Haydi Yine Yeniden...

Bugün nöbetçiydim teneffüs sonrası öğretmenler odasında müdür bey ısrarla benimo verdi bana 1 tane yok diyemedim şimdi benim şeker orucu ne oldu yeniden mi başlamam gerekiyir

Bugün nöbetçiydim teneffüs sonrası öğretmenler odasında müdür bey ısrarla benimo verdi bana 1 tane yok diyemedim şimdi benim şeker orucu ne oldu yeniden mi başlamam gerekiyir
O kadar çatlak su kaçırmaz bence canım.Akşamla dengeler telafi edersinZaten çok iyi durumdasın maşallah

Selam kizlar bebegimiz bugunde cikmiyacak hastaneden halen hizli nefes alip veriyormus galiba surec uzayacak disimde git gide siddetleniyor bir agri kesici daha aldim insallah hafifler agrisi ...

Selam kizlar bebegimiz bugunde cikmiyacak hastaneden halen hizli nefes alip veriyormus galiba surec uzayacak disimde git gide siddetleniyor bir agri kesici daha aldim insallah hafifler agrisi ...
Hayırlısı canım inşallah tamamen düzelir ve evine geçer prenses.orada daha iyi bakılıyor bunu aklınızdan çıkarmayın.Sana da geçmiş olsun diş çok zor

Hayırlısı canım inşallah tamamen düzelir ve evine geçer prenses.orada daha iyi bakılıyor bunu aklınızdan çıkarmayın.Sana da geçmiş olsun diş çok zor
Saol canim insallah cabucak iyi olur kuzum ...
Disim cok fena sabretmeye calisiyorum olmadi cektircem bugunu bi agri kesici ile gecireyim de babamin discisi var ozel kac kere dedi gotureyim kizim diye olmadi yarin giderim napiyim

Menümü vereyim
Sabah Iki. Has yum domates salatalık
2 k. kayısı, limonlu su

Ara: avuç içi ceviz fındık badem
1 kaşık kuru üzüm sade nescafe
Ara 1 tane benimo

Öğle: 1 kase mısır çorbası
1 servis k patlıcan oturtma
Ara Türk. Kahvesi 1 hurma

Aksam 18.00: 2 servis fasulye kav
3 kaşık yoğurt , Bol salata
Ara Türk. Kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir ck bal
Biraz limonlu brokoli
Bes kup kasar peynir
Uc catal suzme peynir
Iki catal yagda yumurta
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Iki catal yagda yumurta
Iki dilim kasar peynir
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Iki kucuk karniyarik bir tane anca eder bolup yaptim
Iki kasik pilav
Alti kasik yogurt
Su 1.5 litre
Spor 11 832 az oldu bugun disim cok zonkladi

Guzel menu canim afiyet olsun aksami yemedin galiba daha gayet guzel

Menumu vereyim
Sabah bir dilim ekmek
2 yumurta haslama
1 kk kasar peynir
Sut
Ara
2 bircak buskuvi
1 fincan turk kahvesi
Oglen karnabahar
Bir kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Aksam az once
Bir kase mercimek corbasi yesillik salata

Annem ve babam ikiside inatci bir keci ben ayrilmalarini istemiyorum. Alt ettik ust ettik yok ayrilmayi istiyor annem babam istemiyo hangi birini tutayim atsan atilmiyo tutsan tutulmuyo
allah yardımcınız olsun cidden çok zor ve kötü bir süreçten geçiyorsunuz
annen biraz daha sakinleyince güzelce konuş, kimseden etkilenmeden kendi kararını versin boşandığın da ne olacak nasıl yaşayacak keşke boşanmasaydım diyecek mi tek kaldığın da her şeyi tek yaptığın da en basiti fatura ödeme tek kişilik yemek yapma gece tek kalma v.s. kendi o halde düşünüp cesur olabilecek mi hala tamam diyor mu bir sor (annemle babam ben evlendikten 3 sene sonra 3 damat 4 torun 3 bekar çocuk ve 31 yılın ardından boşandı ) sinirle kızgınlıkla hareket edip karar vermesin sonrasıını da düşünsün pişman olmayacaksa o zaman artık sizin de yapacak bir şeyiniz kalmaz kararına saygı duyarsınız ama iyice her şeyiyle düşünsün

menün çok güzel gülüm afiyet şifa olsun
rabbim inşallah bebeğinizi bu olmamış ama bir kaç güne sağlıkla hastaneden çıkmayı nasip etsin
senin diş 2. ağrı kesici de bile geçmezse doktor yolu görünecek nasıl dayanıyorsun o kadar ağrıya ,inşallah geçer

Menumu vereyim
Sabah bir dilim ekmek
2 yumurta haslama
1 kk kasar peynir
Sut
Ara
2 bircak buskuvi
1 fincan turk kahvesi
Oglen karnabahar
Bir kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek
Aksam az once
Bir kase mercimek corbasi yesillik salata
menün hafif sağlıklı çok güzel olmuş dün bir şey yememene çok üzülmüştüm menüyü görünce sevindim
bu zor günlerde gelip geçecek ama kendine dikkat etmezsen sağlık gitti mi gelmiyor gülüm

ciddi anlamda bozanlar hep baştan başlamıştı nette baya okumuştum, ama sadece 1 lokmalık yapanlar olmadı say devam et diyenler vardı bence devam et baktın faydasını görüyorsun ki görmüşsün maşallah 63 ü :) 21 günü uzatıp 30 yada 40 a tamamlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…