- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.941
Oyle canim ne bebekler varmis yogun bakimda yatan gelin giriyor gunde bir defa yanina allahimm hepsine sifa versin insallahh ..cidden bazen kendime sinirleniyorum insanlar nelerle uğraşıyor canıyla evladıyla ben kiloya takılıp kalmışım diyorum sen de şu an o duygudasın sanırım bebek için endileşeleniyorsun annesi ve kardeşin için üzülüyorsun stres ve regl de birleşip artı çıkardı normal böyle olması..
allahın izniyle bebek sağlıklı bir şekilde taburcu olup annesinin kucağına gidince, bir de anasını cukur cukur emince tüm stresin geçip gidecek inşallah
ah gülüm duygusallaşmasan zaten sorun olur burada bize istediğin kadar duysal yaz gülümAz once video gonderdiler izlerken gozum yasini tutamadim evladin camin ardinda ve sen dokunamiyorsunrabbim ne zormuss
Nasilda guzel bakmislar kremlemisler piril piril bakmislar yavrumuza ama yinede insan uzuluyo
Of off duygusalligim hat safhada ne olur affedin
maşallah bu günün ne yoğun fidan ekerken toprakla bol bol haşır neşir olman tüm negatif enerjini söküp atar çok yi gelir ruhuna da bedenine de (sen şimdi he heee bedenime ne iyi geliyor canım çıktı diyeceksin ) :))))))Kızlar kızımın okulu ile fidan dikmeye gidiyoruz şimdi akşam da bir arkadaşın doğum gününev3li toplantısı da yaptım bugün şu an başım dönüyor resmen kilo bildirimlerinizi gördüm akşam değerlendirme yapecegim
Saol canim ona belli etmiyorum ama kendimi tutamiyorum iste zaman zaman ...ah gülüm duygusallaşmasan zaten sorun olur burada bize istediğin kadar duysal yaz gülüm
gelininizle konuşurken güçlü ol ama onun hepinizin desteğine güçlü olmanıza ihtiyacı var
Ellerine saglik canim bu hafta ve gecen hafta benim icin kotuydu ilactan sonra daha guzel kilo veririm diyordum ama iste etkenler malumm insallah toparlayabilirimEki Görüntüle 1981408
HAFTANIN BİRİNCİSİ @neslihan3434 -2,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİekim2009 -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜtevafuk55 -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANIangelina35 +0,8 kg
bedenin direniyor gülüm ideal kilosun diye düşünüyor büyük ihtimal, kas kütleni arttırınca da kilo aynı görünse de incelirsin inceldin mi ölçtün mü kendiniKızlar ben hala 66 gözüküyorum
eline emeğine sağlık gülümEki Görüntüle 1981408
HAFTANIN BİRİNCİSİ @neslihan3434 -2,8 kg
HAFTANIN İKİNCİSİekim2009 -0,7 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜtevafuk55 -0,3 kg
HAFTANIN UYARILANIangelina35 +0,8 kg
sağlıklı dozun da güzel olmuş menün afiyet olsun gülümKahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, çeçil peynir, süt, 1 lokma ekmek üzerine kaymak bal
Ara 10:15
Süt
Öğle 12:10
Yarım kavurmalı pide, ayran, nescafe
Ara 17:20
Küçük kase kuruyemiş, 1 kk kasar
Aksam 18:15
4 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Su 2.5 lt
Hafif dengeli bi menu canim.pideyi yarim yemen iyi olmusKahvaltı 07:30
1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, çeçil peynir, süt, 1 lokma ekmek üzerine kaymak bal
Ara 10:15
Süt
Öğle 12:10
Yarım kavurmalı pide, ayran, nescafe
Ara 17:20
Küçük kase kuruyemiş, 1 kk kasar
Aksam 18:15
4 yk zeytinyagli barbunya, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Su 2.5 lt
Vay menuye gel.bugun cok begemdim canim.saglikli ve duzenli olmus...sabah 10 :30
1 bardak kefir
12 :30
2 haşlama yumurta
peynir
domates salatalık
2 zeytin
yarım cevizli çöre
15 :-16 :00 arası (misafirim vardı)
karışık çerez (1 avuç dolusu eder )
2 hurma
akşam 19:30 (şimdi yiyorum )
3 kaşık yoğurda muz yulaf kepeği azıcıkta mısır gevreği
1 t.k. chia
su 2 lt
spor basit kol egzersizleri 10 dk
Gayet iyi bi menu canim.sabahlari yulaf gercekten cok tok tutuyorMenümü vereyim
Sabah 1 su bardağı süt 3 kaşık yulaf ezmesi
1.5 Kaşık kuru üzüm
Ara Sade nescafe 2 hurma
Öğle: 1 kepçe mısır çorbası 3 kaşık yoğurtla
1.5 servis patlıcan oturtma(2 dilim patatesli)
Akşam 18.00: Ton balıklı salata( büyük kase )
Ara Türk kahvesi 3 k kayısı
Arkadaşta: kuruyemiş veya çekirdek olabilir (pasta yemeyecem insallah)
2.5 litre su bitki çayları
Canım bana göre bu beslenme senin koruma beslenmen olabilir o yüzden bir şaşırtmaya ihtiyacın var iki öğün e düşmek beni baya sasirtmisti..ama bu direnç de kırılır arkadaşım moral bozmak yok.Kızlar ben hala 66 gözüküyorum
Annelerin gelmesine rağmen eksidesin süpersinGünaydın,mutlu günler eksi bildirimler olsun.Benim haftasonum düzensiz geçse de toparladım ve eksi gördüm çok şükür
Geçen hafta 72,200
bu hafta 72
Fark -200 gr.
Bu harika menülerin sonucu canım tebrik ederimGecen hafta 103.9 olan kilom bu hafta 101.12800 gitmis
Kandirikci seni artı artı dedi :)))) maşallah kuzumgeçen hafta 97
bu hafta 96.3
fark -700
Regl artı stres canım siskinligim var diyordun çok normal haftaya değişecek canımGunaydin kizlar
Gecen hafta 69 100
Bu hafta 69 900
Fark +800
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?