur canım ben birde boş durmamak için yeşil çay içiyorum:)

düzenli çok güzel olmuş menün afiyet olsun :)

menü şahane afiyet olsun
dışarı da yemekteyken gururlanman hakkın gülüm ne güzel masa da pilav patates kalması hele de kızının kolayı bilmemesi okurken maşallah dedim ailecek sağlıklı besleniyorsunuz tehlikeli zararlı şeylerin adını bile bilmeyen çocuklar inşallah hep böyle devam eder

Cok saglikli ve dengeli bir menu olmus canim

Kahvalti yine yok yavrum ya agzina bisey ataydin ya komsuya giderken.ogleni bulmus kahvaltilik biseyler yemen.komsu cislarini aksam yemeginle dengelemissin guzel olmus
gülüm sabah kalktığım da açta olmuyorum iştahım da olmuyor ağzıma bir şey almak eziyet gibi geliyor tamam yiyeyim diyorum erteledikçe erteleliyorum yok yatak kapatayım ortalık toplayayım derken öğle oluyor, bu gün 6-7 saat kuralını bozdum öğle yedikten sonra, akşama kadar beklemedim bilerek vucut belki şaşırıp kendine gelir :)

cidden şu yaz kış yağmur çamur demeden düzenli yürümene hayranım menü de güzel yarına bol eksi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…