Haydi Yine Yeniden...

Cok gecmis olsun canim senin adam benimkinin kafasindan beni yanliz hic gondermez. Gecen sene anneme gittim iki gun kaldim gelde gel diye tutturdu hatta yakin annemler otobusle 10 dakika ama gel gorki gondermiyo birlikte gidip gelcez. Allah saglikli bir sekilde kurtarsin katdesini

Slm kizlar 99.1 kilo geldim. Hele diyomki niye yorulmuyom artik. 2 kilo gitmis yasasin.. Bu motiveyle gidersem ben citi piti olacegim.
hay maşallah ne güzel 2 kilo gitmiş
başarı hikayelerinde bazıları 5-6 ayda çok büyük rakamlarla zayıfladığını yazıyordu sen de onlar gibisin çabucak atacaksın fazlalıkları inşallah

aynılar cidden :)) benim ki annemlere ablama gelmez memlekete gidince, 1-2 günlüğüne anca yollar sonra hemen gel diye tutturur yada gelir 1 çay içer ablam da hadi toparlan gidiyoruz diye emri vaki yapar :)) o hep kendi annesin de kalır tabi ben de kv de kalırım , arada ablama yollar o kadar

tomurcukkk masallah sana tatlim. Nasil motive oluyorum senin kilolarin gittigini duyunca
ekim2009 seninde sitrestendu galiba o kilolar ama sitres gidince kiloda gitmis. Sitres yok moral tavan olsun canim bozma moralini
kardeşim aradı doktora gidip gelmiş doktor aynen böyle devam hep yatacaksın şimdilik iyi gidiyor demiş yatarsan sorunsuz 1-1,5 ay sonra duruma bakarız demiş bebeği alırız dememiş belki normal doğum vaktine kadar bekleme ihtimali olabilir..
çok sevindim ihtimalin olmasına bile moralim yerine geldi valla
gitsin stres gelsin sağlık :))

Cok sukur iyi gitsin gebeligi zamaninda ve saglikla gelsin bebisiniz. Annen yarin gudiyorsa icin rahat olur canim. Bende soyle kendimi atsam bir yerlere kafam bunaldi evde

Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 65.2
Fark +1200
Nedenim belli açık hava artı annemlerde kalmanın sonucu bu maalesef çekin saçımı kızlar

Günaydın mutlu çarşambalar,mutlu bildirimler ben regl gecikmesi ve sökülmemesine rağmen -500 gördüm
Geçen hafta : 72
Bu hafta : 71,5
Oh şükür canım tebrik ederim.. artık sende 6 li bildirim görmeyi canı gönülden istiyorum bu azimle de gorecez zaten
Toparlamaya başlamışsın bile canım haftaya sende bende artıdan kurtulacaz inşallah:) bende 64 u lanetliyorum çünkü 63.9 u görmüştüm
Slm kizlar 99.1 kilo geldim. Hele diyomki niye yorulmuyom artik. 2 kilo gitmis yasasin.. Bu motiveyle gidersem ben citi piti olacegim.
Ooo maşallah canım süper gidiyorsun 100 ler geride kaldı bile tebrik ederim seni canım
Gecen hafta 69 900
Bu hafta 69 900
Sabitim valla hic bisey anlamadim bu isten esim pismaniye almisti iki gundur bekliyor yemedim sabrettim ama bu sonuc beni husrana ugratti
Canım ilaç kulanımı ve strese bağlıyorum ben dikkat edersen stres diyorum lütfen stres yapma sabit kalmayı.. haftaya daha güzel olacak bence

ooo süper maşallah canım çok sevindim.3 basamaklılar gitti çok şükür.listeye göre ilk hedefini tutturdun yeni hedefine 95 yazıyorum artık

Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 65.2
Fark +1200
Nedenim belli açık hava artı annemlerde kalmanın sonucu bu maalesef çekin saçımı kızlar
şeker orucu işe yaramıştı ama bırakınca maalesef geri geliyor demek ki.neyse olsun toparlarsın sen.anneler gelince veya onlara gidince öyle oluyor sonuçlar hepimiz için geçerli

tomurcukkk masallah sana tatlim. Nasil motive oluyorum senin kilolarin gittigini duyunca
ekim2009 seninde sitrestendu galiba o kilolar ama sitres gidince kiloda gitmis. Sitres yok moral tavan olsun canim bozma moralini
Sağol canım bende çok mutlu oluyorum senin eksi bildirimlerini okuyunca

Cok sukur iyi gitsin gebeligi zamaninda ve saglikla gelsin bebisiniz. Annen yarin gudiyorsa icin rahat olur canim. Bende soyle kendimi atsam bir yerlere kafam bunaldi evde
keşke şöyle kadınlara arada bir kaç gün her şeyden uzakta güzel bir yerde dinlenme yeri yapsalar yemek çocuk eş temizlik sorunlar olmadan dinlensek tazalensek de dönsek ahh ne güzel olurduuu:))

Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 65.2
Fark +1200
sen şeker orucunu bıraktın değil mi ben de bırakır bırakmaz aniden artı oldum,acaba senin ki de ondan mı oldu

ben de 95.9 görmüştüm haftaya inşallah ikimiz de güzel eksiler görürüz
lanet gelsin 64 de de 97 ye deeeeeeeeeeee

kaç gündür hava çok soğuktu dün kombiyi bile yaktık şimdi güneş var iyi gibi akşama ısı çok düşmezse yürüyüşe çıkabiliriz
geçen çıkalım dedi eşim çıktık ki yağmur atıştırıyor 5 dk da kesildi hava da bir güzel yumuşadı rahat 40 dk yürüdük, 2 akşamdır üşümekten yürüyüşü yapamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…