Haydi Yine Yeniden...

Aksam 7 den sonra hicbirsey yemiyorum.canim da istemiyor.ama sabaha kadar cok zaman oluyor.bi ara daha onerir misiniz kizlar? Meto calismasi bakimindan.Yoksa 7 den sonra birsey yememek mi dogru
uyumada 3 saat öncesi yeme kesilmeli deniyor , sen gece 12- 1 de yatarsan 8-9 gibi ara yapman normal bence
süt yoğurt canın istemezse akşam çayının yanına bir kaç kuru üzüm fındık ceviz türü, kuru meyve ve çerez yani en sağlıklı ve faydalısı gibi geliyor bana

Günaydın,mutlu günler eksi bildirimler olsun.Benim haftasonum düzensiz geçse de toparladım ve eksi gördüm çok şükür
Geçen hafta 72,200
bu hafta 72
Fark -200 gr.
çok güzel toparlayıp eksiye geçmişsin çok güzel :))
6 lı rakamları görmene çok az kaldı tomurcuğum

sen malum dönem desin değil mi bu artı onun şişliği
Evet canim regl oldum vardi bi kac gun uzulunce erken oluyo benim menulerim malum artik neden arti oldum bilmiyorum canim reglmi üzüntümü baska biseymi gerci kiloyada takilmadim tek üzüntüm bebegimiz yogun bakimdan ciksin stresim cok fazla canimm oyle boyle degil

Hiç takılma bence.menülerin gayet iyiydi.stres ve reglin etkisi o.yürüyüş de fazla yaptın bu hafta kas artışın olmuştur.

cidden bazen kendime sinirleniyorum insanlar nelerle uğraşıyor canıyla evladıyla ben kiloya takılıp kalmışım diyorum sen de şu an o duygudasın sanırım bebek için endileşeleniyorsun annesi ve kardeşin için üzülüyorsun stres ve regl de birleşip artı çıkardı normal böyle olması..
allahın izniyle bebek sağlıklı bir şekilde taburcu olup annesinin kucağına gidince, bir de anasını cukur cukur emince tüm stresin geçip gidecek inşallah

Kızlar kızımın okulu ile fidan dikmeye gidiyoruz şimdi akşam da bir arkadaşın doğum gününe v3li toplantısı da yaptım bugün şu an başım dönüyor resmen kilo bildirimlerinizi gördüm akşam değerlendirme yapecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…