- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #41.981
Hemde cok zor biraz iyi geldi agri kesici galiba cekilmesi gerekecekGeçmiş olsun canım. Diş ağrısı çok zor gerçekten.
Dualarım sizinle canım.Allah yardımcınız olsunGunaydin kizlar. Kardesim gelecek insallah hersey duzelir. Dua edin banaki duxelsin. Ben cok yoruldum. Uzgunum
O kadar çatlak su kaçırmaz bence canım.Akşamla dengeler telafi edersinZaten çok iyi durumdasın maşallahBugün nöbetçiydim teneffüs sonrası öğretmenler odasında müdür bey ısrarla benimo verdi bana 1 tane yok diyemedimşimdi benim şeker orucu ne oldu yeniden mi başlamam gerekiyir
Ama öğrendiğime göre sayaç sifirlaniyormusO kadar çatlak su kaçırmaz bence canım.Akşamla dengeler telafi edersinZaten çok iyi durumdasın maşallah
Vaaaav süpersin canım maşallah sana.63 ün hediyesi olsun o zaman benimoAma öğrendiğime göre sayaç sifirlaniyormusbu arada bu sabah 63 leri gördüm
Aa kotu olmus canim ama zaten guzel kilo verdirdi hem 63 de gormussun daha ne olsun bence bisey olmaz kaldigin yerden devam et bence zaten 21 gun yapmiyacaktin dimiAma öğrendiğime göre sayaç sifirlaniyormusbu arada bu sabah 63 leri gördüm
Hayırlısı canım inşallah tamamen düzelir ve evine geçer prenses.orada daha iyi bakılıyor bunu aklınızdan çıkarmayın.Sana da geçmiş olsun diş çok zorSelam kizlar bebegimiz bugunde cikmiyacak hastaneden halen hizli nefes alip veriyormus galiba surec uzayacakdisimde git gide siddetleniyor bir agri kesici daha aldim insallah hafifler agrisi ...
Saol canim insallah cabucak iyi olur kuzum ...Hayırlısı canım inşallah tamamen düzelir ve evine geçer prenses.orada daha iyi bakılıyor bunu aklınızdan çıkarmayın.Sana da geçmiş olsun diş çok zor
Guzel menu canim afiyet olsun aksami yemedin galiba daha gayet guzelMenümü vereyim
Sabah Iki. Has yum domates salatalık
2 k. kayısı, limonlu su
Ara: avuç içi ceviz fındık badem
1 kaşık kuru üzüm sade nescafe
Ara 1 tane benimo
Öğle: 1 kase mısır çorbası
1 servis k patlıcan oturtma
Ara Türk. Kahvesi 1 hurma
Aksam 18.00: 2 servis fasulye kav
3 kaşık yoğurt , Bol salata
Ara Türk. Kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
allah yardımcınız olsun cidden çok zor ve kötü bir süreçten geçiyorsunuzAnnem ve babam ikiside inatci bir keci ben ayrilmalarini istemiyorum. Alt ettik ust ettik yok ayrilmayi istiyor annem babam istemiyo hangi birini tutayim atsan atilmiyo tutsan tutulmuyo
menün çok güzel gülüm afiyet şifa olsunSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir ck bal
Biraz limonlu brokoli
Bes kup kasar peynir
Uc catal suzme peynir
Iki catal yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Iki catal yagda yumurta
Iki dilim kasar peynir
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Iki kucuk karniyarik bir tane anca eder bolup yaptim
Iki kasik pilav
Alti kasik yogurt
Su 1.5 litre
Spor 11 832 az oldu bugun disim cok zonkladi
menün hafif sağlıklı çok güzel olmuş dün bir şey yememene çok üzülmüştüm menüyü görünce sevindimMenumu vereyim
Sabah bir dilim ekmek
2 yumurta haslama
1 kk kasar peynir
Sut
Ara
2 bircak buskuvi
1 fincan turk kahvesi
Oglen karnabahar
Bir kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Aksam az once
Bir kase mercimek corbasi yesillik salata
ciddi anlamda bozanlar hep baştan başlamıştı nette baya okumuştum, ama sadece 1 lokmalık yapanlar olmadı say devam et diyenler vardı bence devam et baktın faydasını görüyorsun ki görmüşsün maşallah 63 ü :) 21 günü uzatıp 30 yada 40 a tamamlarsınBugün nöbetçiydim teneffüs sonrası öğretmenler odasında müdür bey ısrarla benimo verdi bana 1 tane yok diyemedimşimdi benim şeker orucu ne oldu yeniden mi başlamam gerekiyir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?