Haydi Yine Yeniden...

Evett neden kilo vermedigim ortaya cikti suan bacaklarim bir filin bacagi gibi sisti oyle boyle degil cok fenaa ellerimdede var yine odem yine odem bu kez daha fazla olustu galiba ilaclardan kaynakli tosuncuk oldum kizlar yarin bu odemden kurtulmam lagzimm artik ne bulursam icecem benimde kaderim bu galiba hep bi odemle savasim olacak

Benim kızlar da istiyor ben daha zamanı var deyip geçiştiriyorum dişin çok zorladı seni bi iyileşip rahatlasan şahane olacak
Canim kucucuk karpuz 15 liraydi oglum tee atesliyken istedi yoksa bende bu mevsimde almazdim ama cocuk anlamiyo iste sende istersen bi gonlu gecsin diye alabilirsin .. insallah iyilessin su disim gercekten kendi gitti derdi gitmedi bi turlu

Evett gelelim bana bugun prova iptal pazar günü programda iptal tabi resmi toren olacak gosteriler olmiycak ....pazartesi gunune almislar cok memnun oldum valla babamiz olamiycak ama olsunn cocuk usumesinde ...
Sabah tartildimm tartidaki rakami amlatamamm ama sebebini biliyorum en azindan simdi tum gucumle bu odemden kurtulmaliyimm

aşk olsun gülüm kusura bakacak ne var hiç yazmasan da sorun değil okumasan da .. biz artık böyle şeylere bakmayacak kadar birbirimizi tanıyoruz gönüller bir ben okuduğuma cevap yazmayı unutuyorum yada yazdım sanıyorum daha beterim :))
inşallah darısı benim kız kardeşime annem gece gitti yanına nasıl olsa, içim rahat şimdi
hayırlısıyla senin de şu 23 nisan telaşın bitsin üstüne bir güzel dinlen motivasyonun yerine gelir allahın izniyle

aminnnnnnnnnn

prespektüsüne baktın değil mi bazen az sıvı alımı bazen de çok sıvı alımı ödeme sebep oluyor
diş eti iltahabı da etkiler iyi çiğnemeden yuttuğun için sindirim sistemin sekteye uğruyor o da başka yerden tepki veriyor olabilir ayy inşallah çabuk geçer

hayırlı cumalar (gecikmeli) :))
kızlar burada öğleden önce kar yağdııııııııı hava buz gibi dünden beri kombiyi yakıyoruz mart kazma kürek yaktırma işini nisana devretmiş zannımca
dün öğleden önce kahveye çağırısına yok diyip işe güce bakıp öğleden sonra oturmasına evet diyip gittim
dünün menüsü
sabah 9:30
2 haşlama yumurta
salatalık peynir

15 :30
1 d. kek
2 milföy böreği
2 draje

akşam 19 :50
2 haşlama yumurtaya sarımsaklı yoğurt pul biber
yarım d. kadar ekmeğe z. yağı d. vit.

gece
ballı sirkeli su (bal kavanozunu yıkayacaktım içinde çok bal vardı kıyamadım)

benim yine kitap okuma mevsimim gelmiş motivasyona da ihtiyacım çok olunca yine metafizikçilere sardım oku oku bitmiyor kitap özetlerini bulduğum yerde heyecanla ekrana yapışıp kalıyorum bu gün de evi süpürüp akşam yemeğini hallettikten sonra yine kitlendim onlarca sayfa araştırma yazısı özetler okudum güya kaç gündür çok erken kalkıyorum diye 1 saat uyuyacaktım öğleden sonra, aha da ikindi okunuyor

sonra fırsat olmazsa şimdiden yazayım menüyü akşamın yemeği belli
sabah 10 :40
z. yağıyla tavada patatesli 2 yumurta üstüne az kaşar(haşlanmış patates vardı dolapta )

16 :10
1 küçük elma
1 bardak kefir

akşam
1 küçük tabak mantı makarnası sarımsaklı yoğurtla
salata olacak

Kiz sen nerde oturuyon. Kar yagdiii.Amanin mevsimler tersine donuverdiiii.

Bugunku menumu vereyim.
sabah 09.00
1 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
2 yumurta haslama
sut
oglen 13.30
1 tabak ispanak
yogurt
1 dilim ekmek
ara 15.30
elma
aksam 18.45
prasa
yesillik salata
2 dilim ekmek
2 lt su daha icerim.

Baktim canim mantara neden oluyormus birde kan degerlerinde oynama yapabiliyormus amann artik bende biktim bu hastaliktan

Sabah 10 00
Iki dilim ekmek
Bir ck tereyag
Cok az tulum peynir
Biraz tel peynir
Salatalik
Limonlu brokoli
Iki catal yagda yumurta
Sekersiz cay
Ara adacayi
Oglen 14 00
Bir tane sosis
Uc catal beyaz peynir
Iki catal suzme peynir
Bir ck cokokrem
Sekersiz cay
Ara dokuzlu cay
Aksam 17 00
Bir kepce corba
Bir kasik bulgur pilavi
Bir kasik tavuklu patates yemegi
Bir kase chaili yogurt
Ara uc dilim karpuz bitti cok sukur
Su 2 litre
Spor yokk

Sabah 8de 1 hurma
Kahvalti 9
Tavada 3 yumurta
4 ceviz
1 tk nutella

Oglen 14
1 kase kadar et sote
3 lokma ekmek

Aksam 19
1 kepce yesil mercimek corbasi
1 adt tavuk sarma
Kivircik salata

Su 2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…