- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.201
Bu haftanın geri kalan günleri yağışlı görünüyor ama haftaya açacak inşallah.bol bol yürürsünüz canımkaç gündür hava çok soğuktu dün kombiyi bile yaktık şimdi güneş var iyi gibi akşama ısı çok düşmezse yürüyüşe çıkabiliriz
geçen çıkalım dedi eşim çıktık ki yağmur atıştırıyor 5 dk da kesildi hava da bir güzel yumuşadı rahat 40 dk yürüdük, 2 akşamdır üşümekten yürüyüşü yapamıyoruz
Ayy valla super olurdu. Boyle birsey Sener Sen'in salvar davasi diye bir filmi vardi oylemi etsekkeşke şöyle kadınlara arada bir kaç gün her şeyden uzakta güzel bir yerde dinlenme yeri yapsalar yemek çocuk eş temizlik sorunlar olmadan dinlensek tazalensek de dönsek ahh ne güzel olurduuu:))
Cok gecmis olsun canim benimm insallah kardesin saglicakla alir kucagina bebegini .. enistede bebek gibi ya alosmis sana birakmiyor halbuki uc gun idare et ne olacak sen bi sekilde ikna edersin canimah gülüm ahh 97 göründü lanetledik diye mi ne sürahiden su döker gibi ishal oldum son 1 saattir hem de :))
böyle devam ederse yarına güle güle 97 derim inşallahhhh benhep kabızlık çekerim ya pek bi mutluyum şimdi:))))
99 u görünce sen bir de beni gör başımın üst kısmı uyuştu tansiyonuma bir şeyler oldu eşime söyledim gizli gizli mi yiyorsun da 99 birden oldun dedi tüm gün ev benim neyine gizli gizli yiycem dedim öyle değil acaba gece kalkıp uyurgezerler gibi yiyip hatırlamıyormusun acaba dedi düşündüm acaba dedim :)) sonra dedim ki yesem evde pişen kalan belli ekmek belli meyve belli hiç eksilen yok nasıl bıraktıysanız o kadar var o tez de çürüdü yani:) sonuç olarak çözemedim niye aniden arttı da olduğumu ve hiç bir şeye dikkat etmeden çok acıkınca normal yiyip geri 97 li rakama indiğimi
stres bana hem aşırı ağrı hem de ödem yapıyor galiba..
kız kardeşimin yanına da gitmeme izin vermedi eşim durumu kritik 6 aylık hamile doktor rahim çok incelmiş yatacaksın hiç kalkmayacaksın 1-1.5 ay yaşatalım bebeği sonra alırız demiş annem yarın gece gidecek yanına o zamana kadar ben gideyim demiştim 3-4 günlüğüne , kv si kocası yeğenin var onlar bakar bize kim bakacak diye kızar gibi konuştu daha ağzımı açamadım ama içime oturdu
Evet canim sorma bu dis basima kirildigi gunden beri bela oldu yaa bakalim ilac kullaniyorum olmazsa bitince tekrar giderim dr .. kiloyu hicc sorma ona cok kizdimangelina35 diş çekildi ama iltahap olmuş çok geçmiş olsun ağrıyor diyip duruyordun belliydi bir şey olduğu inşallah antibiyotikler çabuk işe yarar sabit olman ilaçlar ve ödemden kaynaklı olabilir
Tebrik ederim canim benim cok guzel ilerliyorsun masallahSlm kizlar 99.1 kilo geldim. Hele diyomki niye yorulmuyom artik. 2 kilo gitmis yasasin.. Bu motiveyle gidersem ben citi piti olacegim.
Bende sabitim birde yememe ragmen ben napiyimmKilo bildirimim
Geçen hafta 64.0
Bu hafta 65.2
Fark +1200
Nedenim belli açık hava artı annemlerde kalmanın sonucu bu maalesefçekin saçımı kızlar
Cok guzel menun canim afiyet olsun disin gecsin sporunuda yaparsinSabah 10 00
Bir simit
Bes catal suzme peynir
Uc kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglen markete gittim o nedenle bisey yiyemedim
Aksam 17 00
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik bulgur pilavi
Uc kasik haslanmis tavuk
Bol salata
Uc dilim karpuz benim sipanin cani cekmis
Su 1.5 anca oldu icerim daha
Spor disimden dolayi yine yok uzgunum
Bitkisel protein almissin cok guzel bol bol eksi getirsin sana cok begendim menunu afiyet olsun canim ...Sabah
2 dilim ekmek
Yarim domates salatalik
Kk kasar peynir
1 yumurta omlet
Oglen yesil mercimek
Yogurt
Aksam
Kuru fasulye
1 dilim ekmek
Ayran
2 litre su
Menun guzel olmus canim.aksam yemegin eksi getirir yarin cik bak demisti dersinSabah 10 00
Bir simit
Bes catal suzme peynir
Uc kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Uc kasik bulgur pilavi
Uc kasik haslanmis tavuk
Bol salata
Harika bir menu daha.super gidiyorsun boyle devam canimSabah
2 dilim ekmek
Yarim domates salatalik
Kk kasar peynir
1 yumurta omlet
Oglen yesil mercimek
Yogurt
Aksam
Kuru fasulye
1 dilim ekmek
Ayran
2 litre su
Menunn cok guzel canim benim ohh sporda yapmissin cok guzell darisi bana insallah ..Sabah 8.30
Yulaf lapasi 3 adet ceviz
Oglen 13
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
Ara 16.30
1 hurma
1 avuc tuzsuz fistik
Aksam 19
3 yk aebzeli bulgur pilavi
3 yk kuru fasulye susuz
Bol kivircik salata
Su 3 litre
Oglanla parka geldim o oynuyo ben spor aleti yapiyorum
Oylemi dersin canim.... akla bak yaa markette hurma almistim uc tane hurma yedim aslinda bu ara menuyu yazarken unutuyorum niyeyseMenun guzel olmus canim.aksam yemegin eksi getirir yarin cik bak demisti dersin
Harika bir menu daha.super gidiyorsun boyle devam canim
amin inşallah gülüm inşallahCok gecmis olsun canim benimm insallah kardesin saglicakla alir kucagina bebegini .. enistede bebek gibi ya alosmis sana birakmiyor halbuki uc gun idare et ne olacak sen bi sekilde ikna edersin canim
afiyet şifa olsun ..üzülme inşallah dişin yeri tam iyileşecek o zaman yürürsün gülümSabah 10 00
Bir simit
Bes catal suzme peynir
Uc kup kasar
Domates salatalik
Limonlu brokoli
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Uc kasik bulgur pilavi
Uc kasik haslanmis tavuk
Bol salata
mercimeği sade haşlayıp mı yiyorsun önce de soracaktım hep unuttumSabah
2 dilim ekmek
Yarim domates salatalik
Kk kasar peynir
1 yumurta omlet
Oglen yesil mercimek
Yogurt
Aksam
Kuru fasulye
1 dilim ekmek
Ayran
2 litre su
menü güzel su baya iyi bir de parkta spor şahane olmuş bu gününSabah 8.30
Yulaf lapasi 3 adet ceviz
Oglen 13
1 tabak taze fasulye
1 bardak ayran
Ara 16.30
1 hurma
1 avuc tuzsuz fistik
Aksam 19
3 yk aebzeli bulgur pilavi
3 yk kuru fasulye susuz
Bol kivircik salata
Su 3 litre
Oglanla parka geldim o oynuyo ben spor aleti yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?