Haydi Yine Yeniden...

Selam kizlar bu gece beni mazur gorun ne olur iyi degilim stres disime vurdu fena sizliyor ... aklim hep bebekte bir turlu odaklanamiyorum bu aksam menu veremiycem .. galiba toparlanmaya ihtiyacim var yarin daha iyi olacam insallah ...

Selam kizlar bu gece beni mazur gorun ne olur iyi degilim stres disime vurdu fena sizliyor ... aklim hep bebekte bir turlu odaklanamiyorum bu aksam menu veremiycem .. galiba toparlanmaya ihtiyacim var yarin daha iyi olacam insallah ...
Gecmis olsun canim.agri kesici al istersen.cok uzuldun haliyle stresin artti.sen iyi ol da menunun onemi yok.insallah bebis de cikar en kisa zamanda

Bu menülerle 96 neymiş hiç anlamadan gidecek sayı
Vavvvv işte bu ben şu ton balığı hiç yiyemiyorum keşke yiyebilseydim
Kim tutar seni heyyyy gelsin eksiler gelsin eksiler

Pide gündüz de kalmış iyi de olmuş afiyet olsun canım..
Bu kefir sana iyi yönde yaradı canım bu menülerle gelsin 95 gitsiiiinnn 95
Yine çok güzel bir menü canım haftaya inşallah güzel eksiler seni bekliyor:)
Canım menü problem değil sen yeter ki iyi ol. Kendine iyi telkinler ver canım bak bebek çıkacak sen hasta olacaksın yapma böyle lütfen

terelelli34 annen nasil oldu canim? Menulerin guzel duzenli masallah guzel de kilo verdin.hersey yoluna girdiyse firsatini buldukca gel yaz buralara motiven artsin
Canim sagolasin. Firsat bulamiyoru arada giz atiyorum. Annemle babam ayriliyor cok uzgunum bugun hicbirsey yemedim. O yuzden yazmadim

Canim sagolasin. Firsat bulamiyoru arada giz atiyorum. Annemle babam ayriliyor cok uzgunum bugun hicbirsey yemedim. O yuzden yazmadim
Ahhh canim benim kiyamam ben sana yaaa.kabullenmesi kolay birsey degil elbette.zor bir surec herkes adina...bunca sene sonra zor ama herseyde bir hayir vardir.evlilik ayrilma alnimizda yazili.bizler de yasiyoruz yazilani.annenin buyuk destege ihtiyaci var.siz saglam durun ki o da cok yipratmasin kendini.haklarinda hayirlisi olsun.kac yasinda olursaniz olun yine en cok cocuklar etkileniyor bu durumdan.

Hicbirsey yememek cozum degil ki canim.dedigim gibi kolay bir surec degil ama evlatlarinin esinin annenin sana ihtiyaci var suan.sen saglam goruneceksin ki senden guc alsin moral bulsin.sende bîtap gorunursen kadincagiz ne yapsin.sagligina dikkat et bak senin de yavrularin var.canlari sagolsun oyle dusun canim annen baban sonucta

Gecmis olsun canim.agri kesici al istersen.cok uzuldun haliyle stresin artti.sen iyi ol da menunun onemi yok.insallah bebis de cikar en kisa zamanda
Saol canim dun o agriyla uyuyup kalmisim sabah bisey yoktu yuruyus yaptim eve geldim nasil zonkluyor disim oyle boyle degil ictim bi agri kesici ama halen etki etmedi Allahim cekilmesi lagzim ama korkumu anlatamam siize

O hastaneden ciksinda ben hasta olmaya ragziyim canim ... iyi olacak cikacakta hastaneden ama bunu kendime anlatamiyorumki ..streten disim zonkluyo

Gunaydin kizlar. Kardesim gelecek insallah hersey duzelir. Dua edin banaki duxelsin. Ben cok yoruldum. Uzgunum
Canım ya çok üzüldüm ama vardır bir hayır.. umarım sonucu hayırlı olur. Kardeşinin gelmesi de iyi olmuş biraz olsun paylastikca rahatlarsın. Sende bebisini düşün canım onun sana ve senin güler yüzüne ihtiyacı var..

Saol canim dun o agriyla uyuyup kalmisim sabah bisey yoktu yuruyus yaptim eve geldim nasil zonkluyor disim oyle boyle degil ictim bi agri kesici ama halen etki etmedi Allahim cekilmesi lagzim ama korkumu anlatamam siize
Geçmiş olsun canım. Diş ağrısı çok zor gerçekten.

Ahhh kuzumm benimm annecigin ondanmi hastalandii kiyamamm ... Evlilikte ayrilikta hak canim eger boyle daha mutlu olunacaksa en guzeli bu .. Insan kac yasinda olursa olsun anne ve babasi soz konusu oldugunda is dahada zorlasiyo ..
Allahim sana dayanma sabretme gucu versin versinki annecigine destek olabilesin ... Rabbim kimsenin ev huzurunu bozmasin cok zor gercekten ...

Gunaydin kizlar. Kardesim gelecek insallah hersey duzelir. Dua edin banaki duxelsin. Ben cok yoruldum. Uzgunum
Gunaydin tatlim insallah hersey gonlunuzce olsun duzelecek bisey ise duzelir zaten hic uzme kendini .. bak kardesinde geliyormus daha da destek olursunuz bir birinize insallah bir cozum bulursunuz iki kardes allah yardimciniz olsun canim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…