Haydi Yine Yeniden...

hafifin de hafifi olmuş gülüm menün fırsat bulamamışsın yemeğe bu günlük yarı aç yarı tok olmuş yarına kendine zaman ayırıp öğünlerini atlamamaya çalış gülüm

ohh şükür gitmiş 66 darısı 65 e
iyi koşturmuşsun spora hacet kalmamış :)) rabbim can sağlığı versin de koşturmaca da olsun arada bu günümüze şükür

çok güzel menün afiyet güç kuvvet olsun
arkadaşına da rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin

sağ ol gülüm amin
adamın kaprisinden 17 senedir bana hiç fırsat gelmedi ki azıcıkta ben kapris yapayım

Bu arada kendime 23 nisan için ciciler sipariş ettim ilk defa 38 beden etek istedim bakalım olacak mı ceket ve gömlekten yana şüphem yok ama bakalım
bence 38 bile bol gelebilir sana kalıbı dar kalıpsa o zaman tam olur geniş gelmez de geniş kalıpsa bol olur gibi geliyor
güle güle sağlıkla giy yeni cicilerini inşallah

Bu arada kendime 23 nisan için ciciler sipariş ettim ilk defa 38 beden etek istedim bakalım olacak mı ceket ve gömlekten yana şüphem yok ama bakalım
Bence olur canım pek bi fazlalığın kalmadı.ölçülerini alıp sipariş ettiysen zaten gelmeme şansı yok güle güle giy şimdiden

Bence olur gibime geliyorr birde 23 nisanda hava guzel olsaydi bura yagmurlu vede 12 derece gozukuyo incecik kiyafetlerle donacak cocuklar halbuki biz ogretmenleri uyarmistik soguk ve yagmur konusunda isinir dediler ama bak buz gibi olacak keske ertelense pazartesi yada sali yapilsa ne guzel olur ... sende eminim cok guzel olacaksin yeni cicilerinle

Bizim anasinifi oldugu icin pazartesi yapacagiz. Palyacomuz falan olacak. Veliler yok sadece cocuklar biz resimlerle yetinecegiz. 23 nisan senligi olacak. Tabi 23 nisanda ogretmenimizle izleyeceguz

Bizim anasinifi oldugu icin pazartesi yapacagiz. Palyacomuz falan olacak. Veliler yok sadece cocuklar biz resimlerle yetinecegiz. 23 nisan senligi olacak. Tabi 23 nisanda ogretmenimizle izleyeceguz
Bizimde muallaktaymis canim yarin kostumlu prova yapilacak tabiki hava elverisli olursa dedigim gibi bu hafta komple yagmurlu

Kahvaltı 07:30
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, tarçın süt karışımı
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
2 baget, 3 yaprak sarma, yoğurt
Ara 15:30
Türk kahvesi, 1 sigara böreği
Akşam 18:15
2 tereyağında yumurta yoğurt üzerine koydum pul biber serptim
Ara
Şimdilik bilmiyorum belki yatmadan süt içerim

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 2 catal tulum peynir
1 domates 5 zeytin
3.adet kil tatli biber

Ara 12
1 buyuk fincan turk kahvesi
2 dlm bitter

Oglen 14
1 kase tel sehriyeli bulgur pilavi
3 yk taze fasulye
1 domates

Ara 16.30
3.ceviz

Aksam 18
1 tabak mercimek corba
1 tabak kiymali bamya yemegi
Kivircik salata 1 kase yogurt

Su 2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…