Haydi Yine Yeniden...

sen şeker orucunu bıraktın değil mi ben de bırakır bırakmaz aniden artı oldum,acaba senin ki de ondan mı oldu
Belkide canım ama annemlerde çok yedim gerçekten ama artık uzun süre canımın çekmeyeceği ne eminim nefsimi doyurdum tartıda gözümu doyurdu :)
Çok güzel bir menü canım. Sporuda iyileşince yaparsın dert etme canım
Sabah
2 dilim ekmek
Yarim domates salatalik
Kk kasar peynir
1 yumurta omlet
Oglen yesil mercimek
Yogurt
Aksam
Kuru fasulye
1 dilim ekmek
Ayran
2 litre su
Şişkinlik hissedebilirsin canım yeşil çay içebilirsin. Menün çok güzel yine
Menun sahane canim. bu arada yulaf lapasındaki ölçüler oldu mu. yarına da ben yapayım bakalım
Afiyet sifa olsun canım pirinç pilavı eğer aciktirisa yatmadan sut içersin

Slm kızlar bugün çok yoğundum bi ara topiğe girdim kilo yazamadan müdür çağırdı 23 nisan telaşı sardı bugün bide uçurtma şenliği yaptık üzerine pazar alışverişi büyük kızımın okul camı için süsleme yaptık ıvır zıvır derken yeni oturdum çok ama çok özür dilerim
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.5
Şükürler olsun 66 dan kurtuldum bi daha hiç gelmesin inşallah

Hafif ve olculu menu olmus canim

Dengeli ve guzel bir menu olmus canim

Baya yogun ve kosturmacali gecmis nobetci zannetmistim bende.66 dan kurtulmana sevindim canim

Menun cok guzel hem gezme hem spor masallah

mercimeği sade haşlayıp mı yiyorsun önce de soracaktım hep unuttum
güzel menü bol eksiler getirir inşallah
Evet canim haslayip siyah suyunu cikarip suzuyorum sonra sogan salca yag kavur istersen bir tane patateste kup kup dograyip koyabilirsin. Sonra mercimegi kat. Tuz su tamamamdir. Afiyet olsun

Menu cok guzel canim afiyet olsunn artilar cabuk gidecek ..

Az geldi menun canim aksam cok iyi de sabah oglen yok gibi neredeyse kahveli draje kahve yaninda muthis oluyor afiyet olsun canim ..

Tebrikler canim ..

Kahvaltı 07:30
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, az tarçın süt karışımı
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
2 tavuk baget, 3-4 patates ( fırında poşette), yoğurt, 1 çatal yaş pasta ( arkadasın doğum günü)
Ara
Nescafe, Türk kahvesi, 2 kuş lokumu
Akşam 19:00
Balık ve bol yeşil salata
Ara
Türk kahvesi, çay

Simit var dişin daha iyi diye düşünüp seviniyorum spor için üzülme telafı edebilirsin
Sabah
2 dilim ekmek
Yarim domates salatalik
Kk kasar peynir
1 yumurta omlet
Oglen yesil mercimek
Yogurt
Aksam
Kuru fasulye
1 dilim ekmek
Ayran
2 litre su
Ara öğün olsa bence kusursuz menü olmuş
Işte budur spor menü eksiyi hakediyorsun
Menün çok iyi olmuş akşam bi ara daha yapılabilir diye düşünüyorum

= eksi olacak bi menü

ekim2009 kardeşin için önce üzüldüm sonra herşey iyi demişsin sevindim Rabbim evladına sağ salim kavuştursun inşallah enişte biraz kaprisli yaklaşmış annen gelince gönderecektir diye düşünüyorum

Oglen tavuk aksam balik bol protein olmus afiyet olsun canim

Bol proteinli eksi getirecek menu canim afiyet olsun

Tebrik ederim canım 66 lar uzak olsun artık bizden
Az geldi menun canim aksam cok iyi de sabah oglen yok gibi neredeyse kahveli draje kahve yaninda muthis oluyor afiyet olsun canim ..
Canım artik yoğunluktan basim dönüyor gerçekten yemek yemeye vakit bulamıyorum ogl3n oğlum izin vermedi zaten. 4.30 da evden çıktım 7 de girdim kızımın toplantısı vardı çünkü. Bu cumartesi provaları var. Pazar 23 nisan gösterileri var kızımın. Pazartesi de bizim okulum. Öğrencilerimin de gösterisi olacağı için çok heyecanliyim. Bir yandan kızımın heyecanı..

Süper yoğun günler bizi bekliyor herşey çok güzel olacak emeğinizin karşılığını alacaksınız bizde pazartesi kutlayacağız bana tatlı ikramlık hazırlama görevi verildi napcam bilmiyorum inşallah lezzetli bi tatlı olsun istiyorum

Artık eksiler gelsin yoruldum bu durumdan insanlar ne güzel hedef koyuyolar buna tek seferde ulaşıyorlar önümde 2 ayım var çok iyi değerlendirmem lazım

Artık eksiler gelsin yoruldum bu durumdan insanlar ne güzel hedef koyuyolar buna tek seferde ulaşıyorlar önümde 2 ayım var çok iyi değerlendirmem lazım
Bence ulaşacaksın canım yeter ki vücudumuzu tanıyalım.. Ben kendi adıma bana artı yapan şeyleri biliyorum onlardan uzak durursam kaçışı yok sende yapacaksın eminim arkadaşım

Bu arada kendime 23 nisan için ciciler sipariş ettim ilk defa 38 beden etek istedim bakalım olacak mı ceket ve gömlekten yana şüphem yok ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…