- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.261
Guzel bir menu olmus afiyet olsunKahvaltı 07:30
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, tarçın süt karışımı
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:10
2 baget, 3 yaprak sarma, yoğurt
Ara 15:30
Türk kahvesi, 1 sigara böreği
Akşam 18:15
2 tereyağında yumurta yoğurt üzerine koydum pul biber serptim
Ara
Şimdilik bilmiyorum belki yatmadan süt içerim
Guzel menu canim suyu yazmayi unutmussun afiyet olsun ..Kahvaltı 07:30
Elma
Ara
Cok besleyici bir menu olmus canim afiyet olsun suyunda harika ...Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 2 catal tulum peynir
1 domates 5 zeytin
3.adet kil tatli biber
Ara 12
1 buyuk fincan turk kahvesi
2 dlm bitter
Oglen 14
1 kase tel sehriyeli bulgur pilavi
3 yk taze fasulye
1 domates
Ara 16.30
3.ceviz
Aksam 18
1 tabak mercimek corba
1 tabak kiymali bamya yemegi
Kivircik salata 1 kase yogurt
Su 2.5 litre
Aksamin super hafif menu de guzel.7 zeytini bende okudum bugun dikkat ederim bundan sonraSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir kk beyaz peynir
Domates salatalik
7 adet zeytin sunnetmis okuyunca yeme geregi duydum
Sekersiz cay
Ara 11 00
Bir pismaniye
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz beyaz peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Dort kasik tavuk sote
Bol yesillikli salata
Ara 19 00
Uc dilim karpuz
Su 2 litre
Spor yok
Ellerine sağlık canım kilo veren herk3si tebrik ederim. benim bu hafta yerlerde gerçekten haftaya bende derecede olurum inşallahEki Görüntüle 1984798
HAFTANIN BİRİNCİSİ @neslihan3434 -2 kg
HAFTANIN İKİNCİLERİtomurcukkk M Melrin -0,5 kg
HAFTANIN UYARILANLARI !!!
tevafuk55 +1,2 kg
ekim2009 +1 kg
Menu cisli evet ama sabah yulaf yiyerek ve spor yaparak bi denge kurmaya calismissin.toparlanirsin bi sure sonra mevsimsel dedigin gibiKizlar bugun aylik gun toplantimiz vardi simdi eve geldim bu sira cok yogunum ve sanırım bahar yorgunluğu var üzerimde.. sürekli baş ağrısı uyku hali yorgunluk
Menümü vereyim
Sabah yarın muzlu yulaf lapası
Ara avuç içi çiğ badem sade nescafe kuru uzum
Ögle 1 kase tarhana çorbası 1 kase makarna
Salatalık ve yeşil nane
Akşam 1 tabak salata
Arkadaşta 20.30: 1 börek 2 kurabiye
1 servis patlıcan salatası. 6 sarma
Kupta profiterol
2 litre su ve bitki çayları
Spor bildirimim
40 dakika step
12.680 günlük adım
Bu ara motivasyonum çok düşük kızlar size de yansitiyorsam hakkınızı helal edin...
Sorma canım birde bu ara aşırı stres oldum, öğrencilerimin kıyafetlerini ayarlamaya çalıştım hala kargodan büyük olupta degistirdiklerim gelecekMenu cisli evet ama sabah yulaf yiyerek ve spor yaparak bi denge kurmaya calismissin.toparlanirsin bi sure sonra mevsimsel dedigin gibi
Bizim pazartesi olacak canım inşallah yağmur yağmaz. Kizımın pazar günü ama kültür merkezinde olacak çok şükür..Bence olur gibime geliyorr birde 23 nisanda hava guzel olsaydi bura yagmurlu vede 12 derece gozukuyo incecik kiyafetlerle donacak cocuklarhalbuki biz ogretmenleri uyarmistik soguk ve yagmur konusunda isinir dediler ama bak buz gibi olacak keske ertelense pazartesi yada sali yapilsa ne guzel olur ... sende eminim cok guzel olacaksin yeni cicilerinle
Akşam la beraber süper bir menü olmuş canım afiyet sifa olsunKahvaltı 07:30
Elma
Ara
Menunden sağlık fışkırıyor canım afiyet sifa olsunSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 domates 5 zeytin
3.adet kil tatli biber
Ara 12
2 dlm bitter
Oglen 14
3 yk taze fasulye
1 domates
Ara 16.30
3.ceviz
Aksam 18
1 tabak mercimek corba
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım menün harika ama meyveyi tek tuketmemeye çalış kan şekeri ile alakalıymış birde sut veya yoğurt ile tüketildiğinde kan şekerini dengeleyip yağ yakımına yardimci diye biliyirumSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir kk beyaz peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 00
Bir pismaniye
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz beyaz peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Dort kasik tavuk sote
Bol yesillikli salata
Ara 19 00
Uc dilim karpuz
Su 2 litre
Spor yok
Eksi eksi eksi getirecek bir menüSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 domates 5 zeytin
3.adet kil tatli biber
Ara 12
2 dlm bitter
Oglen 14
3 yk taze fasulye
1 domates
Ara 16.30
3.ceviz
Aksam 18
1 tabak mercimek corba
Su 2.5 litre
Pişmaniye var dişin iyi diye kabul ediyorum en çok akşam yemeğini beğendim karpuzada geçilmiş lezzeti gelmiş miSabah 10 00
Iki dilim ekmek
Dort kup kasar
Bir kk beyaz peynir
Domates salatalik
Sekersiz cay
Ara 11 00
Bir pismaniye
Oglen 14 00
Bir dilim ekmek
Biraz beyaz peynir
Uc zeytin
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Dort kasik tavuk sote
Bol yesillikli salata
Ara 19 00
Uc dilim karpuz
Su 2 litre
Spor yok
Evet akşam misafirlik cısları var ama hiç cozutmadan gayet ölçülü yemişsin zaten gün geneli hafif yürüyüş spor da var hiç canını sıkma yoğunluktan enerjin azalabilir benim açımdan sorun yokKizlar bugun aylik gun toplantimiz vardi simdi eve geldim bu sira cok yogunum ve sanırım bahar yorgunluğu var üzerimde.. sürekli baş ağrısı uyku hali yorgunluk
Menümü vereyim
Salatalık ve yeşil nane
Akşam 1 tabak salata
Kupta profiterol
Spor bildirimim
40 dakika step
12.680 günlük adım
Bu ara motivasyonum çok düşük kızlar size de yansitiyorsam hakkınızı helal edin...
Gönlünü ferah tut herşey çok güzel olacak lütfen stres yapmaSorma canım birde bu ara aşırı stres oldum, öğrencilerimin kıyafetlerini ayarlamaya çalıştım hala kargodan büyük olupta degistirdiklerim gelecekbenim giyeceklerim kargoda yemenilerine takmaları için çiçek yaptırdım trakya yöresi olduğu için o yarın elime ulaşacak bir sürü telaş kafanın içinde dönüp duruyor, velinin biti gelmiş bugün toplantıya katılmadı tabi oğlunun 23 nisanda oynayıp oynamadigini daha bilmiyor bir dokun bin ah işit gibi oldum canım...
Karbonu bol bi gun olmus galiba seker orucu sonrasi patlama yasiyosun neyse moral bozmak yok hepimizde oluyo o motivasyon dusuklugu bende hic kacamak yapmadim ama bak hic vermemisim en azindan sporun var o seni dengede tutar merak etme canim ..Kizlar bugun aylik gun toplantimiz vardi simdi eve geldim bu sira cok yogunum ve sanırım bahar yorgunluğu var üzerimde.. sürekli baş ağrısı uyku hali yorgunluk
Menümü vereyim
Salatalık ve yeşil nane
Akşam 1 tabak salata
Kupta profiterol
Spor bildirimim
40 dakika step
12.680 günlük adım
Ahh ahh bu 23 nisan telasesi hepimizi mahvetti bizimde yarin kostumlu prova var saat 10 da gidecem artik git gel yollarda perisan olacam bence cocuklar eglendiren degil eglenen olmali ve oyle buyuk senlik yapilmaki cocuklar doyasiya eglenmeli ama malesef olmuyoSorma canım birde bu ara aşırı stres oldum, öğrencilerimin kıyafetlerini ayarlamaya çalıştım hala kargodan büyük olupta degistirdiklerim gelecekbenim giyeceklerim kargoda yemenilerine takmaları için çiçek yaptırdım trakya yöresi olduğu için o yarın elime ulaşacak bir sürü telaş kafanın içinde dönüp duruyor, velinin biti gelmiş bugün toplantıya katılmadı tabi oğlunun 23 nisanda oynayıp oynamadigini daha bilmiyor bir dokun bin ah işit gibi oldum canım...
Canim pismaniyeyi esim getirmisti gunlerdir bekliyordu tarti yuzume gulmeyince bende pismaniyenin tadina baktim ...disim aslinda iyilesmedi ozellikle gece cok fena agri kesici ile duruyorum gunduzde bi sekilde yavas yavas yemeye calisiyorum cunku disin ciktigi yerin kapanmasi lagzim ve apse var orda birde yiyecekler kacsin istemem kardesim onun yuzunden ameliyat olmustu ..Eksi eksi eksi getirecek bir menü
Pişmaniye var dişin iyi diye kabul ediyorum en çok akşam yemeğini beğendim karpuzada geçilmiş lezzeti gelmiş mi
Evet akşam misafirlik cısları var ama hiç cozutmadan gayet ölçülü yemişsin zaten gün geneli hafif yürüyüş spor da var hiç canını sıkma yoğunluktan enerjin azalabilir benim açımdan sorun yok
Benim kızlar da istiyor ben daha zamanı var deyip geçiştiriyorum dişin çok zorladı seni bi iyileşip rahatlasan şahane olacakCanim pismaniyeyi esim getirmisti gunlerdir bekliyordu tarti yuzume gulmeyince bende pismaniyenin tadina baktim ...disim aslinda iyilesmedi ozellikle gece cok fena agri kesici ile duruyorum gunduzde bi sekilde yavas yavas yemeye calisiyorum cunku disin ciktigi yerin kapanmasi lagzim ve apse var orda birde yiyecekler kacsin istemem kardesim onun yuzunden ameliyat olmustu ..
Karpuxa gelince benim sipanin cani cekmis aldik tadi vardi ama yaz karpuzu gibi degil tabi hersey mevsiminde guzel ama benim sipa anlamiyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?