- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.181
Cok gecmis olsun canim senin adam benimkinin kafasindan beni yanliz hic gondermez. Gecen sene anneme gittim iki gun kaldim gelde gel diye tutturdu hatta yakin annemler otobusle 10 dakika ama gel gorki gondermiyo birlikte gidip gelcez. Allah saglikli bir sekilde kurtarsin katdesiniah gülüm ahh 97 göründü lanetledik diye mi ne sürahiden su döker gibi ishal oldum son 1 saattir hem de :))
böyle devam ederse yarına güle güle 97 derim inşallahhhh benhep kabızlık çekerim ya pek bi mutluyum şimdi:))))
99 u görünce sen bir de beni gör başımın üst kısmı uyuştu tansiyonuma bir şeyler oldu eşime söyledim gizli gizli mi yiyorsun da 99 birden oldun dedi tüm gün ev benim neyine gizli gizli yiycem dedim öyle değil acaba gece kalkıp uyurgezerler gibi yiyip hatırlamıyormusun acaba dedi düşündüm acaba dedim :)) sonra dedim ki yesem evde pişen kalan belli ekmek belli meyve belli hiç eksilen yok nasıl bıraktıysanız o kadar var o tez de çürüdü yani:) sonuç olarak çözemedim niye aniden arttı da olduğumu ve hiç bir şeye dikkat etmeden çok acıkınca normal yiyip geri 97 li rakama indiğimi
stres bana hem aşırı ağrı hem de ödem yapıyor galiba..
kız kardeşimin yanına da gitmeme izin vermedi eşim durumu kritik 6 aylık hamile doktor rahim çok incelmiş yatacaksın hiç kalkmayacaksın 1-1.5 ay yaşatalım bebeği sonra alırız demiş annem yarın gece gidecek yanına o zamana kadar ben gideyim demiştim 3-4 günlüğüne , kv si kocası yeğenin var onlar bakar bize kim bakacak diye kızar gibi konuştu daha ağzımı açamadım ama içime oturdu
hay maşallahSlm kizlar 99.1 kilo geldim. Hele diyomki niye yorulmuyom artik. 2 kilo gitmis yasasin.. Bu motiveyle gidersem ben citi piti olacegim.
aynılar cidden :)) benim ki annemlere ablama gelmez memlekete gidince, 1-2 günlüğüne anca yollar sonra hemen gel diye tutturur yada gelir 1 çay içer ablam da hadi toparlan gidiyoruz diye emri vaki yapar :)) o hep kendi annesin de kalır tabi ben de kv de kalırım , arada ablama yollar o kadarCok gecmis olsun canim senin adam benimkinin kafasindan beni yanliz hic gondermez. Gecen sene anneme gittim iki gun kaldim gelde gel diye tutturdu hatta yakin annemler otobusle 10 dakika ama gel gorki gondermiyo birlikte gidip gelcez. Allah saglikli bir sekilde kurtarsin katdesini
kardeşim aradı doktora gidip gelmiş doktor aynen böyle devam hep yatacaksın şimdilik iyi gidiyor demiş yatarsan sorunsuz 1-1,5 ay sonra duruma bakarız demiş bebeği alırız dememiş belki normal doğum vaktine kadar bekleme ihtimali olabilir..tomurcukkk masallah sana tatlim. Nasil motive oluyorum senin kilolarin gittigini duyunca
ekim2009 seninde sitrestendu galiba o kilolar ama sitres gidince kiloda gitmis. Sitres yok moral tavan olsun canim bozma moralini
Cok sukur iyi gitsin gebeligi zamaninda ve saglikla gelsin bebisiniz. Annen yarin gudiyorsa icin rahat olur canim. Bende soyle kendimi atsam bir yerlere kafam bunaldi evdekardeşim aradı doktora gidip gelmiş doktor aynen böyle devam hep yatacaksın şimdilik iyi gidiyor demiş yatarsan sorunsuz 1-1,5 ay sonra duruma bakarız demiş bebeği alırız dememiş belki normal doğum vaktine kadar bekleme ihtimali olabilir..
çok sevindim ihtimalin olmasına bile moralim yerine geldi valla
gitsin stres gelsin sağlık :))
Oh şükür canım tebrik ederim.. artık sende 6 li bildirim görmeyi canı gönülden istiyorum bu azimle de gorecez zatenGünaydın mutlu çarşambalar,mutlu bildirimlerben regl gecikmesi ve sökülmemesine rağmen -500 gördüm
Geçen hafta : 72
Bu hafta : 71,5
Toparlamaya başlamışsın bile canım haftaya sende bende artıdan kurtulacaz inşallah:) bende 64 u lanetliyorum çünkü 63.9 u görmüştümselam canlarım
izin istediğimin ertesi sabahı 99 u görüpne oluyor üleeeeennn dedikten sonra saymadan ölçmeden yedim hala iştahsızlık ve yemeklerden tiksinmem devam ediyor haftaya inşallah artılar gidip eksili bildirim yapıcam
geçen hafta 96.3
bu hafta 97. 3
Ooo maşallah canım süper gidiyorsun 100 ler geride kaldı bileSlm kizlar 99.1 kilo geldim. Hele diyomki niye yorulmuyom artik. 2 kilo gitmis yasasin.. Bu motiveyle gidersem ben citi piti olacegim.
Canım ilaç kulanımı ve strese bağlıyorum ben dikkat edersen stres diyorum lütfen stres yapma sabit kalmayı.. haftaya daha güzel olacak benceGecen hafta 69 900
Bu hafta 69 900
Sabitim valla hic bisey anlamadim bu istenesim pismaniye almisti iki gundur bekliyor yemedim sabrettim ama bu sonuc beni husrana ugratti
ooo süper maşallah canım çok sevindim.3 basamaklılar gitti çok şükür.listeye göre ilk hedefini tutturdunSlm kizlar 99.1 kilo geldim. Hele diyomki niye yorulmuyom artik. 2 kilo gitmis yasasin.. Bu motiveyle gidersem ben citi piti olacegim.
şeker orucu işe yaramıştı ama bırakınca maalesef geri geliyor demek ki.neyse olsun toparlarsın sen.anneler gelince veya onlara gidince öyle oluyor sonuçlar hepimiz için geçerliKilo bildirimim
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 65.2
Fark +1200
Nedenim belli açık hava artı annemlerde kalmanın sonucu bu maalesefçekin saçımı kızlar
Sağol canım bende çok mutlu oluyorum senin eksi bildirimlerini okuyuncatomurcukkk masallah sana tatlim. Nasil motive oluyorum senin kilolarin gittigini duyunca
ekim2009 seninde sitrestendu galiba o kilolar ama sitres gidince kiloda gitmis. Sitres yok moral tavan olsun canim bozma moralini
keşke şöyle kadınlara arada bir kaç gün her şeyden uzakta güzel bir yerde dinlenme yeri yapsalar yemek çocuk eş temizlik sorunlar olmadan dinlensek tazalensek de dönsek ahh ne güzel olurduuu:))Cok sukur iyi gitsin gebeligi zamaninda ve saglikla gelsin bebisiniz. Annen yarin gudiyorsa icin rahat olur canim. Bende soyle kendimi atsam bir yerlere kafam bunaldi evde
sen şeker orucunu bıraktın değil mi ben de bırakır bırakmaz aniden artı oldum,acaba senin ki de ondan mı olduKilo bildirimim
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 65.2
Fark +1200
Nedenim belli açık hava artı annemlerde kalmanın sonucu bu maalesefçekin saçımı kızlar
Ayyy ne güzel olurdu dimi yaaakeşke şöyle kadınlara arada bir kaç gün her şeyden uzakta güzel bir yerde dinlenme yeri yapsalar yemek çocuk eş temizlik sorunlar olmadan dinlensek tazalensek de dönsek ahh ne güzel olurduuu:))
ben de 95.9 görmüştüm haftaya inşallah ikimiz de güzel eksiler görürüzOh şükür canım tebrik ederim.. artık sende 6 li bildirim görmeyi canı gönülden istiyorum bu azimle de gorecez zaten
Toparlamaya başlamışsın bile canım haftaya sende bende artıdan kurtulacaz inşallah:) bende 64 u lanetliyorum çünkü 63.9 u görmüştüm
Ooo maşallah canım süper gidiyorsun 100 ler geride kaldı biletebrik ederim seni canım
Canım ilaç kulanımı ve strese bağlıyorum ben dikkat edersen stres diyorum lütfen stres yapma sabit kalmayı.. haftaya daha güzel olacak bence
şahane olurdu tanış kimse de olmasın gittiğimiz yer de istediğimiz gibi keyif yapalımAyyy ne güzel olurdu dimi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?