- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #42.281
Canim kucucuk karpuz 15 liraydi oglum tee atesliyken istedi yoksa bende bu mevsimde almazdim ama cocuk anlamiyo iste sende istersen bi gonlu gecsin diye alabilirsin .. insallah iyilessin su disim gercekten kendi gitti derdi gitmedi bi turluBenim kızlar da istiyor ben daha zamanı var deyip geçiştiriyorum dişin çok zorladı seni bi iyileşip rahatlasan şahane olacak
Gunaydin canim benimGünaydın,hayırlı cumalar
aşk olsun gülüm kusura bakacak ne var hiç yazmasan da sorun değil okumasan da .. biz artık böyle şeylere bakmayacak kadar birbirimizi tanıyoruz gönüller birekim2009 canım kardeisnin erken doğum tehlikesi var diye yazmıştın değil mi kusura bakma lütfen kuzum farkında olmadan atlıyorum unutuyorum sonradan aklıma geliyor benim yengem canım erkek yeğenimde son 3 ay boyunca erken doğum tehlikesinden dolayı yattı ve zamanında doğum yaptı çok şükür yani tek yapması gereken dinlenmek canım. Hatta ablam nisanliydi o zaman ona bol bol çeyiz yapmıştı yattığı yerden :) sende canını sıkma canım gönüller bir olsun yeter ki kardeisn seni anlar. Erkekler maalesef genelde anlayışsız ve bencil oluyorlar..
tekrar kusura bakma kuzum, okuyorum sonra cevap yazacam diye düşünüyorum, unutuyorum ve birden aklıma geliyor bazen baya geç
aminnnnnnnnnnHayırlı gecelerrrrr en güzel gün olan cumamız mübarek olsun tüm dilekleriniz kabul yağlarınız kas yiyip yiyip kilo almayanlardan olalım tez zamanda hedefine ulaşmış bi grup arkadaş olup bu günleri yad edelim en önemlisi sağlıklı huzurlu sevdiklerimizle bir ömür boyu beraber olalım
prespektüsüne baktın değil mi bazen az sıvı alımı bazen de çok sıvı alımı ödeme sebep oluyorEvett neden kilo vermedigim ortaya cikti suan bacaklarim bir filin bacagi gibi sisti oyle boyle degil cok fenaa ellerimdede var yine odem yine odem bu kez daha fazla olustu galiba ilaclardan kaynaklitosuncuk oldum kizlar yarin bu odemden kurtulmam lagzimm artik ne bulursam icecem benimde kaderim bu galiba hep bi odemle savasim olacak
aa erken doğum günü kutlayacaktınız ona mı hazırlık yaptın ne mamalar yaptın de bakem :))Gunaydin kizlar. Hayirli cumalar. Dun aksam menumu yazamadim dogum gunu hazirligi yaptim.
Birsey yapmadim tatlim. Pasta birde etiuftan hediyelik gibi. Ben bir catal bile almadim canim istemedi.aa erken doğum günü kutlayacaktınız ona mı hazırlık yaptın ne mamalar yaptın de bakem :))
Kiz sen nerde oturuyon. Kar yagdiii.hayırlı cumalar (gecikmeli) :))
kızlar burada öğleden önce kar yağdııııııııı hava buz gibi dünden beri kombiyi yakıyoruz mart kazma kürek yaktırma işini nisana devretmiş zannımca
dün öğleden önce kahveye çağırısına yok diyip işe güce bakıp öğleden sonra oturmasına evet diyip gittim
dünün menüsü
sabah 9:30
2 haşlama yumurta
salatalık peynir
15 :30
1 d. kek
2 milföy böreği
2 draje
akşam 19 :50
2 haşlama yumurtaya sarımsaklı yoğurt pul biber
yarım d. kadar ekmeğe z. yağı d. vit.
gece
ballı sirkeli su (bal kavanozunu yıkayacaktım içinde çok bal vardı kıyamadım)
benim yine kitap okuma mevsimim gelmiş motivasyona da ihtiyacım çok olunca yine metafizikçilere sardım oku oku bitmiyor kitap özetlerini bulduğum yerde heyecanla ekrana yapışıp kalıyorum bu gün de evi süpürüp akşam yemeğini hallettikten sonra yine kitlendim onlarca sayfa araştırma yazısı özetler okudum güya kaç gündür çok erken kalkıyorum diye 1 saat uyuyacaktım öğleden sonra, aha da ikindi okunuyor
Baktim canim mantara neden oluyormus birde kan degerlerinde oynama yapabiliyormusprespektüsüne baktın değil mi bazen az sıvı alımı bazen de çok sıvı alımı ödeme sebep oluyor
diş eti iltahabı da etkiler iyi çiğnemeden yuttuğun için sindirim sistemin sekteye uğruyor o da başka yerden tepki veriyor olabilir ayy inşallah çabuk geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?