Haydi Yine Yeniden...

Gayet olculu guzel menu canim

Bugunku menumu vereyim.
sabah 09.00
1 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
2 yumurta haslama
sut
oglen 13.30
1 tabak ispanak
yogurt
1 dilim ekmek
ara 15.30
elma
aksam 18.45
prasa
yesillik salata
2 dilim ekmek
2 lt su daha icerim.
Diyetisyen listesi gibi masallah cok guzel menu olmus

Saglam ve dolu bir menu canim.spor olmayinca bu tip menuler fazla geliyor sana degil mi

Gayet güzel bir menü olmuş
Bugunku menumu vereyim.
sabah 09.00
1 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
2 yumurta haslama
sut
oglen 13.30
1 tabak ispanak
yogurt
1 dilim ekmek
ara 15.30
elma
aksam 18.45
prasa
yesillik salata
2 dilim ekmek
2 lt su daha icerim.
Aralar menü gayet yerinde olmuş
Abartmadan ölçülü güzel bir menü olmuş
Sabah 8de 1 hurma
Kahvalti 9
Tavada 3 yumurta
4 ceviz
1 tk nutella

Oglen 14
1 kase kadar et sote
3 lokma ekmek

Aksam 19
1 kepce yesil mercimek corbasi
1 adt tavuk sarma
Kivircik salata

Su 2.5 litre
Hiç Ara yok yeni bi uygulama mı yapıyorsun protein ağırlıklı olması çok güzel olmuş eksi getirecek

Kahvaltı 07:30
Yulaf ezmesi, siyah kuru üzüm, tarçın süt karışımı
Ara 10:15
Elma
Öğle 12:30
1 patatesli gözleme, ayran
Ara 16:00
Ihlamur çayı
Akşam 17:15
Yeşil mercimek,azcık kesme( 1 avuç anca vardı) haşladım evde azcık havuç tarator vardı bide salatalık ile yoğurt ekledim pul biber serptim bu karışımdan 2 kase, avuçiçi ceviz, 1 kare bitter
Ara 20:45
1 adet ekler, çay ( günüm vardı)
Su 2 litre

Bu aksam esimin koyune gittik kizlar yeni geldik nedense esimin koyune gidince 12 den once donmeyiz es kaza annemelre gidince esimle 9 da kalkariz... esime cok sinirliyim su an disardan gekdik kizim uykulu pijemalarini giydiriyirum bu beyefendi balkona sigara icmeye kosmus. Oglum pesimde dolaniyir uzerimi degistirene kadar agladi wc ye gidecem agliyir. Esim sigarasini tutturdu sonra koltuga gec ayaklarini uzat elinde telefon arada oglumun sesini duyarsa cagiriyir oturdugu yerden... biktim rahatligindan gamsizligindan... ben bu sefer soylenince de esiyle nasil konusuyirmusum da uslubum nasilmis

Bugunku menumu vereyim.
sabah 09.00
1 dilim tb ekmegi
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
2 yumurta haslama
sut
oglen 13.30
1 tabak ispanak
yogurt
1 dilim ekmek
ara 15.30
elma
aksam 18.45
prasa
yesillik salata
2 dilim ekmek
2 lt su daha icerim.
menün maşallahlı böyle gidersen her hafta kilolarla eksi görürsün beni sollayıp geçeceksin
eskişehir de oturuyorum mübarek memleket haziran da akşamları bile çok güzel serin oluyor , yaklaşık 5 senedir buradayım nisan sonuna doğru kar yağdığını ilk defa gördüm

karpuzun mevsimi değil ama inşallah ödem atmana faydası olur kiraz gibi karpuz da ödem sökücülerden
menün güzel de akşam tavuk yemeğinden biraz daha fazla yesen olurmuş poroteinlerin bol alımı iyidir:)

Sabah 8de 1 hurma
Kahvalti 9
Tavada 3 yumurta
4 ceviz
1 tk nutella

Oglen 14
1 kase kadar et sote
3 lokma ekmek

Aksam 19
1 kepce yesil mercimek corbasi
1 adt tavuk sarma
Kivircik salata

Su 2.5 litre
süper menü protein diyeti gibi olmuş çok beğendim, ara öğün yok yemek araları 5 er saat leptin çalışmıştır :) afiyet olsun

tebriklerin hepsi sana gün varmış ve 1 eklerle geçirmişsin maşallah
sabahla akşama bakınca öğlen de ekler de normal geldi dengelemişsin bence afiyet bol enerji olsun

bizim erkekler de kendi tarafları ve rahatları söz konusu oldu mu adalet diye bir şey yok gülüm
istediğin kadar koştur yorul fark etmezler etselerde rahatları öncelikli gelir nedennn , çünkü o şekil gördü yetiştiler ne dersen de kendilerini haklı çıkarıp seni haksız görürler , yeni nesili biz yetiştiriyoruz bari onlar öyle olmasın diye uğraşmamızın sebebi bu işte :)
çok saate kalmanız çocukların uyku saatini kötü etkiler sen bu konu da haklısın da gülüm sakin zaman da konuşmak en iyisi yoksa hep böyle savunmaya geçiyor bizim kocalar olan da bizim sinirlere oluyor

benim akşam menüsü değişti biraz salata yerine kırmızı köz biber oldu birde üstüne 1 tane bisküvi (biskrem) yedim

şimdide böğürtlen çayı içicem :)

Genel bir durum bu arkadaşım daha bu aksam konu geçti kendi ailesine gitmek zorundasın hizmet etmelisin kendi kız kardeşi düzenli eve getirilmeli Amaaa sıra sana gelince babanın evine yılda bir bile zor gönderirler sayılı gün ve saat hesabıyla bu ağaç hep kendilerine yontuyolar Rabbim yardım etsin ve sana sabır versin şükürler olsun benim eşim bu konuda çok adaletlidir

tevafuk55 canım eşin çocuklar konusunda çok yardımcı olmuyor sana anladığım kadarıyla.daha önce bir iki kere daha bahsetmiştin.bence müsait bi zamanda makul bir şekilde konuş canım.sende koşturuyorsun yoruluyorsun.çalışan kadın zor ev işi yemek çocuk.bi de üstüne böyle uzun süren ve hizmet isteyen misafirlikler oldu mu tuzu biberi oluyor.azcık yardımcı oluverse nolur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…