- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.241
Kesin olur ben 38 giyiyorum sana daha güzel olacaktırBu arada kendime 23 nisan için ciciler sipariş ettim ilk defa 38 beden etek istedim bakalım olacak mıceket ve gömlekten yana şüphem yok ama bakalım
hafifin de hafifi olmuş gülüm menün fırsat bulamamışsın yemeğe bu günlük yarı aç yarı tok olmuş yarına kendine zaman ayırıp öğünlerini atlamamaya çalış gülümMenümü vereyim
Sabah 1 has yumurta( yetisemedim)
Ara nescafe yanına 1 avuç kuruyemiş ve 5 tane kahve çekirdekli draje
Ara türk.kahvesi 3 k kayısı el büy. pestil
Akşam 19.30: 2 kepçe pırasa yemeği 1 kase yoğurt
Ara sade türk kahvesi
Bitki çayları 2.5 litre su
ohh şükür gitmiş 66Slm kızlar bugün çok yoğundum bi ara topiğe girdim kilo yazamadan müdür çağırdı 23 nisan telaşı sardı bugün bide uçurtma şenliği yaptık üzerine pazar alışverişi büyük kızımın okul camı için süsleme yaptık ıvır zıvır derken yeni oturdum çok ama çok özür dilerim
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.5
Şükürler olsun 66 dan kurtuldum bi daha hiç gelmesin inşallah
çok güzel menün afiyet güç kuvvet olsunKahvaltı 07:30
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, az tarçın süt karışımı
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
2 tavuk baget, 3-4 patates ( fırında poşette), yoğurt, 1 çatal yaş pasta ( arkadasın doğum günü)
Ara
Nescafe, Türk kahvesi, 2 kuş lokumu
Akşam 19:00
Balık ve bol yeşil salata
Ara
Türk kahvesi, çay
sağ ol gülüm aminekim2009 kardeşin için önce üzüldüm sonra herşey iyi demişsin sevindim Rabbim evladına sağ salim kavuştursun inşallah enişte biraz kaprisli yaklaşmış annen gelince gönderecektir diye düşünüyorum
bence 38 bile bol gelebilir sana kalıbı dar kalıpsa o zaman tam olur geniş gelmez de geniş kalıpsa bol olur gibi geliyorBu arada kendime 23 nisan için ciciler sipariş ettim ilk defa 38 beden etek istedim bakalım olacak mıceket ve gömlekten yana şüphem yok ama bakalım
Bence olur canım pek bi fazlalığın kalmadı.ölçülerini alıp sipariş ettiysen zaten gelmeme şansı yokBu arada kendime 23 nisan için ciciler sipariş ettim ilk defa 38 beden etek istedim bakalım olacak mıceket ve gömlekten yana şüphem yok ama bakalım
Ellerine saglik canimEki Görüntüle 1984798
HAFTANIN BİRİNCİSİterelelli34 -2 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİtomurcukkk M Melrin -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
tevafuk55 +1,2 kg
ekim2009 +1 kg
Bence olur gibime geliyorr birde 23 nisanda hava guzel olsaydi bura yagmurlu vede 12 derece gozukuyo incecik kiyafetlerle donacak cocuklarBu arada kendime 23 nisan için ciciler sipariş ettim ilk defa 38 beden etek istedim bakalım olacak mıceket ve gömlekten yana şüphem yok ama bakalım
Liste super. Artisi olan bacilar mativasyon tavan olsun.Eki Görüntüle 1984798
HAFTANIN BİRİNCİSİterelelli34 -2 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİtomurcukkk M Melrin -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
tevafuk55 +1,2 kg
ekim2009 +1 kg
Bizim anasinifi oldugu icin pazartesi yapacagiz. Palyacomuz falan olacak. Veliler yok sadece cocuklar biz resimlerle yetinecegiz. 23 nisan senligi olacak. Tabi 23 nisanda ogretmenimizle izleyeceguzBence olur gibime geliyorr birde 23 nisanda hava guzel olsaydi bura yagmurlu vede 12 derece gozukuyo incecik kiyafetlerle donacak cocuklarhalbuki biz ogretmenleri uyarmistik soguk ve yagmur konusunda isinir dediler ama bak buz gibi olacak keske ertelense pazartesi yada sali yapilsa ne guzel olur ... sende eminim cok guzel olacaksin yeni cicilerinle
Bizimde muallaktaymis canim yarin kostumlu prova yapilacak tabiki hava elverisli olursa dedigim gibi bu hafta komple yagmurluBizim anasinifi oldugu icin pazartesi yapacagiz. Palyacomuz falan olacak. Veliler yok sadece cocuklar biz resimlerle yetinecegiz. 23 nisan senligi olacak. Tabi 23 nisanda ogretmenimizle izleyeceguz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?