- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.921
uyumada 3 saat öncesi yeme kesilmeli deniyor , sen gece 12- 1 de yatarsan 8-9 gibi ara yapman normal benceAksam 7 den sonra hicbirsey yemiyorum.canim da istemiyor.ama sabaha kadar cok zaman oluyor.bi ara daha onerir misiniz kizlar? Meto calismasi bakimindan.Yoksa 7 den sonra birsey yememek mi dogru
çok güzel toparlayıp eksiye geçmişsin çok güzel :))Günaydın,mutlu günler eksi bildirimler olsun.Benim haftasonum düzensiz geçse de toparladım ve eksi gördüm çok şükür
Geçen hafta 72,200
bu hafta 72
Fark -200 gr.
vavv harikasınGecen hafta 103.9 olan kilom bu hafta 101.12800 gitmis
Gecen hafta 103.9 olan kilom bu hafta 101.12800 gitmis
Tebrikler canım,sıra geldi 96 dan kurtulmaya.2 güne görürsün bence 95 igeçen hafta 97
bu hafta 96.3
fark -700
Tebrik ederim canim 6 lar cok yakin masallah ..Günaydın,mutlu günler eksi bildirimler olsun.Benim haftasonum düzensiz geçse de toparladım ve eksi gördüm çok şükür
Geçen hafta 72,200
bu hafta 72
Fark -200 gr.
Masallah cok guzel kilo vermissin canim neredeyse 3 kilo dilerim her hafta boyle guzel kilolar verirsinGecen hafta 103.9 olan kilom bu hafta 101.12800 gitmis
Cok guzel gitmis canim gercekten masallah hadi haftaya 95 bile gormeden 94 u gorursungeçen hafta 97
bu hafta 96.3
fark -700
sen malum dönem desin değil mi bu artı onun şişliğiGunaydin kizlar
Gecen hafta 69 100
Bu hafta 69 900
Fark +800
inşallah aminnnnn:))Cok guzel gitmis canim gercekten masallah hadi haftaya 95 bile gormeden 94 u gorursun
Evet canim regl oldum vardi bi kac gun uzulunce erken oluyo benim menulerim malum artik neden arti oldum bilmiyorum canim reglmi üzüntümü baska biseymi gerci kiloyada takilmadim tek üzüntüm bebegimiz yogun bakimdan ciksin stresim cok fazla canimm oyle boyle degilsen malum dönem desin değil mi bu artı onun şişliği
Hiç takılma bence.menülerin gayet iyiydi.stres ve reglin etkisi o.yürüyüş de fazla yaptın bu hafta kas artışın olmuştur.Evet canim regl oldum vardi bi kac gun uzulunce erken oluyo benim menulerim malum artik neden arti oldum bilmiyorum canim reglmi üzüntümü baska biseymi gerci kiloyada takilmadim tek üzüntüm bebegimiz yogun bakimdan ciksin stresim cok fazla canimm oyle boyle degil
cidden bazen kendime sinirleniyorum insanlar nelerle uğraşıyor canıyla evladıyla ben kiloya takılıp kalmışım diyorum sen de şu an o duygudasın sanırım bebek için endileşeleniyorsun annesi ve kardeşin için üzülüyorsun stres ve regl de birleşip artı çıkardı normal böyle olması..Evet canim regl oldum vardi bi kac gun uzulunce erken oluyo benim menulerim malum artik neden arti oldum bilmiyorum canim reglmi üzüntümü baska biseymi gerci kiloyada takilmadim tek üzüntüm bebegimiz yogun bakimdan ciksin stresim cok fazla canimm oyle boyle degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?